Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρύσα82 έγραψε:

έβαλες φωτο? :dry::dry:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!! Ελπίζω τώρα να μπούν!!!! (πήρα και τηλ στο συνεργείο του ΟΤΕ και τους ξέχεσα!!!! αν είχαν έρθει μέχρι τώρα θα είχα κανονικό internet και δεν θα προσπαθούσα να βάλω μια φωτο 5 ώρες!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry: )

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Χρύσα82 έγραψε:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!! Ελπίζω τώρα να μπούν!!!! (πήρα και τηλ στο συνεργείο του ΟΤΕ και τους ξέχεσα!!!! αν είχαν έρθει μέχρι τώρα θα είχα κανονικό internet και δεν θα προσπαθούσα να βάλω μια φωτο 5 ώρες!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry: )[/quote:5qijxpbo]

Μάλλον θα είναι πολύ μεγάλες και δεν τις σηκώνει.Άλλαξε το μέγεθος!

Δημοσίευση

ΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΙΜΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟ ΦΟΤΟ...ΑΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΜΟΝΙ ΜΟΥ...ΑΛΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΜΟΥ ΤΟΝ ΙΧΑ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ....ΧΑΧΑΧΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟ ΕΠΙΔΙ ΙΝΕ ΜΕΓΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΔΙΟΣΑ ΜΙΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΕ ΑΛΟ...ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΘΑ ΜΙΚΡΕΝΟΥΜΕ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΙΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ....ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΘΑ ΒΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙΡΙΟΥ ΚΟΣΤΑ....{ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ}:):):):)

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΑ ΟΛΕΣ..

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

ΚΑΛΕ ΘΕΑ ΠΟΥ ΙΝΕ Η ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ? ΕΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟ ΤΙΠΟΤΑ...

ΑΣ ΒΑΖΟ ΕΓΟ ΑΚΟ ΜΙΑ...ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ/quote]

Μόνο εγώ δεν μπορω να βάλω :angry::angry::angry::angry:

μια τελευταία δοκιμή

και αν δεν μπει πάλι τα παρατάω

Δημοσίευση

Τις μίκρινα 150ΚΒ έκανα την κάθεμια και πάλι τίποτα....τέλοσπάντων... κοριτσάκια μου πάω να κάνω λίγη κηπουρική τώρα που δεν έχει ήλιο, να φροντίσω λίγο τα λουλουδάκια μου... τα λέμε το βραδάκι φιλάκια!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια εγώ σας χαιρετώ... Έχω δουλίτσες, θέλω κ να μαζέψω σήμερα τα πράγματα για το Σαβ/ριακο, το βράδυ είμαστε για ποτάκι, οπότε... προλαβαίνω δεν προλαβαίνω...

Σας φιλώ!!! Τα λέμε τη Δευτέρα!!! Καλά να περάσετε!!! Θα μου λείψετε!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να'μαι κι εγώ....

DIOSA κάπου τα έχω ξανακούσει αυτά που μας έγραψες, αλλά πολύ διαβασμένη σε βρίσκω :laugh:

Χρύσα μου μάλλον θα έχεις φύγει ήδη..Καλά να περάσεις και σε περιμένουμε ανανεωμένη!

Δήμητρα μου μην μας ευχαριστείς κι όλες οι ευχές είναι από την ψυχή μας, γι'αυτό΄και έπιασαν!!! Αλλά και η θετική σου σκέψη έπιασε, είναι τυχερός ο μπαμπάς σου που έχει τέτοια κόρη!! Καλά να περάσεις κι εσύ!

Κι εμέις μάλλον για ποτό θα βγούμε τελικά και αύριο το γιαπωνέζικο! Το κινέζικο μου αρέσει αλλά γιαπωνέζικο δεν νομίζω! Θα δείξει τη Δευτέρα θα σας πω τα αποτελέσματα!!

Ζήλεψα...από εβδομάδας θα βάλω κι εγώ φώτο!

Νίνα μου με τις ταινίες θα σε ξαναρωτήσω λεπτομέρειες όταν μπω στη διαδικασία να το κάνω..Και στις φώτο φαίνεσαι πολύ μικρούλα! Το limewire το είχα κι εγώ αλλά έχει πολλούς ιούς και το έσβησα.

Αυτά τα νέα μου..Καλά να περάσετε όλες και φιλούθκια πολλά κυπριακά!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

maraki pos ise?πολι ορεο το παθουμενο...να πω ΚΑΛΟΠΑΘΟΥΜΕΝΟ.?.εεεε?αφτα που σου εστιλα εγο θα ιδεσ?

και οταν λεσ μικρι τη ενοισ?μικρι φοτο η μικρι εγο???? εγγοοοο...εγγγγοοο

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΝ ΠΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ...ΜΠΙΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΙ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΙΠΕ ΠΟΣ ΕΧΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙ ΠΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΑΙ ΑΚΟΜΑ....

ΑΣΤΟ ΝΑ ΜΙΝ ΤΡΟΜΑΖΙ...

Δημοσίευση

ΑΧ ΣΙΜΠΕΤΕΡΑ ,,,ΤΙΜΙΤΙΚΑ ΠΟΣ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΤΙΜΙ ΙΜΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟ ΣΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΦΤΟ ΜΟΥ ΕΣΦΙΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ...ΜΙΠΟΣ ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΑΝΔΙΔΡΑΣΑ ΕΤΣΙ...ΑΛΑ ΤΕΟΡΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΙΣ ΕΣΙ ΝΑ ΜΙΝ ΛΕΩ ΕΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΟΝΙ....ΕΦΤΙΧΟΣ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ...

ΣΕ ΑΦΙΝΟ ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΤΙΣΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΡΕΜΙΣΟ ΛΙΓΟ.

ΚΑΛΙΝΙΧΤΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Αχ βρε Νίνα μου... ξέρω πως νιώθεις και γω το παθαίνω πολλές φορές... αλλά μετά λέω αφού έτσι ήταν να γίνει τι μπορώ να κάνω εγώ? Τίποτα... Θα το ξεπεράσουμε γλυκιά μου...ίσως όχι τελείως αλλά θα έρθει εκείνη η ώρα που δεν θα νιώθουμε αυτο το βάρος στο στήθος...τόσο έντονο!! πιστεύω ότι θα γλυκάνει ο πόνος!! Υπομονή και μόνο υπομονή.. εγώ προχθές είδα δυο κοριτσάκια διδυμάκια 6-7 μηνών τα είχε βγάλει βόλτα η μαμά τους και μου κόπηκαν τα γόνατα και η αναπνοή...κάτι τέτοια είναι που δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ακόμα...κατα τα άλλα το παλεύω... Καληνύχτα σου εύχομαι και μην βασανίζεις τον εαυτό σου... πολύ σύντομα θα συζητάμε και εμείς για άλλα πολύ ωραία πράγματα!! Φιλάκια....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ....ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΙΝΕ ΣΑΒΑΤΟΚΙΡΙΑΚΟ....

ΝΑ Ι ΧΡΙΣΑ ΙΝΕ ΣΕ ΦΙΣΙ....ΟΡΕΕΑ

Η ΜΑΡΑΚΙ ΕΤΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΑΠΟΝΕΖΙΚΟ...ΚΑΛΙ ΟΡΕΕΞΙ

ΔΙΟΣΑ ΚΙΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ,ΑΦΟΥ ΙΤΑΝ ΣΕ ΝΙΧΤΕΡΙΝΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

Η ΔΙΜΙΤΡΟΥΛΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΟ ΚΟΝΔΑ ΜΟΥ..ΣΤΙΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ

ΥΠΟΛΙΠΕΣ ΕΠΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΖΙΤΙΣΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑ ΑΚΟΜΟ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΙ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ...

Δημοσίευση

ΚΑΜΙΑ?????????? ΠΟΥ ΙΣΤΕ ΣΙΜΕΡΑ? :angry: :angry:

ΕΓΟ ΚΑΝΟ ΔΟΥΛΕΣ....ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΤΕΡΜΟΣΙΦΟΝΑΣ.. :huh::huh: ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΟ ΤΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΜΟΥ..ΦΟΝΑΞΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΙΝΕ ΙΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ ΙΝΕ Η ΑΝΔΙΣΤΑΣΙ ΚΑΜΕΝΙ...ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΙΑΖΙ Ο ΤΕΡΜΟΣΙΦΟΝΑΣ :x:x ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΟ ΤΗ ΙΧΕ ΜΕΣΑ...ΑΠΛΟΣ ΓΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣ ΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΙ..ΑΛΑ ΜΕ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΙΧΕ ΜΕΣΑ Ο ΤΕΡΜΟΣΙΦΟΝΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΙ ΔΕΝ ΙΜΑΣΤΕ.... :lol::lol:

ΕΣΙΣ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΣΙΜΕΡΑ? :dry::dry:

ΕΓΟ ΑΦΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΙΜΕΡΑ ΚΑΠΟΥ..ΙΜΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΙ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Να'μαι κι εγώ...Είπα να μπω βιαστικά να πω ένα γεια στις φιλενάδες μου!

Νίνα μου εννοείται για σένα μιλούσα όταν είπα μικρούλα!

Τα παπούτσια τέλεια ε? Μόνο που δεν έχει στο νούμερό μου και ξενέρωσα! Ήταν και πάρα πολύ καλή η τιμή!

Δεν πήγαμε τελικά στο γιαπωνέζικο! Βγήκαμε για ποτό χθες, καλά ήταν. Και τώρα ετοιμάζομαι να πάμε σε ταβερνούλα με τα πεθερικά μου..Αύριο θα παμε σε μια ξαδέρφη μου για φαγητό και μετά χαλαρά γιατί έχει και τελικό στο ποδόσφαιρό!!!!

DIOSA μου όλες το ίδιο παθαίνουμε όταν βλέπουμε μωράκια και νομίζω πως μέχρι να αποκτήσουμε δικά μας έτσι θα αντιδρούμε!!

Καλά να περάσετε όλες το Σαββατόβραδο....φιλάκια πολλά!!! :kiss:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ότι σήμερα έκανα βόλτες στα μαγαζιά και πήρα μαγιώ!! Πολύ μου άρεσε!!

Δημοσίευση

Καλώς τις κούκλες...

Νίνα μου...τι έπαθες και εσύ Σαββατιάτικα!! Αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι τι να κάνουμε..?

Εγώ δεν έκανα τίποτα σήμερα... απολύτως τίποτα.. με χαλάει αυτός ο μουντός καιρός δεν τον μπορώ το καλοκαίρι!! :angry: όπως δεν μου αρέσει και ο ήλιος τον χειμώνα!!

Μαράκι μου έχεις δίκιο μόνο αν κάνουμε παιδάκι θα ξεχαστούμε, το ξέρω και γιαυτό ανυπομονώ να έρθει ο καιρός που θα μπορώ!! τόσοι μήνες αναμονής... ούφ!!!Πότε θα περάσει ο καιρός!!

Στεναχωρέθηκα για τα παπούτσια αλλά θα βρείς καλύτερα!!! καλά να περάσεις σήμερα και αύριο... και με γειά το καινούριο σου μαγιώ!!!

Δημοσίευση

koritsia kalimera.....pos iste simera?

maraki me geia to magio....ondos ta paputsia ixan poli poli kali timi...psakse kai aloy mpori na bris kati alo....

simpetera ti kanis?

ego koritsia akoma koyrasmeni apo extes ime...malon argotera ta pame talasa....na araktoyme ligo...

filakia sa oles...

maraki giath den piges sto yaponeziko?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...