Κοριτσια μου ερωτημα σος. 11η μερα σημερα το απογευμα εβγαλα καφε αιμα ενω τις τελευταιες δυο μερες δεν ειχα σχεδον τιποτα και πριν λιγο ειδα ενα καφε κομματι στη σερβιετα. Επισης σημερα εχω λιγο πονο στην κοιλιτσα λες και εχω περιοδο στα δεξια της τομης, υπαρχει περιπτωση να εχει στραβωσει κατι; Γιατι επανηλθε το αιμα φοβηθηκα το ειδα και στην τουαλετα. Μου ειχε συμβει και πριν λιγες μερες να δω στην τουαλετα αλλα ποτε κομματι μαυρο αιμα. Πειτε μου αν αυξομειωνεται και σε εσας η ροη στα λοχεια μετα απο Κ.Τ. Γιατρο εχω την Τριτη αλλα επειδη το ειδα μολις δεν του εστειλα.
@Eirin Θα τα καταφέρουμε ❤️
Δε σου κρύβω πως κι εγώ τώρα που έμεινα λίγο μόνη το σκέφτηκα, μελαγχολησα λιγάκι, τα συναισθήματα αυτα δεν είναι παράλογα, όλες μας τα έχουμε σκεφτεί…
μας εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζουμε παρέα όλες ❤️
Να μη στεναχωριέσαι..σίγουρα δεν είσαι η μόνη που ένιωσε έτσι. Οποία κοπέλα επιθυμεί ένα μωράκι κ δεν έχει έρθει ακόμα, η καρδούλα της νιώθει ένα σφιξιματακι. Μέσα από τη ψυχη μου σου εύχομαι του χρόνου να έχεις ένα πλατύ χαμόγελο κ την αγκαλίτσα σου γεμάτη.💕💕💕
Μακαρι κορίτσι, ναι το θυμάμαι που ελεγες και για τ προλακτινη σου!Εγω δν εχω πολυκυστικες, ολα καλα ειναι γενικα, αλλα δεν ξερω τι φταιει.Δεν ξερω αν στο 23 χρειάζεται αγωγή, η γυναικολογος ειπε οχι.Τελοσπαντων οταν βγει τ σπερμπδιάγραμμα, θα δούμε και τη tsh οτι μ.ειπε.ο.ενδοκρινολογος δηλαδή και μπορςι να παω και αλλού.
Χρόνια Πολλά σε όλες !!!
Δε θέλω να χαλάσω το αισιόδοξο κλίμα που υπάρχει, έμενα με πείραξε η σημερινή μέρα. Όσο ήμουν στη δουλειά όλα μια χαρά, αλλά από τη στιγμή που άνοιξα το κινητό να χαζεψω .... παντού φωτογραφίες με μωρά, νέες μανουλες. Πόσο όμορφο όλο αυτό, αλλά εμένα μου δημιούργησε μεγάλη ψυχολογική πίεση.
Συνειδητοποιώ ότι δε μπορώ να αντέξω τόσες όμορφες "φαινομενικά" φωτογραφίες (πολλές κρύβουν μεγάλο πονο πίσω σίγουρα) και με καταβάλει φόβος για το αν καταφέρω τελικά να αποκτήσω αυτό που τόσο λαχταρώ.
Ελπίζω να μη σας χάλασα τη διάθεση.
Recommended Posts