Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Recommended Posts

Tesh μου να ζήσετε!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και του χρόνου να γιορτάζετε με ένα μωράκι αγκαλιά!!

Δημητρούλα μου άντε επιτέλους θα κάνεις κι εσύ τα μπανάκια σου..Για να θέλει ο μπαμπάς σου διακοπές μάλλον θα νιώθω και ψυχολογικά καλύτερα!!

Diosa όλα αυτά που έχεις ν ακάνεις με τον ΟΤΕ με κούρασαν μόνο που τα διάβασα!! :laugh:

Ζούμπι μου καλως ήρθες στην παρέα μας, να σου ζήσει το παιδάκι σου και σου εύχομαι ολόψυχα από εδώ και πέρα όλα να σου πηγαίνουν καλά..και περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου και εύχομαι να είναι ευχάριστα!! Για ότι θες εμείς εδώ είμαστε!

Εγώ κοιμήθηκα κορίτσια και τώρα λέω να κάνω και ένα μπανάκι! Κλείσαμε και για τον μήνα του μέλιτος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!

Φιλάκια σε όλες, διαδυκτιακές μου φίλες!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

maraki24 έγραψε:

Tesh μου να ζήσετε!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και του χρόνου να γιορτάζετε με ένα μωράκι αγκαλιά!!

Δημητρούλα μου άντε επιτέλους θα κάνεις κι εσύ τα μπανάκια σου..Για να θέλει ο μπαμπάς σου διακοπές μάλλον θα νιώθω και ψυχολογικά καλύτερα!!

Diosa όλα αυτά που έχεις ν ακάνεις με τον ΟΤΕ με κούρασαν μόνο που τα διάβασα!! :laugh:

Ζούμπι μου καλως ήρθες στην παρέα μας, να σου ζήσει το παιδάκι σου και σου εύχομαι ολόψυχα από εδώ και πέρα όλα να σου πηγαίνουν καλά..και περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου και εύχομαι να είναι ευχάριστα!! Για ότι θες εμείς εδώ είμαστε!

Εγώ κοιμήθηκα κορίτσια και τώρα λέω να κάνω και ένα μπανάκι! Κλείσαμε και για τον μήνα του μέλιτος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!

Φιλάκια σε όλες, διαδυκτιακές μου φίλες!! :kiss::kiss:

Καλώς το Μαράκι μας.. είδες τι κουραστικά πράγματα έχω να κάνω? :P

Μπράβο που κλείσατε για το μήνα του μέλιτος... για πού κλείσατε? (Αχ και γω θέλω να ξαναπάω μήνα του μέλιτος!! :P:P )

Diosa μου θα πάμε 4 μέρες Ρώμη, 2 Γένοβα και από εκεί θα πάμε 8 μέρες κρουαζιέρα προς Ισπανία, Τυνησία, Γαλλία και Βαλεραϊδες νήσοι!!! 14 μέρες σύνολο!!!! Να και το πλοίο με το οποίο θα πάμε!

maraki24 έγραψε:

Diosa μου θα πάμε 4 μέρες Ρώμη, 2 Γένοβα και από εκεί θα πάμε 8 μέρες κρουαζιέρα προς Ισπανία, Τυνησία, Γαλλία και Βαλεραϊδες νήσοι!!! 14 μέρες σύνολο!!!! Να και το πλοίο με το οποίο θα πάμε!

msc_splendida_1_HRClt_48.jpg

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Αχ κουκλίτσα μου ΤΕΛΕΙΑ!!! Σας εύχομαι να περάσετε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α!!!

Πολύ ωραίο και το πλοίο!!! (χμμ ωραίο μέρος...για..."συλλήψεις" ;) )Φαντάσου....αύριο μεθαύριο να δείχνεις αυτήν την φωτο στο παιδί σου και να λες "Εδώ πάνω σε 'πιάσαμε' " χιχιχι :P

DIOSA έγραψε:

Νίνα μου μην σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου... δεν θα ξαναπάθεις το ίδιο.. καμιά μας δεν θα το ξαναπάθει...θα φροντίσουμε να κάνουμε ότι χρειαστεί για να πάνε όλα καλά. :) όσο για το να το ψάξεις εγώ είμαι υπέρ.. έστω να βρείς τι φταίει για να το αντιμετωπίσεις σε μια επόμενη εγκυμοσύνη,αλλά όπως είπε και η Χρύσα ότι και να κάνεις μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου (ψυχολογικά) παραπάνω απόσο μπορείς.. και να χαίρεσαι τη φίλη σου.. χιλιόχρονη της εύχομαι... και ότι ποθεί στην αγκαλιά της να το βρεί :kiss:

diosa ΕΚΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΣ ΜΟΥ ΕΦΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΝΔΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΘΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ??????????????....ΕΝΑ ΒΕΒΕ....ΙΝΕ 34 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΙ ΣΙΝΤΟΜΑ...ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΤΙΚΑΝ ΒΡΑΧΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΙΧΕ ΔΙΑΤΕΣΙ ΑΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ...

:kiss :kiss::kiss::kiss: :

ΜΑΡΑΚΙ ΙΝΕ ΙΠΕΡΟΧΟ....ΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΙ ΤΕΛΙΑ..... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

14 ΜΕΡΕΣ ΟΝΙΡΕΜΕΝΕΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΑ ΜΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ....ΑΠΛΟΣ ΤΕΛΙΟ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

nikulina έγραψε:

DIOSA έγραψε:

Νίνα μου μην σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου... δεν θα ξαναπάθεις το ίδιο.. καμιά μας δεν θα το ξαναπάθει...θα φροντίσουμε να κάνουμε ότι χρειαστεί για να πάνε όλα καλά. :) όσο για το να το ψάξεις εγώ είμαι υπέρ.. έστω να βρείς τι φταίει για να το αντιμετωπίσεις σε μια επόμενη εγκυμοσύνη,αλλά όπως είπε και η Χρύσα ότι και να κάνεις μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου (ψυχολογικά) παραπάνω απόσο μπορείς.. και να χαίρεσαι τη φίλη σου.. χιλιόχρονη της εύχομαι... και ότι ποθεί στην αγκαλιά της να το βρεί :kiss:

diosa ΕΚΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΣ ΜΟΥ ΕΦΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΝΔΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΘΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ??????????????....ΕΝΑ ΒΕΒΕ....ΙΝΕ 34 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΙ ΣΙΝΤΟΜΑ...ΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΤΙΚΑΝ ΒΡΑΧΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΙΧΕ ΔΙΑΤΕΣΙ ΑΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ...

:kiss :kiss::kiss::kiss: :

Αχ ωραίααα και άλλη υποψήφια μανούλα!!! πολύ χαίρομαι!! με το καλό να μας πείς σύντομα ότι είστε και οι 2 εγκυούλες!! Να γεμίσουμε μπεμπάκια εδώ μέσα!! Και Νίνα μου τέτοιες φίλες έχουν ανεκτίμητη αξία... να την προσέχεις και εσύ σαν τα μάτια σου!! Φιλάκια και στις 2 σας!!

maraki24 έγραψε:

msc_splendida_1_HRClt_48.jpg

Μαράκι μου Τέλειο πακέτο!!! Θα περάσετε καταπληκτικά!!!

Τί έγινε καλέ??Λίγο έλειψα και εμφανιστήκατε όλες..Πού είστε όταν σας ψάχνω?

τελικά μου ήρθε σήμερα η περίοδος..Στις 41 ημέρες.Άντε να δούμε πότε θα σταθεροποιηθεί.Και τζάμπα είχα χαρεί :( ...Πονάω,όχι όμως όπως παλιά.

Νίνα μου να την χαίρεσαι την φίλη σου!Μακάρι να της έρθει το bebe σύντομα να είστε μαζί εγκυούλες! ;)

Tesh μου να ζήσετε!Να είστε πάντα αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι!Σύντομα να ολοκληρωθεί και η ευτυχία σας εύχομαι με ένα μωράκι.(Ή και δύο και τρία και.............. ;) )

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό να δω πότε θα μου κλείσει ραντεβού.

Diosa μου άντε να ξεμπερδεύεις κ εσύ να πας κοντά στον αντρούλη σου..

Φιλια.. :kiss:

Χρύσα82 έγραψε:

Tesh μου να ζήσετε!Να είστε πάντα αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι!Σύντομα να ολοκληρωθεί και η ευτυχία σας εύχομαι με ένα μωράκι.(Ή και δύο και τρία και.............. ;) )

και έρχομαι και συμπληρώνω εγώ.... και τέσσερα και πέντε και έξι..... όσο περισσότερα τόσο καλύτερα... όλα καλοδεχούμενα είναι!!!

Χρύσα82 έγραψε:

Diosa μου άντε να ξεμπερδεύεις κ εσύ να πας κοντά στον αντρούλη σου..

Φιλια.. :kiss:

Ευχαριστώ Χρύσα μου!!

Αντε σου ήρθε και περίοδος...όσο πάει βαδίζεις προς την τελική ευθεία!!

:kiss::kiss:

κοριτσάκια μου εγώ βγήκα στο μπαλκόνι...είναι τέλεια έξω... τελικά σαν το καλοκαιράκι δεν έχει!!

DIOSA έγραψε:

Ευχαριστώ Χρύσα μου!!

Αντε σου ήρθε και περίοδος...όσο πάει βαδίζεις προς την τελική ευθεία!!

:kiss::kiss:

κοριτσάκια μου εγώ βγήκα στο μπαλκόνι...είναι τέλεια έξω... τελικά σαν το καλοκαιράκι δεν έχει!!

Ναί αν και με αγχώνει λίγο αυτό..

Ας πάμε διακοπές να ηρεμήσουμε πρώτα και μετά βλέπουμε.. ;)

Θα συμφωνήσω για το καλοκαίρι! Η αγαπημένη μου εποχή.λατρεύω την θάλασσα..Σαν τα μωρά παιδιά κάνω όταν πάω.Δεν θέλω να βγώ.

Μάλλον εκεί δεν έχετε κουνούπια γιατί εμείς εδώ δεν τολμάμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας μετά τις 8 εκτός αν πασαλειφτούμε με ένα μπουκαλάκι κουνουπέλαιο :S:S:S

Πως δεν έχουμε έχουμε κουνούπια.. αλλά άναψα ένα "φιδάκι" και έτριψα βασιλικό στα γυμνά σημεία και δεν τολμάνε να με πλησιάσουν... Auton και τέτοια δεν πολυβάζω γιατί έχω και ευαίσθητο δέρμα... προτιμώ της φυσικές λύσεις.. :)

Πάλι φύγατε όλες βρέ...? Και επειδή φύγατε και δεν έχω και τι να κάνω θυμήθηκα που η Νίνα είχε πει οτι αγαπάει πολύ της γάτες... και τι είχε γίνει δεν θυμάμαι αλλά δεν της είχα απαντήσει σχετικά... Λοιπόν Νίνα μου και εγώ λατρεύω τις γάτες... και τα σκυλιά, έχω έναν γάτο απο το 2003 (απ'όταν γεννήθηκε) τώρα 1 Αυγούστου κλείνει τα 7 και μπαίνει στα 8 και είναι τέλειος, τον έχω σαν μωρό και αυτός βέβαια κοτζάμ γαιδούρι σαν μωρό φέρεται ακόμα... τον φωνάζουμε Goody και είπα να σας βάλω και μια φώτο του... :P:P

Απολαύστε!!! χιχιχι

καλημέρα κοριτσουδες τι κανετε? μαρακι κ νινα ευχαριστω για τις ευχές...τα καλυτερα για ολες μας απο δω κ πέρα, ετσι για να χαμογελασει κι εμας το χειλακι μας :cheer:

Καλημέρα!!!!

DIOSA μου σ'άφησα μοναχούλα σου εχθές η γαϊδούρα ε? Και χωρίς προειδοποίηση!

Ήρθε ο αντρούλης μου και πήγαμε μια βολτίτσα για λίγο σε κάτι φίλους..

Τί γατόνι είναι αυτό??κουκλί..

Να πώ την αλήθεια με τις γάτες δεν τα πάω και πολύ καλά.Μ'αρέσουν αλλά δεν τις θέλω και πολύ κοντά μου.Η πεθερά μου (μένουμε πάνω-κάτω) είχαν παλιά στην αυλή γύρω στις 10.Ευτυχώς έχουνε μόνο 4 τώρα.

Μου τη δίνουν που όλη την ώρα είναι στο μπαλκόνι μου και κάθονται στις καρέκλες μου και γεμίζουν τρίχες!Αφήστε το άλλο,το χειρότερό μου!Όταν ζευγαρώνουν!!!! Σαν να έχω ένα μωρό στο μπαλκόνι και κλαίει ασταμάτητα!Δεν λέω τα αγαπάω τα ζώα αλλά ειδικά με τις γάτες έχω ένα θεματάκι.

Απο την άλλη με τα σκυλιά έχω άλλη σχέση!Ίσως επειδή μεγάλωσα με αυτά.Τα λατρεύω.Είχαμε όταν ήμουν μικρή μέσα στο σπίτι ένα και κατα καιρούς και στην αυλή μας.Κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα για μέσα στο σπίτι αλλά θα το κάνω όταν θα είμαι έτοιμη για να του δώσω την σημασία που του πρέπει.Προς το παρόν έχω αρκεστεί σε δύο χρυσόψαρα :woohoo: :woohoo:

tesh έγραψε:

καλημέρα κοριτσουδες τι κανετε? μαρακι κ νινα ευχαριστω για τις ευχές...τα καλυτερα για ολες μας απο δω κ πέρα, ετσι για να χαμογελασει κι εμας το χειλακι μας :cheer:

Καλημέρα tesh μου!

tesh έγραψε:

γεια σου χρυσα με τα ψαρακια σου :) το θέμα με τις γατες το εχω κι εγω και γενικά τα αγαπαω αλλα μεσα στο σπίτι δεν θα τα αντεχα με τπτ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω αναθεωρήσει κ εγώ.Παλιά ημουν μικρούλα και η καημένη η μαμά μου τα καθάριζε όλα.Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες του ζώου (πρώτα απ'όλα..)

Και τα ψαράκια καλά είναι ;) :laugh: :woohoo: Έχουν πλάκα κ αυτά.

Εγώ έχω ένα θέμα με τα ζωάκια..Τα λατρεύω,απο πολύ μικρή είχα πολλά και διάφορα.Μέχρι και άλογα είχα!!! Δένομαι πολύ όμως μαζί τους και αν πάθουν κάτι τρελαίνομαι!! Ακόμα και τα ψαράκια όταν ήταν να πάρουμε ο καημένος ο άντρας μου,μου είπε δέκα φορές: Σίγουρα να πάρουμε? Ξέρεις αυτά δεν αντέχουν πολύ..Μπορεί να ψοφήσουν γρήγορα..και άλλα τέτοια για να με προετοιμάσει για τυχόν απώλεια :woohoo: Ευτυχώς ζουν και βασιλεύουν..ακόμα..

tesh έγραψε:

οντως ειναι θέμα αυτο...κι εγω εχασα σπουργιτακια - εναν παπαγαλο - ψαρακια και ακομα οταν τα σκεφτομαι στενοχωριεμαι.

Λογικό είναι μωρέ..

Το χειρότερό μου ήταν όταν έχασα το άλογό μου!! Έχει 13 χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα.Σταμάτησα την ιππασία και απο τότε έχω ανέβει άλλη μια φορά σε άλογο πριν απο 5-6 χρόνια για 15 λεπτά.Και να φανταστείς ότι ακόμα και τώρα έχει ο μπαμπάς μου ένα άλογο..(Λάτρης της φύσης και των ζώων)

και εγω εχω χασει το καναρινακι μου τον "κιτσο" και απο τοτε οποιο καναρινακι ειχα κανενα δεν κελαηδουσε σαν τον "κιτσο" :(:(:(

αντε ρε κοριτσια στεναχωρεθηκα τωρα . :(

θυμηθηκα τα καλα παλια χρονια της αθωωτητας! :(

Καλημέρα κορούες (όπως λέμε και στην Κύπρο!)! Βλέπω πρωινές όλες σήμερα!!

Εγώ ξύπνησα με το ζόρι και δεν είμαι στα πάνω μου, είχα καιρό να πιω ποτό και νομίζω πως με πείραξε λίγο. Πολύς καλός ο Κιάμος, μόνο που δεν με ενέπνεε η παρέα για τρελλή διασκέδαση...Νομίζω πως είμασταν το μοναδικό τραπέζι που ήταν τόσο ξενέρωτο!!!

Τώρα περιμένω να περάσει η ώρα να πάω για το ιδιαίτερο μου και μετά σπίτι χαλαρά!

Βλέπω αρχίσατε συζητήσεις για ζώα ε? Χρύσα μου έχω ακριβώς την ίδια άποψη με σένα για τις γάτες...Δεν τις πολυσυμπαθώ η αλήθεια είναι :blush: αλλά μου αρέσουν τα σκυλάκια.. ΑΑΑ και για τα άλογα η βαφτισιμιά μου λατρεύει τα άλογα, και κάθε φορά που την ρωτάει τι δώρο θέλει πάντα μου λέει "άλογο αληθινό"!!

Εμείς σκυλάκια είχαμε στο σπίτι και τα συμπαθούσα πολύ...Είχαμε και εμείς απώλειες και η αλήθεια είναι ότι δένεσαι!

DIOSA μου όπως το είπες..για το πλοίο λέω..μακάρι να γυρίσω εγκυούλα πίσω!!!

Α και Χρύσα μου ευχομαι να είναι η τελευταία περίοδος που θα έχεις για τους επόμενους 9 μήνες!!

Tesh πώς περάσατε χθες στην επέτειο?

maraki24 έγραψε:

.. ΑΑΑ και για τα άλογα η βαφτισιμιά μου λατρεύει τα άλογα, και κάθε φορά που την ρωτάει τι δώρο θέλει πάντα μου λέει "άλογο αληθινό"!!

Απο τότε που άρχισα να μιλάω καλά και να καταλαβαίνω τα πάντα όταν με ρωτούσε ο μπαμπάς μου τί δώρο ήθελα για τα γενέθλιά μου του έλεγα άλογο.Συνέχεια όμως..

Μέχρι που στα 12 μου το πήρε.. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Είχε την τρέλα κ αυτός βέβαια!!

maraki24 έγραψε:

Χρύσα μου ευχομαι να είναι η τελευταία περίοδος που θα έχεις για τους επόμενους 9 μήνες!!

΄

Σ'ευχαριστώ Μαράκι μου αν και πάμε μετά τις διακοπές αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

καλός ο Κιάμος?? Όταν ήταν στις αρχές της καριέρας του Θεσσαλονίκη γινόταν χαμός..

τιποτα ιδιαιτερο μαρακι...δουλευε μεχρι αργα...με τι ορεξη?το μεσημερι μονο κοψαμε τουρτιτσα κ τσακισα 2 κομματια. αααααααααχχχχχχχ δεν με βλεπω να χανω κιλα μεχρι τις διακοπες :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...