Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα...Θηλαζω αποκλειστικα το μωρακι μου εδω και δυομιση περιπου μηνες..Απο χθες ομως εχω εντονο πονο στο κατω μερος του αριστερου στηθους...Σχεδον δεν μπορω να το ακουμπησω...Τι μπορει να φταιει??? Ειναι ελαφρως πρησμενο σε εκεινο το σημειο...Να συμπληρωσω οτι εχω ενα ινοαδενωμα στο συγκεκριμενο στηθος, ομως οχι στο σημειο το οποιο ποναει αλλα στο πλαι...Βεβαια ψηλαφωντας διαπιστωσα οτι το αδενωμα σαν να μην βρισκεται εκει που ηταν..υπαρχει περιπτωση να μετακινηθηκε και να οφειλεται σ'αυτο ο πονος??? Μηπως με τον θηλασμο ερεθιστηκε??? Η αληθεια ειναι, οτι εχω αρχισει και ανησυχω.. Ειδικα οταν γεμιζει με γαλα το στηθος, ποναω περισσοτερο...Ελπιζω η ολη κατασταση να μην επηρεασει τον θηλασμο...Μηπως καποια κοπελα ειχε αντιστοιχο θεμα????...Η οποιαδηποτε απαντηση θα μου ηταν χρησιμη.. Φυσικα αυριο θα παρω τηλεφωνο και τον γιατρο μου, μηπως και με διαφωτισει...

Ευχαριστω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...