Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ!!!!!


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τώρα κοιμάται ο μικρός μου και μπορώ επιτέλους να σας γράψω κι εγώ!!!

Μόλις χτες το μεσημέρι επιστρέψαμε σπίτι και ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει!!! :woohoo:

Όπως σας είχα πει το Σάββατο το πρωί έκανα εισαγωγή στο Έλενα για προγραμματισμένη καισαρική. Κατά τις 7:30 φτάσαμε στο νοσοκομείο, κάναμε τα τυπικά της εισαγωγής και κατευθείαν με πήραν μέσα για προετοιμασία. Σε πολύ λίγη ώρα φώναξαν και τον άντρα μου, του έδωσαν τα ρούχα μου και μας οδήγησε ένας ευγενικότατος νοσοκόμος στον 1ο όροφο με τα χειρουργεία. Εκεί χωριστήκαμε με τον άντρα μου, αυτός έμεινε στο διάδρομο και εμένα με πήραν μέσα. Μου έβαλαν ορό και καθετήρα και μου είπαν ότι θα περιμένω λίγη ώρα γιατί πριν από εμένα ήταν για καισαρική μια άλλη κοπέλα. Περιττό να σας πω ότι το άγχος μου είχε χτυπήσει κόκκινο και με ενοχλούσε και ο καθετήρας. Αυτό ήταν το μόνο δυσάρεστο διάστημα γιατί περίμενα μόνη μου και είχα αγωνία. Βέβαια συνέχεια περνούσαν νοσοκόμες και ο γιατρός μου και μου μιλούσαν. Σε περίπου μία ώρα με έβαλαν σε φορείο και με μετέφεραν στο χειρουργείο.

Έκανα ολική νάρκωση, δεν κατάλαβα τίποτα και ξύπνησα κατευθείαν σε ένα άλλο δωμάτιο, αρκετά ζαλισμένη και με λίγο πόνο στην κοιλιά. Φώναξαν τον άντρα μου και τη μαμά μου να με δουν για πολύ λίγο και μετά μία νοσοκόμα μου έφερε το μωρό και μου το έβαλε κατευθείαν στο στήθος. Αν και ζαλισμένη τρελλάθηκα!!!! :woohoo: Τον κοίταζα και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι είναι δικός μου!

Σε λίγο με μετέφεραν στο δωμάτιο όπου ήρθαν οι δικοί μου και φυσικά ο μπέμπης.

Συνήλθα αρκετά γρήγορα, αν και τη δεύτερη μέρα με πονούσε όλο μου το σώμα, μάλλον από τη νάρκωση. Τώρα απλά με τραβάει λίγο η τομή στην κοιλιά. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου που ήταν σε όλη τη διαδικασία με το χαμόγελο στα χείλη. Όπως επίσης και το προσωπικό του νοσοκομείου, που ήταν όλοι ευγενικότατοι και με βοήθησαν πάρα πολύ σε ό,τι χρειάστηκα. Το δωμάτιο ήταν άψογο.

Προς το παρόν θηλάζουμε αποκλειστικά. Ο μπέμπης μέχρι στιγμής είναι αρκετά ήρεμος. Και η χαζομαμά με τον χαζομπαμπά προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα πραγματικότητα!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marygeo να σας ζήσει ο μικρούλης !!!! Γερός και ευτυχισμένος στην ζωούλα του! Καλή λοχεία να έχεις! Και σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!! :)

Εύχομαι στις εγκυούλες καλή λευτεριά!

Και στις κοπέλες που προσπαθούν είτε με φυσικό τρόπο είτε με εξωσωματική να κρατήσουν σύντομα στα χέρια τους ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης!!! :)

Ειδικά στις κοπέλες με εξωσωματική έχω να πω να μην χάνουν το θάρρος τους και την υπομονή τους, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο. Μόλις κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους θα ξεχάσουν όλες τις ταλαιπωρίες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marygeo να σου ζησει ο μπεμπακος σου!! καλη λοχεια να εχεις!

να σου κανω μια ερωτηση αν δεν σε ζαλιζω?? :blush: επειδη και εγω στο Ελενα θα γεννησω...χρειαστηκες πολλα πραγματακια για το μωρο ή σου τα εδωσαν ολα στο νοσοκομειο??

φιλακια και παλι σας ζησει ο μπεμπης σας!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marygeo να σας ζήσει ο μπέμπης σας :):):) να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!! καλή λοχεία!

με ηρέμισε η περιγραφή σου, δε φαίνεται και τόσο δύσκολη η καισαρική τελικά (ελπίζω δηλαδή)!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARYGEO, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!! :laugh: :laugh: :laugh:ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ! ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ! :):):) ΦΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κικιτσα22 έγραψε:

να σου κανω μια ερωτηση αν δεν σε ζαλιζω?? :blush: επειδη και εγω στο Ελενα θα γεννησω...χρειαστηκες πολλα πραγματακια για το μωρο ή σου τα εδωσαν ολα στο νοσοκομειο??

Πήγα σε δωμάτιο μονόκλινο lux στον 5ο όροφο και δεν χρειάστηκα σχεδόν τίποτα. Παρέχουν τα πάντα και για τα μωρά και για τις μητέρες.

Τα μόνα που χρησιμοποίησα ήταν σερβιέτες δικές μου πιο λεπτές μετά την τρίτη μέρα γιατί οι δικές τους είναι τεράστιες και δεν βολεύουν πολύ.

Βρεφικό υποσέντονο μιας χρήσης (ή και σελτεδάκι) για να ακουμπάω το μωρό στην αλλαξιέρα που έχουν (γιατί τα ακουμπάνε όλα στο ίδιο σεντόνι και δεν είναι ότι καλύτερο).

Μωρομάντηλα για να το καθαρίζω πιο γρήγορα, γιατί σου δίνουν χαρτί κουζίνας και φυσιολογικό ορό. Οπότε τα μωρομάντηλα με βόλεψαν καλύτερα.

Ρούχα εξόδου για εμένα και για το μωρό. Φορμάκια δύο φορές που του φόρεσα δικά μου (γιατί έβγαλε γάλα το βράδυ και λερώθηκε), το πρωί του ξαναφόρεσαν τα δικά τους.

Μπάνιο τα μωρά τα κάνουν οι νοσοκόμες οπότε δεν χρησιμοποιείς τίποτα και κρέμα για το σύγκαμα μας είπαν να βάλουμε μόνο αν παρουσιάσει ερεθισμό. Εμείς δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου.

Εννοείται νυχτικά και εσώρουχα και προσωπικά αντικείμενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...