Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

μαρκερ μου ολη μερα παιζουμε,ειναι ορθια στα ποδια της,κανει στρατα,παμε βολτες....κ πλεον πεφτει το βραδυ 10 με 10.30...δεν ξερω τι αλλο να της κανω....με εχει βγαλει νοκ αουτ!!!!

κοιμαται ενα 2ωρο το μεσημερι αλλα δε μπορω να της το κοψω κ αυτο γτ κανω τις δουλειες μου.

τι να πω μακαρι να βγουν επιτελους τα πανω δοντια να μου λυθει η απορια γτ ξυπναει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με γεια κοριτσια τα μαλλιά!!!!!!

Και μενα παντως ο μπεμπης με εχει τσουρομαδησει!Οταν πρωτοειδε τις αφελειες ανοιξε το στοματακι του εκανε ενα Ο.Μετα λυθηκε στα γελια.Απο κεινη την ωρα ειναι το παιχνιδι του!Θελει να τις τραβαει συνεχεια.Αν του παρω τα χερια κλαιει χαμος!Γι'αυτο και γω σπιτι εχω τα μαλλια συνεχεια πιασμενα!

Α ρε καλυψω....μαλακια με τη δουλεια!

Χαρα μην ανυσηχεις θα γεννησει νωριτερα η αδελφη σου!χαχαχαχαχαχα!Πες της να μη μας χαλασει τα σχεδια!

Για ολες εχω κατι.....τα ξερω ολα!Τι ρολο βαρατε....

Η συνεχεια επι της οθονης!

καλε τι ωραια που ειμαστε στα κεφια μας ολες σημερα!!! :laugh:

δεν το συζηταω!!! η Νανα με τοσες ταινιες που εκανε πως να μην εχει σπιτι με 100 παραθυρα!!! αλι σε μενα που για να βγαλω τα προς το ζειν εφαρμοζω τις τοσο τρελες γνωσεις μου και κινδυνευει η ζωη μου καθα λεπτο! καλε σκοτωσαν τον Ορατιο απο το CSI MIAMI;;; ειδα λιγο το τελος προχθες!

Σωσω-Αλεκα ποια ειναι σαββατογεννημενη και μας ματιασε;;; με το που φτασαμε και ξυπνησαν τα μωρα αρχισαν τα κλαμματα, ηρθε ο αντρας μου, τα ξεματιασε και του κοβοταν η ανασα απο το χασμουριτο! μετα ηρεμισαν στη στιγμη. αλλα πολυ γελιο ειχαν και τα 4 στη σειρα! ο αντρας μου ειπε πως ειναι σαν πιθικακια ετσι ξυπολυτα στη σειρα. επρεπε λεει να τους αφησουμε μονο με τις πανες. θα ειχε πιο πολυ γελιο! την αλλη φορα!

καλα την αλλη φορα για πιο πολλη ωρα... τωρα δεν προλαβαμε να τα πουμε.

να ξερετε πως η Αλεκα ειναι πολυ γλυκια κι ας μη βγαινει φωτο!

η Σωσω, την ξερετε! οπως τη φανταζομουν!

εγω μπορει να φορουσα, κλασσικα, αθλητικα, αλλα σκεφτηκα σωσω τι να βαλω. ηταν σκεπτομενο λετσοντυσιμο! :laugh:

τωρα παλι ολοι κοιμουνται...

μολις ξυπνησουν πρεπει να συμαζεψω γιατι θα ερθουν ενασ συναδελφος με τη γυναικα και τη μπεμπα τους. πωπω... πολυ τρεξιμο σημερα! ελπιζω το βραδυ να κοιμηθουμε ηρεμα ΟΛΟΙ!

καλε Σουζανα μην το παιρνεις προσωπικα αν δε σε αφορα... απλα πολλα επαισαν τελευταια και ειμαστε λιγο στην τσιτα... μη νομιζεις οτι ειμαστε ψωναρες και δε σε θελουμε στη παρεα! αλοιμονο!

Γαια να χαιρεσαι τις κορεςε σου!

τα κωλομηχανακια μου μεσα :angry:

οι παλιοστρακαστρουκες τους :angry:

το ξυπνησαν το μικρο :(

πωπω ουτε 20 λεπτα δεν κοιμηθηκε :(

καλες μας ανησυχιες απο δω και περα :S

:angry::angry::angry::angry::angry:

που ειναι οι αστυνομικες μας

και

θελω κλησεις σε ολες τις μηχανες του Ιλιου οκ;

μην σου της Αττικης

μη σου πω της Ελλαδας

μη σου της Υφηλιου μου μεσα

:angry::angry::angry::angry:

μα καλα πως τους τα αγοραζουνε ηθελα να ηξερα

:angry::angry::angry:

Μαρκερ η Αλεκα εβγαλε τις φωτο. αλλα δε νομιζω να φταιει αυτη. τα μωρα κουνιοταν και βγηκαν ετσι. ξερεις και εσυ. για να βγουν μια καλη και τα 2 μαζι θελεις ποσα κλικ! φαντασου 4 μαζι!!!

καλε και με γεια τα μαλλια!!! τα μωρα πως αντεδρασαν Φροσω; γιατι η μικρη μου οταν τα εκοψα και τα εκανα ανταυγειες εκανε μεχρι το απογευμα να με συνηθισει! δεν ηθελε ουτε να με κοιταξει. αλλου γυριζε το κεφαλι!

Μαρκερ εχω σκοπο οταν με το καλο γυρισω στη δουλεια, ελπιζω οχι συντομα, να κυνηγισω αποσπαση στην Τροχαια. εγω ως τωρα εχω μανια με τισ @#$%νταλικες και τους μαγκες. αλλα κατι θα κανω και με τα @#$%μηχανακια. στο υποσχομαι!

καλε σημερα ξεκιναει και το Μουντιαλ!!! πωπω! το Σεπτεμβριο στο Μουντομπασκετ κοντεψα να γεννησω πριν τη ωρα μου απο το αγχος στον ημιτελικο με τη @@#$%% τουρκια! τωρα δε θα μασ αφηνουν να δουμε με την ησυχια μας τα ματσ τα μωρα! α! πρεπει να τα βαλουμε να βλεπουν αθλητικα μαζι μας. δε γινεται αλλιως!

Ζωούλες όμορφες!!!

Φτου φτου φτου!!!

Βρε Μάρκερ... γιατί ρωτάς ποια έβγαλε τις φωτό...

Η κουκουβάγια φωτογράφος, σε όλες είχε την κόρη της!!!

χαχαχα!!!

Αλλά... ο άνδρας της παρέας... όλα τα λεφτά!!!

Τρελό φατσόνι!!!

&γω θα ετοιμαστώ για να πάμε Λεμεσό...

Μας έχει τραπέζι 1 συνάδελφος του άνδρα μου...

Βαγκ... μιλάς κι εσύ που δεν ξέρουμε πόσες μεζονέτες θα έχεις στα Λαγυνά...

χαχαχα!!!

Άσε, που το σπίτι μας ήταν προικό του άνδρα μου!!!

snif snif snif

δεν θα γινω φωτογραφος ουααααααααα και ελεγα μηπως το κανω δευτερη δουλεια :P:P:P

μαρκερ εκτος του οτι κουνιοντουσαν σαν εκρεμμες περα δοθε και τα τεσσαρα ειχα και την σωσω που εβγαζε και αυτη και προσπαθουσα να μην εχω μεσα στο πλανο το χερι της, το αυτι της κτλ κτλ, γι αυτο βγηκαν ακροβατικες οι φωτο.δεν εβαζα και flash.

vag κυριακογεννημενη ειμαι πιανει?

τον σπυρο εγω μπορει να τον ματιαξα, το μαναρι μου. απο την στιγμη που ηρθατε αυτον κοιτουσα συνεχεια. οχι απο κακια βεβαια. μου ελειψε το μωροαγορακι μου

φιλουρες

περασαμε ΤΕΛΕΙΑ να ζηλευετε καρακαϊδονες χεχεχεχεχεχχεχε

εγω φταιω που εβαλα ολες τις φωτο που εβγαλα

φτου σας :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

δεν σας ξαναγραφω.... λεμε τωρα

φιλουρες κοπελιες

παμε να ετοιμαστουμε,θα παμε σε party σε λιγο. το πρωτο που θα ρθει και η χριστινα.

εχει γεννεθλια η κολλητη του δημητρη, η λουκια μας, ξερετε εσεις....

παντα ο Σπυρος ειναι πιο ματιαγμενος! τυχαιο; δε νομιζω! χιχι!

καλε δεν το ειπα απο κακια το ματιαγμα! αν ειναι δυνατον!

Νανα δεν εχω μεζονετα στα Λαγυνα... ΤΡΙΖΟΝΕΤΑ εχω!!!! εχει και ισογειο!!! :laugh: :laugh: :laugh:

αυριο παιζει η Εθνικη στις 14:30 με την Κορεα. τι καλο θα μαγειρεψετε στους αντρες σας για να τρωνε βλεπωντας;;;

παιδια δε σας διαβασα///πεσαμε και χτυπησαμε εμεις..κατεβαινα 4 σκαλοπατια της καμαρας..και ειχα τη μικρη αγκαλια..και επεσε πανω μου..και εγω με το κωλο..σκιστηκε το παντελονι..αυτη εκλαιγε γιατι τρομαξε..επεσε το χαντσ φρι..

προσ το παρον δε πολυ παοναω αλλα η μικρη εχει μελανιες...στον αστραγαλο και στο γονατο..πωπω τρομαρα..

αμαν ρε κοπελια!!! παγο βαλατε;; εσυ πιο πολυ γιατι η μικρη δε θα το αντεχει.

και εγω εχω "κατεβει" σκαλια με τον κωλο. παλια στο Εθνικο κολυμβητιριο. γλυστισε η σαγιοναρα. εκανα μερες, θυμαμαι, να κατσω! και η αδερφη μου απο το πανω πατωμα του σπιτιου της προς το κατω με ημερων την πρωτη της κορη αγκαλια! ευτυχως ολα οκ!

και η μικρη αφου δεν χτυπησε. μονο η τρομαρα εμεινε.

ελα, ολα καλα! σας ματιασαν αγαπες μου μανα-κορη!

περαστηκα!

ναι το ξερω οτι ειναι παρασκευη αλλα το σαββατο γενναει εγω δεν θα μπορω να ερθω. και ειπα, αν γινεται. αλλιως θα περιμενω τη σωσω οταν θα ερθει χαχαχαχα

εγω στον αντρα μου δεν μαγειρευω για να δει αγωνα αν θελει τοστακι και πολυ ειναι. χοχοχο

καλα μαρκερ αυτο με τα μηχανακια ειναι ενα προβλημα το ξερω και ο μπεμπακος ξυπναει και με τον ηλεκτρικο καθε φορα που βγαζει τον αερα το μεγαλο φσσσσσσσ φσσσσσσσ που κανει ξυπναει γμτ τη να κανουμε ομως

γεια σας κοριτσια...ειμαι πολυ αγχωμενη ποναει η κοιλια μου πολυ αλλα περιοδο δεν εχω....θελω να μου ερθει γιατι εγω και ο αντρας μου ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο μονο...ετσι λεμε το αλλο καλοκαιρι που θα εχουμε μαζεψει χρηματα να κανουμε τον θρησκευτικο και την βαφτιση του μωρου...με ενα ακομα μωρο δεν ξερω αν μπορει να γινει αυτο...θελω το δευτερο να το κανω μετα τον θρησκευτικο...αχχχχχχ ειμαι πολυ αγχωμανη....

Βρε σωσω τι πάθατε..

τρόμαξα και μόνο που το διάβασα

τι να πω βρε κοριτσάκι..

εντάξει όλα καλά

εχω και εγω πολλές σκάλες στο σπίτι και κάθε φορά τρέμει η καρδιά μου..

άντε ηρέμησε τώρα αφου και η μπουμπού δεν έπαθε τίποτα

οι φωτό απίστευτες!!!!

να τα χαίρεστε τα αγγελούδια σας!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????

ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΑΝΕΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ...

ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΟΠΟΤΕ 2000 ΕΥΡΩ...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΓΑΖΩ..

ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ???? :P

ΕΛΑ ΡΕ ΣΩΣΩ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

(ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΚΩΛΟΜΕΡΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...)

ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ...

καλημερα!

Σωσω πως παει; μαυρισε ο ποπος; μπορεις να κατσεις ανετα; η μικρη σιγουρα ουτε το θυμαται πια.... σωστα;;;

ευχαριστουμε κοριτσια για τα καλα σας λογια!

Ελενη εισαι σιγουρη για τον "παιδικο";;; δε νομιζω να αντεχες ολοκληρο πρωινο με ολα αυτα τα μωρα!!! και τα 500Ε ειναι πολλα, δε νομιζεις; οι καιροι ειναι δυσκολοι! εμενα απο τωρα ο αντρας μου σκεφτεται πως αν αργησει το δικαστηριο που θα διεκδηκησω 2ο 9μηνο ανατροφης, θα γινει η μαμα μου μονημη κατοικος Λαγυνων και θα ερχονται για βοηθεια και οι δικοι του γονεις. μακαρι να πανε ολα οκ και να κερδισω το 9μηνο! αλλιως θα πρεπει να ρυθμιζουμε βαρδιες, θα ειναι γονεις ολο στο σπιτι και δε θα εχουμε δικες μας στιγμες, ετσι οπως μαθαμε ως τωρα...

Αλεκα πως περασατε στο παρτυ;;; τι κανει η συμπεθερα;;;

και βεβαια μην ξεχναμε.... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ!!!

Καλημέρα κούκλες!!!!

11:30 γυρίσαμε από Λεμεσό :woohoo:

Ο μικρούλης μου δεν κοιμότανε γιατί είχε 15 παιδάκια και τα χάζευε συνέχεια!!!

& σήμερα έχει γκρίνια...

Θα πάμε στον κουνιάδο μου...

Ο άνδρας μου θα του συνδέσει την τηλεόραση κι εγώ θα του καθαρίσω...

Θα έρθουν τα καινούρια επιπλάκια του!!!

Σωσώ μου, τρόμαξες για τη μικρή ε;

Όλα καλά, όμως...

2ο παντελόνι που χαλάς σε λίγες μέρες... χαχαχα!!!

& εγώ φοβάμαι πολύ τις σκάλες του σπιτιού... είναι και μαρμάρινες και γλυστράνε πολύ...

Αλέκα τελικά το πήρες εκείνο το παιχνίδι ε;

Δεν είναι πολύ καλό;

Σας αφήνω γιατί μουρμουρά ο μπελάκος μου...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...