Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια μου…

Καλή εβδομάδα. Τι κάνετε πως περάσατε το Σ/Κ?? Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας.. Μπήκα τώρα να πω μια καλημέρα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει μετά στη δουλειά.

Εμείς περάσαμε τέλεια!!!!! Ήταν super ο καιρός, η θάλασσα, η παρέα.. αχ δεν ήθελα να γυρίσω…

Νίνα μου τέλειες οι Μαλδίβες.. Άντε περιμένουμε το τζόκερ και φύγαμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα ομορφούλες..ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Τι κάνετε??? Εγώ στο γραφείο και χαζεύω!

Νίνα μου δεν πήγαμε στο γιαπωνέζικο γιατί τελικά είχαμε κανονίσει άλλα πράγματα και είπαμε να το αφήσουμε μες στην εβδομάδα!!Α και περιμενω πώς και πως να κερδίσεις το τζόκερ! :laugh:

Χρύσα μου χαίρομαι που πέρασες τόσο ωραία..Αυτό λέγαμε χθες με μια ξαδέρφη μου θα πάει την άλλη εβδομάδα διακοπές Χαλκιδική στο πρώτο πόδι, Κασανδρα, και της έλεγα πόσο ζηλεύω..Για πες έχεις κάτι να προτείνεις για να της πω να επισκεφτούν?? Βασικά θα νοικιάσουν αμάξι και θα κάνουν βόλτες!

Οι άλλες κοιμάστε ακόμα???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ...

ΠΟΣ ΙΣΤΕ ΣΙΜΕΡΑ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΕΧΤΕΣ ΤΟ TJOKER...ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΑ..ΓΙΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑ ΞΟΔΕΒΟΥΜΕ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΙ?ΣΑΒΑΤΟΓΕΝΙΜΕΝΙ ΙΜΕ.....ΤΙΧΙ ΟΣΟ ΤΕΣ..ΕΧΟ...ΜΠΑΑΑΑ....ΧΑΧΑΧΑ

ΧΡΙΣΑ ΧΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ ΕΓΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΟΣΙΦΟΝΑΣ!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣ ΕΝΔΙΠΟΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΠΟΝΕΖΙΚΟ...

ΣΙΜΠΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΙΣΕ ΣΙΜΕΡΑ?

ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ...ΚΑΛΙΜΕΡΑ...ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΒΓΙΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

Καλημέρα κορίτσια

Μαράκι μου στο πρώτο πόδι στην Κασσάνδρα πάω κάθε Σ/Κ. Εκεί είναι η βάση μας. Είναι ανάλογα το τι θέλει ο καθένας. Ας πούμε για νυχτερινή ζωή όλοι πάνε στην Καλιθέα. Έχει Club, μπαράκια πεζόδρομο με μαγαζιά κλπ.

Εμένα μ’ αρέσει και το Πευκοχώρι για βόλτα (χαλαρά) το βράδυ. Έχει και μια τέλεια πιτσαρία νομίζω Capri λέγεται.. μιαμ μιαμ

Για Θάλασσα προτείνω ακτή Σάνη και Παλιούρι.. έχει και ωραία beach bar εκεί.

Όπως σας έχω πεί έχω τρέλα με την θάλασσα οπότε προτιμώ προσωπικά το δεύτερο πόδι (Σιθωνία). Όπου και να πας έχει τέλεια θάλασσα. Μ’ αρέσει πολύ στον Αρμενιστή στο Καλαμίτσι, στον Άγιο Ιωάννη, παντού..

Να της πεις να πάνε οπωσδήποτε. Ιδίως καθημερινή που δεν έχει και τόσο κίνηση..

Που θα μείνουνε σε ποια περιοχή? Να σκεφτώ και τίποτα άλλο να σου πώ..

Νίνα μου τόσο καλά ε? Αμάν αυτός ο Θερμοσίφωνας!!!

ASE XRISA..KOYRASTIKAME PARA POLI TO SABATO ..ALA EPREPE NA GINI...AFOY IXAME MINI XORIS NERO ZESTO....EFTIXOS O MASTORAS ITAN FILOS MAS KAI EKATSE AFTOS NA TO KANI{INE ELEKROLOGOS ALA KSERI APO AFTA}ALIOS EPREPE NA PERIMENO MEXRI SIMERA POY TA ERXOTAN O IDREBLIKOS....DEN MPOROYSE NA ERTI TO SABATO..TELOS PANDON TELIOSE TORA....

NA SAS PO POS TO PERIODO MOY KANI TRELITSES...DEN IRTE AKOMA ...ALA IME SIGOYRI POY DEN IME EGIOS...MIN XERESTE....EKTOS AN TO PIRA APO AERA...SIMERA INE 28 MERA..KAI POYTENA PERIODO...TO PERASMENO MINA MOY IRTE META APO 22 MERES

Χρύσα μου είναι δύο οικογένειες που θα πάνε και δεν είναι πολύ της θάλασσα οι γονείς..Στο μεταξύ από Θεσσαλονίκη για Κασσανδρας πόση ώρα έιναι? Αν θυμάμαι καλά΄είναι κοντα..Θα μείνουν στο Παλλίνι μου έιπαν.

Νίνα μου όταν πάω θα σου πω..Αααα πού είναι η περίοδος οεο????? Λες να έχουμε εκπλήξεις?? :woohoo:

aaaaa ΟΧΙ ΜΑΡΑΚΙ ,ΔΕΝ ΝΟΝΙΖΟ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ,ΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙ ΠΟΣ ΔΕΝ ΙΜΕ ΕΓΙΟΣ...ΟΤΑΝ ΙΧΑ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΟ ΔΟΥΛΕΒΑ ΤΟΤΕ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΡΕΞΙ ΓΙΑ ΕΠΑΦΙ....ΑΠΛΟΣ ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΕ ΚΑΝΙ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΟΥ ΣΠΑΙ ΤΑ ΝΕΒΡΑ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΟΡΟΛΟΙ ΙΤΑΝ..30 ΜΕΡΕΣ ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΦΤΕΕΣ 2 ΜΙΝΕΣ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΟΡΕ .Η ΧΟΥΖΟΥΡΕΒΙ,,,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΟΝ ..ΕΠΙΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΙ ΕΒΓΑΛΑ ΣΠΙΡΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΔΙΛΑΔΙ ΘΑ ΕΡΤΙ...ΑΠΛΟΣ ΟΠΟΥΣ ΙΠΑ ΚΑΝΙ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ...ΧΑΧΑΧΑ...

Πού χαθήκατε όλες?????

Νίνα μου μήπως εσύ έκανες τρελλίτσες? Μην ξεχνάς πως σποράκι μπορεί να έρθει και όταν έχουμε επαφή και τις άλλες μέρες του κύκλου!!

Εμείς πάντως κόψαμε τις τρελλίτσες γιατί κόλλησα τον καλό μου μύκητες..Ουφ

:angry:

Βαριέμαι βρε κορίτσια, και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω τι θέλω!!!

maraki24 έγραψε:

Χρύσα μου είναι δύο οικογένειες που θα πάνε και δεν είναι πολύ της θάλασσα οι γονείς..Στο μεταξύ από Θεσσαλονίκη για Κασσανδρας πόση ώρα έιναι? Αν θυμάμαι καλά΄είναι κοντα..Θα μείνουν στο Παλλίνι μου έιπαν.

Μαράκι μου είναι γύρω στη μια ώρα και 15 -30 λεπτά.Αν είναι Σ/κ μπορεί να κάνουν και 3 ώρες!!! :dry:

το ξενοδοχείο απ'ότι θυμάμαι είναι καλό,με ωραία πισίνα!Όσο για την θάλασσα δεν θυμάμαι(άρα δεν ήταν και τόσο καλή).Είναι στην Καλλιθέα. Εκεί έχει νυχτερινή ζωή,club,ταβέρνες,πεζόδρομο για ψώνια και είναι σχεδόν στο κέντρο του ποδιού.

Βρε Νίνα μου λες?????? Μακάρι! ;);) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσάκια μου γειά σας, δεν φάνηκα αυτές τις μέρες γιατί 2 μέρες το Σ/Κ ήμουν λίγο "πεσμένη" από τη μια η βροχή απο την άλλη η περιόδος που θα έρθει αυτές τις μέρες, βαριόμουν που ζούσα!!! Ημουν όλη μέρα ξάπλα..ουτέ να φάω δεν ήθελα :(:(

Αλλά σήμερα το πρωί είπα "δεν πάει και 3η μέρα έτσι θα φρικάρω στο τέλος" και αυτό ήταν... έπιασα έκανα αποτρίχωση, έκανα τα πίλινγκ μου τις μάσκες μου έκανα ένα μπανάκι και πήγα κομμωτήριο για πιστολάκι-φρύδια-νύχια, μετά το κομμωτήριο πήγα για καφέ και να'μαιιιι!!

Α ήρθαν και από τον ΟΤΕ το πρωί (αυτοί με ξύπνησαν, λέτε να έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό :huh::P:P να ήταν και τίποτα ωραίοι!!! :P:P ) αύριο επιτέλους θα πάω για το internet, έκλεισα και ραντεβού για τις 10 η ώρα αύριο στον γυναικολόγο και όλα οκ!!

Εσείς πως είστε? κάνατε μπανάκια?

Χρύσα μου πολύ χάρηκα που πέρασες ωραία!! Περιμένω και εγώ πως και πως να πάω στον αντρούλη μου να κάνω τα μπανάκια μου!!

Νίνα μου μου είσαι σίιιιγουρη σιγουρη σιγουρη ότι δεν "ζουζουνίσατε" έστω και μετά η πρίν τις γόνιμες μέρες? μήπως... λέω μήπως θα κάνεις την αρχή? (αχ τι καλάαα!!) :kiss::kiss:

όσο για το joker δεν πειράζει που δεν το έπιασες πιάσε εσύ το "jokerάκι" και ας μην πάμε ποτέ Μαλδίβες!!!

Μαράκι μου και εγώ 2 μέρες έτσι ένιωθα δεν ήξερα τι ήθελα, να κοιμηθώ? να φάω? να σηκωθώ? να κάτσω? :blink::blink: Αχ είναι πολύ σπαστικό!! Σκέψου ωραία πράγματα και θα σου περάσει!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ,ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ?...ΤΕΤΕΑ ΟΡΑ ΒΕΒΕΑ ΚΙΜΑΣΤΕ..ΤΗ ΑΛΟ?...ΜΠΟΡΙ ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΤΣΕΣ...ΔΕΜ ΞΕΡΟ...

ΜΟΝΟ Η ΣΙΜΠΕΤΕΡΑ ΜΟΡΙ ΝΑ ΙΝΕ ΕΔΟ ΤΕΤΙΑ ΟΡΑ..ΣΙΝΙ ΤΟΣ ΕΧΙ ΝΙΧΤΕΡΙΝΙ ΒΑΡΔΙΑ ...ΧΑΧΑΧΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΟ ΠΙΣΤΕΒΟ {ΚΑΙ ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΒΟ ΕΤΣΙ}ΠΟΣ ΙΝΕ ΑΝΟΜΑΛΟ Ο ΠΕΡΙΟΔΟΣ.. :blink::blink: .ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΡΑ ...ΒΕΒΕΑ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΝΟΡΙΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ...ΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΙΜΕ...ΒΕΒΕΑ ΕΛΕΦΤΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΙΧΑΜΕ ...ΑΝ ΙΝΕ ΙΝΕ..ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΙΝΕ...

ΟΜΟΣ ΕΠΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΙ ΕΡΤΙ 2 ΜΙΝΕΣ ΛΙΓΟ ΝΟΡΙΣ{ΠΡΟΤΙ ΜΙΝΑ ΙΡΤΕ ΝΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΝΟΡΙΤΕΡΑ ,ΔΙΛΑΔΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΙΡΤΕ ΣΤΗΣ 22 ΜΕΡΕΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΣ ΤΟΡΑ ΤΕΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΟ...}ΞΕΡΟ ΜΑΛΑΚ.. :blush::blush: ...ΛΕΟ...ΑΠΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΕΛΠΙΔΕΣ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Νίνα μου που αλλού θα ήταν η συμπεθέρα σου αφού δεν έχει παρέα για αγκαλίτσες? Αλλά απόψε νυστάζω απο τώρα γιατί το πρωϊ απο το κρεβάτι με σήκωσαν οι ΟΤΕτζήδες...

Όσο για το θέμα με την περίοδο και εγώ την ίδια γνώμη έχω... να μην ξεσηκωθείς απο τώρα ... θα έλεγα να περιμένεις καμιά εβδομάδα ακόμα και μετά να μπείς στη διαδικασία να κάνεις τεστ...και εύχομαι να βγεί θετικό...΄

:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :laugh:

Συμπεθέρα πάω για ύπνο σιγά σιγά γιατί το πρωί έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο και δεν θέλω να αργήσω..

Καλνηνύχτα και όνειρα γλυκά! φιλάκια!!

Καλημέρα

Τι κάνετε? Εγώ κλασικά, είμαι στη δουλειά και μετράω τις μέρες για τις διακοπές.

Δεν περνάει ο καιρός. Αλλά και πάλι αν περάσει...πάει το καλοκαιράκι.. Τελείωσε.. :(:(:( (Προβληματισμός πρωί πρωί..) :huh::huh:

Νίνα μου έχεις δίκιο, καλύτερα να μην το σκέφτεσαι. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Καταλαβαίνω πως νιώθεις! ;)

Εγώ κάθε μέρα λέω να πάρω τον γιατρό και το ξεχνάω ρε γμτ. Σήμερα το απόγευμα πρέπει να πάρω να κλείσω ραντεβού!!! :unsure::unsure:

Φιλιά

ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΛΙΜΕΡΑ....

ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΟ ΕΧΙ ΠΟΛΙ ΖΕΣΤΙ.....

ΧΡΙΣΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΣ ΙΣΕ ΧΑΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΑ..ΑΦΤΟ ΚΑΛΟ ΦΕΝΕΤΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ..ΜΙΝ ΤΟ ΑΦΙΣΙΣ..ΠΙΓΕΝΕ ΚΑΝΙΑ ΣΤΙΓΜΙ....ΕΓΟ ΙΠΑ ΠΑΟ ΑΦΤΙΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΥΓΡΟ...ΑΛΑ ΤΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΜΕ {ΝΑ ΒΛΕΠΙΣ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΕΑ,,ΑΛΑ Η ΛΟΓΙΚΙ ΠΕΡΝΙ ΘΕΣΙ}ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΜΕΤΑ...

ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΙΣΕ ΣΙΜΕΡΑ?

ΔΙΟΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣ ΘΑ ΝΕΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

nikulina έγραψε:

ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΛΙΜΕΡΑ....

ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΟ ΕΧΙ ΠΟΛΙ ΖΕΣΤΙ.....

ΧΡΙΣΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΣ ΙΣΕ ΧΑΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΑ..ΑΦΤΟ ΚΑΛΟ ΦΕΝΕΤΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ..ΜΙΝ ΤΟ ΑΦΙΣΙΣ..ΠΙΓΕΝΕ ΚΑΝΙΑ ΣΤΙΓΜΙ....ΕΓΟ ΙΠΑ ΠΑΟ ΑΦΤΙΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΥΓΡΟ...ΑΛΑ ΤΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΜΕ {ΝΑ ΒΛΕΠΙΣ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΕΑ,,ΑΛΑ Η ΛΟΓΙΚΙ ΠΕΡΝΙ ΘΕΣΙ}ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΜΕΤΑ...

ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΙΣΕ ΣΙΜΕΡΑ?

ΔΙΟΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣ ΘΑ ΝΕΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

γειά σου Νίνα..

Κ εδώ έχει πάρα πολύ ζέστη.Αχ αυτό το μυαλό τί κάνει..Θα πάρω τηλ το απογευμα να κλείσω ραντεβού.

Μέχρι στιγμής είμαι χαλαρά,μετά δεν ξέρω τί θα γίνει!

ΑΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΟΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΣΑΛΟΝΙΚΙ ΨΙΝΕΣΤΕ....ΤΟΥΛΑΚΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ?ΕΣΙ ΚΑΤΣΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ..ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΙ ΑΦΤΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΝΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙ....ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΓΟ ΕΔΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 24000 ΑΛΑ ΑΠΟΦΕΒΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΙΓΟ...ΝΑ ΚΑΝΙ ΒΕΒΕΑ ΠΟΛΙ ΖΕΣΤΙ ΤΟ ΑΝΙΓΟ...ΑΛΙΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΡΑ ΑΝΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

nikulina έγραψε:

ΑΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΟΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΣΑΛΟΝΙΚΙ ΨΙΝΕΣΤΕ....ΤΟΥΛΑΚΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ?ΕΣΙ ΚΑΤΣΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ..ΓΙΑΤΗΝ ΚΑΙ ΑΦΤΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΝΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙ....ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΓΟ ΕΔΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 24000 ΑΛΑ ΑΠΟΦΕΒΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΙΓΟ...ΝΑ ΚΑΝΙ ΒΕΒΕΑ ΠΟΛΙ ΖΕΣΤΙ ΤΟ ΑΝΙΓΟ...ΑΛΙΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΡΑ ΑΝΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

Δυστυχώς έχουμε και λέω δυστυχώς γιατί εδώ στην δουλειά το βάζουνε τέρμα και κρυώνω.Τον χειμώνα έρχομαι με ραντάκια και το καλοκαίρι με ζακέτες!!!!

Το κλιματιστικό το άνοιξα εχθές σπίτι γιατί έσκασα.Κ εγώ το αποφεύγω όμως.Το άνοιξα καναδυο ώρες πριν κοιμηθώ το βράδυ για να δροσίσει..

Εσεις έχετε και το βουνό..Εμείς δυστυχώς το μόνο που έχουμε είναι τα κουνούπια :(

ΕΜΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ....ΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΠΕΣ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΠΟΥΣ ΛΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΒΓΕΝΙΚΑ...ΣΕ ΠΡΟΙΔΟΠΙΟΥΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΥΝΤΕ.....ΑΛΑ Η ΣΚΙΠΕΣ ΙΝΕ ΔΙΠ ΔΙΠ ΑΝΕΣΤΙΤΕΣ....ΕΡΧΟΥΝΤΕ ΣΕ ΤΣΙΜΒΑΝΕ...ΟΥΤΕ ΕΦΑΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ...ΧΑΧΑΧΑ..

ΕΓΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΙ ΣΚΙΠΑ ΚΑΝΟ ΣΠΙΡΑΚΛΙ ΑΜΕΣΟΣ...

ΑΑΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΚΑΝΟ ΣΕ ΑΡΧΙΟ RAR.ΠΕΡΝΙ ΛΙΓΙ ΟΡΑ..ΙΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΤΙΚΕ...ΜΕ ΠΕΡΝΙ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΚΑΦΕ ΜΙΣΑΟΡΟ...

ΝΑ ΜΙΝ ΤΙΧΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑΤΙ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΙΜΑΖΕΨΟ ΜΟΥ ΙΠΕ ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΓΙΡΕΨΟ....ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΟΜΕΝΕΣ Η ΒΟΛΤΕΣ....ΑΜΑΑΑΑΝ ...ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟ ΑΝ ΙΜΕ?

ΑΦΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΛΙΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΣ ΧΕΡΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???...ΦΕΝΕΤΕ!!!!ΑΛΑ ΠΟΛΙ ΦΟΒΑΜΕ ΠΟΣ ΘΑ ΑΠΟΓΟΙΤΕΦΤΙ...ΣΑΝ ΒΛΕΠΟ ΣΙΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΤΙ ΜΕ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΠΑΙ ΘΑ 10 Ε...ΤΙ ΙΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΠΑ?ΑΛΑ ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΣΟ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...