Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Recommended Posts

maraki24 έγραψε:

Άστε που δεν θέλω να αφήσω και την παρέα μας σήμερα, τι καλά που είμαστε :woohoo: :lol::kiss:

Ναι μια χαρά σήμερα,όλες εδώ και με όρεξη για κουβεντούλα.

Πω πω έχει βγεί ένας τρελός αέρας..Χαμός γίνεται πάλι.

Αν φύγω κανονικά απο την δουλειά(που δεν το βλέπω) υπάρχει μια πιθανότητα να πάμε χαλκιδική να μείνουμε σήμερα.Έχουμε όλο τον εξοπλισμό μας εκεί για το κάμπινγκ και πρέπει να πάμε να τον πάρουμε!!Δεν βολεύει ο δρόμος να πάμε την Παρασκευή. :( Οπότε αύριο κατευθείαν απο εκεί στην δουλειά.. :dry:

Μπράβο Νίνα μου θα μπώ να κατεβάσω κ εγώ απο εβδομάδα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΧΡΙΣΑ ΕΧΙ ΠΜ...

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΕΦΤΙΧΟΣ ΠΟΥ ΦΙΣΟΥΣΕ ΣΙΜΕΡΑ..ΑΛΙΟΣ ,ΑΝ ΙΧΕ ΖΕΣΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΙΧΑ ΦΙΑΞΙ ΤΙΠΟΤΑ....

ΔΙΟΣΑ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΙΠΕ Η ΓΡΙΑ .ΙΝΕ ΑΛΙΘΙΑ..ΠΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ...ΑΛΑ ΘΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΙΝΕ ΝΑ ΕΧΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΙΧΕ ΑΠΟ ΠΑΝΟ;)

Χρύσα82 έγραψε:

Μπράβο Νίνα μου θα μπώ να κατεβάσω κ εγώ απο εβδομάδα..

ΕΧΙ ΠΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΡΓΑ..ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΦΤΟ ΙΝΕ ΚΑΙ SEX AND THE CITY 2 :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΠΟΛΑ ΑΛΑ...

ΕΜΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ...ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΜΕ...

ΕΧΤΕΣ ΠΟΛΙ ΜΑΡΕΣΕ Η ΛΟΠΕΖ...ΚΑΙ ΕΧΙ ΝΑ ΚΑΝΙ ΜΕ ΕΓΙΜΟΣΙΝΙ ΚΑΙ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΙ...ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΑΚΡΙΣΑ ΕΠΙΔΙ ΘΙΜΟΜΟΥΝ ΘΑ ΣΙΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΕΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΤΑΦΤΟΧΡΟΝΑ....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΘΑ ΜΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΟ ΣΤΙΛΟ ΜΕ Ε-ΜΑΙΛ,ΘΑ ΣΑΣ ΘΟ ΙΧΑ ΣΤΙΛΙ...ΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ Η ΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ..ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΕΑ ΠΙΤΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ

Μας άκουσες που σε φωνάζαμε Νίνα? Μμμμ, πιάνει δηλαδή... Κάτσε να το ξανακάνω: Σποράκιααααααα..... πού είστε???? Λέτε να μας ακούσουν? :silly: :silly:

Κορίτσια εδώ έχει χειμώνα... απο το πρωί κάνει ψύχρα και δεν έβγαλε καθόλου ήλιο... και τώρα άρχισε να βρέχει πάρα πολύ!!

Εγώ στο μαγαζί που έχουμε κανονικό internet έχω εγκαταστήσει το bitcomet (www.bitcomet.com) και κατεβάζω έργα,σειρές και στο www.greeksubtitlesproject.com βρίσκω τους υπότιτλους. Έχω κατεβάσει πάρα πολλά μ'αυτό και είναι καλό...

Νίνα μου κάτι παραπάνω ξέρουν οι γριές είναι τα παραπάνω χρόνια εμπειρίας που "μιλάνε"

εγώ δηλαδή τώρα που προσπαθώ να χάσω κιλά να σταματήσω? :blink::dry: και να αρχίσω να παίρνω για να έχω το κατάλληλο βάρος να τον πατήσω κάτω? :laugh: :laugh: :laugh: :silly:

Αχ κοριτσάκια μου όντως πολύ καλά είμαστε σήμερα... πολύ μου αρέσει που τα λέμε... :kiss::kiss::kiss:

stedim έγραψε:

Μας άκουσες που σε φωνάζαμε Νίνα? Μμμμ, πιάνει δηλαδή... Κάτσε να το ξανακάνω: Σποράκιααααααα..... πού είστε???? Λέτε να μας ακούσουν? :silly: :silly:

dimitra ΘΑ ΔΙΚΑΜΟΥ ΘΑ "ΣΠΟΡΑΚΙΑ"ΘΑ ΕΡΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΤΟΥΝ ...ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΙΝΑ ΕΞΠΕΡΤ ΣΕ ΑΦΤΑ...ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΜΟΣ ,ΙΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙ .ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΣ ΘΕΛΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ....ΑΛΑ ΟΠΟΣ ΙΠΕΣ ,ΙΜΑΣΤΑΝ ΑΣΚΕΤΕΣ ΤΟΤΕ..ΤΟΡΑ ΠΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΙ!!!!

ΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΣ 22 ΘΑ ΕΡΤΙ?

ΒΛΕΠΙΣ ΧΡΙΣΑ ΕΣΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΟ 2...ΑΧ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟ...

stedim έγραψε:

Δήμητρα μου εγώ πιστεύω οτι θα μας ακούσουν και θα έρθουν όλα στις κοιλίτσες μας....

Νίνα μου και Killers πρέπει να είναι καλό...δες το και πές μας...

ΟΟΟΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΙΟΣΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΣΙΣ ΒΑΡΟΣ...ΚΑΙ Η ΙΠΟΛΙΠΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΙΛΑ....

ΕΓΟ ΕΠΙΔΙ ΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΔΕΧΕ ΑΠΟ ΠΑΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΧΑΝΟ...ΑΛΑ ΜΙΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟ ΠΟΛΑ...ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΤΙΧΟ ΜΕ ΜΑΧΙΛΑΡΙ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΠΟ...ΕΤΣΙ Η ΚΙΛΙΑ ΝΑ ΕΧΙ ΜΙΑ ΚΛΙΣΙ...ΣΙΜΒΟΥΛΕΣ ΓΡΙΟΝ ΙΝΕ ΑΦΤΑ... :laugh: :laugh: :laugh:

Εμείς είδαμε προχθές το "Prince of Persia", καλό ήταν. Δεν ξέρω όμως από που τα "κατεβάζει" ο άντρας μου. Θα ρωτήσω κ θα σας πω. Χθες πήγαμε για φαγητό, σήμερα θα πάμε για ψώνια, αύριο για ποτάκι κ το Σαβ/ριακο για μπάνιο... Να φανταστείτε πως είχαμε να βγούμε... αιώνες κ αυτές τις μέρες έτυχαν όλα μαζί...

stedim έγραψε:

Εμείς είδαμε προχθές το "Prince of Persia", καλό ήταν. Δεν ξέρω όμως από που τα "κατεβάζει" ο άντρας μου. Θα ρωτήσω κ θα σας πω. Χθες πήγαμε για φαγητό, σήμερα θα πάμε για ψώνια, αύριο για ποτάκι κ το Σαβ/ριακο για μπάνιο... Να φανταστείτε πως είχαμε να βγούμε... αιώνες κ αυτές τις μέρες έτυχαν όλα μαζί...

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΙΕΣ ΤΕΝΙΕΣ...ΕΓΟ ΠΡΟΤΙΜΟ ΚΟΜΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΣΤΗΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΙΔΑ ΤΟ'"THE NOTEBOOK"..ΕΝ ΤΗΝ ΙΧΑ ΔΙ,ΙΝΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..

ΔΙΜΙΤΡΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΙΝΕ ΝΑ ΒΓΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ..ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΣ ΕΔΟ...ΕΧΙ ΠΟΛΙ ΚΟΣΜΟ ΤΕΤΙΕ ΚΑΙΡΟ...ΑΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΣ ΘΑ ΙΝΕ ΧΑΛΙΑ...

ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙ ΓΙΑ ΨΟΝΙΑ...

Δήμητρα μου καλά κάνεις και βγαίνεις...θα σου κάνει καλό...και θα ξεχαστείς!!

Νίνα μου και εμένα μαρέσουν πολύ οι κωμωδίες αλλά και τα θρίλερ πάρα πολύ.. το Notebook το έχω δει και είναι πάρα πολύ καλό!!

Όσο για τις "συμβουλές" σου θα μας είναι πολύ χρήσιμες όταν έρθει εκείνη η ώρα!! Ευχαριστούμε!!

Ξέρω και εγώ κάποια tips για στάσεις που βοηθάνε στη σύλληψη αλλά ντρέπομαι να σας πω!! :blush::blush::P

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΙΡΤΑΝ ΘΑ "ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ"....ΧΙΧΙΧΙ...

ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟ ΝΑ ΦΑΙ ...ΤΟΥΡΛΟΥ ΣΙΜΕΡΑ....Η ΜΠΡΙΑΜ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΤΣΙ...ΧΑΧΑΧΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΝΕ...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Παρασκευή σήμερα! :woohoo: Τελικά εχθές δεν πήγαμε Χαλκιδική. Πήραμε τηλέφωνο στο κάμπινγκ που θα πάμε και μας είπαν ότι μπορούμε να νοικιάσουμε δική τους σκηνη.

Αν παίρναμε τα δικά μας πράγματα, σκηνή καρέκλες, στρώματα κλπ και τα στήναμε θα πληρώναμε σύνολο (+ 2 άτομα +αυτοκίνητο +ρεύμα) 25€. Ενώ τώρα 30.

Γλυτώσαμε τουλάχιστον την ταλαιπωρία του πάνε έλα.

Σήμερα λοιπόν κατά τις 19:00 φεύγουμε.. Αχ τι καλά. (αν και έχω περίοδο :( ) αλλά τι να κάνουμε, θα κάνω πρόβα για τις διακοπές… :angry:

Τι κάνετε εσείς? Σας γράφω πρωί πρωί γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπώ μετά.. :dry:

Diosa πες καλέ τα tips.. Μην ντρέπεσαι.. Έχω ακούσει εγώ από θείες και γιαγιάδες… ουουου :blink::blink:

Απλά δεν τα θυμάμαι. :woohoo:

Goodmorning girls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε?????????? Όλες καλά??????????????????????

Σήμερα είναι 2 μήνες από τις εξετάσεις του Michigan............ έχω ένα προαίσθημα πως μέχρι το βράδυ θα ξέρω αν πήρα το Proficiency ή όχι.......... έχω ένα άγχος........... κι επίτηδες............. δεν τηλεφωνώ εγώ στην Ελληνο-Αμερικανική ΄Ενωση........... ούτε στο E-mail θα μπω........... Προτιμώ να τα μάθει & να μου τα πει ο αντρούλης μου.......... ουφ...........

Κατά τ΄ άλλα.......... έκανα μία μ.... κία........ έπλυνα στο πλυντήριο μία σωλήνα, που έχουμε για την είσοδο του σπιτιού, μαζί με κάποια ρουχάκια........... πού να πάει ο νούς μου???????? Γεμίσανε τα ρούχα με αφρολεξάκια............. γιατί αυτό το χαζούλι.......... διαλύθηκε κι άνοιξε και βγήκανε τα αφρολεξάκια............... τα νεύρα μου τσατάλια............... κάναμε πόσες πλύσεις-ξεβγάλματα-στυψίματα- ανοίγματα φίλτρου............ για να "ξεφορτωθούμε" τα αφρολεξάκια........... το πλυντήριο δούλεψε υπερωρίες χθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην τελική δε με νοιάζει για τη σωλήνα.............. κι αν χαλούσε θα παίρναμε άλλη....... και τα ρούχα ξαναπλένονται............ το πλυντήριο μην πάθει τίποτε........... έχω ένα σωρό πλυντήρια να βάλω......... και φοβάμαι πως ακόμη θα υπάρχουνε αφρολεξάκια......... μέσα στον κάδο & στο λάστιχο......... ουφ........ βλακείες που κάνω ώρες-ώρες............

Άϊ στο καλό............. τα είπα και ξεθύμανα!!!!!!!!!!!!!!!

Λογο-διάρροια πρωϊνιάτικα!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ...ΠΟΣ ΙΣΤΕ ΣΙΜΕΡΑ?

PIPITSAZOUZOUNA ΚΑΛΙ ΕΠΙΤΙΧΙΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΠΟΣ ΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΛΑ ΕΓΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕ,Η ΠΕΡΝΩ Η ΟΧΙ...ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΔΕΝ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ,ΕΧΙ ΠΟΛΙ ΠΟΛΙ ΔΟΥΛΕΑ....ΕΓΟ ΔΕΝ ΕΠΑΤΑ ΕΤΣΙ..ΕΓΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΟ...ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΟ ΙΡΤΑ ΕΔΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΘΑ ΠΡΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΡΑ ΙΤΑΝ ΤΟ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ...ΕΓΟ ΟΜΟΣ "ΜΑΘΙΜΕΝΙ"ΜΕ ΤΟ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ{ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΒΑΖΑ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ}ΦΙΣΙΚΑ ΙΤΑΝ ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΒΟ,ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΙ ΧΡΙΑΖΕΤΕ....ΕΤΣΙ ΕΓΟ Η ΚΑΛΙ ΝΙΚΟΚΙΡΑ ΠΙΓΑ ΚΑΙ ΠΙΡΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΣΚΟΝΙ ΠΟΥ ΙΤΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΕΠΛΙΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,ΤΟ TIDE...ΠΟΥ ΦΙΣΙΚΑ ΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΑΛΑ ΕΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟ?ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΚΟΝΙ!!!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΟ ΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟ ΜΠΑΝΙΟ....ΙΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΦΡΟΥΣ!!!!!ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝΤΕ ΘΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΣΑ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΒΓΙ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑ ΣΕΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΡΙΠΑ ...ΑΠΟ ΠΑΝΔΟΥ.....

Χρύσα82 έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Παρασκευή σήμερα! :woohoo: Τελικά εχθές δεν πήγαμε Χαλκιδική. Πήραμε τηλέφωνο στο κάμπινγκ που θα πάμε και μας είπαν ότι μπορούμε να νοικιάσουμε δική τους σκηνη.

Αν παίρναμε τα δικά μας πράγματα, σκηνή καρέκλες, στρώματα κλπ και τα στήναμε θα πληρώναμε σύνολο (+ 2 άτομα +αυτοκίνητο +ρεύμα) 25€. Ενώ τώρα 30.

Γλυτώσαμε τουλάχιστον την ταλαιπωρία του πάνε έλα.

Σήμερα λοιπόν κατά τις 19:00 φεύγουμε.. Αχ τι καλά. (αν και έχω περίοδο :( ) αλλά τι να κάνουμε, θα κάνω πρόβα για τις διακοπές… :angry:

Τι κάνετε εσείς? Σας γράφω πρωί πρωί γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπώ μετά.. :dry:

Diosa πες καλέ τα tips.. Μην ντρέπεσαι.. Έχω ακούσει εγώ από θείες και γιαγιάδες… ουουου :blink::blink:

Απλά δεν τα θυμάμαι. :woohoo:

ΑΧ ΧΡΙΣΑ ΤΗ ΟΡΕΕΑ ....ΝΑ ΠΕΡΑΣΙΣ ΟΡΕΕΑ ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΟΣ ΝΑ ΕΧΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ,ΓΙΑΤΗ ΤΗΝ ΝΙΧΤΑ ΕΧΙ ΚΡΙΟ,ΝΑ ΠΑΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑ ΠΙΟ ΧΟΝΔΡΑ....ΑΛΑ ΑΝ ΕΧΙ ΚΑΛΙ ΠΑΡΕΕΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΟΤΙΣ ΟΥΤΕ ΚΡΙΟ ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ....

nikulina έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ...ΠΟΣ ΙΣΤΕ ΣΙΜΕΡΑ?

PIPITSAZOUZOUNA ΚΑΛΙ ΕΠΙΤΙΧΙΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΠΟΣ ΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΛΑ ΕΓΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕ,Η ΠΕΡΝΩ Η ΟΧΙ...ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΔΕΝ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ,ΕΧΙ ΠΟΛΙ ΠΟΛΙ ΔΟΥΛΕΑ....ΕΓΟ ΔΕΝ ΕΠΑΤΑ ΕΤΣΙ..ΕΓΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΟ...ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΟ ΙΡΤΑ ΕΔΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΘΑ ΠΡΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΡΑ ΙΤΑΝ ΤΟ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ...ΕΓΟ ΟΜΟΣ "ΜΑΘΙΜΕΝΙ"ΜΕ ΤΟ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ{ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΒΑΖΑ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ}ΦΙΣΙΚΑ ΙΤΑΝ ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΒΟ,ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΙ ΧΡΙΑΖΕΤΕ....ΕΤΣΙ ΕΓΟ Η ΚΑΛΙ ΝΙΚΟΚΙΡΑ ΠΙΓΑ ΚΑΙ ΠΙΡΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΣΚΟΝΙ ΠΟΥ ΙΤΣΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΕΠΛΙΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,ΤΟ TIDE...ΠΟΥ ΦΙΣΙΚΑ ΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΑΛΑ ΕΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟ?ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΚΟΝΙ!!!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΟ ΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟ ΜΠΑΝΙΟ....ΙΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΦΡΟΥΣ!!!!!ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝΤΕ ΘΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΣΑ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΒΓΙ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑ ΣΕΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΡΙΠΑ ...ΑΠΟ ΠΑΝΔΟΥ.....

Ωχ βρε Nikulina μου............. σοβαρά μιλάς?????????????

Ω ρε............ μανίκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν ξαναρχίζω!

Καλημέρα φιλενάδες..Βλέπω πρωινές όλες!!!

PIPITSAZOUZOUNA καλή επιτυχία σου εύχομαι και περιμένουμε να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Είσαι απίστευτη πάντως με το πλυντήριο!!

Νίνα μου, μου θύμησες κάτι ταινίες με το πλυντήριο!! Α και το "NOTEBOOK" είναι από τα αγαπημένα μου! Πείτε και καμιά ιστοσελίδα για να κατεβάζουμε τραγούδια!

DIOSA περιμένουμε να μας πεις τα καυτά σου κόλπα! :blush: :woohoo:

Χρύσα μου ωραίο πράγμα να ξέρεις ότι μετά τη δουλειά θα πας εκδρομούλα. Να περάσεις τέλεια κορίτσι μου!!

Οι άλλες πού είναι??Άντε ξυπνάτεεεεεε!!!

Εγώ κορίτσια είμαι στο γραφείο και σε λίγο θα πάω για ιδιαίτερο. Για το Σ/Κ δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα, θα δείξει. Σας είχα πει ότι κέρδισα σε ένα διαγωνισμό δείπνο σε γιαπωνέζικο εστιατόριο??? Λέμε να πάμε σήμερα, αν και δεν ξέρω τι μας περιμένει γιατί αν έχει μόνο ωμά ψάρια νηστικοί θα μείνουμε! :lol:

Χθες πήγαμε να δούμε για διαμέρισμα που θέλουμε να αγοράσουμε και μάλλον καταλήξαμε. Εϊναι το πιο οικονομικό που βρίσκουμε.Δύσκολα τα πρ'αγματα βρε κορίτσια με τις αγορές.Εδώ στην Κύπρο για να αγπράσεις σπίτι ή διαμέρισμα ζητάνε παράλογα ποσά! Αυτό που βρήκαμε είναι καινούριο, με 2 υπνοδωμάτια και έχει και ένα μικρό χώρο που στο μέλλον μπορεί να γίνει 3ο δωμάτιο. Θα δούμε!! Αχ και να κέρδιζα το τζοκερ!!!! :silly: :woohoo:

αχ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΤΟ..ΑΝ ΟΣΟ ΕΣΙ ΓΡΑΦΙΣ ΣΕ ΠΕΤΑΙ ΕΞΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΦΤΕΡΟΛΕΠΤΟ,ΠΑΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΑ!!!!!!!!!!!

ΕΓΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΙΣΟ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙΜΑ....

ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ,,ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑ ΤΟΡΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ....ΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΙΜΑΜΕ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΘΑ ΓΕΛΙΑ...ΜΟΥ ΘΙΜΙΖΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙ ΠΟΛΙ ΤΕΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΙ ΕΚΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΠΙΟΣ ΡΙΧΝΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΚΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΡΟΥΣ....ΑΛΑ ΠΑΝΔΟΥ....ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ...

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΑΜΟΥ {ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ}ΜΑΣ ΕΧΙ ΤΕΛΙΟΣΙ ΤΟ ΑΠΟΡΙΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΝΔΙΡΙΟ ΠΙΑΤΟΝ ,ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΕΠΙΔΙ ΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙ ΠΟΛΙ ΔΟΥΛΕΑ ΣΚΕΦΤΙΚΕ ΝΑ ΒΑΛΙ 2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΒΑ....ΑΦΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΙΞΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ...ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΛΑ ΝΕΒΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ....ΚΑΙ ΕΚΙ ΑΦΡΟΥΣ ΠΑΝΔΟΥ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...