Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Recommended Posts

Δημητρούλα μου ννομίζω πως οι άντρες μας είναι οι πιο χαλαροί!!!Μεχρι και σε αυτό ευνοημένοι είναι! :silly:

Να είσαι ήρεμη και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά..Δεν έιναι κρίμα λόγω άγχους να μην μπορείς να συλλαβεις?? Απόλαυσέ το..Πέρνα καλά στις διακοπές σου κι όταν νιώσεις έτοιμη προσπάθησε..εμείς εδώ είμαστε...ΣΤΑΘΕΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νεφελούλα μου σε κάθε κοπέλα είναι διαφορετικά.

Σε εμένα ας πούμε 4 μήνες μετά και ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου,μία 40,44,41.

Δεν ξέρω κ εγώ τί γίνεται.Θα μείνει πάνω απο τις 40 ημέρες ήθα επιστρέψει στο φυσιολογικό μου 38??

Και τί ντρεπόσουν καλέ??Είδες τι ωραία παρεούλα είμαστε? Άντε να τα λέμε τώρα!!

rose25 μακάρι να μην σου έρθει κοριτσάκι να ακούσουμε και κάτι ευχάριστω εδώ μέσα..Άντε..

Και να έρθει όμως δεν πειράζει πάμε μαζί απο τον επόμενο μήνα ;)

Αυτή τη φορά εγώ έχω πολύ αίμα(sorry κιόλας),το περίμενα την προηγούμενη φορά αλλά ήρθε τώρα.Ξέχασα να πάρω και τον γιατρό τηλ να κλείσω ραντεβού.Το απόγευμα πρέπει να πάρω!!!

Σε ένα μήνα ξεκινάει η άδειά μου..Άντε να περάσει ο καιρός!!!

nefeloula μου για βιοχημική δεν γνωρίζω να σου πω... αλλά μου φαίνεται λογικό να περιμένεις να σου έρθει μια φορά περίοδος για να ξαναπροσπαθήσεις, για να έρθει στα ίσα του και ο οργανισμός σου και οι ορμόνες...

Και για όσες κοπέλες αγχώνονται έχω να πω.... χαλαράαααα :P:P και όλα θα γίνουν το άγχος δεν βοηθάει!! Αχ να μπορούσα και εγώ να αρχίσω αμέσως τις προσπάθειες και ούτε άγχος θα είχα ούτε τίποτα!! :P:P Πότε θα περάσει ο καιρός βρε κορίτσια?? θα σκάσω!!! θέλω μωράαα πολλάαα μωράααα

Χρύσα μου νομίζω το αίμα είναι από τη ζέστη..Κι εγώ το καλοκαιρι έχω περισσότερο και γενικά σιχαίνομαι την περίοδο το καλοκαίρι αλλά τι να κάνουμε..υπομονή!! Ένας μήνας ε? Θα περάσει κι αυτός πού θα πάει!!

Κι εμέις μάλλον θα πάμε για λίγες μέρες παραθαλάσσια με άλλα ζευγάρια..Βασικά τους κουμπάρους μας και κάποια άλλα που δεν τα πολυπάω αλλά είναι ο φίλος του άντρα μου και προσπαθώ!!

stedim έγραψε:

Χρύσα μου κ εμείς έτσι σκεφτόμαστε... Να το πάμε χαλαρά στην αρχή... (ο άντρας μου θα είναι χαλαρός, βέβαια, γιατί εγώ δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη... :dry: )

Χαλαρά..Κ εμένα έτσι μου λέει ο άντρας μου.Μην νομίζεις όμως κ αυτοί αγχώνονται.

Ο δικός μου προσπαθεί να μην το δείξει αλλά είναι κάποιες φορές που πάνω στη συζήτηση το καταλαβαίνω.

stedim έγραψε:

Αχ... Κ να σκεφτήτε πως πριν από 6 μήνες ούτε ήξερα τι σημαίνουν όλα αυτά... Βιοχημικές, παλλίνδρομες, ούτε καν οι γόνιμες μέρες δεν ήξερα τι είναι, δεν είχα ασχοληθεί με αυτό ποτέ...Τα περισσότερα τα έμαθα εδώ στο mammy... Αλλά αν μπεις στο χορό, χορεύεις, έτσι δεν λένε?

Αχ κ εγώ πριν ένα χρόνο έλεγα όταν είναι να έρθει ας έρθει,ούτε γόνιμες ούτε τίποτα δεν ήξερα..

Κ εγώ Χρύσα είχα πολύ αίμα αυτή τη φορά... Συμφωνώ Μαράκι, μάλλον από τη ζέστη...

Νίνααααα!!!! Που είσαι? Φυσάει σήμερα, δεν πιστεύω να είσαι για μπάνιο? :P

Εμείς διακοπές 15-30 Αυγούστου... Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Αν έχει γίνει το θαύμα μέχρι τότε, θα μπορούμε να πάμε? Αν όχι, θα χάσουμε τσάμπα την άδεια... Μάλλον θα κανονίσουμε κάτι τελευταία στιγμή...

maraki24 έγραψε:

Εγώ περισσότερο θα αγχωθώ αφού μάθω ότι είμαι έγκυος γιατί επιασα με την πρώτη φορά την προηγούμενη οπότε πιστεύω θα αγχωθώ μετά μέχρι να περάσει η 22η εβδομάδα :ohmy: :silly: !!!

Κ εγώ Μαράκι μου με την πρώτη προσπάθεια και στην τύχη έπιασα χωρίς υπολογισμούς.

Ας μείνουμε πρώτα με το καλό και μετά αγχωνόμαστε και για τα υπόλοιπα :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

maraki24 έγραψε:

Δημητρούλα μου ννομίζω πως οι άντρες μας είναι οι πιο χαλαροί!!!Μεχρι και σε αυτό ευνοημένοι είναι! :silly:

Να είσαι ήρεμη και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά..Δεν έιναι κρίμα λόγω άγχους να μην μπορείς να συλλαβεις?? Απόλαυσέ το..Πέρνα καλά στις διακοπές σου κι όταν νιώσεις έτοιμη προσπάθησε..εμείς εδώ είμαστε...ΣΤΑΘΕΡΑ!

Σε εμάς κορίτσια μου συμβαίνει το αντίθετο... ο αντρούλης μου είναι πιο φρικαρισμένος, ο καημένος τρόμαξε με όσα γίνανε...και τον δικαιολογώ γιατί αλλίως είναι να το ζεις εσύ και αλλίως να βλέπεις τον άνθρωπο σου να υποφέρει καινα μην μπορείς να κάνεις τίποτα... Γιαυτό και έχει κολλήσει τώρα να περιμένουμε 1 χρόνο και όχι 6 με 8 μήνες που είπαμε :angry: (αν και ο γιατρός μας είπε και μετά τους 5 μήνες είναι οκ) και του λέω και εγώ κάτι χαζά τύπου 'θα σε μεθύσω και θα μείνω έγκυος' :P:P και τα έχει δει όλα!! και μου λέει θα χρησιμοποιώ προφύλαξη και εγώ του είπα θα τα τρυπήσω όλα μέσα στο πακέτο με καρφίτσα!!! :woohoo: :woohoo: χαχαχα τον φρίκαρα!!! στο τέλος θα τον κηνυγάω για να μου κάτσει!!!

stedim έγραψε:

Κ εγώ Χρύσα είχα πολύ αίμα αυτή τη φορά... Συμφωνώ Μαράκι, μάλλον από τη ζέστη...

Νίνααααα!!!! Που είσαι? Φυσάει σήμερα, δεν πιστεύω να είσαι για μπάνιο? :P

Εμείς διακοπές 15-30 Αυγούστου... Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Αν έχει γίνει το θαύμα μέχρι τότε, θα μπορούμε να πάμε? Αν όχι, θα χάσουμε τσάμπα την άδεια... Μάλλον θα κανονίσουμε κάτι τελευταία στιγμή...

Μάλλον απο την ζέστη θα είναι.

Ελπίζω μόνο να μην μου κρατήσει παραπάνω.Κανόνισε ο αντρούλης μου Σ/Κ με φίλους σε καμπινγκ..

Άδεια απο 09/08-20/08. Την πρώτη εβδομάδα Χαλκιδική μάλλον ή Αθήνα 3-4 ημέρες και 14/08 Μήλο!!!!!!!!

Εγώ περιμένω τώρα 14-15/08 περίοδο αυτό είναι το κακό.:(:(:(:( Όταν πάω Μήλο αυτή θα έρθει!!! :(

Δήμητρα μου ας γίνει το θαύμα κι ας μείνεις στο σπίτι χαλαρά για ξεκούραση..συμφωνείς??

DIOSA κυνήγησέ τον, πού θα πάει θα σου κάτσει :laugh: :blush: :woohoo:

Χρύσα μου κι εγώ τότε περιμένω και μάλλον θα είμαι στις διακοπές αλλά τι να κάνουμε...

DIOSA έγραψε:

Σε εμάς κορίτσια μου συμβαίνει το αντίθετο... ο αντρούλης μου είναι πιο φρικαρισμένος, ο καημένος τρόμαξε με όσα γίνανε...και τον δικαιολογώ γιατί αλλίως είναι να το ζεις εσύ και αλλίως να βλέπεις τον άνθρωπο σου να υποφέρει καινα μην μπορείς να κάνεις τίποτα... Γιαυτό και έχει κολλήσει τώρα να περιμένουμε 1 χρόνο και όχι 6 με 8 μήνες που είπαμε :angry: (αν και ο γιατρός μας είπε και μετά τους 5 μήνες είναι οκ) και του λέω και εγώ κάτι χαζά τύπου 'θα σε μεθύσω και θα μείνω έγκυος' :P:P και τα έχει δει όλα!! και μου λέει θα χρησιμοποιώ προφύλαξη και εγώ του είπα θα τα τρυπήσω όλα μέσα στο πακέτο με καρφίτσα!!! :woohoo: :woohoo: χαχαχα τον φρίκαρα!!! στο τέλος θα τον κηνυγάω για να μου κάτσει!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

Τί τραβάνε κ αυτοί οι καημένοι..

Diosa ίσως είναι νωρίς ακόμα για τον άντρα σου... Κάτσε όμως να περάσουν αυτοί οι 5 μήνες κ θα δεις... Θα το δει με άλλο μάτι!!!

Μαράκι φυσικά κ συμφωνώ... Απλά λέω ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε κάτι από τώρα γιατί δεν θα ξέρουμε... ;) Καλά, ονειροβατώ μου φαίνεται... :unsure::unsure:

Χρύσα γιατί να έρθει η περίοδος στη Μήλο? Μπορεί να μην της αρέσει το περιβάλλον κ να αποφασίσει να κάνει αλλού διακοπές! ;););)

maraki24 έγραψε:

Χρύσα μου κι εγώ τότε περιμένω και μάλλον θα είμαι στις διακοπές αλλά τι να κάνουμε...

Δεν είναι κρίμα ρε γμτ?? Να πηγαίνεις διακοπές και να έρχεται??

Και δεν θέλω να πάρω τίποτα για να μην χαλάσω και τον κύκλο μου.. :(

Ας ελπίσουμε να αργήσει λίγο...

stedim έγραψε:

Χρύσα γιατί να έρθει η περίοδος στη Μήλο? Μπορεί να μην της αρέσει το περιβάλλον κ να αποφασίσει να κάνει αλλού διακοπές! ;););)

Λες ε???

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.. :huh::huh: Μακάρι να μην έρθει.. ;)

Να φύγει .... Να πάει αλλού....!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δήμητρα μου και μια φίλη μου είχε κλείσει το Φλεβάρη για Αράχωβα και λίγο πριν πάνε έμαθε ότι ήταν έγκυος..Με επιφύλαξη της είπε ο γιατρός να πάει αλλά κουράστηκε πολύ.Αν κλείσετε κάπου που θα έχετε δυνατότητα να ακυρώσετε??

Χρύσα μου μην πάρεις κάτι..Κι εμένα μου είπε ο γιατρός για το γάμο να μου δώσει χάπι για να μην μου έρθει περίοδος αλλά δεν θέλω να χαλάσει ο κύκλος μου. Όπως τα υπολογίζω βέβαια θα μου έρθει στις 10 κι ο γάμος 16 οπότε είμαι καλά!!

Χρύσα κ εγώ συμφωνώ, καλύτερα να μην πάρεις τίποτα... Άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της! ;)

Μαράκι ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε πολύ από τη Θεσ/νίκη λόγω του πατέρα μου... Οπότε μας βλέπω διήμερα ή τριήμερα στα κοντινά...

stedim έγραψε:

Μαράκι ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε πολύ από τη Θεσ/νίκη λόγω του πατέρα μου... Οπότε μας βλέπω διήμερα ή τριήμερα στα κοντινά...

Οπότε Δήμητρα μου μην αγχώνεσαι..ΚΑι μακάρι να γυρίσετε όλες εγκυούλες από τις διακοπές!!!

Η Νίνα μάλλον βολτάρει ή κοιμαται..Ή μήπως μαγειρεύει??? Νίνα πού χάθηκες???

Δεν θα πάρω τίποτα εννοείται..

Εδώ λέω πως και πως να σταθεροποιηθεί ο κύκλος κ εγώ θα τον χαλάσω?

Τί καλά να έμενα κ εγώ κ ας ακύρωνα τις διακοπές.

Ο άντρας μου όμως μου είπε μετά οι προσπάθειες ...

Diosa μήπως να κάνω τις "απειλές" σου πράξη?? Μήπως να τον μεθύσω????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΕ ΠΟΣ ΜΕ ΦΟΝΑΞΕ ΚΑΠΙΟΣ..ΑΛΑ ΔΕΝ ΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙ..

ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΛΕΤΕ? ΜΠΡΑΒΟ :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΟ ΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΛΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΝΟ.ΚΑΙ ΙΠΑ ΝΑ ΜΙΝ ΜΠΟ ΜΕΧΡΙ ΔΕΝ ΤΕΛΙΟΝΟ,ΑΛΙΟΣ ΠΑΝΕ Η ΔΟΥΛΕΣ :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΟΣ ΙΡΤΑΝΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΓΡΙΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΡΑΚΙ.. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΜΙΤΡΑ ΠΟΛΙ ΘΑ ΘΟ ΙΤΕΛΑ ΝΑ ΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ ΣΙΜΕΡΑ,,ΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΣΑΟΥΝΑ ΣΠΤΙΤ..ΕΦΤΙΧΟΣ ΦΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΝΟΝΟΥΝ ΓΡΙΓΟΡΑ ΘΑ ΡΟΥΧΑ....ΑΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΗ ΣΑΣ ΣΙΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΑΒΡΙΣΜΑ...ΚΑΙ ΕΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΒΡΙΖΟ ΓΡΙΓΟΡΑ..ΜΟΝΟ ΚΟΚΙΝΙΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΦΕΒΓΟΥΝ ΠΕΤΣΕΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ... :angry::angry::angry:

ΣΙΜΠΕΤΕΡΑ ΤΗ ΚΑΝΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ? Η ΝΙΦΙ ΣΟΥ ΚΙΑΜΑΤΕ ΟΛΙ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΙΧΤΑ ΚΑΝΙ ΤΡΕΛΕΣ...ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ J.LO...ΠΟΛΙ ΚΑΛΟ...Η ΜΙΠΟΣ ΘΟ ΙΔΑΤΕ?

Άχ κορίτσια με πέταξε και με το ζόρι ξανασυνδέθηκα...

Χρύσα μου μέθυσε τον !!! η κάνε το άλλο που μου είχε πει μια φορά μια γιαγια γειτόνισσα που έχουμε... η συννυφάδα μου που λέτε έχει μια κόρη 12 ετών και ο κουνιάδος μου ούτε να ακούσει για 2ο παιδάκι.. και καθόμασταν μια μέρα μαζί με την γιαγιά αυτή και πίναμε καφέ... και συζητούσαμε για εγκυμσύνες και παιδιά και λεέι η η γιαγιά στην συννυφάδα μου "άντε εσύ πότε θα κάνεις το 2ο?" και απαντάει η κοπέλα οτι δεν θέλει ο άντρας της...και της λέει η γρία " καλά εσείς οι νεότερες τίποτα δεν ξέρετε!!! :silly: βάλτον απο κάτω και όταν έρθει "εκείνη" η ώρα κάτσε,πάτα τον και μην σηκώνεσαι με τίποτα!!! Αχ παιδια το τι γέλιο ρίξαμε δεν λέγεται... πετάνε κάτι πατυχημένα ώρες ώρες οι γιαγιάδες!!! και τώρα μας έχει μείνει αυτό... και το λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις!!!! "ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!"

DIOSA έγραψε:

Άχ κορίτσια με πέταξε και με το ζόρι ξανασυνδέθηκα...

Χρύσα μου μέθυσε τον !!! η κάνε το άλλο που μου είχε πει μια φορά μια γιαγια γειτόνισσα που έχουμε... η συννυφάδα μου που λέτε έχει μια κόρη 12 ετών και ο κουνιάδος μου ούτε να ακούσει για 2ο παιδάκι.. και καθόμασταν μια μέρα μαζί με την γιαγιά αυτή και πίναμε καφέ... και συζητούσαμε για εγκυμσύνες και παιδιά και λεέι η η γιαγιά στην συννυφάδα μου "άντε εσύ πότε θα κάνεις το 2ο?" και απαντάει η κοπέλα οτι δεν θέλει ο άντρας της...και της λέει η γρία " καλά εσείς οι νεότερες τίπιτα δεν ξέρετε!!! :silly: βάλτον απο κάτω και όταν έρθει "εκείνη" η ώρα κάτσε,πάτα τον και μην σηκώνεσαι με τίποτα!!! Αχ παιδια το τι γέλιο ρίξαμε δεν λέγεται... πετάνε κάτι πατυχημένα ώρες ώρες οι γιαγιάδες!!! και τώρα μας έχει μείνει αυτό... και το λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις!!!! "ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!"

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλά οι γιαγιάδες δεν παίζονται..

nikulina έγραψε:

ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΛΕΤΕ? ΜΠΡΑΒΟ

Καλώς την!!!

Δουλίτσες ε??? Εμείς εδώ πιάσαμε την κουβέντα..

Μπράβο βρε κορίτσια ωραία παρεούλα μου κρατάτε σήμερα..περνάει πιο γρήγορα η ώρα έτσι :)

Απο που το κατέβασες Νίνα μου το έργο??Δεν τα κλειδώσανε όλα τώρα?Πες μας αν είναι να το δούμε κ εμείς...

nikulina έγραψε:

ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΛΕΤΕ? ΜΠΡΑΒΟ :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΟ ΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΛΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΝΟ.ΚΑΙ ΙΠΑ ΝΑ ΜΙΝ ΜΠΟ ΜΕΧΡΙ ΔΕΝ ΤΕΛΙΟΝΟ,ΑΛΙΟΣ ΠΑΝΕ Η ΔΟΥΛΕΣ :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΟΣ ΙΡΤΑΝΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΓΡΙΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΡΑΚΙ.. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΜΙΤΡΑ ΠΟΛΙ ΘΑ ΘΟ ΙΤΕΛΑ ΝΑ ΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ ΣΙΜΕΡΑ,,ΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΣΑΟΥΝΑ ΣΠΤΙΤ..ΕΦΤΙΧΟΣ ΦΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΝΟΝΟΥΝ ΓΡΙΓΟΡΑ ΘΑ ΡΟΥΧΑ....ΑΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΗ ΣΑΣ ΣΙΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΑΒΡΙΣΜΑ...ΚΑΙ ΕΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΒΡΙΖΟ ΓΡΙΓΟΡΑ..ΜΟΝΟ ΚΟΚΙΝΙΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΦΕΒΓΟΥΝ ΠΕΤΣΕΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ... :angry::angry::angry:

ΣΙΜΠΕΤΕΡΑ ΤΗ ΚΑΝΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ? Η ΝΙΦΙ ΣΟΥ ΚΙΑΜΑΤΕ ΟΛΙ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΙΧΤΑ ΚΑΝΙ ΤΡΕΛΕΣ...ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ J.LO...ΠΟΛΙ ΚΑΛΟ...Η ΜΙΠΟΣ ΘΟ ΙΔΑΤΕ?

Καλώς τη συμπεθέρα!!! ο γαμπρός σου κατέβασε μια κονσέρβα τροφή και τώρα κοιμάται... :laugh: :laugh:

το έργο που λές το είδα σε διαφήμιση αλλά δεν το έχω δει ακόμα.. πρέπει να είναι καλό... θα φροντίσω να το κατεβάσω και να το δώ...

:laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo:

Όντως οι γιαγιάδες λένε κάτι πετυχημένα!!!!

Νίνα μου δουλίτσες??? Κι εγώ πρέπει να πάω τώρα για δουλίτσες αλλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!! Άστε που δεν θέλω να αφήσω και την παρέα μας σήμερα, τι καλά που είμαστε :woohoo: :lol::kiss:

ΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΤΕ ΕΔΟ

http://greekstars.biz/greekstars/index.php?app=uportal

ΑΛΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ..Η ΕΝΓΡΑΦΙ ΙΝΕ ΔΟΡΕΑΝ..ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΓΡΑΦΙΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ ΤΟ ΚΟΔΙΚΟ...ΕΧΙ ΠΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΡΓΑ....

ΕΠΙΣΙΣ ΠΡΕΠΕ ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΕΧΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ CRYPTLOAD 1.1.8...ME ΑΦΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...