Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

παρεπιπτόντως μαράκι πολύ καλή η συνταγή για πατατόπιτα!

σήμερα έχω φιλετάκι κοτόπουλο παναρισμένο και θα κάνω και αυτή για συνοδευτικό

θα σου πω..

αλήθεια σωσω γιατί ετοιμάζεις φαγητά αφού θα φύγετε για διακοπές?

κοιμούνται ακόμη..

ε μα πρέπει να συμπληρώσουν τα βραδυνά ξενίχτια :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οπως και στη θεσ νικη ετσι και τωρα..μονη μου θα παω με το μωρο..χαχα..ο αντρας μου δουλευει ξενοδοχεια..και ποτε δε παμε διακοπες πουθενα..τωρα βρηκα την ευκαιρια..και φευγω οπου ναναι..

οπου με καλεσουν παω..χαχα..

και μπορει να τελος αυγουσ να ξανα παω θεσ νικη..και κανω φαγητα να εχει..σιδερωσα πουκαμισα..σκουπισμα σφουγγαρισμα και ψωμι στη καταψηξη..κρουασαν για προωινο κια μεις βολτες..

μαρκατ εσενα και τα 2 ξυπνανε;;μονο χθεςσ η γνικο το κακο;;

εσυ πλεον σκουπιζεις και καθαριζεις γιατι λερωνουν..ενω εμεις ..για να μη λερωθουν..χαχα.

μαρακι ο μπεμπουας τρωει η ακομα γαλα δινεις;;

δημητρα αντε ρε..ξεκινησε να τρωει;;μπραβο..

μια χαρά σε βρίσκω σωσω

το ένα ξυπνάει το άλλο, συνήθως πετάγομαι αμέσως και παίρνω όποιο κλάψει αλλά χθες δεν είχα άλλο κουράγιο, ο άντρας μου με σκούνταγε..

και φυσικά ξύπναγε και το άλλο μέχρι να σηκωθώ..

δε βαριέσαι, τι να κάνουμε..

ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με τα κορίτσια, κοιμούνται σερι

βρε λες ο ανθιμος τουχρονου να παιζει με νεο μελος;;;βρε λες;;και εγω ολο σε κοροιδευω..ποσες μερες καθυσερηση;;

στη σαντορινη ειναι η αδερφη μου και αμοργο 1 φιλη..ε οχι και μονη ρε..οχι οτι θα ειχα θεμα αλλα να αφησεις ην ξρηη να πας σαντορινη μονη;;;;;;;;;μπααααααααα

καλημερα κοριτσαρες

ξυπνησαμε 6 ειπαιμε το μισο μας γαλα

ξυπνησαμε 8:30

φτιαξαμε το φαι μας μπιφτεκακι γεμιστο με τυρια και πιπεριες με πατατουλες στο φουρνο και των μπεμπε κοτοπουλακι με μπατζαρακι

σφουγγαρισαμε (εγω κι αν ημουν ιστερο - σφουγκαριζα οποτε επεφτε νερο κατω - πλεον δεν μπορω - οποτε γινει κωλος τοτε σφουγγαριζω - και κατω τα αφηνω - κα τν πιπιλα χωρις να την πλυνω τη δινω - γυφτακια τελειος ομως - ε δε μπορω δε μπορω τι να κανω)

10 ο Νικος δεν εφαγε καθολου φρουτο (10κουταλακια με το ζορι)και 12 ηπιε το τρομερο ποσο των 40γρ γαλα

12:15 κοιμηθηκαμε μετα κλαματων

ουφ εσκασα

ουτε την τβ δεν εχω ανοιξει

ασχετο αλλα με το ψηφιακο σημα

τι γινεται βρεκοριτσια;

λεγανε στις 18 οτι θα ερθει

αλλα τιποτα μαλλον

εμεις βλεπουμε κανονικα τηλεοραση ακι δεν εχουμε βαλει αποκωδικοποιητη

γεια σας κοριτσια! για σου και σενα συμπεθερα!

καλε τι σας επιασε χθες βραδυ για τις πεθερες; κοριτσια για το μεσον που θελετε τι να σας πω... θα προσπαθησω να σας βαλω στο ιδιο κελι να εχετε παρεα!!! :laugh: :laugh: αλλα μηπως να το ξανασκεφτειτε;;; φανταζεστε να στοιχιωσουν και να σας κυνηγανε και να σας τα πριζουν συνεχεια;; 24/24, 7/7;;; τωρα τουλαχιστον εχετε καποιο ελευθερο χρονο. :laugh:

οι κρητικες παλι σε καφετερια ηταν;;; καλε τι κοιτουσαν και οι 2 τους και γυρισαν πλατη;; κανενα γκομενακι;;; :laugh:

εμεις χθες πηγαμε γιατρο. ΣΠΥΡΟΣ:8400(+500)-73(+2), ΜΑΡΙΑΝΝΑ:8000(+400)-71,5(+1,5).

ο Σπυρος κλασσικα το βραδυ αργησε να κοιμηθει. το πρωι αρχισε να σηκωνεται μονος του ορθιος και στο παρκοκρεβατο, που δεν εχει μεγαλες τρυπες να σκαλωνει καπου. κατ'ευθειαν πανω πιανεται.

χθες αρπαχτηκα με τον αντρα μου και ουτε ματς ειχα ορεξη να δω. μετα τη γιατρο πηγαμε καρφουρ. γυρισαμε κατα τις 9:20 και τα μωρα ηταν στην τρελα τους γιατι ειναι η ωρα που αρχιζουμε διαδικασιες για μπανιο, αλλα επιδη καναμε εμβολιο δε θα τα μπανιαριζαμε.

ανεβασαμε τα μωρα στο σπιτι, τα εβαλα στα παρκα, ο αντρας μου ανεβασε τα ψωνια και εξαφανηστηκε! εγω, με τα μωρα να γκρινιαζουν, τακτοποιησα τα ψωνια, πλυθηκα λιγο και επιδη αρχιζε το ματς και θα μας τρελαιναν αν ηταν στο παρκο, εσρτωσα ενα σεντονι πανω στο χαλι και εβαλα τα μωρα με τα παιχνιδια κατω να παιζουν... ολα καλα...

ο αντρας μου, ανεβηκε, αφου επλυνε τα αμαξια(!!!)και κοτσομπολεψε με το γειτονα! σαννα μη συμβαινει τιποτα, εκανε ντουζακι, εφαγε, και αποφασισε να ερθει να κατσει μαζι μας... τα μωρααρχισαν να σκαρφαλωνουν πανω του, αλλα αυτος κοιταζε το ματσ με αποτελεσμα η μικρη να πεσει απο τα ποδια τουκαι να χτυπησει πισω το κεφαλι της. ηταν και η συνολικη γκρινια και εβαλε τα κλαματα... και ο αντρουλης μου αρχισε να φωναζει ΕΜΕΝΑ που τα κατεβασα στο χαλι και χτυπησε!!! τα πηρα στο κρανιο!! αρχισα να φωναζω, οσο και αν δε θελω μπροστα στα μωρα (2η φορα συνεβη)οτι οσο δεν ηταν αυτος ολα καλα ηταν και 2 φορες που χτυπησε καποιο παιδι αυτος ηταν μπροστα καιοχι εγω! μαζι μου ποτε δε χτυπανε. καιαν ηιελε να ηταν αυτος μαζι τους να παιζει και να μη βλεπει αγωνα! και αλλα τετοια...

τα αλλαξα, αρχισαμε το τάισμα, η μικρη μετα κοιμηθηκε αμεσως, ο Σπυρος που τον ειχε ο αντρας μου, κοιμηθηκε κατα τις 12! καθολου περιεργο αφου τον ειχε αγκαλια, ταχα να τον κοιμησει και εβλεπε συγχρωνως τον αγωνα! εγω εκανα μπανιο και μετα εκατσα κατω εβαλα σαγκρια και τα ηπια μονη μου! οταν πηγαμε για υπνο, αρχισε τις γλυκες και τα γελακια. τα ξαναακουσε αλλη μια φορα να τα εμπεδωσει και κοιμηθηκαμε... ευτυχως ως το πρωι μονο με ενα δρομολογιο!

μα πως γινεται για οτι συμβαινει στο σπιτι να φταιω εγω;;;

ειμαι παραλογη;; δε νομιζω...

συμπεθερα, αν ειχες αποκωδ. θα μπορουσες να βλεπεις και με και χωρις αυτον τα καναλια. πολυ λιγι διαφορα εχουν. εμεις που πηραμε και αποκωδ. για την κρεβατοκαμ και νεα τν σπαζομαστε που οταν εχει χαλια καιρο, το ΝΕΟ ψηφιακο σημα συνεχεια χανεται! μετα απο κανενα 2 χρονια θα μπορουμε να βλεπουμε ονο με αποκωδ.

αχ συμπεθερουλα μου

ετσι ειναι οι αντρες

τι να πεις

δεν καταλαβαινω γιατι το θεωρουν υποχρεωση αμς να φροντιζουμε τα παιδια ημαρτον πια

ξυ[νησαμε σας αφηνω γαια λιγο

Βαγκ μου, και ο δικός έτσι κάνει!

Για ό,τι γίνεται φταίω εγώ...

Νομίζω, όμως, οτι φταίμε μείς που τους έχουμε πολύ καλομαθημένους...

Σωσώ έχω 7 μέρες καθυστέρηση :woohoo:

Να σου πω... γενικότερα ήταν άστατος ο κύκλος μου...

Είχε στρώσει λίγους μήνες πριν την έγκυμοσύνη και τις 3 φορές που ήρθε μετά την εγκυμοσύνη, ήταν σταθερή...

Βέβαια... θηλάζω... λέτε να κάνω κανά τεστάκι;

Νανούκα έγραψε:

Βαγκ μου, και ο δικός έτσι κάνει!

Για ό,τι γίνεται φταίω εγώ...

Νομίζω, όμως, οτι φταίμε μείς που τους έχουμε πολύ καλομαθημένους...

Σωσώ έχω 7 μέρες καθυστέρηση :woohoo:

Να σου πω... γενικότερα ήταν άστατος ο κύκλος μου...

Είχε στρώσει λίγους μήνες πριν την έγκυμοσύνη και τις 3 φορές που ήρθε μετά την εγκυμοσύνη, ήταν σταθερή...

Βέβαια... θηλάζω... λέτε να κάνω κανά τεστάκι;

Kalhmera!!!!Βρε Νανουκα κανε ενα τεστακι καλου κακου!! :)

Κοριτσια με πηρε η πεθερα και μου ειπε οτι θελει αυτη να πληρωσει το γαμπριατικο! Λετε να παρακολουθει μαμμυ? :dry: :woohoo:

Θα πάρει μόνο το γαμπριάτικο του γιου της;

Δε θα σου πάρει το νυφικό;

Από τη μια θέλω να κάνω για να σταματήσει το άγχος, αλλά από την άλλη νομίζω οτι θα πάθω εγκεφαλικό ώσπου να βγει το αποτέλεσμα...

Αν και η διαίσθηση μου λέει οτι δεν είμαι...

Στον Ανθιμούλη ήμουν σίγουρη οτι είχα μείνει έγκυος από την πρώτη βδομάδα μετά τη σύλληψη...

Δεν ξέρεις, όμως, καμιά φορά...

καλα βρε Τρις γιατι δεν πηρε το γιο της να το πει; για να την πεις εσυ ευχαριστω; παντως οτι δωσει καλο θα ειναι, αρκει να μη σας το χτυπαει αργοτερα..

στο γαμο μας, ο καθενας πηρε τα δικα του, οι γονεις μας δηλαδη, και μας δωσανε απο 1000Ε για το γλεντι.

παραπονο εν εχω. σιγουρα καποιες φασεις μου τη σπανε. αλλα ευτυχως ο αντρας μου δεν τους εχει αφησει στιγμη περιθωριο να εμπλακουν αναμεσα μας. τους τη λεει χοντρα.

να δω τον αλλο μηνα που θα παμε, λεμε, με τα μωρα για 1 βδομαδα στο εξωχικο στο χωριο τι θα γινει... πρωτη φορα θα ειμαστε ολοι μαζι για τοσες μερες. ολο για σ/κ πηγαιναμε. θα ειναι και τα μωρα... και αν αρχισουν να μου τη μπαινουν... αλλα ας μη προτρεχω.

νανα υπαρχει περιπτωση να συνεβη; προφυλαξη... δεεεεν.....

και εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα 10μερες καθυστερηση, μαλλον τελικα λογω της βαφτισης, ενω απο το Δεκενβριο που με ηρθε μετα τη γεννα ημουν τζαστ! αλλα εδινα ελαχιστες πιθανοτητες να συμβαινει κατι. θα επρεπε να ειναι ο Μαγκάιβερ! αχ, τον θυμαστε;;; τι κουκλος Θεουλη μου!!! :blush:

πειτε μου σας παρακαλω τι μπορει να φταιει..τα εχω παρει κρανιο..παλι δεν εφαγε.παλι κομματσκια..

αρακας με μοσχαρι..και μπολικο ζουμι..ρε παιδια..τι σκατα;;

γεια σου ρε βαγκ...φταιχτρα...

νανα εγω σε εμπιστευομαι..ιλκρινα πιστευω οτι δεν εισαι..αλλα κανε 1 τεστ..πλυ γελιο ετσι πως τα λες..παιδια...εδω φυσαει..καποιος δε θελει να παω..αυτο ξερω..ηταν να εχει γρηγορο ,1,30 ωρα και τελικα δε θα εχει..θα παω με το αλλο που κανει 2,30..αν αποφασισει να ξεκινησει..τι να πω..

λες να πνιγουμε μεσοπελαγα;;;χαχαχα

Γεια σας κορίτσια!

Εγραφα έγραφα και με πέταξε και σβήστηκαν όλα :angry::angry::angry::angry:

Αφού προηγουμένως διάβαζα διάβαζα διάβαζα τις σελίδες που γράψατε :ohmy::ohmy::ohmy:

Σωσώκα αν έβαλες μόνο αρακά για λαχανικό είναι βαρύ!Φτιάξε της αύριο κοτόπουλο με ρύζι που μου το συνέστησε ως ελαφρύ φαγάκι η παιδίατρος για να το συνηθίζει από τώρα είπε για το χειμώνα που θα αρρωσταίνει.Οτι πρέπει και για το συνάχι της. καλά της τα ειπες της Νανούκας περί δίαιτας.Ε μα πια!Δεν μπορεί λεει να την περιορίζει ο διαιτολόγος!Δεν βλέπεις μανταμ πόσο τύπος και υπογραμμός είμαι εγώ με τη διαιτολόγο!!!Κοντεύει να σκίσει τα πτυχία της η γυναίκα!

Στο θέμα πεθερά, εγώ κορίτσια ειλικρινά είμαι απίστευτα τυχερή και με την πεθερα μου και τον πεθερο μου.Με λατρεύουν με έχουν στα οπα-οπα.Οπότε ο Θεος είπε ¨δε θα είσαι τόσο τυχερή εσύ κοπελιά όταν τόσες άλλες υποφέρουν¨ και μου έδωσε σύζυγο σε μορφή πεθερας ¨έχει σκόνη ο μπουφές¨, κοιτάω τη σκόνη της τβ 10 μέρες τώρα να δω πότε θα την καθαρίσεις,πότε σφουγγάρισες τελευταία φορά, όλο η μάνα σου θα μαγειρεύει;¨ κι άλλα τέτοια ωραία!!!

Μαράκι δεν καταλαβα στην συνταγή της πατατοπιτας, την πατάτα 1,5 κιλό τριμμένη ωμή τη βάζεις στο ταψί και πώς προλαβαίνει να ψηθεί στο φουρνο;.Εγώ μια φορά την έκανα γιατί ήταν φασαρία.Τις έβρασα όλες πριν τις κόψω φέτες στο ταψί.

Τρις κι εγώ 13 χρόνια με τον άντρα μου.Από το 1997 τρομάρα του!Στα 21 μας και 25 κιλά πιο αδύνατη ααααααααχ :(:( Φιλιά σε όλες :kiss:

σωσω αηδια φαινεται :laugh:

επειδη κι εμεα μου εχει συμβει καοιες φορες

εαν μαγειρευω για 1 μερα τα κοβω πολυ μικρα κομματακια στο βρασιμο

εαν μαγειρευω για 2 τα βαζω στη χυτρα

κατι εφαγε ομως

εμενα το μικρο 130γρ και μισο γιαουτρακι

μετα φτυσιματων και φωνων αφηστε

Σωσώωωω τρώγεται αυτό το πράγμα; Το δοκίμασες;

Γιατί δεν βάζεις δοκιμασμένα πράγματα, κολυκυθάκι, πατάτα και καρότο.

Οι δικοί μου τρελαίνονται. Δεν τους προλαβαίνω και τους ταϊζω μόνη μου. Φωνάζουν για την επόμενη κουταλιά. Και λίγο πιο αλοιφή να την κάνεις. Το μοσχάρι στο μούλτι δεν κόβεται καλά, βάλτα στο μπλέντερ.

Οι δικοί μου αφού ξεμαλλιάστηκαν πάλι κοιμήθηκαν.

Αθηνά κάνε ένα τεστ να μάθεις ;) .

Εγώ έχω εδώ και 3 μέρες δυνατούς πόνους στα γυναικολογικά και πήρα το γιατρό. Μου είπε ότι είναι ωορηξία ρε γαμώτο, πάλι περίοδο :angry: .

Και είπε χαρακτηριστικά: Φροσούλα είναι μάλλον ωορηξία, κλέιστο τα μαγαζάκι αυτές τις μέρες, λουκέτο, έχουμε και οικονομική κρίση τώρα :laugh: .

ρε παιδια εσεις δε τρωτε αρακα μοσχαρι;;;καλο ειναι..ρε φροχω ειπα να δοκιμασω..κατι αλλο..νομιζω οτι βαριουνται πατατα κολοκ,και καροτο..1 χατα το ετρωγε..δε ξερω..εσεις βαζετε μονο αυτα;;πειτε μου γιατι εναι η δευτερη φορα που δε τρωμε μεσημερι..

φροσω..λουκετο..κανε καταληψη..3 μερες ειναι..αν το πεις αυτο στη καλυψω...θα τρελαθει..χαχα..

ρε μαρκερ πω να το κοψω τον αρακα πιο μικρο;;;χαχα

αυριο α της κανω μακαρονια με μοσχαρι;;καλο η βαρυ;;

κοιμηθηκε 1.3 ωρα..

παιδια τελειωσαμε και το λοστ...1 αηδια στο τελος..ξενερουα λεμε..

ντομ τι λεει;;;

χαρα;;;

ρε

Α επίσης σαν τη δική μου την πεθερά καμιά :P .

Καλαματιανή!!!!!!!!!!!!

Όλο πάει και με τον Αντώνη μας κάνει μπάχαλο.

Είχε θυμώσει στη βάπτιση του Αλέξανδρου και έκανε να τον δει 10 μήνες!

Έχασε τα πρώτα δοντάκια, τα πρωτα λογάκια, το μπουσούλημα, τα πρωτα βηματάκια. ΟΛΑ από τον εγωισμό της.

Τώρα πάλι θύμωσε με τα ονόματα. Έχει βαρέσει εξαφνιζόλ :laugh: .

Και αυτό που μου τη δίνει είναι που λέει σε όλους ότι εγώ την έδιωξα από το σπίτι :blink: .

Καλά για χρήματα πείτε κάτι άλλο.

Εννοείται πώς ούτε νυφικό πλήρωσε ούτε τίποτα.

Και εννοείται πώς στα παιδιά δεν έχει κάνει ποτέ δώρο.

Πήγε κι ο δον και της είπε τα κάλαντα (στις 22 Δεκεμβρίου γιατί είχε δουλειές την παραμονή) και δεν του έδωσε ούτε ένα ευρώ.

Άλλα εγγόνια δεν έχει. Ο άλλος της γιος είναι παντρεμένος χρόνια και δεν έχει παιδιά.

Ε καλά είσαι τρελό κι αλλοπαρμένο :P .

Άκου τα μωρά δεν είναι σαν κι εμάς. Δεν γνωρίζουν άλλες γεύσεις.

Δεν τα νοιάζει να τρώνε το ίδιο κάθε μέρα.

Επίσης και το αυγό εσάς μπορεί να σας αηδιάζει μέσα στα φρούτα, τα μωρά όχι.

Χάνεται και η γεύση του βρασμένου κρόκου μέσα στη φρυτόκρεμα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...