Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδακια αυριο φευγω με το καλο...ελπιζω γιατι φυσαει κιολας..καλο βραδυ να εχουμε...λεμε τωρα..θα τα λεμε και απο αυριο.καθοτι θα εχω και εκει ιντερνετ.τα εχω κανονισει ολα λεμε...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οοοουπς!Εκανα μαμακια!

Εβαλα τη συνταγη αλλα ειχα κανει παραλλαγη!

Τις πατατες τις ειχα βρασμενες!Τις εκοψα κομματακια και εγινε τελειο!

Θελει κρεμα γαλακτος εχει αλλη νοστιμια...

Πωπω βλακεια μου!Εκανα κλοπυ πεηστ απο το σαιτ που την ειδα και δεν διευκρινισα την αλλαγη.Επισης τα μανιταρια μεσα ειναι ολα τα λεφτα!

Σωσωκα μου καλο ταξιδι!!!!!!!

Καλα να τα περασετε!!!!!!!!!!!!!!Θα εχεις ιντερνετ εκει?Μη μας ξεχασεις!

Εμεις ημασταν βολτιτσα.Τωρα γυρισαμε....παω για νανι!Μπαιιιιιι!

Και συνεχίζω...

Μαράκι, επειδή δεν έγραψα τη συνταγή... σου είναι εύκολο να την ξαναγράψεις ή να μου πεις τη σελίδα που την είχες δημοσιεύσει;

Βρε Φρόσω, δεν περιμένουμε από τη θερμοκρασία να μάθουμε... απλά είναι κι αυτό 1 ενδειξη... δεν είναι τόσο κακό...

Ο δον δέρνει το Φίλιππο για να ξεκολλήσει από πάνω σου;

Σα να του λέει ’’έχει κι άλλα παιδιά η μαμά, δεν είσαι μόνος σου’’;

Ευτυχώς δρόσισε λίγο, φύγανε οι καύσωνες, προς το παρόν...

Χρυσούλα!!!!!!!!!

Δεν τελείωσε το κληροδότημα ακόμα;

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!

Και γω μεσα στα πολλα ειχα καταλαβει οτι ειμαι εγκυος και απο τη θερμοκρασια!Δεκατα συνεχεια!Το πρωι ομως πριν σηκωθω απο το κρεββατι.Τοτε ειναι εγκυρη η θερμοκρασια.37,2 τη μια 37,3 την αλλη...

Νανουκα λες?χιχι!

Εγω εχω ωορηξια και καναμε γουτσου γουτσου(χαχαχαχα) χθες.Το βραδυ εβλεπα οτι εμεινα ξανα εγκυος οτι γεννησα επαθα καταθλιψη,οτι το μωρο ριχε αλλεργια στο γαλα(ητανε ιδιο ο μπεμπης)και αλλα τετοια κουλα!

Ενω θελω πολυ να ξαναμεινω ειναι νωρις ακομη....Δεν ξερω ειμαι πολυ κουρασμενη!

Η συνταγη(σωστα αυτη τη φορα)

1,5 κιλά πατάτες βρασμενες

3-4 φρέσκα κρεμμυδακια

500 γρ. μανιτάρια μικρά σε φέτες

400 ml. κρέμα γάλακτος

2 αυγά ελαφρά χτυπημένα

½ φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη

50 γρ. βούτυρο λιωμένο

αλάτι, πιπέρι

μοσχοκάρυδο τριμμένο

βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού

Εκτέλεση

Βάζετε ολα τα υλικα σε μπολ.Ανακατεύετε καλά και τα αδειάζετε σε καλά βουτυρωμένο ταψί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια. Σερβίρεται ζεστή.

Εγω τα υλικα τα υπολογισα με το ματι και εβαλα επιπλεον ψιλοκκομενο κολοκυθακι.

Επισης πασπαλισα στο τελος την επιφανεια με τριμμμενη φρυγανια.Λεει να ριξεις μεσα αλλα εγω εριξα και απο πανω για χρωμα.

Την βρασμενη πατατα την εκοψα κυβακια.

Αυτα....

Φανταζομαι με την αβραστη που ελεγε η πρωτοτυπη συνταγη και τριμμενη μαλιστα πρεπει να ητανε μπλιαχ.

καλημερα κ απο μας...

πολλες δημοσιευσεις ειχα παλι..

μου λειψατε..κ εμενα η μικρη ειναι κολλημενη πανω μου κ δεν προλαβαινω να κανω τπτ..

χτες ευτυχως ειχα βοηθεια απι τις αδερφες μου οποτε κ παιζαμε ολες μαζι με τη μικρη κ χαλαρωσα λιγο.

πηρα τα ριζοχαρτα για τα προσκλητηρια.

πρεπει να παω σημερα να παρω τα μπουκαλακια...

νανουκα κανονισε να μη μας αφησεις πολυ ακομα σε αγωνια...

μαρακι ειναι καλα ο γαμπρος μου??κ εγω προχτες εβλεπα οτι ειμαι εγκυος,μαλιστα ενιωθα το μωρο να κλωτσαει κ εβλεπα την κοιλια να πηγαινει απο τη μια μερια στην αλλη.

κ πρεπει να σας πω οτι ημουν πολυ ευτυχισμενη!!!!!!

σωσω καλο ταξιδι κ περιμενουμε νεα το βραδυ!!!

χαραααααααα..φαγατε αυγουλακι!!!!!!!

καλημέρα

εμείς ξύπνιοι απο τις 7..

πήγα την κόρη μου παιδικό, τάισα τα μωρά

κοιμηθήκαμε σχετικά καλά απόψε, ευτυχώς..

εντάξει μαράκι δεν ηταν και τελείως μπλιαχ, όπως είπα και χθες πολύ ευγενικά, τρωγόταν..χαχα

Φρόσω και εγω έχω πρόβλημα με τη μικρή, μόνο που αυτή δεν τα δέρνει τα μωρά, αλλά οταν κάθονται κάτω πάει και αυτή και κάθεται απο πάνω τους :blink:

είναι πολύ ατίθαση και πολύ εγωίστρια, δεν με ακούει καθόλου θα κάνει αυτό που θέλει αυτή πάει και τελείωσε..

αχ θεε μου τι θα κάνω με αυτό το παιδί..

σωσω καλό ταξίδι!

έχω πολλές δουλειές σήμερα, αν προλάβω θα μπω και το βραδάκι

σας φιλώ

Δεν βλεπω και πολυ κινηση σημερα.....

Τι εγινε?

Κοριτσια και παλι συγνωμμη που δεν σας απανταω στο σκαιπ.Οπως θα εχετε δει ειμαι συνεχεια ον λαιν αλλα δεν ειμαι μπροστα στο λαπτοπ.

Γενικα με τρεχει ο μπεμπης αυτες τις μερες.Μαλλον τα δοντια θα ειναι...

Ρε κοριτσια ειμαι πολυ πεσμενη απο χθες!

Δεν ξερω αντι να ειμαι καλυτερα μετα το ταξιδι γυρισα φορτωμενη.

Χθες μας κρατησε το μωρο η μανα του για να παμε μια βολτα.Εγω το ζητησα δηλαδη.Ηθελα να μιλησουμε λιγο.Τελικα δεν τα καταφεραμε γιατι ολο γνωστοι ερχοντουσαν στο τραπεζι μας.Δεν ηξερα τι ηθελα να του πω.Οτι μου ερχοτανε....Ισως να ειναι και καλυτερα που δεν ανοιξα κουβεντα γιατι μπορει να κατεληγε σε καυγα.

Ηρθε και η αλλη να κρατησει το παιδι και αφου ετοιμαστηκα λεει στον μπεμπη.."Τι ειναι αγαπη μου δεν γνωριζεις τη μαμα με τις αφελειες?"Τι να της πεις τωρα?Αυτο το χιουμορακι μου τη σπαει αφανταστα στους ανθρωπους!Εν τω μεταξυ και μονο που θα 'ρχοτανε ειχα ταχυπαλμια και αγχος..

Να σας ρωτησω κατι?Εσεις νιωθετε ανετα αν παει η πεθερα βολτα με το μωρο μονη?Εμας δεν εχει συμβει ακομη αυτο...Αλλα αντι να το ζητησει σαν ανθρωπος μιλαει στο μωρο και λεει

"Αχ δεν κανει καλο καιρο να σε παω μια βολτιτσα εδω γυρω στο τετραγωνο.."και κατι τετοια?Αδεια πηρε?

Ειμαι υπερβολικη?Αν ειμαι αυτη με εκανε παντως!

Οσο για το καθαρισμα που λεγαμε τις προαλλες..ακριβως επειδη δεν εχω σκοπο να σφουγγαριζω συνεχεια δεν παταμε με παπουτσια μεσα στο σπιτι.Δεν με νοιαζει να γλυψει το πατωμα!Το εχει κανει απειρες φορες και δεν χρησιμοποιω ειδικα απολυμαντικα αλλα ενταξει παταμε σκατα(οχι παντα χαχα) κατουρα βρωμιες κλπ!

Και εχω ενα γαμ..νο πλακακι σε κεραμμυδι χρωμα που φαινονται οι πατιμασιες σαν να εχει να σφουγγαριστει χρονια.

Εχω ενταση σημερα το ξερω.....

γεια σας κοριτσια

ειμαι τρελλα απογοητευμενη

δεν ξερω τι να κανω

το μικρο δεν τρωει τιποτα

ΤΙποτα

ουτε γαλα ουτε τιποτα

δεν μπορω να πω ευδιαθετο ειναι

αλλα δεν ξερω τι να κανω

να κλαιω ολη μερα μου ερχεται παναγια μου

να νυστικο 4 μερες δεν πειναει

ο γιατρος δεν ενησυχει αλλα δεν ξερω

να το παω για καμια εξεταση;

αχ παναγια μου

ασχετο

εχω βαλει εαν σουιφερ στη στρατα

και το πατωμα ειναι σχεδον λαμπικο

χα

χα

χα

χα

πω πω ειμαι γαιδούρα εεε

χα

χα

χα

ε δεν πειραζει ας κανουν και καμια δουλεια

Μαρακι σε ολα δικιο εχεις αλλα κανεις δεν θα το δει να σου το αποδωσει και μονο εσυ θα σκας. Δεν ξερω τον αντρα σου αλλα ο δικος μου σε συζητησεις "ξεκαθαρισματος λογαριασμων" για πεθερικα ζητηματα μου λεει "ε, κανε κι εσυ λιγο υπομονη" " μην εισαι υπερβολικη" "τι σου εφταιξε η γυναικα, να βοηθησει θελει" κι εγω αντι να βρισκω συμπαρασταση νιωθω ρηγμενη και απο τον αντρα μου και θυμωνω πιο πολυ και αυτα τραυματιζουν πολυ τη σχεση μας. Η μονη λυση που εχω βρει, της οποιας το τιμιμα ειναι ακριβο, ειναι να μην ζηταω βοηθεια και να μην αφηνω να με βοηθανε ποτε.

Μπααα!Πεσμενα τα πραγματα σημερα....

Μολις εβγαλα το φαγητο.Μπριζολες με πατατουλες στη γαστρα και για σαλατα παντζαρια.Αντε να ερθει ο αντρας μου να φαμε..πειναω!

δημητρακι μου συμφωνω απολυτως

κι εγω τα ιδια

δεν τους αφηνω να κανουν τιποτα για εχω το κεφαλι μου λιγο ησυχο

αλλα και παλι κατι βρισκουν

μα συγνωμη

καθε φορα που παω να μπω ή να βγω απο το σπιτι ανοιγουν την πορτα τους και λενε

αχ κατι ακουσα και αρχιζουν να χαζολογουν με τα παιδια

εγω λεω στον αντρα μου οτι αυτο ειναι κουτσομπολιο να εχουν ολη την ωρα το αυτι στην πορτα

μου λεει οτι απλα θελουν να δουν τα εγγονια τους

και εγω του λεω θα τους χτυπαγα εαν ηταν

και και και

συγνωμη δεν ειναι τελειως αδιακριτο

και ρωτανε και κουλα

εαν δεν εχω τα παια μαζι

μου λενε

¨τα παιδια θα τα αφησεις μονα τους απανω;¨

τα περνεις κρανιο ή δεν τα περνεις;

και ετσι να ναι μουρχετε να τους πω λογαριασμος μου

απλα θελουν να τα ξερουν ολα

και του λεω δεν παμε να νικιασουμε να ηρεμισουμε ολοι μας

Πεθεροπληκτες ολου του κοσμου ενωθειτε!χαχαχαχαχαα

Μεγα θεμα οι πεθερες!

Η δικια μου πρεπει να εχει ριζες απο Σκωτια!Σκωτσεζικο ντους μου κανει!Μια κρυο μια ζεστη!χαχαχαχα!

Δεν πειραζει αυτες οι εναλλαγες στο νερο κανουνε καλο στην επιδερμιδα!!!!λολ! :lol:

Το ριχνω στη τρελη!Ξερω υπαρχουνε πολυ χειροτερα!Τουλαχιστον κανει και κατι!

Παντως το εχει αυτο σαν χαρακτηριστικο!Σκιζεται για ολους να τρεξει να βοηθησει αλλα δεν ακουει ευχαριστω πολλες φορες γιατι χωνεται!Σου επιβαλλει τη βοηθεια της!Κουλο ε?

Λεει και οτι παρει η γώσσα της!Αρες μαρες κουκουναρες!

Τεσπα!

Εγω το σταματαω εδω το θεμα πεθερες!

Εκτος αν μου κανει και τιποτα αλλο!αχχαχαχαχαχα!

Παντως ξαναλεω ψοφια τα πραγματα σημερα!

Την κανω ηρθε ο καλος μου!

μαρακι κ μαρκερ σε ολα δικιο εχετε...κ εγω ετσι ακριβως σκεφτομαι κ αντιδρω..αλλα απο την αλλη προσπαθω να μπω κ στη δικη τους θεση...δεν καταλαβαινουν οτι πειραζομαστε με αυτα που λενε..οχι παντα!!!

εμενα η πεθερα μου προχτες ταισε το μωρο κριθαρακι με ντοματα την ωρα που της την αφησα σπιτι της για ενα μισαωρο χωρις να με ρωτησει αν κανει..απλα μου το ανακοινωσε χαρουμενη οταν πηγα.

τσαντιστηκα οχι γτ θα παθει κατι η μικρη αλλα γτ δεν θελω να παιρνει πρωτοβουλιες σε τετοια θεματα.δεν ειπα τπτ ομως.

κ πλεον εκοψα να τα λεω κ στον αντρα μου γτ μετα μου βαζει χερι που αφηνω το μωρο μαζι της.

εμενα δε με νοιαζουν αυτα.η πεθερα ειναι πεθερα οσο καλη κ να ειναι.παντα θα κανει η θα πει κατι κ θα τσαντιστω.ειναι ο ρολος της τετοιος!!!εγω με τον αντρα μου εχω θεμα..δεν τα παμε καθολου καλα τελευταια.συνεχεια στην κοντρα,δεν ειναι ευχαριστημενος με τπτ,ολο παρατηρησεις.αλλα εκεινος λεει απο τη μερια του τα ιδια για μενα.

κοριτσια εχουμε αλλαξει πολυ κ οι 2 μετα τη γεννηση της μικρης.αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να κανουμε πια χωριο μαζι... :(:(

καλα περασατε στο ντουκου τον πονο μου

αλλα οκ

δεν θα το σχολιασω

χα

χα

ειναι μεγα θεμα

αχ Καλυψω μου κι εμεις τα ιδια με τον αντρουλη μου

ολη την ωρα στα μαχαιρια τι να πω

λογικα θα μεγαλωσουν και θα περασει

Εεει Μαρακι μην ακουω τετοια!με στεναχωρεις!

Ολα τα ζευγαρια περνανε φαση μετα τη γεννηση ενος παιδιου!Απο κει που ημασταν ολο σεξ και βολτες και οποτε μας ερχοτανε καναμε οτι θελαμε ξαφνικα αποκτησαμε ευθυνες ,αγχος,κουραση,ξενυχτια...κοκ!

Ειστε πολυ ωραιο ζευγαρακι!

ΚΑι τα υπολοιπα κοριτσια να δεις τα ιδια θα σου πουνε!

Και μεις ημασταν τρεις λαλουν και δυο χορευουν!Αλλαξαμε πολυ!

Ειμαστε 7 χρονια μαζι.Εβλεπα κατι φωτογραφιες μας παλιες χθες οταν ειμασταν κανα 2 χρονακια μαζι!Εγω πιο αδυνατη πιο ερωτευσιμη πιο πιο πιο!Αλλιως κοιταζα τον φακο!Δεν ειχαμε ομως το πιο σημαντικο κομματι στη ζωη μας!Τον μπεμπη μας!Τωρα εχω πιο μαμαδιστικο υφος....δεν εχουμε την ιδια ξεγνασια!

Ολα αλλαζουν....

και το σημαντικοτερο?Εχω τη μανα του πανω απ'το κεφαλι μου!χαχαχαχαχα!

Σωσε τη σχεση σας!Καντε κουβεντουλα!Φυγετε ενα ταξιδι!Εστω και μαζι με το μωρο!

Μάρκερ μου, αφού δεν αγχώνεται ο γιατρός, εσύ γιατί ανησυχείς;

Μπορεί να τον ενοχλούν τα δόντια ή η ζέστη...

Καλυψούλα, κατ' αρχάς να σου πω οτι έκανες πολύ καλή δουλειά για το προσκλητήριο...

Γιατί έλεγες οτι δεν πιάνουν τα χέρια σου;

Σου έχω ξαναπεί οτι φταίει που η Αγγελικούλα είναι γκρινιαρούλα...

Στις αρχές που ο Ανθιμούλης, ξυπνούσε τις νύχτες, ήθελε αγκαλίτσες, γκρίνιαζε... είχαμε ένταση ανάμεσα μας...

Κουραζόμασταν πολύ και είχαμε ανάγκη από ξεκούραση...

Μαλώναμε για το ποιος θα κοιμηθεί :laugh:

Μαράκι, πόσο δίκιο έχεις... έχουμε γίνει μαμάδες...

όταν έστειλα φωτό από τη βάφτιση σε 1 ξάδερφο μου που μένει Γερμανία, ξέρετε τι σχόλιο έκανε;

"Ξαδερφούλα, άλλαξες πάρα πολύ!!! Πλέον φαίνεσαι μαμά!!!"

Πόσο δίκιο είχε...

Πριν το μωρό, πήγαινα Ελλάδα κάθε 3- 4 μήνες...

Μόλις ένιωθα λίγο πιεσμένη, πήγαινα Ελλάδα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου...

Τώρα...;;;

Έχω να πάω από το Μάιο του 2009!!!

&όταν θα κάνω και το 2ο (που ελπίζω να αργήσει να έρθει...), θα έρχομαι 1 φορά στα 2 χρόνια...

& το ξαναλέω... ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς!!!

Θα είχα αποτρελαθεί!!!

χα χα

εμεις ακομα τσακωνομαστε για το ποιος θα κοιμηθει

σχεδον παντα κερδιζω εγω

δεν αντεχει την γκρινια μου

χα

χα

μου λεει προτειμω να κουω τα μωρα παρα εσενα

χα

χα

χα

εγω ανυσηχω πολυ για το φαι

μα τιποτα τιποτα

Εμένα πάλι, κέρδιζε ο άνδρας μου...

Αλλά... έχει 3 μέρες που κοιμάται με το μωρό κι εγώ κοιμάμαι σερί στην κρεβατάρα μου!!!

Τώρα λείπει δουλειά, το μωρό κοιμάται, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ κι εγώ γιατί έχω την κοπέλα που με βοηθάει στις δουλείες...

Εγω με το φαγακι εχω χαλαρωσει πολυ!Με ξεαγχωσε και ο γιατρος βασικα!

Ειδατε και στη συναντηση γαλα εφερα!Αλλιως θα γινομασταν ολοι χαλια απο τα φτυσιματα!χαχαχαχα!

Μια τρωει μια δε τρωει!Μια ετσι μια γιουβετσι!

Ολο γαλα γαλα γαλα γαλα...θα τον συνδεσω με μια αγελαδα...χχαχαχαχα!

Ξυπνησε και μουρμουριζει...Χαλια απογευμα θα εχουμε!Θα νυσταζει θα χτυπιεται κλπ!Θα νυσταζω θα χτυπιεμαι και γω!χαχαχαχα!

Πλακα κανω....

Μωρε μαρια(μαρκερ)δεν το ειδα το θεμα σου!χαχαχα!Με εχουνε αποβλακωσει τα δικα μου!Δικιο εχεις!Ειναι οι εξυπναδουλες που λεγαμε αυτες!

Καλα λεει ομως η Καλυψω πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο με τις πεθερες!Το θεμα ειναι οι αντρες μας!Πρεπει να αναζογωονησουμε τις σχεσεις μας!Μη κανουμε τα χατιρια της πεθερας!

marker κι εμενα περναει πολλες μερεσ χωρισ μπουκια μονο με θηλασμο, τοσο που αναρωτιεμαι πως επιβιωνει

σημερα εφαγε 100μλ φρουτοκρεμα και αλλο τοσο απο το μεσημεριανο (κοτοπουλο πατατα, καροτο, κολοκυθι) και εχουμε πανηγθρι απο τη χαρα μας που επιτελους εφαγε τοσο πολυ!!

Δεν ξερω τι πρεπει να κανεις, μαλλον τιποτα. Εγω χθες που δεν ετρωγε εστυψα και ενα πορτοκαλι και της εδωσα και το ηθελε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...