Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σωσώ μου, αν είσαι με το όνομα σου, οκ...

Απλά κάποιοι δε βάζουν το πραγματικό τους όνομα...

Θα σας καλέσω εγώ!

Ελπίζω να μη διακόψω τίποτα...

Ντομ, κάπου διάβασα οτι τα μωρά σ’ αυτήν την ηλικία δνε έχουν ανάγκη από παπούτσια...

Εγώ έχω πάρει από τα τζάμπο κάτι πλαστικά παζλ, έχω βάλει και παπλωματάκι από πάνω και τον έχω εκεί...

Φυσικά δεν περιορίζεται μόνο εκεί...

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

φροσω μου το αριαλ εχω κι εγω σε πορτοκαλι

εχωπαρει και 2 μονα της κικο τα φτηνιαρικα και με εχουν βολεψει πολυ οταν βγαινουμε με τον αντρουλη μου

Μαρια μου μηπως απλα εχει τα σεκλετια της

τι να πω ειναι πικρα να γκρινιαζουν ολη μερα χωρις λογο τα μωρα ρε γμτ

το ξερω

κι εμενα οπως σας εγραφα μου εξφεντονιζαν τον νευρικο συστημα σο]τον αερα να ουρλιαζουν ολη μερα και τα 2

πολυ στεναχωριεμαι Μαρακι μου μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω (δε λες στη Μανουλα σου να ερχεται καμια ωριτσα εαν μπορει;)

Σκαιπ ειχα κι εγω αλλα σερνοταν και το εβγαλα - μεχρι επιτελους να παρω το νεο πισι - αλλα δεν ξερω χαζομαρα μου φαινοταν - ισως γιατι δεν ηξερα να το χρησιμοποιησω

α Αθηνα τρελλη ιδεα

πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο με ταπαζλ;

αααα

μπραβο σουπερ ντουπερ

ααα ενθουσιαστηκα

θα το κανω κι εγω

ζηλευω πολυ

Δημοσίευση

ντομ οσο για το παπουτσι

η νονα του Στελιου του ειχε παρει κατι δερματινα μισοανοιχτα λευκομπλε απο την κροκο και τα εχει χιλιοβολευτει

και εγω τους πηρα πεδικο της NIKE 25,5Ε και τωρα πια φοραμε μονο αυτα

ειναι τελεια

αεριζεται το ποδι και ειναι αρκετα μαλακα

πρεπει να σου πω οτι την πρωτη εβδομαδα που φοραγαμε κι εμεις συνεχεια τα πεδιλακια τα δαχτυλακια τους απο κατω ξεφλουδισαν λιγακι

αλλα αυτο περασε και τωρα τα πατανε τελεια

Δημοσίευση

καλα τι να πω????

και μετα λετε πώς να σας προλαβω...

ολες καλα ειστε..αυτο ειναι το σημαντικοτερο!!! :cheer::cheer:

θα γραψω ο,τι θυμαμαι..απορω πως προλαβαινετε και φτιαχνετε και γλυκα :woohoo: :woohoo: θα συμφωνησω με τα λεγομενα της Φροσως σε μια προηγουμενη σελιδα εκει που λεει για το μαγειρεμα...αυτη την ψητη ομελετα ασε που δεν θα την εφτιαχνα ποτε..ολα τα απαγορευμενα εχει μεσα :woohoo: :woohoo: τετοιο παζλ εφτιαξα και εγω..αλλα φευγει και με αγχωνει μην κοπανησει πουθενα...

Ντομ εγω adidas του πηρα, τα εβγαζε και βαριομουν να τον παιδευω..τωρα του εφεραν δωρο πεδιλακια geox παρα πολυ καλα και του πηρα εγω από αλλαγη ρουχων επίσης κατι πεδιλακια ανατομικα mayoral..και οικονομικα!!

Μαρια εγω εχω αμελήσει τις μετρησεις αυτο το μηνα που δεν ειχαμε εμβολιο αλλα θα τον παω πριν την Παρασκευη..σημερα του φορεσα για πρωτη φορα πανα βρακακι..φοβερα εξυπηρετικη!!!

Καλυψω οντως θα μας ξεσκισει η ΔΕΗ.. :S:S

Μαρακι εσυ εγραψες για κατι μπιλακια στο χερι του μικρου???εχεις παρκο με διχτυ??γιατι και ο δικος μου εβγαλε γιατι στο πατρικο μου πηραν οι γονεις μου τετοιο..φευγει μονο του.. ;)

Δημοσίευση

τι κανετε καλε, μιλατε;;;

εμεις πριν λιγο ειδαμε το dvd της βαφτισης. επιτελους! εχει 2 μερες που το εχουμε στο σπιτι και δε βρηκαμε χρονο να κατσουμε μαζι να το δουμε! εγω παλι με πιασανε τα ζουμια! τι θα γινει με την κατασταση μοπυ πια! ουτε η Μαρθα Βουρτση τετοι πραγμα! πως εχω αλλαξει ετσι. και δεν ξερω αν ειναι αναστρεψιμη η κατασταση! ειπαμε μητροτητα οκ, αλλα οχι και ετσι! μηπως να συνεχισει την αδεια ανατροφης ο αντρας μου και εγω να γυρισω στη δουλεια να βρω τον εαυτο μου;;;

εγω παπουτσια τωρα με τη ζεστη δεν τους βαζω. στο σπιτι ειναι ξυπολυτα αλλα τα εχω στο παρκο ή στη σαμπρελα(μονο τη Μαριαννα, γιατι ο Σπυρος κανει βουτιες εξω λες και ειναι στη θαλασσα)εξω τους φοραω καλτσακια. σαν αυτα που μολις τα ειδε η Σωσω οταν πηγαμε στην Αλεκα, κατευθειαν τους τα εβγαλε!

λετε να τους αφησω στο πατωμα;;; φοβαμαι το Σπυρο γιατι ολο βουτιες κανει μπρουμιτα. πως την εχει δει... αντι να αρκουδισει μπροστα, αν και το εχει κανει μερικες φορες, κανει σαν να παιρνει φορα στα 4 και βουταει μπροστα! φοβαμαι μη χτυπησει το σαγωνι ή δαγκωσει τη γλωσσα του αν χτυπισει στο πατωμα.

οταν τα εχω μαζι στο παρκο, στην αρχη μιλανε και γελανε απο μακρυα και μετα αρχιζουν οι συμπλοκες! η μικρη κυριως κλωτσαει. κυριως στο κεφαλι η καρατεγκα. ο αλλος που εχει καλυτερη κινητηκοτητα, τραβαει μαλλια (τα ελαχιστα που εχουμε) δαγκωνει χερια, ποδια, μυτη, αυτια... οτι προεξεχει! τον απειλω οτι θα τον αφησω χωρις πανα με την τσουτσου εξω και θα ξαμωλισω τη Μαριαννα να δαγκωσει ΟΤΙ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ! αλλα απο γελια και τσιριδες μεταξυ τους εχουμε μπολικα...

Δημοσίευση

καλως τη Χρυσουλα!!!

ισως να σου εκανε περιληψη η Σωσω, αλλα μαλον μιλαει με σκάιπ με Νανα και Ντομ! ειχαμε τα φεισμπουκ σας ως τωρα που χανοσασταν, τωρα εχουμε και τα Σκάιπ :angry: @#$% την τεχνολογια μου!

καλε, αληθεια... με εμενα γιατι καμια δε θελει να συμπεθεριασει;;;

ειναι χαλια τα μωρα μου, που εχω και ποικιλια, ή νομιζετε θα γινω κακια πεθερα;;;

Δημοσίευση

ε ναι ρε βαγκ..πλακα κανεις;;καλτασες;;;ετσι που πηγαμε στο παρκο με το θοσωρη και αυτη φορυσε 1 μπλουζα και πανα..ακι πλησιασαν 2 κυρες και λενε ...μηπως θα κρυωσει;;λεω οχι...

τα εγγονια τους μονο γουνα πυ δεν ειχαν..εγω ανεβηκα με 1 ζευγαρι καλτσες πανω..κασι τωρα στο σπιτι η μονο πανα η αντε και κανενα μπλουζακι..

της ΕΚΑΝΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΟΝ ΠΕΤΑΞΑ..ΕΙΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΑΚΕΡ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ τον εβρασα και δεν κοβοταν καλα στο μουλτι..και τα πηρα κρανιο και τον πεταξα..αφου αυτη δε μπορει τα κομματακια..αι σιχτιρ..θα κανω μονη μου αυριο μαλλον..παιδια δεν ειναι δυσκολο..

Δημοσίευση

@#%$... εκλεισα την tv γιατι ξυπνησε ο ΣΠυρος και εκανε γεφυρα για να δει αναποδα ποδοσφαιρο!

και εμενα το μεσημερι η μικρη με το ζορι εφαγε κατ παραπανω απο το μισο φαγητο της. επιδη βγηκε λιγο αυτο που ειχα φτιαξει για αυτους, εφαλα και 2-3 πιρουνιες φασολακια απο τα δικα μας. ο Σπυρος γλυφοταν. αυτη... ξινιζε αηδιαζε.... πρωτη φορα την εδωσα τσαγακι αναμεσα στρο φαγητο. εκανε σα να ηθελε να τα βγαλει. γι' αυτο δεν τη πιεσα. η ψιλοστομαχη... δεν την αρεσε κι ολας... μια χαρα ηταν. νεραβραστα μιαχαρα τα τρωει τα φασολακια με οοολα τα ανακατεμενα.

Σωσω φανταζομαι τι θα σου εσουραν πισω απο την πλατη σου οι κρητηκες θειές! αν καταλαβαν οτι δεν εισαι και ντοπια... θα νομιζουν οτι εισαι νυφη εκει και πως μεγαλωνεις ετσι την κοπελιά...

Δημοσίευση

epeidh moy eese to ζαχαρο..εσφαξα 1 καρπουζι..υπερβολικη ειμαι αν το φαω ολο;;;κοντα 3 κιλα ειναι...μιλαμε τελειο..

κσλε εχει ι καλλιστεια..ε ρε διαωνισμους που χανω...

Δημοσίευση

Κουκλίτσες μου, καληνύχτα!!!

Πάω για νάνι...

Αύριο θα έχω κόσμο για φαγητό...

Τη θεία Ανθούλ με την οικογένεια της και την οικογένεια της αδερφής της...

δεν έχω κάενι καμία ετοιμασία από φαγητά...

Ελπίζω να τα προλάβω...

Δημοσίευση

Πεθαινω τωρα...................

Μιλαμε ΞΕΚΟΛΩΘΗΚΑΑΑΑΑ!

Να ετοιμαστουμε ,να καθαρισω σπιτι να ειναι ετοιμο οταν γυρισουμε,να παμε για μπανιο,να ταισω να κοιμησω να παω να πνιγω....αχαχαχχαχαα!

Ε ρε γλεντια.

Τωρα θελω ενα τσιγαρο....μετα απο πολλα χρονια.

Νανουκα μου ξεφυγες αποψε!χαχαχαχχαα!

ΚΟριτσακια μου τωρα θα τα πουμε οταν επιστρεψουμε απο Τριτη.Δεν θα εχω ιντερνετ και μπορει να μπω για λιγο απο κανα σπιτι που θα παμε.

Κοριτσια εχω τα τηλεφωνα σας θα μιλησουμε για ραντεβου τι ωρα κλπ!

Φιλακια κοριτσαρες μου!!!!!!Σι γιου σουν!!!!!!

Μπαι μπαι!

Δημοσίευση

Ρε Μαράκι τι πλάκα έχεις!Σε φαντάζομαι να μπαίνεις φουριόζα σε σπίτι κανενός φίλου ¨σας παρακαλώ πρέπει να μπω στο ιντερνετ επειγόντως!Πρέπει να δω τις εξελίξεις στο μαμυ!Αν δεν το κάνω θα πρέπει μετά να διαβάζω 50 σελίδες όταν γυρίσω...μη σας πω 100!Καλά να περάσετε!!!

Νανούκα μη με ξαναπείς φεικ θα σφαχτούμε! Πες της ρε Μαράκι!Με αμφισβητεί!Εμένα με τις 300και δημοσιεύσεις!:laugh: Ούτε που ήμουν στο ιντερνετ κυρία μου όταν με κάλεσες, απλά ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής.

Χρυσούλα τα geox τα έχω ακούσει κι εγώ για καλά.Είναι δύσκολο να τα βρω, ξέρεις;Σε ειδικά καταστήματα ή στα περισσότερα παιδικά τύπου κροκοδιλίνο λες να έχουν;

Ρε παιδιά, τι στο καλό είναι αυτό το παζλ που πατάνε πάνω θα με τρελάνετε;Δεν κατάλαβα τίποτα!Εσείς συννενοηθήκατε και ¨τι ωραία που με βόλεψε¨ ¨ναι χρυσή μου κι εμένα¨ η άλλη κι εγώ διάβαζα κι έμενα μαλάκας.

Το παζλ είναι πολλά μικρά κομματάκια που τα ενωνουμε, έχει κι άλλη έννοια;

Η μία η αρχιτρελέτζω ¨άστο κατω το παιδί δεν παθαίνει τίποτα, μόνο κάτι μαυρα κομματακια θα γεμίσει¨, η άλλη ¨αστο να παταει σε παζλ¨, η άλλη ¨έχω 4-5 ζευγάρια, αλλά περπατάνε ξυπόλυτα¨...ουφ!

Σωσώ μου θύμισες την ατάκα στο ΄¨είσαι το ταίρι μου¨:

-Ασε..είμαι με ένα φρούτο από πρωί!

-Αντε!Τι φρούτο;

Καρπούζι!

Δημοσίευση

Μαρια (ΚΑΛΥΨΩ) δεν εχω το τηλ σου!!!!Τωρα το πηρα πρεφα!!!!!Το εχεις ακομη το δικο μου?Αν ναι κανε μια κληση στειλε μηνυμα?Ενταξει οργιο?

χαχα

Ξαναμπηκα!Αφου δεν μπορω χωρις εσας!

Και γω εχω παζλ!χαχαχαχαχαχαχα!Αλλα δε σου λεω τι ειναι!χαχαχαχα

Μολις ετοιμαστηκα και γω!Μαλλι γυαλι και παντελονι λι!Κομπλε ολα!ΜΟυ λειπει ενα νυχι αλλα οκ θα βολευτω με τα αλλα 19!χαχαχα!

Φανταζομαι θα σας βρω στο 11.Ενταξει ομως θα μου κανουν περιληψη τα κοριτσια!

Αθήνα σου ρχομαι!!!!!!!

Ε ρε ζεστη που θα φαμε!!!

Φιλααααακιαααααααααααααααα!

Δημοσίευση

Τωρα εχω υπερενταση δεν μπορω να κοιμηθω...

Και θα φυγουμε 6 το πρωι.Δηλαδη θα σηκωθω 5.

Τεσπα.

Μπηκα να πω οτι ειδα Κυριακη (ντομινικ) και Σωσω στο σκαιπ και ειναι τελειες!

Εχετε τελεια μωρακιααααα!

Φιλακιαααα

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!!

Εννοειται οτι δεν προλαβα να σας διαβασω!!!!!

Προχτες ειχε 179 μηνυματα και εκατσα τα διαβασα και σημερα 134!!!!

Θα σας διαβασω μετα!!!!

Ειπα να δωσω το παρον!!!!

Κ εγω εχω σκαιπ κ θελω να σας δωω!!!!!!

Με την Σωσω κ εγω μιλησα!!!!

Μαρακι μου καλα να περασεις!!!!!!Μην στεναχωριεσαι για το νυχακι!!!

Παλι με χρονια με καιρους παλι δικο μας θα ειναι!!!!

Δημοσίευση

maraki_1978 έγραψε:

Ευη μου!!!

Εσυ που μενεις βρε τρελα?

Εχω αρχισει να μπερδευομαι!

Αν μενεις Αθηνα να βρεθουμε!

Ωχ τωρα μου ρθε!Θεσσαλονικη δε μενεις?

χαχαχα!

Σ'ευχαριστω πολυ!!!!!

Στελνω φιλακια για 4η φοραααα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @giotoulini και εγω τα ίδια είμαι πονάει η πλάτη  είτε καθιστή είτε ξαπλα  είτε όρθια.. κάθε στιγμή.. έχω αϋπνίες εδώ κ 2 μήνες.. υπομονή πάει πέρασε ο 15αυγουστος.. προχωράμε ....
    • Καλησπέρα κορίτσια και πάλι! Τώρα κατάφερα να δω λίγο τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό με τη βοήθεια του chatgpt φυσικά 😅 @Kiddo συγγνώμη που επιστρέφω στο θέμα, λυπάμαι για το σκυλάκο σας 💔  Μιλήσατε για κιλά εγκυμοσύνης, εγώ κορίτσια μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων με το πως διαχειρίστηκε το σώμα μου την εγκυμοσύνη και τη λοχεία ως προς τα κιλά - έβαλα 15/16 κιλά σύνολο, τα οποία έχασα σταδιακά τις πρώτες εβδομάδες χωρίς κάποια διατροφή, τουναντίον έτρωγα τον αγλέωρα λόγω μαραθώνιων θηλασμού, αλλά πιστεύω ότι ακρι΄βως αυτό συνέβαλε ο θηλασμός να συνεχιστούν οι συσπάσεις της μήτρας και το ότι έπινα πάρα πολύ νερό. Κάπου τον Μάιο ήμουν και 2 κιλά πιο κάτω από πέρυσι πριν μεινω έγκυος! Τα ξανάβαλα όμως όταν πήγαμε Ελλάδα τον Ιούλιο 🤭  🤭   🤭   🤭   🤭  Αχ ο ύπνος.... πονεμένη ιστορία...! εμάς ο μικρός μέχρι και τον 3, αρχές 4ου μήνα, σταδιακά αύξανε το σερί του. Θυμάμαι (σαν μια αιωνιότητα μου φαίνεται τώρα...) ότι έκανε 4/5 ώρες σερ΄ι, μετά πρώτη αφύπνιση,  μετά 3/2 σερί, αφύπνιση, και τέλος 1/2 ώρες πριν την τελική αφύπνιση το πρωί. Από την αρχή είχαμε βραδινή ρουτίνα 7-8μμ και συνήθως ξυπνούσε για πρωί 6-7πμ. Την οποία βραδινή ρουτίνα τη διατηρούμε μέχρι και σήμερα, με κάποιες διακυμάνσεις τώρα το καλοκαίρι που νυχτώνει πιο αργά, αλλά το τι συμβαίνει το βράδυ έιναι άλλη ιστορία 😅 Που λέτε εκείς κάπου τέλος 3ου αρχες 4ου μήνα, εκεί που βλέπαμε το βραδινό σερί ολοένα να αυξάνεται, μπαμ μας τα σκάει μια παλλινδρόμηση ύπνου, από την οποία δε ξέρω αν βγήκαμε και ποτέ 😅 θυμάμαι τον πρώτο καιρό που κράτητησε για κάνα μήνα, ξυπνούσε καθε 30/40 λεπτά! κορίτσια τα είχαμε δει όλα.... εν τω μεταξύ όχι απλά ξυπνούσε αλλά δεν ηρεμούσε καποιες φορές ούτε με θηλασμό, ούτε με λίκνισμα, ούτε με τίποτα....! ο σύζυξ κι εγώ τα είχαμε δει όλα! δραματικές καταστάσεις και φυσικά ήμασταν σα ζόμπι μονίμως... Ημερίσιους ύπνους κι εκεί παλλινδ΄ρομηση, από 1-1.5 ωρα περίπου ο καθένας, ξαφνικά 20/30 λεπτά με το ζόρι στο λίκνο του.... για να κοιμηθεί 1-2 ώρες μόνο πάνω μου κολλημένη στον καναπέ... Φτάσαμε μέσα Ιουνίου κι ήμασταν ακόμα έτσι και άρχισα να σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποια ειδικό ύπνου που να είναι και παιδοψυχολόγος όπως με συμβούλευσαν εδώ. Βέβαια η παιδίατρός μας είπε ότι κάτω του έτους, η εκπαίδευση ύπνου είναι ανούσια... Κι είπα να την εμπιστευτω.... Απλά επειδή πλησίαζαν οι διακοπές εκτός έδρας άρχισα να αγχώνομαι για το πως θα την παλέψουμε σε διαφορετικές συνθήκες απ αυτές του σπιτιού μας... Εν τέλει να μη σας τα πολυλογώ, όσο ήμασταν εκτός σπιτιού, στα σπίτια παππούδων και έπειτα στις διακοπές, ο ύπνος βελτιώθηκε! κι όταν λέω βελτιώθηκε, μη νομίζετε ότι επιστρέψαμε ποτέ σ αυτό που τώρα φαντάζει σουπερ λουξ ΄φαση 4/5 σερί, αλλά τλχ κάνει 3 ώρες μέχρι την πρώτη αφύπνιση 🤪 το λες και πολυτελεια χαχαχα πλέον, στις περιόδους ηρεμίας, εκτός αλμάτων/οδοντοφυιας/κτλ δλδ, θα κάνει 2-3 αφυπνίσεις κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου και κοιμάται 2-3 ημερίσιους, στο σύνολό τους 3 με 3.5 ώρες. Θεωρώ ότι είμαστε καλά, αλλά σίγουρα θέλουμε και το καλύτερο γιατί η εξάντληση έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά σε συνδυασμό με τη δουλειά..... Τώρα έχουμε επιστρεψει στο σπίτι μας και είπαμε με το συζυξ οτι θα κοιμαται στο δωματιο του, στο κρεβάτι του, γιατί 1) ούτως η αλλως δε χωράει στο λίκνο πλεον, 2) κατα τη διάρκεια της διαμονής μας εκτός σπιτιού άλλαξε πάρα πολλά κρεβάτια και παρκοκρέβατα, οπότε είδαμε ότι μπορεί να προσαρμοστεί, άλλες φορε΄ς πετυχημένα κι άλλες καταστροφικές χαχαχαχα, και 3) ε θέλουμε κι εμείς το κρεβάτι μας πίσω 😅 δλδ είμαστε οκ να κοιμάται μαζί μας απ τις 5πμ και μετά, αλλά όλο το βράδυ είναι δύσκολη πίστα.... έτσι ήμασταν μέχρι πρότινος, τώρα έχει 5 μέρες που κάνουμε αυτή την πρόσπαθεια στο δωμάτιό του. Οι πρώτες 2 μέρες ήταν χαλια, ξυπνούσε κάθε 30/40 λεπτά όπως εκείνη η περίοδος που σας έγραψα πιο πάνω.... Ζόμπι mode ξανά και ξανά... Μετά την 3η μέρα ξύπνησε μόνο 1 φορά, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δε ξαναγινε τούτο κυρίες και κύριοι!! Αλλά χθες που ήταν η 4η βραδιά, ξύπνησε 4 φορές. Απόψε, κοιμάτια ήδη 2 ώρες, δε ξέρω πως θα πάει, αλλά έχουμε πει με το συζυξ να το παλέψουμε 10 μέρες για να εδραιωθεί η συνήθεια. Επίσης, σ όλο αυτό ήθελα να σας γράψω και μια ακόμα σημαντική απόφαση που πήρα γιατί θεωρω ότι επηρεάζει πολύ τον ύπνο... ο θηλασμός! Δε ξέρω για σας κορίτσια, εγώ ευτυχώς από την αρχή το βρήκαμε πάρα πολυ καλα με τον μικρό μου, δε δυσκολευτηκα, παραμένει μια όμροφη εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι λόγω του ότι τον κοιμιζα με το θηλασμό, τον άφηνα στο στήθος όλη νύχτα (open bar που λέω κι εγώ!), κάπως εδραιώθηκε γι αυτόν και έγινε ο μονος τροπος για να κοιμηθεί. Σε κάποια φάση δε μπορούσε να τον κοιμησει ο μπαμπας του γιατί έψαχνε το στήθος μόνιμα. Οπότε άρχισα στις διακοπές να εισάγω κι άλλους τρόπους, όπως το πατ πατ στον πωπό, φιλάκια στο κεφαλάκι και σσσσσ, να μου κρατάει το χέρι καθώς κουρνιάζει στο πλάι (το οποίο μου το "έδειξε" ο ίδιος) και άρχισα να "αφαιρώ" το θηλασμό σαν μέθοδο κοιμισης, με εξαιρέση τις νύχτες που είχε κανει εμβόλιο και ανέβασε πυρετό κι όταν τον πονούσαν τα δοντα΄κια. Φτάνοντας στο σήμερα, αποφάσισα να κάνω κυρίως άντληση από εδώ και πέρα, και θηλασμό 1-2 φορές τη μέρα. Ο στόχος μου είναι να αποθηλάσω πλήρως γιατί θα πάει και βρεφικό το Σεπτέμβρη, οπότε θα αρχίσουμε και τη φόρμουλα από βδομάδα. Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα γι αυτη μου την απόφαση, γιατί πραγματικά ο θηλασμός πηγε πάρα πολύ καλά, και παρα τους μαραθωνιους, τα δαγκώματα τους τελευταιούς μηνες λογω δοντιών, και κυρίως το δέσιμο με το μωράκι μου, πιστεύω οτι έκανε τον κύκλο του για εμάς. Στον αντίποδα, αυτό που με χαροποιεί είναι να βλέπω τον μικρό φουλ περηφανο όταν πίνει το γάλα απ το μπουκάλι, πλεον το κραταει μονος του και τα βράδια πριν παει για ύπνο, πινει το γαλα του ενώ διαβάζουμε βιβλίο αγκαλιά και μου χαμογελάει και λιώνω! Νιώθω δλδ, ότι παρα του ότι μιεώνεται ο θηλασμός, διατηρούμε με αυτό τον τρόπο την επαφή με αγκαλιά και φιλάκια, ενώ ο ίδιος χτιζει την ανεξαρτησία και τη λεπτή κινητικότητα πίνοντας το γαλα του "μόνος" του 💙  Σε άλλα νεα, με την τριχόπτωση πως τα πατε;; Κορίτσια εγώ από τον 5ο μήνα μαζεύω κουβάρια μαλλιά απ το πάτωμα.... πολύ με ανησυχεί αυτή η κατάσταση... έχω μαλλιά στο κεφαλι μου παραδόξως, αλλά πεφτουν πολλά. Παίρνω ακόμα σιδήρο και βαζω κι ενα σερουμ, αλλά βελτίωση δε βλέπω.  Επίσης έχετε αδιαθετήσει; Ξέρω ότι γενικά όσο θηλάζουμε καθυστερεί να επανέλθει και το σύστημα, αλλά βλέπω και κάποιες κοπέλες που τους ήρθε στο 2ο μήνα πχ... 😬 δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου έρθει γιατί η ορμονική τρέλα του postpartum δεν αστειεύεται! έχω γενικά πολλή οργή κι ανυπομονησία προς τους ανθρώπους, πολλές φορές και προς το σύζυγο, αλλά τλχ τα συζητάμε μαζί και το βρίσκουμε. Δε μ αναγνωρίζω! 😭  Τελος, επειδή έγραψα ήδη παρα πολλά, να μη σας κουράζω, σ΄υντομο update για το μωράκι μου: Αισίως 7,5 μηνών! Με βάση τις μετρήσεις της παιδιάτρου την περασμένη βδομα΄δα: 8.700 κιλά και 76εκ. Έβγαλε τα 2 κάτω δοντάκια 5.5 μηνών, κι από τότε φαίνεται ότι τον ζορίζουν τα πάνω, οπότε μαλλον τα περιμένουμε κι αυτά. Γυρνάει απο μπρουμυτα ανασκελα και τουμπαλιν, σαν τον Τομ Κρουζ στις επικυνδυνες αποστολες 🤣🤣 Δε μπουσουλάει ακόμα, αλλά σηκώνει τον πωπό του και στην προσπάθεια του να μπουσουλήσει εμπρός, πάει με την όπισθεν χαχαχα είναι πολύ αστείο, αλλα΄ο γλυκούλης νευριάζει γιατί προφανώς άλλη κατεύθυνση θέλει να πάρει! Αυτά κορίτσια μου, σας καληνυχτω, πάω να εκμεταλευτώ τον χρόνο που απομένει μέχρι την πρώτη αφύπνιση! 🙏🤞
    • Ααα @ΜαρίαΔημήτρης οπως λενε και οι μεγαλυτεροι τα καλοκαιρινα μωρα μεγαλωνουν πιο γρηγορα και ξεπεταγονται πριν το καταλαβεις. Μαλλον εχουν δικιο γιατι ολες το παρατηρουμε. 
    • @Diwni μου να δεις που στις διακοπες θα ηρεμησει και στο ευχομαι ολοψυχα για να περασετε καλα. Ειναι του εξω και της βολτας η μπεμπας σου πιστευω θα κοιμαται αρκετα και θα ειναι ηρεμη. Αχου ψυχουλα μου δυσκολευεται ν κοιμηθει ισως και κλαιει. Πως την ηρεμεις την βαζεις στο στηθος;; Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που προσπαθουν τα μικρουλικα ολο κατι να κανουν. Να γυρισουν να πιασουν να μιλησουν κλπ. Πριν κιγους μηνες αναρωτιομασταν τι κανανε μεσα στην κοιλια ακομα και τωρα κανουν χαμο. Το αστειο της υποθεσης ο μπεμπεκος μ χθες το βραδυ κατα τις 4 ξυπνησε για γαλα, σταυροκοπιομασταν με τον αντρα μου ειχε να το κανει απο νεογεννητο. Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου χλαπακιασε. 
    • Πάλι καλά που το νιώθεις! Κουράγιο θα πω. Εγώ αν και δεν το παθαίνω αυτό, με βολεύει γενικά να κάθομαι στο πλάι. Ξεκουράζεται καλύτερα έτσι η κοιλιά. 23η εγώ και έχω αρχίσει και ζοριζομαι για τα καλά 😕 Πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλος; 😅 Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα τόσο θέμα, αλλά τότε αραζα με τις ώρες στον καναπέ, τώρα όλο στο πόδι είμαι 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...