Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Κριμα δε λετε τιποτα!Τι γινεται ρε κοριτσια?Τι κατασταση ειναι αυτη?Πανε και χτυπανε τους αθωους ανθρωπους?Ελεος!

Νανουκα......τι λες?χαχαχαχαχαχχα!

Τρις εγινε πάλι κατι με Μαρινιω?Για πε για πε......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πήγα τζάμπο σήμερα με τον Αλέξανδρο και αλλάξαμε τα τελευταία δώρα. Ουφ.

Ο Χριστόφορος άρχισε κορτιζόνη αφού η βροχιολίτιδα καλά κρατεί.

λαθος ανθρωποι σκοτωψνονται παντα...ολους τους 300 και τουσ κολητους τους 1 βομβα..να φυγει η πρωτη σαπιλα..

νανα..δεν εισαι καλο μου..επιμενω..δεν εχει νοημα το τσετ..ερχεται περιοδος...αυριο-μεθαυριο..

ρε ισμηνη...εψω και 1 παιδι..σας το ειπα;ς;γεεννησσα... :cheer::cheer:

που να παω;;μολις φτασαμε..ακι αυριο το πρωι η αδερφη δουλευει..λογικα θα παμε ηλιοβασιλεμα..προς το παρον..καλντερα..

ομορφα ηταν αλλα οχι του στυλ μου!!!

μαρκερ σου εβαλε τα γυαλια η γιαγια~~~ :blush::side::blush::side:

κοριτσια τρωω το τοστ και την κανω

κριμα ο ανθρωπος

αλλα απο οτι καταλαβα καποια βλακεια εκανε - μπορει να κανω λαθος βεβαια

ναι ρε γμτ μου θα με πρηξει τωρα χα χα

κατι θα βρω κι ομως - εχω δεμονιο μυαλο

κι εγω ψηφιζω Σωσω - δεν εισαι εγκυος

θελω κι εγω διακοπες

Κριμα Φροσω μου το μωρο

αλλα εαν δεν καλυτερευει τι να κανεις

ας γινει καλα το παιδι και δεν πειραζει

ααααα

η hope καπου ξαναχτυπησε καπου ειδα απαντηση της και δεν μπορω να θυμηθω - νομιζω καπου με απωλεια κατι τετοιο

η μαρινιω πρεπει να εφαγε πσπουτσι..

ρε φροσω..κριμα..ο χτριστοφορακος...το γλυκο μου..ο κοοκκινομαγουλιτσος μου..εννοω της κορης μου..αλλα φροσω μονο το νδικο σου παινευουμε.,.πες καμια καλη κουβεντα κασι για μας..εκτος και αν το μετανιωσες..ολα και ολα..χαχαχα..θα πεσω νωρις..η μυξα της σταθερη..

σε εμπιστευομαι μαρκερ..διαβολογυναικα!!!~!

χαχαχαχαα παραπονιάρα Σωσώ.

Καλέ θα συμπεθεριάζαμε αν δεν μας αρέσατε; ;)

Την λατρεύουμε την ζουζουνίτσα μας.

Μοιάζουμε στον μπαμπά μας εμείς είμαστε βαριοί τύποι.

Εξάλλου χάνω εγώ την ευκαιρία να αποκτήσω εξοχικό στην Κρήτη; :P

Κι αν δεν αρέσει ο ένας στον άλλον θα παρθούν α όλα κι όλα.

Μιλημένα ξηγημένα.

γραψτε λαθος την bell ειδα

απλα ειχαν και 2 τοσες πολλες δημοσιευσεις που μπερδευτικα

οπως τα λες Σωσω μου οπως τα λες

τρωω τωρα και το σκανταλ με καραμελα και καρυδια και την πεφτω

θεα μαμα φροσω...αλλα απο τι φαινεται...στο νοικι θα μεινουμε..οποτε...ξανα σκεφτειτετο..μη τολμησετε..θα καταντησουμε βροντακηδες και φουρτουνακηδες..θα την παρει..αλλιως...θα φωναξω κατι κρητικαρουες με κατι κουμπουρες...και ...

ασχετο αλλα παιδια εβαψα πρωτη φορα τα νυχια των ποδιων νμου..σκεφτηκα οτι ετσι φαινονται μαυρα απο παντου..γιατι δε βαζω λιγο χρωμα ..να σπαει η μαυριλα;;μη φανταστιτε..στο χρωμα του δερματος..

καλα ρε Σωσω ολες οι αλες στα νοσοκομεια κυκλοφορουν κοκεταρισμενες

στην Αγια Ολγα ηταν ολες στην πενα οταν εκανα την πρακτικη

εσεις εκει τι κανετε;

ενα μαλλι , ενα νυχι , ενα κατι μπας περιπτωση

απαπα

δεν πατε καλα στην Κρητη μου φαινεται

ελατε στην Αθηνα να δειτε πως ειμαστε εδω

χα

χα

το παγωτο εκαταβροχθηθειν

2 τοστιδια εκαταβροχθηθειν

1 ποτηραρα κοκαλιτσα (για την χωνεψη) εκαβροχθηθειν

οποτε βαρυστομαχιασμενη οπως ειμαι αντε να κοιμηθω

θα παω να δω το σηριαλ μου - και μετα νανι

να γιατι κουραζομαι

εμ θελω να δω και σηριαλ

θα κανω ενσταση οτι εργο μου αρεσει να το βαζουν μεχρι τις 10:30 το πολυ

συμπεθερα που εισαι;

θελω μεσον για την τβ

ρε κοριτσια ευτυχως με κανετε κ γελαω..

φροσω μου τι διαολακι που ειναι ο δον..εγω θα ειχα παθει εγκεφαλικο στη θεση σου...

μαρκερ κ εμας εδω κ λιγες μερες δε θελει γαλα ουτε να το βλεπει....κ το κακο ειναι οτι το βραδυ κοιμαται με γαλα διαφορετικα δε βαζει κωλο κατω..την εβαλα πριν στην κουνια της κ σηκωθηκε κ εκανε βολτες..εφαγε μια κουτουλια...εκλαιγε με λυγμους..

τελικα την καταφερα 11 παρα να πιει το γαλα κ να κοιμηθει επιτελους.δεν ξερω για ποσο..

εγω προτεινω αφου η πεθερα τα καταφερε με το ταισμα να βαλεις στην ακρη τα νευρα σου κ να της λες να ερχεται να τον ταιζει...καλο θα κανεις κοριτσι μου,δεν πειραζει...

ισμηνη εχεις πμ...

σωσω εδω βρεχει καταρρακτωδως..ελπιζω να σας κανει καλο καιρο εκει..κανε κανα μπανιο κ για μας..

η αγγελικη κανει αααα οταν της βαλεις το χερι σου στο στομα κ το βαζεισ κ το βγαζεις ..για να γινω κατανοητη..σαν το ααα που κανουν οι ινδιανοι...θεα μιλαμε..τετοια μου κανει κ με ριχνει!!

Καλά σωσώ εμείς είμαστε άρρωστοι με την Κρήτη.

Μας αρέσει πάρα πολύ.

Ο άνδρας μου θα ήθελε πολύ να ήταν κρητικός.

Εμάς πάντως δεν μας πειράζει το νοίκι αφού εσείς το πληρώνετε έτσι κι αλλιώς :woohoo:

Α ρε Μαρία. Τα μωρά μας μοιάζουν :blink: .

Κι ο Φίλιππος έτσι κάνει και με το χέρι του και στην κοιλιά μου.

Επίσης μου σηκώνει την μπλούζα και κάνει μπρρρρρ και ξελιγώνεται στα γέλια.

Δεν μου λες, εμείς τον Φίλιππο τον πιάσαμε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κι εσείς την Αγγελική; Μήπως φταίει αυτό;

Α κι αν αναρρωτιέστε ο Χριστόφορος συνελήφθη 2 μέρες αργότερα.

φροσω μιλας σοβαρα??ο γιατρος στο επιβεβαιωσε αυτο για τις 2 μερες???

ακου να δεις...

αλκοολ δεν ειχα πιει εγω τουλαχιστον γτ καναμε προσπαθειες για μωρο τοτε οποτε προσεχα πολυ..κ στην εγκυμοσυνη ουτε ηπια ουτε εκανα εστω μια τζουρα...τωρα που το σκεφτομαι...επρεπε να κατεβαζω νταμιτζανες ολοκληρες...!!!!!!ετσι κ αλλιως μου βγηκε νευρο!!!

μηπως να συμπεθεριαζαμε τελικα εμεις??????

ΣΩΣΩ έγραψε:

ασχετο αλλα παιδια εβαψα πρωτη φορα τα νυχια των ποδιων νμου..σκεφτηκα οτι ετσι φαινονται μαυρα απο παντου..γιατι δε βαζω λιγο χρωμα ..να σπαει η μαυριλα;;μη φανταστιτε..στο χρωμα του δερματος..

3η δημοσίευση στη σειρά. πειράζει;

ρε σωσώ τώρα κόλλησα με αυτό.

Όταν λες να σπάσει η μαιρίλα εννοείς η βρώμα;;;;;;;;;

Έβαψες τα νύχια σου για να μην φαίνονται μαύρα;

Γιατί δεν τα έπλενες καλό μου; :laugh:

Ναι ο γιατρός μου το είπε, αν κι εκείνο το μήνα είχα μπερδευτεί κι εγώ με την ωορηξία μου, και το επιβεβαίωσε η β επιπέδου.

Οι μέρες πάντως ήταν αυτές που μου είπε.

Πόσο Οκτωβρίου γέννησες;

Εγώ στις 5. Άρα είναι και τα 2 ζυγοί.

Οι ματαιόδοξοι του ζωδιακού κύκλου έχω διαβάσει.

Θα τρίζουν οι καθρέπτες στα σπίτια μας. :laugh:

Κι ο δον κανονικά θα ήταν αλλά μου τον πήραν νωρίτερα.

Οι δικοί μου πάντως και οι 3 έχουν ωροσκόπο σκορπιό.

Καλημέρα!

Φρόσω μου κι εγώ του κάνω κορτιζόνη... εδώ και 2 μέρες...

Ευτυχώς πέρασε ο βήχας!

Νυστάζω!!!

Χθες το βράδυ (2:30 :woohoo: ) ήθελε αγαπούλες ο άνδρας μου...

Δεν μπόρεσα να του ξεφύγω... χαχαχα!

kalhmera kai apo mas...εβρεξε..τι να πω..αλλα παιδια η ωρα ειναι 8.30 και η μικρη ...κοιμαται..απιστευτο//ξυπνησε βεβαια στη 1 κλασικα..εδωσα γαλλα..μετα στις ..κοιμαται..εγω 7 καλασικα..εχει 1 παραθυρο η αδερφη μου..ψηλα που μπαινει ολο το φως της σαντορινης..

φροσω οσον αφπορα τα ποδια..

ρε παιδι μου τα ποδια μου ειναι...αγροτη..

απεριποιητα..ξυποληταρια χρονια σε κατασκηνωσεις που πηγαινα και τετοια..ειναι χοντρπετσα..τα εχω τριψει απειρεσ φορες και παλι ..μαυτα ειναι..και στο νυχι γυρω γυρω ειναι ..σα..πως να το πω..σα σπασμενα..και ειπα να τα βαψω μηπως φαινοται καλυτερα..

τι ναπω..δεν ειναι μπιχλα..ειναι..ατημελητα το λες..

1 φορα ειπα να κανω πεντικιουρ και μου ρχεται να τησ καψω το μαγαζι της πουτανς..με πηρε τοσο βαθεια το νυχι το μεγαλο που παραλιγο να το χασω..μακραινει προς τα μεσα..και ακομα βαζω βαμβακια ,περιπου 8 μηνες μηπως και το σωσω..ξυπνησε

..akoyste kai kati pontiako..σας ειπα ψιχαλησε..δεν εχει σχεδον καθολου ηλιο..και λεει η αδερφη μου..σημερα να ωγουμε με τη ταδε σε εκεινη τη πλατεια..και λεω κασλα εσυ δεν ειπες οτι θα παμε να δουμε το ηλιοβασιλεμα;;και μου λεει;;με τι ηλιο;;και λεω γιατι τι σχεση εχει;;και μετα στροφαρα!

Καλημέρα..

Κι εδω έβρεχε όλη νύχτα..αλλα τωρα μια χαρα..

Κι εγω τα ειχα αφησει τα νυχια μου αλλα τωρα με τη βαφτιση μου τα έφτιαξε πολύ ωραια..μου εβαλε και πεταλουδίτσες για να ταιριάζω με τη διακοσμηση!χαχαχαχ

Παιδια κι εμεις ειχαμε πιει οταν καναμε την Ιολη ..και μαλιστα τα πίναμε στο σπιτι της νονάς της!

Η κόρη μου ειναι αυτο ακριβως που δεν ηθελα!

Σκορπιος με ωροσκοπο σκορπιο και Σαββατογενημενη!

Φιλιππακο φυλάξου!!!!!

Θα μας καψει αυτη..

καλημέρα!

τι κάνετε?

σωσω πόσο σε ζηλεύω που είσαι διακοπές!!

να δούμε εμεις θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε κανένα τριήμερο...

καλά κοιμηθήκαμε απόψε

απο δύο φορές το καθένα ξύπνησε μόνο :S:blink:

αναρωτιέμαι πότε θα στρώσει ο ύπνος τους..

ξυπνάνε ρε γμτ και θέλουν γάλα

τι να πω

δεν χορταίνουν άραγε τη μέρα?

χθες ψώνισα παπούτσια

κάτι απίστευτα tommy hilfiger, απίστευτα όμως..

σε λίγο θα έρθει η αδερφούλα μου για καφεδάκι

τα λέμε κορίτσια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...