Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Ισμηνη παρεπιπτοντως το μενου ακομα το σκεφτομαι!! Γιατι δεν με καλεσες? Ε? Ε? :P

Ο αντρας μου ηταν 21 οταν τα φτιαξαμε κι εγω 14. :whistle: Κορκολυκος!!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τρις πωπω μη μου πεις οτι ειστε ακομα ερωτευμενοι γτ δε θα σε πιστεψω...

εγω εφαγα την πιτσα που περισσεψε κ μετα παγωτο..η γουρουνα...ο αντρας μου εχει παει να δει τον αγωνα κ εγω βλεπω στο σταρ ριτσαρντ γκιρ!!!!

ε δε χανεται με τπτ αυτο..

ισμηνη στην πιτσα βαζω ντοματοπελτε,τυρι κ γαλοπουλα σε φετες,ντοματα φρεσκια,πιπερια κοκκινη,μανιταρια κ τυρι τριμμενο...τουμπανο!!!

οσο για το μενου σου απλα αν ξαναπαντρευτω θα μου κανεις το catering..πλακα κανω εννοειται...

τα προσκλητηρια τα παραγγειλα ηδη..για τις μπομπο θελω ιδεα!!!

μαρκερ καλη η ιδεα για την πεθερα...σκεψου το!!!

μαρκατ καλο κουραγιο κοπελα μου..κ εμενα με το ζορι επεσε να κοιμηθει κ δεν εφαγε το γαλα της...αλλα επειδη θα ξαναξυπνησει θα της το χωσω.

σωσω φτιαξε κανα φαι ακομα....

Ρε παιδια τωρα είδα τις φωτο!

Καλα απίστευτα τα παιδια σας

Αυτη που ειναι πλατη κι οι 2 ειναι ολα τα λεφτα!

κι η Μαρθα που της τραβάει το αυτι..χαχαχαχαχχα

Άσε το μαυρο φορεμα..σαν διαφήμιση benetton είναι!

Τρις επιτελους μας καταδεχτηκες και ηρθες στη παρεα!χαχχαχαα!

Καλωσορισες!

Ειμαι η Μαρια εχω εναν μπεμπουα και ετοιμαζομαι για δευτερο!χαχαχαχα!Αστειευομαι φυσικα!

Ειμαι η Μαρια και εχω εναν μπεμπουα σκετο.

Λοιπον!Απο που να αρχισω...

Θυμοσαστε που ειχα αγχος αν θα βρω το σπιτι καθαρο στην Αθηνα?Εε σκατα το βρηκα!χαχαχα!

Βεβαια οταν το βρηκα δεν γελασα καθολου!Μ'επιασαν τα διαολια μου και εβριζα σαν χαμαλης!Εκλαιγα και καθαριζα...

Και για οσες δεν ξερουνε....Το σπιτι ειναι της πεθερας.Το εχουνε για να τους εξυπηρετει γαιτι κανουνε συχνα ταξιδια.Παει συχνα ο αντρας μου και ο αδελφος του και η μανα τους πιο σπανια.Δεν φιλοτιμηθηκε κανεις να καθαρισει ποτε.Μαλλον ειχε να καθαριστει απο τοτε που ειχα να παω εγω.Ημουνα τοτε 4 1/2 μηνων εγκυος.Η μανα τους ητανε εκει 1 βδομαδα πριν παμε και ενω ηξερε οτι θα πηγαινα με το παιδι δεν καθαρισε.

Εβγαλα 4 φαρασια μαυρο χνουδι.Η σκονη 3 δαχτυλα!Οι βεραντες?Αφηστε...Αθήνα καυσαεριο καταλαβαινετε...

Μ'αρεσει που ειναι συμμαζεμενο στη τριχα αλλα η σκονη βουνο...

Μαλωσαμε φυσικα με τον αντρα μου.Μην φανταστειτε εγω μονη μου μαλωνα...χαχχαα!

Μου την ειπε ομως...οτι ειμαι αχαριστη και να ειμαι ευχαριστημενη που μας δινει το σπιτι η μανα του...Ειπα και γω κουβεντες...Οτι δεν θα την συγχωρεσω ποτε που αφησε το σπιτι ετσι και ηρθαμε με το μωρο κλπ.ΜΟυ λεει ειναι κριμα να μιλας ετσι για ανθρωπους που μας αγαπανε.

Και γυριζουμε σπιτι μας χθες και τι να δω ρε κοριτσια?Ειχε κλαδεψει τα λουλουδια μας ειχε πλυνει τα ρουχα μας(οτι ειχα αφησει)και μαλιστα ειχε καθαρισει και την θηκη του πληντηριου που ειχε μαζεψει λιγο μαυριλα λογω του κωλονερου που εχουμε εδω στο νησι.

Συγγνωμη βγαζετε ακρη?????????????????????????

Αφηνει να παει το εγγονι της στο χαος και μου κανει λεπτομερειες στο σπιτι?Το σπιτι εγω το ειχα λαμπικο.Βρηκε το πιο απιθανο και εκανε...ακου εκει τη θηκη....

Πειτε μου θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι παρανοϊκη?Εσεις τι λετε για ολα αυτα??

Την ευχαριστησα φυσικα εκανα και πατατοπιτα και φαγαμε.Της ειπα μονο πανω στη κουβεντα οτι καθαρισα την βεραντα,οτι και καλα ρωτησα τους απο κατω αν μπορω να ριξω νερα..Μπας και παρει το μυνημα.Την κινεζα μου εκανε.....

Ρε γαμωτο δεν λεω κουβαλαει μας φερνει πραγματα...μαλιστα το ψυγειο το βρικαμε γεματο καλουδια.Το παιδι το λατρευει.Αλλα εκει που λεω ενταξει μωρε κανει μια παπαρια(σορυ) και μου τα χαλαει ολα!

Λοιπον για να ελαφρυνω το κλιμα ιδου η συνταγη της πατατοπιτας...

Υλικά

1,5 κιλά πατάτες

4 κρεμμύδια

500 γρ. μανιτάρια μικρά σε φέτες

400 ml. κρέμα γάλακτος

2 αυγά ελαφρά χτυπημένα

½ φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη

50 γρ. βούτυρο λιωμένο

αλάτι, πιπέρι

μοσχοκάρυδο τριμμένο

βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού

Εκτέλεση

Kαθαρίζετε τις πατάτες και τα κρεμμύδια και τα τρίβετε στον τρίφτη του κρεμμυδιού. Τα βάζετε σε μπολ και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά και τα αδειάζετε σε καλά βουτυρωμένο ταψί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια. Σερβίρεται ζεστή.

Εγω εβαλα και ψιλοκομμενο κολοκυθακι!Απλα τελεια!Φαγαμε ενα πυρεξ!Πανευκολη και γρηγορη!Η πεθερα εφαγε 2 κομματια!

Ααα Τρις... σε ξεγέλασε το πιπινάκι... χαχαχα!!!

άντε, έλα... σου άφησα το μισό...

Ρε κορίτσια... πώς θα χάσω κανένα κιλό;

Μαράκι!!!!!!!

ΣΟΣ!!!!!!!

Σκέφτομαι να πάω σε διαιτολόγο αλλά δεν αντέχω την καταπίεση...

καλυψώ το θεμα ειναι η κορώνα τελικά???

Για να σκεφτω..σου ειπα ειδα εκει που πήρα εγω ξύλινες σαν σκύπτρα..φανταστικες αλλα 5 ευρω η μια..

Η Αλέκα έχει κάνει διατριβη στην κορώνα!

Κι εσυ βασιλόφρων μας βγήκες??

χαχαχαχαχ

Γιατί το λες αυτό ρε Καλυψούλα;

Εγώ είμαι 7 χρόνια με τον άνδρα μου και νιώθουμε πολύ ερωτευμένοι!!!

Και θα είμαστε έτσι για όλη μας τη ζωή!!!

:)

έλεος ρε κορίτσια σήμερα...

Γουργουρίζει η κοιλίτσα μου... τι να φάω;

Τι γκολ χάσαμε ρε κορίτσια!!!!!!!!!

Και συνεχίζω... γουρούνιασα χθες, δεν λέει να το επαναλάβω και σήμερα...

Τουλάχιστον εσένα βρε Μαράκι κάνει και κάτι καλο..οπότε συγχωρεις και τις παπαριες που και που..

Εμενα δεν με έχει βοηθήσει ποτέ και σε τιποτα!

Στο τραπέζι για τη βαφτιση δεν ήρθε και να σκεφτεις οτι μένει ακριβως διπλα..

Οπότε μην μιλας καθολου!

ξαναματαγραφω

μαρκατ μου δεν θυμαμαιβτι ηθελα να σου πω

ειχα γραψει και πολλα βλεπεις

αα εμας ευτυχως κοιμηθηκαν γρηγορα αλλα μισοφαγωμενα

μαρακι μου κλασικες πεθερες

αχ τι μου θυμιζουν τα λογια αυτα του αντρα σου

τον δικο μου

ολα για καλο τα κανει κλπ κλπ και αφινιαζω οταν τα ακουω

γι αυτο τωρα αφηνει τα παιδια να τα παμε παιδικο μην χεσω

αλλα αλλου κολαω εγω

της εχετε δωσει κλειδια ε;

πλην αυτου εγω πιο πολυ θα τα ειχα παρει εαν ειχε κανει δουλειες χωρις να μου το πει

ε και βεβαια

αντε και τις εκανε

κανι οτι πιο κουλο

αντι να κανει κανα μπαλκονι κανα μπατζουρι παει και κανει τη βλακεια

σαν να σου λεει

"δεν το βλεπεις που ειναι βρμικο και δεν το καθαριζεις"

συμπαραστεκομαι μαρακι μου συμπαραστεκομαι

και αυτο που λεω κι εγω

ειναι

δεν λεω οτι ειναι κακια γυναικα λη κακος ανθρωπος

απλα θελει να εχει οσο μπορει το πανω χερι και να κανει κουμαντο

αλλα δυστηχως γι αυτη εγω ειμαι πιο μουρλη και τρελοκαμπερο χα χα χα

Μαράκι μου, προφανώς της έχετε δώσει το δικαίωμα να μπαίνει μέσα και να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να ρωτάει...

& μένα θα με έπιανε κρίση...

Τουλάχιστον γέμισε το ψυγείο :P

Κρίμα... ήτνα όνειρο και πέρασε... το μουντιάλ εννοώ...

μαρακι σε παω τρελα ετσι πως τα γραφεις..

καλυψω θα κανω και 1 τουελου αυριο..δε ξερω πσο α λειψουμε τελικα..χαχα..

εγω στη πιτσα βζω μια σως με μουστα;ρδα κετσαπ μαγινεζα..

ζαμπον,σαλαμι,κασερι,ελια,νντιματα,μανιταρια.και γκουντα τριμενο..

ρε καλυψω..θελω και γω παγωτο..

νανα δε σου δινω σημαια για τα κιλα..

ντομ..μας δουλευουν στα ματια μας..και αλεκα βεβαια..

δεν ιεσαι παραλογη πολυ..μπραβο της που σας γεμισε το ψυγειο..αλλα δεν ειναι κατακριτεα αυτα που σας κανει..μη τρελαινεσαι..υπαρχου και χειροτερα..της ισμηνης..τι να πει και αυτη;;

εμεις που δεν εχουμε κανενα εδω γυρω;;πουθενα.;;και ειναι και καλη...

καλα βεβαια οτι μου ρχεται της το λεω..οποτε οτι ειναι να της κοψω,της το κοβω..

και μενα μου αρεσαν οι φωτο απο τα παιδια μας..

σας ευχαριστουμε κοριτσια για τα καλα σας λογια....

οντως σαν διαφημιση της μπενετον ειναι...

βεβαια ξεμαλιαστηκανε λιγο αλλα δεν πειραζει...

γεννησε η κουμπαρουλα μου σημερα!!!!!!

ενα μπομπιρα 3400 και μολις ειχε μπει στον μηνα της....

κατα τα αλλα πηγαμε παιδιατρο...

ειμαστε 7200 και 68 ποντους

ο γιατρος ειπε οτι σε 10 μερες θα εχουμε το πρωτο μας δοντι εξου και η γκρινια...

μου ειπε να της αρχισω αυγο μεσα στα φρουτα..μπλιαχχχχχχχ..

σκετο θα το δωσω γιατι μονο που το σκεφτομαι ανακατευομαι...

σημερα πηγα και της πηρα το παζλ της ντορας...μια χαρα καθεται απανω αλλα θελει να καθομαι και γω για να παιζει..

οσο για της πεθερες εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα γιατι δεν δινω σημασια...αλλα με την κουνιαδα μου αστα να πανε...καθε φορα που συναντιομαστε λεω "ελενη συγκρατησου. ελενη αστο...ελενη μην δινεις σημασια..." αλλα δεν ξερω πως ποτε θα κρατιεμαι...

Μαρια (μαρκερ) μονο οταν λειπουμε εχει κλειδια!Τετοια λαθη εγω δεν κανω!χαχαχαχα!

ΚΑι το Πασχα παλι μου εκανε δουλειες.Και τα πηρα κρανιο.Πηγε επλυνε ας πουμε κατι ρουχαλακια του μπεμπη τιποτα 5-6 φορμακια και εγω τα ειχα αφησει επιτηδες γιατι ηταν βαμμενα απο φρουτα και δεν ειχα χρονο να τα φτιαξω.Οποτε τσαμπα το πλυσιμο και το σιδερωμα που εκανε.Και μου λεει ειναι βαμμενα αυτα...Το ξερω της λεω!Χαιρω πολυ!

Της εχω κοψει τα πολλα πολλα!

Ο αντρας μου ευτυχως κραταει ισσοροποθες αλλα αυτη τη φορα μου την εσπασε πολυ!Μα πολυ ομως!

Παντως ετσι ενιωσα και γω...οτι το εκανε για να βρει κατι!Οτι και καλα τηγς το παιζω καθαρη και αυτη βρηκε λερωμενη την θηκη του πλυντηριου.

Μια φορα ειχα κρανιωθει οταν ειχε κρατησει το μωρο και οταν γυρισα βρηκα αδειο το κουβαδακι του μπανιου.Ε ρε κοριτσια ντραπηκα!Μα τα σκατοχαρτα?Παλι το σπιτι τζι τζι και βρηκε να κανει αυτο!Λες και το κανει επιτηδες!

Εν τω μεταξυ πατησε με τα παπουτσια σημερα στο σπιτι και πηγε να αφησει το μωρο κατω και της λεω πατησατε με τα παπουτσια μην τον βαλετε κατω!Ο μπεμπης ολο γλυφει το πατωμα!Αφου ξερει οτι μπουσουλαει τωρα!Ωχ μου λεει εισαι για σφουγγαρισμα αυριο πρωι πρωι ε?Της να της πεις?

Και μου λεει μετα(ποτιζε τα λουλουδια)...δεν σε πειραζει που σου κανω τη βεραντα? :S Ε οχι φυσικα της λεω!Αλλα το ειπε σαν μου ελεγε κοιτα εγω σου κανω τη βεραντα!Δεν ξερω εχει ενα υφος!Καπως!

Αφηστε που μου εχουνε μπει ψυλλοι οτι μπορει να μου εχει βαλει κανα κοριο εδω μεσα!

Μιλαω με τη μητερα μου στο τηλ και λεμε ας πουμε οτι παταει με τα παπουτσιαστο σπιτι.Τσουπ φερνει μονη της παντοφλες να φοραει εδω.Λεμε για την βεραντα οτι μου τη σπαει που παει και την φτιαχνει σαν να ειναι δικη της.Τσουπ μου λεει σε πειραζει? :blink::blink::blink:

ΚΑι αλλα πολλα παρομοια που δεν θυμαμαι και πιο χτυπητα μαλιστα!

Μαρακι να τα θυμομαστε αυτα γιατι κι εμεις θα γινουμε καποτε πεθερες!! Και σε ευχαριστω για το καλωσορισμα!!! :P

Την συνταγη θα την τιμησω αυριο!

Κοριτσια αμα σας πω για την δικια μου... Εχω φτασει σε σημειο να ειμαι απολυτα τυπικη! :angry:

Ο αντρας μου εχει 2 αδελφια. Ο μικρος ειναι παντρεμενος με 2 παιδια.

Οταν παντρευτηκε λοιπον η τα πεθερικα μου τα πληρωσανε ολα. Νυφικα, κουθστουμια...

Εμεις εχουμε κανει πολιτικο. Η πεθερα δεν τον θεωρει γαμο και μια ζωη μας επρηζε για θρησκευτικο. Οταν μαθαμε οτι ειμαι εγκυος δεν με ρωτησε αν ειμαι καλα αλλα τι θα γινει με τον γαμο.

Της ειχα πει οτι θα γινει με την βαφτιση.

Εφτασε ο καιρος λοιπον και της ειπα να παμε να διαλεξουμε νυφικο γιατι απ οσο ξερω αυτο το παιρνει η πεθερα. Η απαντηση της?

-Γιατι? Ποιος σου ειπε οτι θα το παρω εγω? Μα λεω στην Ζωη τα πηρατε ολα εσεις..

_Ναι αλλα τωρα με την κριση δεν εχουμε λεφτα. Μου λεει..

Και τοτε τι μας επρηζες κυρα μου???? :angry: Εμεις δεν θα καναμε θρησκευτικο. Εξαιτιας της μπηκαμε σ αυτην την διαδικασια. Τελικα θα τα πληρωσει ολα η μαμα μου με εναν καρκινοπαθη μπαμπα με πανακριβα φαρμακα και ανεργο γιατι εμεις δεν εχουμε μια! Ειναι να μην θυμωνω?

Νανουκα αν την αφηνα θα με ειχε μαμαησει!

Ειμαι πολυ σκυλα!Δεν καταλαβαινω πολλα!

ΠΑρολο που ειναι διπλα μας 2 φορες την εβδομαδα την βλεπουμε!Ενω στην αρχη την που ητανε νεογεννητο το μωρο ειχα μεσα στα ποδια μου ολη την ωρα!Αλλα πατησα ποδι και εστρωσε!Αλλιως θα με ειχε εξοντωσει!

Ειναι πολυ δυμναμικη και ολους τους εκτοπιζει.Της το εχω πει.Θα το φας το κεφαλι σου!Χαλαρωσε!Ειναι μεσα στη τσιτα συνεχεια!

Βεβαια υπαρχουνε και χειροτερα!Διαβαζω της Ισμηνης και της Τρις και ερχομαι στα ισια μου..................

ελενη συνηθως πεθερα και κουνιάδα πάνε πακέτο..

Εγω πλεον εχω σταματησει να ασχολουμαι..

ο,τι κανω μονη μου κι ευτυχως που εχω τους δικους μου..

νανουκα εγω δεν ασχολουμαι πλεον με το αθλημα...για τα κιλα τωρα...τρως μονο πρωινο κ απογευματινο.οχι βραδυ.κοβεις τα πολλα γλυκα.τρως πολλες σαλατες κ φρουτα..γινεσαι γελαδα απο το πολυ χορτο..αλλιως δε γινεται..

μαρκερ θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου...δυστυχως ετσι ειναι!!!

μαρακι στανταρ εκανε αυτες τις δουλειες για να σου πει οτι δεν τα εχεις καθαρισει αυτα..αλλα οκ εσυ τα καλοδεχεσαι κ μια χαρα....αφου σας γεμισε κ το ψυγειο ακομα καλυτερα...οσο για τα κλειδια που εχει...εγω δεν θα τα εδινα απο την αρχη..

ισμηνη βασικα η κορωνα ειναι αναγκαστικα το θεμα γτ ηταν πανω στο κουτι των βαφτιστικων που διαλεξα...ξερω οτι ειναι πολυ συνηθισμενη...

οσο για τα 5 ευρω..ασχολιαστο!!!!

ελενη πολυ μου αρεσατε...για ρωτα τον γιατρο σας,αυτος θα ετρωγε φρουτα με αυγο???αν το φαει μπροστα σου τοτε δωστο στο μωρο...

Νανουκα αν την αφηνα θα με ειχε μαμαησει!

Ειμαι πολυ σκυλα!Δεν καταλαβαινω πολλα!

ΠΑρολο που ειναι διπλα μας 2 φορες την εβδομαδα την βλεπουμε!Ενω στην αρχη την που ητανε νεογεννητο το μωρο ειχα μεσα στα ποδια μου ολη την ωρα!Αλλα πατησα ποδι και εστρωσε!Αλλιως θα με ειχε εξοντωσει!

Ειναι πολυ δυμναμικη και ολους τους εκτοπιζει.Της το εχω πει.Θα το φας το κεφαλι σου!Χαλαρωσε!Ειναι μεσα στη τσιτα συνεχεια!

Βεβαια υπαρχουνε και χειροτερα!Διαβαζω της Ισμηνης και της Τρις και ερχομαι στα ισια μου..................

Μωρε τωρα ειδα το μεηλ με τις ζουζουνες!Τι κουκλια ειναι αυτα?

Α ρε κοτιτσια να βρισκομασταν ολες μαζι!!!!!!!!!!!!Τι καλα που θα ητανε!

α! Αφηστε που το προβλημα της ηταν να βαλω φωτιστηκα στο σπιτι γιατι οταν γινει ο γαμος θα γινουμε ρεζιλι κι ααλλααααα

και το κορυφαιο προσφατο..

Ειχαν ερθει να δουν τον μικρο και του εδωσε επιδεικτικοτατα 20 ευθρω.

Την επομενη μερα της λεει ο αντρας μου οτι πηραμε φρουτα με αυτα τα λεφτα γιατι ειχαμε ξεμεινει τελειως. Μου εστειλε μοσχαρι και μαρουλια. Δεν ειπε παρτε 20 ευρω για οτι εχετε αναγκη. Αυτη επελεξε τι θα μας παρει το χρειαζομαστε δεν το χρειαζομαστε.

Την πηρα τηλεφωνο να την ευχζαριστησω και τι μου λεει?

Ασε Αννα μου κι εχθες το βραδυ μου ηρθε στο μυαλο να σου χτυπαει ο μικρος στο κεφαλακι κι εκλαιγα ολη νυχτα. Δεν μπορουσα να συνελθω :blink:

Λες κι αυτη το ποναει πιο πολυ το παιδι μου απο μενα! Πωπω μου ρχοντε κι αλλα...

Ωρε φωτιες που αναψα με τις πεθερες αποψε!χαχαχαχαχα!

Πειτε τα ρε κοριτσια να ξεθυμανετε!

Εμενα το πληρωσε και ειπε και ενα τραγουδι!χαχαχαχαχα!3.500 χιλιαρικακια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...