Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαζί θα τα δούμε τα νινάκια μας εμείς!

Ας μην δούλευα και σε πήγαινα μια κόντρα στον ύπνο … χιχι

Ναι τις κλεξαν κάνω και τρέχα γύρευε … στην κυριολεξία!

Σήμερα το φορεματάκι είναι ολίγον τι στενό … ωχ θα αρχίσουν οι ερωτήσεις για την κοιλίτσα … χιχι

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αν δε θελεις ακομα να μαθουν για την εγκυμοσυνη σου,

κανε μια βολτα στα μαγαζια και παρε λινα και αερινα φορεματακια.

Ουτως ή αλλως θα τα ευχαριστηθεις ολο το καλοκαιρι αυτα.

Καιρος ειναι να αρχισουν να ξεχωριζουν οι κοιλιτσες!!!!!!!

Ρωτα το γιατρο σου αν μπορεις να παρεις τις innohep.

Θα τις βρισκεις πολυ πιο ευκολα!!!!!!

Εγω την αλλη Παρασκευη θα το δω.

Θα ειμαι η τελευταια που θα το δει :dry:

Δημοσίευση

Απο τη μια ειναι καλη ιδεα να εχεις 2 γυναικολογους,

απο την αλλη σε μπερδευουν πολυ.

Το δοκιμασα κι αυτο.

Ανυπομονω να το δω,αλλα μετα απο τον 4ο μηνα (νομιζω)

θα πηγαινω καθε 15,οποτε θα χορτασω να το βλεπω.

Μεχρι την Παρασκευη υπομονη...

Πως πανε οι αναγουλες?Εγω σα να αρχισα να στρωνω.

Δημοσίευση

Γιατί κάθε 15;

Σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται αυτό;

Δηλαδή και σε εμένα θα το ζητήσει;

Οι αναγούλες καλά!

Το βράδυ κυρίως με ενοχλούν και τρώω καμιά φρυγανιά…

Άντε μπράβο να συνέρχεσαι και εσύ σιγά σιγά!

Δημοσίευση

Γιατι μετα την 14η βδομαδα (αν θυμαμαι καλα) θα ειμαι

επαπειλουμενη εγκυμοσυνη... :dry:

Δε νομιζω να το ζητησει και σε σενα,

αλλα παλι ποιος ξερει.

Εγω 2 μερες τωρα εχω ενοχλησεις,μονο αν φαω παραπανω απο το κανονικο.

Αντε να περασουν και σε σενα και στα υπολοιπα κοριτσια.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ :)

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΤΙΝΑ ΡΕΒΒΕΚΑ ΜΑΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ (ΠΩΠΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ :P:P ) ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ κουραστικά και βαρετά εχθές στα κρεβάτια αλλά οκ.

Τόσος κόπος, τόσα έξοδα, τόσο άγχος … δε μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα τους… :unsure::unsure:

ioanna123456 μην αγχώνεσαι … εγώ είχα χάσει ένα μωράκι, μετά ψάχτηκα και βρήκαμε οριακή θρομφοφιλία. Αυτός είναι ο λόγος που κάνω τις ενέσεις. Είναι αντιπηκτικές. Μόνο εγώ και το Δεσποινάκι τις κάνουμε… ;)

Δημοσίευση

mata έγραψε:

Kαλε το Δεσποινακι γιατι λεει οτι θα ειναι επαπειλουμενη η εγκυμοσυνη της μετα τη 14 εβδ;;;;;; :huh::huh::huh:

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Και εγώ ζηλεύω τον ύπνο αλλά θα ξαπλάρουμε το απόγευμα … σωστά;

Το Δεςποινάκι λόγω ιστορικού προφανώς θα είναι «επαπειλούμενο» αλλά όλα θα πάνε καλά τώρα … απλά θα βλέπει το μωράκι της πιο συχνά!!!

Δημοσίευση

mina2 έγραψε:

KALIMERA K APO EDO !

K EGO TIS KANO AFTES TIS ENESEIS :) EXEI DIKIO H EIRINH ANTIPIKTIKES EINAI

VEVEA DEN KSERO MEXRI POTA 8A TIS KANO ALLA PROS TO PARON TIA KANO

ALI8EIA EIRINH MOU ESENA SOUEIPE O GIATROS SOU GIA POSO KAIRO 8A TIS KANEIS ????

Κάθεσαι εεε;;;

Κάθεσαι.

Για όοοοοολη την εγκυμοσύνη και 40 ημέρες μετά.

Δεν είναι τίποτα … αύριο θα σου περάσει το σοκ.

Τόσο μου κράτησε … ;););)

Δημοσίευση

KORITSIA KALHMERA K KALO MHNA NA EXOYME

ti κανουν οι φουσκωμενες κοιλιτσες σας??????????

να σας ρωτησω κατι???????

ειχα παει στο κεντρο μανας κ παιδιου κ μου εγραψε 8 σελιδες εξετασεις

για 22-7 κ αρχες του μηνα να κανω κ υπερηχο....

στον ιατρο μου δ του το ειπα ακομα οτι πηγα εκει ...

κ μου ειχε πει οτι στις 8-7 που εχουμε ραντεβου για να ακουσουμε την καρδουλα θα μου κανει κ τις εξετασεις μου .....

εγω να του το πω για το ικα????????

να παω να τις κανω κ τις εξετασεις του ικα ?????????

τι λετε???????????/

Δημοσίευση

Αφού προηγείται το ραντεβού με τον γιατρό σου, όταν θα πας θα το συζητήσετε.

Αν και το λογικό είναι και αυτός να σε βάλει να κάνεις την διαδικασία που ήδη έκανες από μόνη σου …

Δημοσίευση

Καλημερα κοιλιτσες κ απο μενα καλο μηνα πως πατε φουσκωνετε εγω αρκετα.Εδω -Καβαλα- επιτελους εχει καλο καιρο κ ζεστη προς το παρον.Για πειτε μου για μπανιο,σας αφηνει ελευθερα ο γιατρος; εγω ακομη δε ρωτησα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...