Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες τι μου κανετε?

Εμεις συνεχιζουμε να περναμε τελεια, πω πω ποσο την ειχα αναγκη αυτη την αλλαγη δεν φανταζεστε!

Η μικρη Λυδια συνεχιζει να τρωει το φαγακι της και ειναι πολυ χαρουμενη γενικα.Αυριο θα την παω παιδιατρο εδω για να μην χασουμε τις μετρησεις του μηνα μιας και δεν εχουμε και εμβολιο.

Θα την παω στην παιδιατρο που με πηγαινε και εμενα η μαμα μου μικρη, πολυ καλη γιατρος και γενικα με ενδιαφερει να παρω και μια δευτερη γνωμη για την αναπτυξη της.

Σημερα παλι βγηκαμε βολτιτσα αλλα με τα τις 7 το απογευμα γιατι εδω το θερμομετρο βαρεσε 39 :blink: παιθαναμε απο την ζεστη.Της ψωνισα και μερικα πραγματακια και επιτελους εδω βρηκα και υφασμα για τα προσκλητηρια παρα πολυ ωραιο.

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα για να σχολιασω, μην μου θυμωσετε τωρα ειμαι διακοπες :P

Απο εδω φευγουμε 22 του μηνα δηλαδη την αλλη Τριτη και θα κατσουμε Αθηνα μεχρι τις 27 μαζι με τον Δημητρη.Μετα επιστρεφουμε Κω ολοι μαζι οικογενειακως.

Επισης μιας και ειμαι εδω λεω να παω να φτιαξω και τα δοντακια μου εχω δυο σφραγισματα να κανω και καθαρισμο, απλως δεν ξερω επειδη θηλαζω αν κανει να μου κανει τοπικη αναισθησια για το σφραγισμα.

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου.Σας φιλω γλυκα ολες παω να ξαπλωσω διπλα στο μωρακι μου.

Α!και μην ξεχνατε.....σας αγαπω!!! :) μακια! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Α! καλε το ξεχασα ειδατε στιγμιοτυπα απο βραβεια Μαd?

Καλα ο θεος ο Σακης παλι ελιωσε ολες τις ρουβιτσες και η θεοκομματος γκομεναρα Παπαριζου ηταν ολα τα λεφτα.

Η χτικιαρα ηταν για αλλη μια φορα χτικιαρα και ανορεξικια.Μην μου πειτε οτι δεν καταλαβατε πια λεω?για το δεσποινακι βρε :laugh:

Αυτα ...φιλια πολλα. :kiss::kiss::kiss::kiss:

καλημερα!!!!!!!!

εμεις πηγαμε για μπανακι χθες το απογευμα!!!!!!

περασαμε τελεια..

η μικρη θελει λιγο ακομα να μαθει για να επιπλεει... :woohoo:

την εχει κανει ξεφτερι ο μπαμπας της!!!!! :laugh:

οσο για το αυτι και μενα το τριβει οταν νυσταζει..επισης τραβαει και τα μαλλια της συγχρονως...

σωσω καλοσωρισες!!!!!συγχαρτηρια και για την αδερφη σου...αντε και στα δικα σου!!!!!!

καλα εκανες και εβαλες φενιστιλ..κι γω της βαζω μολις δω κοκκιναδα και μετα εξαφανιζεται...

Καλημέρα κοριτσακια...

Λεω να παω για σιδερο τωρα που ειναι πρωι ακομα γιατι ήδη κανει ζέστη..

Πολύ ζηλευω με τη θαλασσα..

Άντε κι εμεις να φευγουμε σιγα σιγα..

Βρε Νανα δεν ειναι θεμα large απλα μου κακοφαινεται εμενα προσωπικα να πουλαει καποιος κατι στον πατερα του..τωρα αν το προτειναν οι ίδιοι πάω πάσο..

Φροσω σιγουρα ειχε κανει λαθος μετρηση..δεν μικρυνε το κεφαλακι του παιδιού..

Αλεκακι χρειαζεσαι κι εσυ διακοπες!

Τι αλλο?

Α! Δομ εισαι φοβερη πολύ γελασα!

Σοφη μια χαρα σε βρισκω!

Βρηκες και υφασμα..αντε καλή αρχη...

εμεις αυριο θα εχουμε κουτια ρουχα κτλ

και αυριο ερχοντε κι οι φιλοξενουμενοι μου..

εχω αγχωθει τοσο πολύ που εχω μπλοκαρει τελειως και δεν ξερω απο που να ξεκινησω..

Ειχα καθαρισει το σπιτι..ήρθαν 2 φιλοι του γιου μου εχθες και το κανανε..μη σας πω καλυτερα..

φιλια τα λεμε αργοτερα!

Πάλι με προλάβατε βρε σκατούλες;

Βασικά γίνεται 1 χαμός στο Υπουργείο, τον τελευταίο καιρό...

Ο 1 θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου...

Πολύ με χαλάει αυτή η κατάσταση...

Αλεκάκο γιατί δεν είσαι καλά;

Αν θέλεις μοιράσου το μαζί μας και να δεις που θα ξαλαφρύνεις...

Σωσώ ξετσουτσούνισες πάλι...

Σου έλειψε το σεξάκι ε;

Ρε Σωσώ, ολόκληρο θέμα ανοίξανε για την αδερφή σου!

Στραβή είμαι;

Σόφη ούτε κι εγώ τη χωνεύω τη Βανδή...

Και μ’ αρέσει που στο καινούριο της τραγούδι λέει οτι

καλημερα και απο μας..σηκωθηκε 8 παρ το κομματι..τωρα ξανα κοιμαται..

σοφη χαιρομαστε που παιρνας καλα...

ελενη μπανακι,ε;;αντε ρε..λοιπον..μεσ τη βδμαδα..καφε...

ζυγιστηκα.το θετικο ειναι οτι δεν εβαλα..γιατι εφαγα τα κερατα μου..ελπιζω εδω να συμμορφωθω..λεμε τωρα..

ισμηνη δε πειραζει για το σπιτι..αλλα σε φανταζομαι να μαζευεις ολα τα παιχνιδια μεχρι την τελευταια στιγμη..

θα παμε σε λιγο για ψωνια..αυριο εχουμε παιδιατρο..την ζυγισα σημερα μαζι μου κι μου βγηκε 8,5 το μοσχαρακι!

καλημέρα κοπελιες

είστε καλα?

εμεις οχι και τόσο.. :(

τα μωράκια μου ανέβασαν πυρετό από το εμβόλιο

χθες το απόγευμα έφθασαν μέχρι 38,5 και στις 12 η ώρα τη νύχτα μέχρι 39

αγχώθηκα πολύ πρώτη φορά μου ανεβάζουν πυρετό

σήμερα το πρωί είχαν πάλι 38,5, αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, να δίνω ντεπόν ανα 6ωρο και αύριο θα είναι οκ

περιττό να σας πω οτι απόψε δεν κοιμήθηκα καθόλου..

είχαν πολύ γκρίνια και κοιμόταν μόνο στην αγκαλιά

ούτε φρούτα φάγαμε και γάλα από 100 μλ..

κοιμούνται τώρα

λοιπόν πάω να προλάβω να μαγειρέψω

σας φιλώ

καλημερα μαρκατ..ελα ρε συ..α περασει..πυρετος ειναι.απλα θα εχει λιγη ταλιαπωρια κανα 2 μερες..

τι καλο θα μαγειρεψεις μηπως και ζηλεψω και ερθω;;

Καλημέρα!

Σωσώκα καλωσήρθες!Να χαίρεσαι την αδερφούλα σου και το μελλοντικό ανηψάκι σου!Με την ΚΡΑΡ την είχα μπερδέψει τελικά, το ανακάλυψα τις προάλλες, μου ρθε σαν επιφοίτηση.

Αλεκάκι...γιατί ρε παιδί;Μπαίνε να τα λέμε να ξεχνιέσαι.

Μαράκι σου στειλα πμ, δυο φορές γιατί το μαμμυ κολλάει συνέχεια και νόμιζα ότι δε σου ειχε ερθει.

Μαρκατ, περαστικά σας! Πώς καταλαβαίνεις όταν έχουν πυρετό τα μωρά, προτού βάλεις θερμόμετρο δηλαδή.Κλαίνε;Είναι ζεστό το κούτελο;Εμένα δόξα τω θΕΩ δεν έχει κάνει ποτέ ως τώρα.Τι μαρκα θερμόμετρο έχετε;Είναι καλό;

Και μετά κλαίγομαι εγώ που έχω μόνο 1...

Τι να πω βρε Μαρκάτ μου!

Να σου δίνει κουράγιο ο Θεούλης...

Εγώ έχω και απόγευμα σήμερα...

Συνήθως τρώω από έξω αλλά χθες έφτιαξα κεφτέδάκια με πουρκούρι (πληγούρι).

Δεν το είχα σκεφτεί να πάρω μαζί μου και αγκάρεψα τον άνδρα μου να μου φέρει...

καλημερα γλωσσοκοπανες!!!!

σωσω με το καλο να δεχτεις το νεο ανιψακι σου!!!!πολυ χαρηκα!!!!

πως ειναι ο κωλος σου?ξεμαυρισε καθολου??πωπω μαυρος κωλος,περιοδος...δε σε παει μαλλον...ο λευτερης θα σε στειλει παλι πισω...

νανουκα μπορει να ζεσταινεται μωρε ο μικρουλης κ να μην θελει γαλατακι...δε σημαινει οτι απαρνιεται τα βυζακια σου!!!!!!αν ησουν δηλαδη η παμελα θα τα ηθελε??????χαχα :woohoo:

ντομ με κανεις να γελαω πολυ...εγω εχω θερμομετρο ηλεκτρονικο,το βαζω λιγο στον πωπο κ μετα απο 10 δευτερολεπτα δειχνει.απο 38 κ πανω ειναι πυρετος..

φροσω μικραινει το κεφαλι?????? :woohoo:

σοφη σε ζηλευω!!!

μαρκατ περαστικα αν ειναι απο το εμβολιο δε θα κρατησει πανω απο 1 24ωρο..

αλεκα μου μακαρι να στανιαρεις γρηγορα..μη νομιζεις ολες καπως ετσι ειμαστε καποιες μερες..

ισμηνη κουραγιο!!!κοντευετε!!!

εμεις πολλη γκρινια σημερα...τι να κανω που δε μπορω να την βγαλω βολτα με τετοια ζεστη???????

Μαρκάτ μου, θέλεις να σου πω 1 τέλεια συνατγή;

Απλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στα παιδιά...

Παίρνεις το κοτόπουλο... το πλαίνεις...

το αλατοπιπερώνεις...

στίβεις 1 πορτοκάλι και πασαλοίβεις το κοτόπουλο...

Μετά το πασαλοίβεις με μέλι!!!

Το βάζεις στο ταψί, σκεπάζεις με αλουμινόχαρτο και ψήνεις στο φούρνο...

Θα πάρει 1 χρώμα σας καμμένο αλλά μη φοβηθείς... έτσι πρέπει...

kalycvκαλα εκανες και σλλαξες αβαταρ..αυτη ειναι η αγγελικη..σιγουρα πραγματα...

ρε νανα καιδεν ειναι γλυκο ο κοτοπουλο;;;;;;σε ρωταω αμα ειναι να το δοκιμασω και εγω...στης μαρκατ εννοειται...

χαρα που εισαι καλο μου;;;

:dry:

Σωσώκα δεν είναι γλυκό!

Γίνεται τέλειο!!!

Ελένη μου, προχθές δοκίμασα ομελέτα στο φούρνο!

Τηγάνισα πατατούλες...

Σε 1 πηερξάκι έβαλα:

τις πατάτες, ζαμπόν, πιπεριά, μανιτάρια, ντομάτα...

σε 1 μπωλ θα χτυπήσεις τα αυγά με λίγο λάδι, αυγό, αλ΄τι, πιπέρι.

Θα τα ανακατέψεις όλα μαζί και θα ψήσεις!

καλημερα σας εμεις σουπερ

αν και ακουω το βαρος των παιδιων σας και εχω ψιλοφρικαρει

θα κανω οτι δεν το ειδα'χα

χα

εε

το καθε παιδακι τα δικα του

εμεις κοτοπουλακι κοκκινιστο με πατατουλες στην κατσαρολα σημερα

εχει ερθει και η μανα μου και καναμε καμια δουλιτσα γιατι ειναι κωλος το σπιτι

μα τοση σκονη που τι βρισκουμε;

Μμμ κατι τετοιο θα προτεινα και γω με αυγουλακια.

Ομελέττα,ντοματα με αυγα......

πεινασα.

Εγω εχω λαχανικα τουρλου.Τυπου μπριαμ αλλα πιο ελαφρυ στη γαστρα.

Τι επαθα ο βλακας!Εφαγα ενα παριζακι χθες που μαλλον ειχε φαει τα ψωμια του και σημερα εχω κοψιμο!

Ολο τουαλετα ειμαι.Το καλο ειναι οτι εχασα μπαμ σχεδον 1 κιλο!χαχχαχαχαχαχαχα

Βρε Μαράκι, μήπως να έτρωγα κι εγώ κανένα ληγμένο;

χαχαχα!!!

Μάρκερ μου όταν διαβάζεις βάρος και ύψος από τη Φρόσω και τη Χρυσούλα, κλείνε τα μάτια σου!!!

χαχαχα!

Δεν παίζονται τα αντράκια τους...

Ax σας ακούω μαγειρεύετε και ...βαριέμαι.

Εγώ των μωρών μόνο μαγειρεύω και...βαριέμαι.

Δεν μου πάει βρε παιδί μου εμένα η κουζίνα :side: .

Ο δον τρώει στον παιδικό, ο Αντώνης μαγειρεύει μόνος του τα δικά του γιατί μονίμως κάνει διατροφή και καμιά φορά παίρνω φαγητό από τη μητέρα μου.

Γλυκά δε με τίποτα. Έτοιμα και πάλι. Μας έχουν μείνει όλα τα σκεύη, μέχρι και παγωτομηχανή άθικτα.

Οι δικοί μου μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Μονίμως ένα ιιιιιιιιιι ακούς. Γκρίνια να τα πάρω αγκαλιά. Εχθές πήγα τον μεγάλο στη μάνα μου και δεν έβγαλε κιχ. Μου είπε η μητέρα μου πώς έκατσε στο καρεκλάκι του έπαιξε έφαγε κοιμήθηκε. Ο μικρός μου έβγαλε όλο το πρωί το λάδι.

Σήμερα έστειλα τον μικρό χεχε. Και ο μεγάλος μου έβγαλε το λάδι.

Με πήρε τηλ. η μάνα μου, καλέ μου λέει αυτό είναι αγγελουδάκι, έπαιξε, έφαγε, κοιμήθηκε :evil: .

Θα τα σκοτώσωωωωωωωωωωω

Ωχ η διαρροια ειιναι απο τα χειροτερα μου

προτιμω τον εμμετο

εγω τα αλλαντικα δεν τα τρωω

δηλαδη τα αποφευγω οσο μπορω

γενικα μονο γαλοπουλα καπνιστη τρωω άντε και κανα σαλαμι αερος οταν θελω να φαω πολυ βρωμια(σπανια εως ποτε δλδ)

ο Νικος 30 λεπτα κοιμηθηκε και ο Στελάρας ακομα

ευτυχως βγηκαν τα δοντινια μας (4 μαζεμμενα ο Στελιος) και ηρεμησαν πολυ τα μαναρακια μου

μολις ξυπνησει θα φτιαξω κεικ

απο την Παρακευη το λιμπιζομαι

μα 11κιλα;

μπραβο Φροσω μου

ειδατε

ολες λετε δε τρωνε δεν τρωνε και θρεφταρακια ειναι τα παιδια σας

χα

χα

εμενα τωρα περιπου 8 κιλα ειναι ο μικρος μας Νικος (μπορει και λιγοτερο γιατι 2 εβδ φεν ετρωγε τιποτα) και περιπου 9 ο Στελαρας μας

οσο για υψος δεν ξερω

θα σας πω αυριο που θα ερθει ο παιδιατρος

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...