Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΙ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΕΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΛΑΔΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,,ΘΑ ΚΛΙΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟ ΤΑΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΟ ΜΟΝΟ ΕΓΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΝΑΔΕΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΘΟ ΚΕΡΔΙΖΟ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΙΣ ΜΕΣΑ..ΟΠΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΒΕΒΕΑ.....ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΧΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΑΛΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΑΟ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΝΕΚΕΣ....ΕΣΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑ...Η ΚΑΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΝΙΣΙ...ΟΠΟΥΣ Η ΚΑΝΑΡΕΣ Η ΑΓΝΟΣΤΙ ΚΑΡΑΙΜΠΕ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΗΑ....

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ,ΚΑΙ ΕΔΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΘΑ ΙΔΙΑ ΙΝΕ ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙ ΚΑΠΙΟΣ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΧΙ ΔΙΚΑΤΟΥ ΛΕΦΤΑ...ΕΠΙΔΙ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΔΑΝΙΑ...Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΙ ΔΑΝΙΟ ΣΟΥ ΖΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΝΕΦΑ ΑΟΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΟ...ΜΙΑ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΠΙΓΕ ΚΑΙ ΖΙΤΙΣΕ ΕΝΑ ΔΑΝΙΟ 5000Ε..ΑΦΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΣΤΙΚΟ 18000Ε ΤΟ ΧΡΟΝΟ ..ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΑΛΙ ΤΗΝ ΖΙΤΙΣΕ ΕΝΓΙΙΤΙΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΚΙΣΤΟΝ 15000Ε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣ ΑΦΤΟΝ?ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΜΠΙ ΕΓΙΙΤΙΣ ΤΟΡΑ?

Δημοσίευση

Νίνα μου πάντως αν κερδίσεις το τζόκερ εγώ σίγουρα είμαι μέσα!! Ειδικά όταν είναι να πάμε σε κανενα σπα!!! :silly: :lol:

Στην κύπρο δίνουν ακόμα δάνεια αλλά σε ταλαιπωρούν απίστευτα μέχρι να στα δώσουν. Το καλό επειδή είμαι δασκάλα κάτι γίνεται πιο εύκολα, αλλά οι δόσεις που ζητάνε απίστευτες!! Λες και ο μισθός σου είναι πάνω από 2000 ευρώ και δεν χρειάζεσαι τίποτα να αγοράσεις!!Μέγάλη πίκρα!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ,ΜΙΠΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΦΤΟ:

Αλλαγές στο φόρουμ!!!

ΖΙΤΑΙ ΒΟΙΤΙΑ Η ΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΜΙΠΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΙΓΟΡΑ ,Η ΜΙΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΙ ΑΦΤΑ ΘΑ ΚΟΛΙΜΑΤΑ....Η ΤΟ ΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΜΙΑ ΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΠΕΡΙΜΕΝΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΓΡΙΣΙ...

ΒΕΒΕΑ ΤΟΡΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΜΕ ΑΛΟ ΑΒΑΤΟΡ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙ ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΠΑΛΙ...

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

Η ΧΡΙΣΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΙ ΔΟΥΛΕΑ ΣΙΜΕΡΑ....ΤΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙ ΘΑ ΠΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓ?...Η ΘΑ ΕΧΙ ΠΑΛΙ ΝΕΒΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?

Μόλις άκουσα το όνομά μου ήρθα κ εγώ... :woohoo:

έχει πολύ δουλίτσα σήμερα και όχι τ'αφεντικό είναι μια χαρά.. :woohoo:

τώρα το μόνο που μένει είναι να φύγω και στην ώρα μου ;)

Κ εγώ μέσα για το τζόκερ Νίνα μου.. Κέρδισέ το εσύ και το κανονίζουμε..

Στο greekstars προσπάθησα να κατεβάσω ταινία αλλά δεν τα κατάφερα..

βασικά δεν μου βγάζει επιλογή download πουθενά!!!

Θα ξαναμπώ αργότερα

φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΧΡΙΣΑ....ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΕΓΟ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΕ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΝΑΞΕ ΚΑΠΙΟΣ ΓΕΛΕΣΑΤΕ....ΝΑ ΠΟΥ ΣΙΜΕΡΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΙ...ΜΟΛΙΣ ΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΟΠ ΚΑΙ ΕΣΙ...

ΛΙΠΟΝ...ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΕΚΣΤΑΡΣ....ΠΡΟΤΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΧΙΣ ΤΟ CRYPTLOAD...ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ GREEKSTARS..META ΠΑΣ ΕΚΙ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΙ FORUM...ΤΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ..ΕΛΙΝΙΚΑ CD...ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑ...

ΚΑΝΙΣ ΚΛΙΣ ΣΕ ΤΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΙΣ ΤΕΝΙΕΣ RAPIDSHAER..ΚΑΙ ΕΔΟ ΠΑΣ ΣΕ Rapidshare Νέες Ταινίες - All Formats 2009/2010..ΚΑΝΙΣ ΚΛΙΚ ΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΘΑ ΕΡΓΑΑΑ.....ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΕΓΙΣ ΤΗ ΕΡΓΟ ΤΕΣ.ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΦΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ....ΤΟΡΑ ΕΚΙ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΘΑ ΕΧΙ ΣΑΝ FILE RAPIDSHARE Η Download ccf

ΤΟΡΑ ΑΝ ΙΝΕ RAPIDSHARE ΙΝΕ ΕΤΣΙ http://rapidshare.com/files/403098538/p ... part01.rar{ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΔΙΝΟ .ΜΙΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΟ}

ΘΑ ΚΑΝΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙ ΣΕ ΟΛΑ{ΠΑΡΤ.1,ΠΑΡΤ.2...}ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΙΓΙΣ ΤΟ CRYPTLOAD.ΜΟΛΙΣ ΑΝΙΓΙ ΚΑΝΙΣ ADD PACKEGE{APO PANO NAME}KAI DIALEGIS CLIPBOARD..ΣΟΥ ΑΝΙΓΙ ΑΛΟ ΠΑΡΑΤΕΡΟ ΠΑΡΑΣ ΑΔΔ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.....

ΤΟΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΙ Download ccf .ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΦΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΡΑΠΙΔΣΗΑΡΕ.ΚΛΙΚ ΣΕ FREEUSER.KAI TO KATEBAZIS{ΝΑ ΞΕΡΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΙΣ}ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΝΙΓΜΑ ΑΡΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΓΙΣ ΜΕ CRYPTLOAD...KAI ARXIZI NA KATEBAZI TO ERGO...

ΞΕΡΟ ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΣΚΟΛΟ..ΑΛΑ ΔΕΝ ΙΝΕ ΚΑΤΟΛΟΥ ΔΙΣΚΟΛΟ...ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΙ ΓΡΙΓΟΡΑ...ΔΙΛΑΔΙ ΔΑΞΙ ΤΕΛΙ ΚΑΠΙΕ ΟΡΕΣ ΑΛΑ ΔΕΝ ΙΝΕ ΤΟ ΜΤΟΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΝΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΑΤΕΒΑΖΙ ΜΙΑ ΤΕΝΙΑ...

ΝΟΜΙΖΟ ΣΟΥ ΕΞΙΓΙΣΑ ΚΑΛΑ..ΑΝ ΕΧΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΟ ΤΟ ID STO YAHOO ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑ ΚΑΝΙΣ....Η ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου...

Πως είμαστε σήμερα?

Χρύσα μου καλά να περάσεις στην Χαλκιδική, και που έχεις περιόδο δεν πειράζει, τουλάχιστον θα ξεκουραστείς..κάτι είναι και αυτό... για τραγούδια δοκίμασε να κατεβάσεις το προγραμματάκι αυτό www.limewire.com και απο εκεί βρίσκεις ότι τραγούδι θες και είναι και πολύ γρήγορο..

PIPITSAZOUZOUNA εύχομαι καλά αποτελέσματα με το Proficiency... κάνεις και εσύ πειράματα με το πλυντήριο ε?... όλες τα περάσαμε...ελπίζω να στρώσει το πλυντήριο και να μην πάθει τίποτα...

Νίνα μου πολύ γέλασα με τους αφρούς...όταν είμαστε μικρές και άπειρες συμβαίνουν αυτά...τώρα όμως είμαστε πιο έμπειρες.. και όσο ζούμε μαθαίνουμε..όσο για το ταξιδάκι αν κερδίσεις το τζόκερ εγώ είμαι μέσα!!

Μαράκι μου με το καλό να αγοράσετε το σπιτάκι σας και καλορίζικο να είναι...Αχ αυτό το τζόκερ όλοι θέλουμε να το κερδίσουμε αλλά πούυυ?

Δεν μας κάθεται!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΣΙΜΠΕΤΕΡΑ!!!!!! ΕΔΟ ΙΣΕ?

ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΓΟ ΤΟ LIMEWIRE PRO...ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΙ ΔΟΥΛΕΒΟ...ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΙΠΙΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΛΙΣΜΕΝΟ....ΑΛΑ ΕΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΠΟΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΕΝΙΕΣ...

Δημοσίευση

Όσο για τις στάσεις... λοιπόοον

Υπάρχει η μέθοδος του Shettles που λέει(εγώ πάντως την δοκίμασα και πέτυχε...)

Η μέθοδος του Shettles βασίζεται στην εξής παρατήρηση:

Τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι ταχύτερα ενώ τα θηλυκά επιβιώνουν περισσότερο. Αυτό σημαίνει: Τα σπερματοζωάρια ζουν συνήθως μέχρι και 3 μέρες σε γόνιμα κολπικά υγρά (σπάνια μέχρι 5). Επαφή μέχρι 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία (όσο περισσότερες οι μέρες τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες με την προϋπόθεση βέβαια πως ζούνε τα σπερματοζωάρια), αυξάνει της πιθανότητες για κορίτσι γιατί τα σπερματοζωάρια είναι ήδη στη μήτρα και περιμένουν το ωάριο και όταν αυτό απελευθερωθεί 2-3 μέρες μετά, τα περισσότερα από τα σπερματοζωάρια που θα έχουν επιβιώσει θα είναι θηλυκά (κλασικές γυναίκες ), το οποίο σημαίνει θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν εκείνα το ωάριο. Ολα αυτά βέβαια εξαρτώνται και από το πόσο ζει ένα σπέρμα, μια που υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα σπερματοζωάρια δε ζουν πάνω από 24 ώρες, εκεί φυσικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος αυτή γιατί αν το ζευγάρι επιδιώκει επαφές 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, δε θα συλλάβει ποτέ.

Αν τώρα η επαφή γίνει μόνο τη μέρα της ωορρηξίας και αφού το ωάριο είναι ήδη απελευθερωμένο (το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί μέσα σε 12 ώρες περίπου), τότε τα αρσενικά επειδή είναι καλύτεροι κολυμβητές κολυμπούν πιο γρήγορα και ο νικητής κερδίζει! Γι αυτό υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν αυτά το ήδη απελευθερωμένο ωάριο.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ

- Συχνότητα και προγραμματισμός των επαφών

Ο Shettles αναφέρει πως για ν αυξήσει κανείς τις πιθανότητες για κορίτσι, πρέπει να έχει επαφές κάθε μέρα από το τέλος της περιόδου μέχρι 2 1/2 με 3 μέρες πριν την ωορρηξία. Από αυτό το σημείο πρέπει να σταματάνε οι ελεύθερες επαφές μέχρι και μερικές μέρες μετά την ωορρηξία.

Επαφές όσο γίνεται πιο πριν από την ωορρηξία (πάντα σε γόνιμες μέρες όμως), ευνοούν τα πιο μεγαλόσωμα και αργά κινούμενα Χ (θηλυκά) σπερματοζωάρια. Από την άλλη, τα πιο αδύναμα Υ (αρσενικά) σπερματοζωάρια επιβιώνουν λιγότερο και πεθαίνουν νωρίτερα στα οξειδωτικά προωορρηκτικά υγρά του τραχήλου και κόλπου, με αποτέλεσμα τη στιγμή της ωορρηξίας να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση από Χ (θηλυκά) σπερματοζωάρια για να γονιμοποιήσουν το ωάριο.

- Σεξουαλική στάση:

Ο Shettles συμβουλεύει πως αν προσπαθεί κανείς για κορίτσι, η μη βαθειά εισχώρηση στον κόλπο, κατά προτίμηση με την ιεραποστολική στάση, θα τοποθετήσει το σπέρμα πιο κοντά στην είσοδο του κόλπου. Η περιοχή αυτή έχει περισσότερα οξέα απ' ό,τι η περιοχή κοντά στον τράχηλο, και η οξύτητα δρα κατά των αδύναμων αρσενικών σπερματοζωαρίων, αφήνοντας έτσι περισσότερα θηλυκά ζωντανά και ικανά να γονιμοποιήσουν το ωάριο.

- Σεξ και οργασμός

Ο Shettles προτείνει όχι οργασμό κατά την προσπάθεια σύλληψης κοριτσιού γιατί με τον οργασμό το σώμα εκκρίνει ουσίες που κάνουν το περιβάλλον του κόλπου πιο αλακαλικό και κατά συνέπεια πιο φιλικό στα αρσενικά σπερματοζωάρια.

Οι συσπάσεις που ακολουθούν έναν οργασμό, επιτρέπουν στα σπερματοζωάρια να κινηθούν προς τον τράχηλο, δίνοντας στα αρσενικά σπερματοζωάρια τη δυνατότητα να είναι διαθέσιμα όταν απελευθερωθεί το ωάριο για γονιμοποίηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΑΓΟΡΙ

- Συχνότητα και προγραμματισμός των επαφών

Ο Shettles αναφέρει πως για ν αυξήσει κανείς τις πιθανότητες για αγόρι, πρέπει να έχει επαφές όχι νωρίτερα από 24 ώρες πριν την ωορρηξία και για 12 ώρες μετά την ωορρηξία.

Επαφή όσο γίνεται πιο κοντά στην ωορρηξία ευνοεί τα ταχύτερα αλλά πιο ασθενικά αρσενικά σπερματοζωάρια τραχηλική βλέννα που υπάρχει κατά την ωορρηξία είναι λιγότερο οξειδωτική και περισσότερη γλιστερή, ώστε να επιτρέπει στα αρσενικά σπερματοζωάρια να φτάσουν ταχύτερα στο ωάριο.

- Σεξουαλική στάση:

Ο Shettles συμβουλεύει πως αν προσπαθεί κανείς για αγόρι, η βαθειά εισχώρηση στον κόλπο, κατά προτίμηση με την στάση στα τέσσερα, θα τοποθετήσει το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο, δίνοντας την ευκαιρία στα πιο κινητικά αρσενικά σπερματοζωάρια να γονιμοποιήσουν πρώτα το ωάριο.

- Σεξ και οργασμός

Ο Shettles πιστεύει πως κατά την προσπάθεια σύλληψης αγοριού, βοηθάει ο οργασμός, γιατί οι ουσίες που εκκρίνονται μετά τον οργασμό κάνουν την περιοχή του κόλπου πιο αλκαλική, το οποίο ευνοεί τα αρσενικά σπερματοζωάρια.

Για τον σύντροφο: Να πιει ένα φλιτζάνι καφέ ακριβώς πριν την επαφή, αυτό βοηθάει τα αρσενικά σπερματοζωάρια να είναι ακόμα πιο κινητικά.

Η μέθοδος Shettles όταν εφαρμόζεται σωστά, θεωρείται να έχει ποσοστά επιτυχίας κατά 75%, ενώ κάποιοι άλλοι ερευνητές αναφέρουν και 90%.

Δημοσίευση

ΔΙΟΣΑ ....ΑΦΤΙΝ ΙΝΕ ΕΝΙΜΕΡΟΣΙ... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΓΟ ΠΑΛΙ ΛΕΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.....ΝΑ ΑΦΤΟ ...ΠΟΣ ΛΕΓΕΤΕ?????ΠΟΣ ΛΕΓΕΤΕ??????? ΑΑΑΑΑΑΑ KAMASUTRA!!!!!!!!!!!! :ohmy::ohmy: !!!!!!!!!!!!TOYΛΑΚΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ..... :laugh: :laugh: :laugh:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΟ ΙΜΕ ΠΡΟΣΤΙΧΙ. :evil::evil: ....ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΟ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟ ΕΠΙΤΙΔΕΣ...ΝΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΒΟΙΤΙΣΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΟ ΤΟ ΠΛΙΘΟΡΙΣΜΟ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΟ ΛΟΓΟ. :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΟ...ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

http://www.manoloblahnikshop.com/

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΑΠΟΝΕΖΙΚΟ... :S:S:S ΝΑ ΜΟΥ ΛΙΨΙ...ΕΣΙ ΟΜΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΙΣ....ΚΑΙ ΙΜΕ ΚΑΙ ΕΓΟ ΣΙΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΝΙΣΤΙΚΙ...ΤΟ ΠΟΛΙ ΠΟΛΙ ΘΟ ΓΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ...ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟ...ΝΟΜΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΛΟ ΙΝΕ ΚΑΛΟ...ΑΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΕΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΑΝ ΘΑ ΕΤΡΟΓΑ....ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΔΙΑ......

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

Χρύσα καλά να περάσετε!!! Ξεκούραση, πολύ γέλιο κ χαλάρωση σας εύχομαι!

Μαράκι με τα σπίτια γίνεται πανικός! Εμείς να φανταστείς δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε κάποιο να νοικιάσουμε, για αγορά φαντάζομαι πρέπει να είναι Γολγοθάς! Τα σχετικά φτηνά σπίτια είναι παλιά κ βγάζουν ζημιές, τα καινούρια είναι απλησίαστα! Αν κ λένε ότι έχουν πέσει οι τιμές λόγω κρίσης... Καλό κουράγιο κ όχι βιαστικές κινήσεις! B)

Diosa τα tips σου είναι χρησιμότατα!!! Εννοείται ότι τα έκανα copy-paste! Ευχαριστούμε πολύ! Να δείτε που σε λίγους μήνες θα ανταλλάζουμε απόψεις για το αν έπιασαν ή όχι! ;););)

Νίνα κ εγώ μέσα για το σπα! :P:P

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλοστινα.....ΔΙΜΙΤΡΑ ΤΗ ΚΑΝΙΣ?

ΤΗ ΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΙΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟ ΟΡΕΞΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΣ..ΚΑΙ ΚΑΘΟΥΜΕ ΕΔΟ ΚΑΙ ΧΑΖΕΒΟ....

ΟΥΤΕ ΦΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟ ΟΡΕΞΙ ΝΑ ΚΑΝΟ..Ο ΚΑΛΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΙΝΓΙΛΕ ΒΙΦΤΕΚΑΚΙΑ....ΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΙΝΓΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΔΟΝ ..ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΤΑ....

Δημοσίευση

Καλά είμαι Νίνα μου κ ο μπαμπάς μου επίσης... Μάλλον έπιασαν οι δικές σας οι ευχές για την υγεία του πατέρα μου κ θέλω να σας ευχαριστήσω όλες γι΄αυτό. Φτάσαμε λίγο πριν το μοιραίο κ τώρα είναι άλλος άνθρωπος!!! Πιστεύω στη θετική ενέργεια κ ξέρω πως εσείς μου τη δώσατε! Κ πάλι σας ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

Νίνα μου να πάρεις το βιβλίο και να μας κάνεις και ιδιαίτερα online... :woohoo: :woohoo: να τελειοποιήσουμε και τις πρακτικές μας... καλή η προσπάθεια για σύλληψη αλλά να χρειάζεται και η απόλαυση... να χαρεί λίγο και η μανούλα!!!

Δήμητρα μου καλά έκανες και το κράτησες γιατί όπως λες σε μερικούς μήνες θα συγκρίνουμε αποτελέσματα...

Αχ κορίτισια είναι πολύ αργή η συνδεσή μου 2 ώρες κάνει να ανοίξει τις σελίδες γιαυτό αργώ να απαντήσω :( ενδιάμεσα κάνω και δουλειές

Νίνα μου πολύ ωραία η φωτό πολύ ταιριάζετε με τον αντρούλη σου... κάτσε να βρω και εγώ μια που είμαστε μαζί να σας βάλω...ζήλεψα!!! :P:P

Δημοσίευση

Δήμητρα μου δεν χρειάζεται να ευχαριστείς κανέναν... Άνθρωποι είμαστε και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθουμε... (μακριά απο μας!!!) και τότε όλοι χρειαζόμαστε την θετική ενέργεια απο τους ανθρώπους γύρω μας... Και εδώ μέσα είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη στα δύσκολα και να μοιραστούμε την χαρά μας στα ευχάριστα... αυτό είναι το θεμέλιο (πιστεύω) στις ανθρώπινες σχέσης!!!

:kiss::kiss::kiss:

Και τώρα οι φωτό μας η μιά είναι πριν 2 χρόνια στο γάμο του 1ου μου ξαδέρφου (είμαι με πιο πολλά κιλά εκεί) και είμαστε και οι 2 έτοιμοι να κοιμηθούμε λόγω κούρασης... χιχιχι :P

Και η άλλη είναι απο το περασμένο καλοκαίρι που δούλευε πάλι στο ίδιο μέρος με φέτος ο αντρούλης μου...

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Νίνα μου να πάρεις το βιβλίο και να μας κάνεις και ιδιαίτερα online... :woohoo: :woohoo: να τελειοποιήσουμε και τις πρακτικές μας... καλή η προσπάθεια για σύλληψη αλλά να χρειάζεται και η απόλαυση... να χαρεί λίγο και η μανούλα!!!

Δήμητρα μου καλά έκανες και το κράτησες γιατί όπως λες σε μερικούς μήνες θα συγκρίνουμε αποτελέσματα...

Αχ κορίτισια είναι πολύ αργή η συνδεσή μου 2 ώρες κάνει να ανοίξει τις σελίδες γιαυτό αργώ να απαντήσω :( ενδιάμεσα κάνω και δουλειές

Νίνα μου πολύ ωραία η φωτό πολύ ταιριάζετε με τον αντρούλη σου... κάτσε να βρω και εγώ μια που είμαστε μαζί να σας βάλω...ζήλεψα!!! :P:P

ΟΝLINE!!!!!!! :dry::dry:

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΔΡΕΕΕΕΠΟΥΥΥΥΜΕΕΕΕΕΕ

Δημοσίευση

I’m back!!

Τι κάνετε κορίτσια??

Σας ευχαριστώ για τις ευχούλες. Θα είμαστε τέλεια παρεούλα και φαντάζομαι θα περάσουμε τέλεια! :woohoo:

Diosa μου είχα δει τυχαία μια εκπομπή παλιά που λέγανε γι ακριβώς αυτά τα πράγματα!! Thanks ;);)

Μαράκι γιαπωνέζικο?? Μόνο στην ιδέα :x:x με τίποτα δεν θα μπορούσα να φάω τέτοιου είδους φαγητά.Εδώ ούτε για κινέζικο δεν έχω πάει γιατί αηδιάζω μόνο στην μυρωδιά.. Καλό κουράγιο με την αναζήτηση σπιτιού. Ευτυχώς σε εμας δεν χρειάστηκε.

Δήμητρα μου πολύ χαίρομαι για τον πατερούλη σου..Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς κανέναν.. Εδώ είμαστε εμείς..

Pipitsazouzouna καλή επιτυχία καλή μου!!

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Και τώρα οι φωτό μας η μιά είναι πριν 2 χρόνια στο γάμο του 1ου μου ξαδέρφου (είμαι με πιο πολλά κιλά εκεί) και είμαστε και οι 2 έτοιμοι να κοιμηθούμε λόγω κούρασης... χιχιχι :P

Και η άλλη είναι απο το περασμένο καλοκαίρι που δούλευε πάλι στο ίδιο μέρος με φέτος ο αντρούλης μου...

έβαλες φωτο? :dry::dry:

Δημοσίευση

Δήμητρα μου δεν χρειάζεται να ευχαριστείς κανέναν, γιαυτό είμαστε εμείς εδώ... για να συμπαρασταθούμε η μιά στην άλλη στα δύσκολα και να μοιραστούμε τη χαρά μας στα ευχάριστα... (που δεν θα αργήσουν να έρθουν και αυτά!!!) :kiss::kiss:

Δύο φορές έγραψα και με πέταξε ελπίζω η τρίτη φορά να μην έχει την ίδια τύχη...

Σας βάζω και την φωτό

Εδώ είμαστε το περασμένο καλοκαίρι εκεί που δουλεύει ο αντρούλης μου και φέτος

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...