Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Σωσώ μου, αν είσαι με το όνομα σου, οκ...

Απλά κάποιοι δε βάζουν το πραγματικό τους όνομα...

Θα σας καλέσω εγώ!

Ελπίζω να μη διακόψω τίποτα...

Ντομ, κάπου διάβασα οτι τα μωρά σ’ αυτήν την ηλικία δνε έχουν ανάγκη από παπούτσια...

Εγώ έχω πάρει από τα τζάμπο κάτι πλαστικά παζλ, έχω βάλει και παπλωματάκι από πάνω και τον έχω εκεί...

Φυσικά δεν περιορίζεται μόνο εκεί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

φροσω μου το αριαλ εχω κι εγω σε πορτοκαλι

εχωπαρει και 2 μονα της κικο τα φτηνιαρικα και με εχουν βολεψει πολυ οταν βγαινουμε με τον αντρουλη μου

Μαρια μου μηπως απλα εχει τα σεκλετια της

τι να πω ειναι πικρα να γκρινιαζουν ολη μερα χωρις λογο τα μωρα ρε γμτ

το ξερω

κι εμενα οπως σας εγραφα μου εξφεντονιζαν τον νευρικο συστημα σο]τον αερα να ουρλιαζουν ολη μερα και τα 2

πολυ στεναχωριεμαι Μαρακι μου μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω (δε λες στη Μανουλα σου να ερχεται καμια ωριτσα εαν μπορει;)

Σκαιπ ειχα κι εγω αλλα σερνοταν και το εβγαλα - μεχρι επιτελους να παρω το νεο πισι - αλλα δεν ξερω χαζομαρα μου φαινοταν - ισως γιατι δεν ηξερα να το χρησιμοποιησω

α Αθηνα τρελλη ιδεα

πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο με ταπαζλ;

αααα

μπραβο σουπερ ντουπερ

ααα ενθουσιαστηκα

θα το κανω κι εγω

ζηλευω πολυ

ντομ οσο για το παπουτσι

η νονα του Στελιου του ειχε παρει κατι δερματινα μισοανοιχτα λευκομπλε απο την κροκο και τα εχει χιλιοβολευτει

και εγω τους πηρα πεδικο της NIKE 25,5Ε και τωρα πια φοραμε μονο αυτα

ειναι τελεια

αεριζεται το ποδι και ειναι αρκετα μαλακα

πρεπει να σου πω οτι την πρωτη εβδομαδα που φοραγαμε κι εμεις συνεχεια τα πεδιλακια τα δαχτυλακια τους απο κατω ξεφλουδισαν λιγακι

αλλα αυτο περασε και τωρα τα πατανε τελεια

καλα τι να πω????

και μετα λετε πώς να σας προλαβω...

ολες καλα ειστε..αυτο ειναι το σημαντικοτερο!!! :cheer::cheer:

θα γραψω ο,τι θυμαμαι..απορω πως προλαβαινετε και φτιαχνετε και γλυκα :woohoo: :woohoo: θα συμφωνησω με τα λεγομενα της Φροσως σε μια προηγουμενη σελιδα εκει που λεει για το μαγειρεμα...αυτη την ψητη ομελετα ασε που δεν θα την εφτιαχνα ποτε..ολα τα απαγορευμενα εχει μεσα :woohoo: :woohoo: τετοιο παζλ εφτιαξα και εγω..αλλα φευγει και με αγχωνει μην κοπανησει πουθενα...

Ντομ εγω adidas του πηρα, τα εβγαζε και βαριομουν να τον παιδευω..τωρα του εφεραν δωρο πεδιλακια geox παρα πολυ καλα και του πηρα εγω από αλλαγη ρουχων επίσης κατι πεδιλακια ανατομικα mayoral..και οικονομικα!!

Μαρια εγω εχω αμελήσει τις μετρησεις αυτο το μηνα που δεν ειχαμε εμβολιο αλλα θα τον παω πριν την Παρασκευη..σημερα του φορεσα για πρωτη φορα πανα βρακακι..φοβερα εξυπηρετικη!!!

Καλυψω οντως θα μας ξεσκισει η ΔΕΗ.. :S:S

Μαρακι εσυ εγραψες για κατι μπιλακια στο χερι του μικρου???εχεις παρκο με διχτυ??γιατι και ο δικος μου εβγαλε γιατι στο πατρικο μου πηραν οι γονεις μου τετοιο..φευγει μονο του.. ;)

τι κανετε καλε, μιλατε;;;

εμεις πριν λιγο ειδαμε το dvd της βαφτισης. επιτελους! εχει 2 μερες που το εχουμε στο σπιτι και δε βρηκαμε χρονο να κατσουμε μαζι να το δουμε! εγω παλι με πιασανε τα ζουμια! τι θα γινει με την κατασταση μοπυ πια! ουτε η Μαρθα Βουρτση τετοι πραγμα! πως εχω αλλαξει ετσι. και δεν ξερω αν ειναι αναστρεψιμη η κατασταση! ειπαμε μητροτητα οκ, αλλα οχι και ετσι! μηπως να συνεχισει την αδεια ανατροφης ο αντρας μου και εγω να γυρισω στη δουλεια να βρω τον εαυτο μου;;;

εγω παπουτσια τωρα με τη ζεστη δεν τους βαζω. στο σπιτι ειναι ξυπολυτα αλλα τα εχω στο παρκο ή στη σαμπρελα(μονο τη Μαριαννα, γιατι ο Σπυρος κανει βουτιες εξω λες και ειναι στη θαλασσα)εξω τους φοραω καλτσακια. σαν αυτα που μολις τα ειδε η Σωσω οταν πηγαμε στην Αλεκα, κατευθειαν τους τα εβγαλε!

λετε να τους αφησω στο πατωμα;;; φοβαμαι το Σπυρο γιατι ολο βουτιες κανει μπρουμιτα. πως την εχει δει... αντι να αρκουδισει μπροστα, αν και το εχει κανει μερικες φορες, κανει σαν να παιρνει φορα στα 4 και βουταει μπροστα! φοβαμαι μη χτυπησει το σαγωνι ή δαγκωσει τη γλωσσα του αν χτυπισει στο πατωμα.

οταν τα εχω μαζι στο παρκο, στην αρχη μιλανε και γελανε απο μακρυα και μετα αρχιζουν οι συμπλοκες! η μικρη κυριως κλωτσαει. κυριως στο κεφαλι η καρατεγκα. ο αλλος που εχει καλυτερη κινητηκοτητα, τραβαει μαλλια (τα ελαχιστα που εχουμε) δαγκωνει χερια, ποδια, μυτη, αυτια... οτι προεξεχει! τον απειλω οτι θα τον αφησω χωρις πανα με την τσουτσου εξω και θα ξαμωλισω τη Μαριαννα να δαγκωσει ΟΤΙ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ! αλλα απο γελια και τσιριδες μεταξυ τους εχουμε μπολικα...

καλως τη Χρυσουλα!!!

ισως να σου εκανε περιληψη η Σωσω, αλλα μαλον μιλαει με σκάιπ με Νανα και Ντομ! ειχαμε τα φεισμπουκ σας ως τωρα που χανοσασταν, τωρα εχουμε και τα Σκάιπ :angry: @#$% την τεχνολογια μου!

καλε, αληθεια... με εμενα γιατι καμια δε θελει να συμπεθεριασει;;;

ειναι χαλια τα μωρα μου, που εχω και ποικιλια, ή νομιζετε θα γινω κακια πεθερα;;;

ε ναι ρε βαγκ..πλακα κανεις;;καλτασες;;;ετσι που πηγαμε στο παρκο με το θοσωρη και αυτη φορυσε 1 μπλουζα και πανα..ακι πλησιασαν 2 κυρες και λενε ...μηπως θα κρυωσει;;λεω οχι...

τα εγγονια τους μονο γουνα πυ δεν ειχαν..εγω ανεβηκα με 1 ζευγαρι καλτσες πανω..κασι τωρα στο σπιτι η μονο πανα η αντε και κανενα μπλουζακι..

της ΕΚΑΝΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΟΝ ΠΕΤΑΞΑ..ΕΙΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΑΚΕΡ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ τον εβρασα και δεν κοβοταν καλα στο μουλτι..και τα πηρα κρανιο και τον πεταξα..αφου αυτη δε μπορει τα κομματακια..αι σιχτιρ..θα κανω μονη μου αυριο μαλλον..παιδια δεν ειναι δυσκολο..

@#%$... εκλεισα την tv γιατι ξυπνησε ο ΣΠυρος και εκανε γεφυρα για να δει αναποδα ποδοσφαιρο!

και εμενα το μεσημερι η μικρη με το ζορι εφαγε κατ παραπανω απο το μισο φαγητο της. επιδη βγηκε λιγο αυτο που ειχα φτιαξει για αυτους, εφαλα και 2-3 πιρουνιες φασολακια απο τα δικα μας. ο Σπυρος γλυφοταν. αυτη... ξινιζε αηδιαζε.... πρωτη φορα την εδωσα τσαγακι αναμεσα στρο φαγητο. εκανε σα να ηθελε να τα βγαλει. γι' αυτο δεν τη πιεσα. η ψιλοστομαχη... δεν την αρεσε κι ολας... μια χαρα ηταν. νεραβραστα μιαχαρα τα τρωει τα φασολακια με οοολα τα ανακατεμενα.

Σωσω φανταζομαι τι θα σου εσουραν πισω απο την πλατη σου οι κρητηκες θειές! αν καταλαβαν οτι δεν εισαι και ντοπια... θα νομιζουν οτι εισαι νυφη εκει και πως μεγαλωνεις ετσι την κοπελιά...

epeidh moy eese to ζαχαρο..εσφαξα 1 καρπουζι..υπερβολικη ειμαι αν το φαω ολο;;;κοντα 3 κιλα ειναι...μιλαμε τελειο..

κσλε εχει ι καλλιστεια..ε ρε διαωνισμους που χανω...

Κουκλίτσες μου, καληνύχτα!!!

Πάω για νάνι...

Αύριο θα έχω κόσμο για φαγητό...

Τη θεία Ανθούλ με την οικογένεια της και την οικογένεια της αδερφής της...

δεν έχω κάενι καμία ετοιμασία από φαγητά...

Ελπίζω να τα προλάβω...

Πεθαινω τωρα...................

Μιλαμε ΞΕΚΟΛΩΘΗΚΑΑΑΑΑ!

Να ετοιμαστουμε ,να καθαρισω σπιτι να ειναι ετοιμο οταν γυρισουμε,να παμε για μπανιο,να ταισω να κοιμησω να παω να πνιγω....αχαχαχχαχαα!

Ε ρε γλεντια.

Τωρα θελω ενα τσιγαρο....μετα απο πολλα χρονια.

Νανουκα μου ξεφυγες αποψε!χαχαχαχχαα!

ΚΟριτσακια μου τωρα θα τα πουμε οταν επιστρεψουμε απο Τριτη.Δεν θα εχω ιντερνετ και μπορει να μπω για λιγο απο κανα σπιτι που θα παμε.

Κοριτσια εχω τα τηλεφωνα σας θα μιλησουμε για ραντεβου τι ωρα κλπ!

Φιλακια κοριτσαρες μου!!!!!!Σι γιου σουν!!!!!!

Μπαι μπαι!

Ρε Μαράκι τι πλάκα έχεις!Σε φαντάζομαι να μπαίνεις φουριόζα σε σπίτι κανενός φίλου ¨σας παρακαλώ πρέπει να μπω στο ιντερνετ επειγόντως!Πρέπει να δω τις εξελίξεις στο μαμυ!Αν δεν το κάνω θα πρέπει μετά να διαβάζω 50 σελίδες όταν γυρίσω...μη σας πω 100!Καλά να περάσετε!!!

Νανούκα μη με ξαναπείς φεικ θα σφαχτούμε! Πες της ρε Μαράκι!Με αμφισβητεί!Εμένα με τις 300και δημοσιεύσεις!:laugh: Ούτε που ήμουν στο ιντερνετ κυρία μου όταν με κάλεσες, απλά ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής.

Χρυσούλα τα geox τα έχω ακούσει κι εγώ για καλά.Είναι δύσκολο να τα βρω, ξέρεις;Σε ειδικά καταστήματα ή στα περισσότερα παιδικά τύπου κροκοδιλίνο λες να έχουν;

Ρε παιδιά, τι στο καλό είναι αυτό το παζλ που πατάνε πάνω θα με τρελάνετε;Δεν κατάλαβα τίποτα!Εσείς συννενοηθήκατε και ¨τι ωραία που με βόλεψε¨ ¨ναι χρυσή μου κι εμένα¨ η άλλη κι εγώ διάβαζα κι έμενα μαλάκας.

Το παζλ είναι πολλά μικρά κομματάκια που τα ενωνουμε, έχει κι άλλη έννοια;

Η μία η αρχιτρελέτζω ¨άστο κατω το παιδί δεν παθαίνει τίποτα, μόνο κάτι μαυρα κομματακια θα γεμίσει¨, η άλλη ¨αστο να παταει σε παζλ¨, η άλλη ¨έχω 4-5 ζευγάρια, αλλά περπατάνε ξυπόλυτα¨...ουφ!

Σωσώ μου θύμισες την ατάκα στο ΄¨είσαι το ταίρι μου¨:

-Ασε..είμαι με ένα φρούτο από πρωί!

-Αντε!Τι φρούτο;

Καρπούζι!

Μαρια (ΚΑΛΥΨΩ) δεν εχω το τηλ σου!!!!Τωρα το πηρα πρεφα!!!!!Το εχεις ακομη το δικο μου?Αν ναι κανε μια κληση στειλε μηνυμα?Ενταξει οργιο?

χαχα

Ξαναμπηκα!Αφου δεν μπορω χωρις εσας!

Και γω εχω παζλ!χαχαχαχαχαχαχα!Αλλα δε σου λεω τι ειναι!χαχαχαχα

Μολις ετοιμαστηκα και γω!Μαλλι γυαλι και παντελονι λι!Κομπλε ολα!ΜΟυ λειπει ενα νυχι αλλα οκ θα βολευτω με τα αλλα 19!χαχαχα!

Φανταζομαι θα σας βρω στο 11.Ενταξει ομως θα μου κανουν περιληψη τα κοριτσια!

Αθήνα σου ρχομαι!!!!!!!

Ε ρε ζεστη που θα φαμε!!!

Φιλααααακιαααααααααααααααα!

Τωρα εχω υπερενταση δεν μπορω να κοιμηθω...

Και θα φυγουμε 6 το πρωι.Δηλαδη θα σηκωθω 5.

Τεσπα.

Μπηκα να πω οτι ειδα Κυριακη (ντομινικ) και Σωσω στο σκαιπ και ειναι τελειες!

Εχετε τελεια μωρακιααααα!

Φιλακιαααα

Καλησπερα!!!!!

Εννοειται οτι δεν προλαβα να σας διαβασω!!!!!

Προχτες ειχε 179 μηνυματα και εκατσα τα διαβασα και σημερα 134!!!!

Θα σας διαβασω μετα!!!!

Ειπα να δωσω το παρον!!!!

Κ εγω εχω σκαιπ κ θελω να σας δωω!!!!!!

Με την Σωσω κ εγω μιλησα!!!!

Μαρακι μου καλα να περασεις!!!!!!Μην στεναχωριεσαι για το νυχακι!!!

Παλι με χρονια με καιρους παλι δικο μας θα ειναι!!!!

maraki_1978 έγραψε:

Ευη μου!!!

Εσυ που μενεις βρε τρελα?

Εχω αρχισει να μπερδευομαι!

Αν μενεις Αθηνα να βρεθουμε!

Ωχ τωρα μου ρθε!Θεσσαλονικη δε μενεις?

χαχαχα!

Σ'ευχαριστω πολυ!!!!!

Στελνω φιλακια για 4η φοραααα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...