Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Κι ο Φίλιππος είναι ακόμα φαφούτης.

Και μ΄αρέσει..................

Εγώ τις προάλλες οτυς το έβαλα όλο το κρεμμύδι και τα ανάγκασα να το φάνε :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα Ισμηνη πλακα μας κανεις με το μενου;;;

ουτε στο καλυτερο εστιατοριο!!! καλα μολις διαβασα το χοιρινο ψημενο ολη νυχτα στον ξυλοφουρνο.... :blink: ελιωσα οπως σιγορα λιωμενο ηταν και κρεατακι...!!! και πριν λιγο εφαγα... γεια στα χερια σου νοικοκυρουλα μας!

Μαρκερ, μετα χαρας να συμπεθεριασουμε! θα μας δωσετε το Νικο ή να την αφησουμε να διαλεξει;;; :P καλε και τι το θες το μεσον στην αστυνομια; τι εχεις στο μυαλο σου να κανεις;;; :laugh:

οπως καταλαβατε, με πειραξε το οξυζενε απο τις 2ες καπακι ανταυγειες που εκανα πριν τη βαφτιση! :laugh:

αλλα καμια δε μου απαντησε στο ερωτημα, σε τι γλωσσα σκεφτονται τα μωρα;;; η Φροσω εξαιρειται, ας πεσει για υπνο. δεν τη βαζω να σκεφτεται...

και εμενα η Μαριαννα ειναι ακομα φαφουτα. και τι εγινε καλε;

Μαρκερ δε νομιζω να πειραζει τους γιους σου!!! :laugh:

Ισμηνη και λιγο cheesecake να ειχα τωρα μια χαρα θα μου καθοτανε... ετσι για χωνεψη... πωπω... αυτο το μενου ακομα στο μυαλο μου ειναι... :silly:

Σκέφτονται παιδικά!Δεν έχουν γλώσσα όπως την εννοούμε, έχουν κοινό τρόπο σκέψης.Η παιδική σκέψη είναι απλή.Γελάνε με απλά πράγματα, κλαίνε με απλά πράγματα.Μάλιστα ο άντρας μου από χρόνια μου λέει πόσο λατρεύει αυτή την απλότητα στα παιδιά.Αυτά έχω να πω εγώ πάνω στο ερώτημα σου.

Η μάρκερ σκέφτεται να σκοτώσει την πεθερά της και γιαυτο σε καλοπιάνει

γεια σας κοριτσακια!!!!

κυριακη η ειρηνη μολις ειδε τον μπεμπη σου αρχισε και του εκανε χαρουλες....

μαλλον τον γουσταρει αλλα μεταξυ μας γιατι κατι παιζει και με τον ανθιμο της νανας και με τον σπυρο της βαγκ.. :laugh: :laugh:

ισμηνη να σας ζησει και παλι....

οσο για το μενου...ποτε θα μας κανεις το τραπεζι??????/ :P

μου ανοιξε η ορεξη....

σωσω τις φωτο των παιδιων μας τις εστειλες??????

οσο για τα δοντια και μενα φαφουτα ειναι...

bagk πολυ δικιο εχει ο αντρας σου..

για τα νοσοκομεια..καλυψω κανω και γω σπιτιτκη πιτσα..ελλαδαρα σημερα βλεπεις..

και γω οτνα ειναι ο αντρας μου την αραταω σε αυτον..βασικα ειμαι ησυχη που ειναι μαζι της.οποτε κανω αλλες δουλειες...

μαρκερ δε ξερω τι να πω για τα παιδια σου...

τα χω χασει..δε ξερω τι θα εκανα..αλλα δεν εχεις ακουσει...το παιι μου αυτος ο αγνωστος;;για αυτα λενε..

ρε βαγκ ξυνεσαι για απαντηση...σκεφτονται στα καντονεζικα και καθε σαβ κο στα σουαχιλι...που και που στα αραμαικα...βοηθεια μας...

δε ξερω να σε πω..ποτε δε θα μαθουμε μαλλον..

ρε ισμηνη,,ολα αυτα εσεις τα φτιαξατε;;και σας ειπα ρε κοριτσια..να κανονισουμε πουλμαν για τη βαφτιση..

ντομ..τι λεει η φροσω;;;1 παγωτο;;;χαχα..προσοχη στο χριστοφορο...

εμενα σημερα δεν εφαγε..εκανα τραχανα με μοσχαρι και με τιποτα.δε γουσταρει τραχανα..

και το πεταξα ολο και της εδωσα κρεμα...εγ κοιμηθηκα..ευτηχως..κανω ρεβυθια,αρακα και αυριο τουρλου..ξερτε για την καταψυξη σε περιπτωση που φυγω..ελπιζω δηλαδη..

Αφου δεν μπορω να σας σχολιασω γιατι το ξεσκισατε παλι ενα θα σας πω....

Φτιαχνω πατατοπιτα!χαχαχαχαχαχαχα!Ασχετο...Ελλαδαρα που λεει και η Σωσω ειναι αυτη.

Σκασανε τα πανω δοντια μας!!!!!Χεχε!Το κουνελακι μου!Του κατσε ταξιδι και δοντια μαζι και λυσσαξε στην αθηνα!Προγραμμα χαλια!

Ισμηνη μου νασας ζησει η Ιολη σας!Τι υπεροχο ονομα!!!Καλοφωτιστη και παντα υγεια και χαρα!!!!!!!

Το μενου τελειο!Χρυσοχερα!

Εγω του βαζω φρεσκο κρεμμυδακι!Νοστιμιζει αφανταστα το φαγακι.

Σημερα ειχα βαλει στο στομα 1 κομματι πεπονι και του το εδωσα απο την αλλη πλευρα!χαχαχαα!Γελαγε..ειχε ξεκαρδιστει στα γελια!Πλακα που ειχε!Μετα το πηρα και το εφαγα και με κοιτουσε μ'ανοιχτο στομα!

ΚΟριτσια οσες μου κανετε κληση στο σκαιπ σορυ που δεν απανταω...Εχω λιωσει στα πλυντηρια,μαγειρεματα κλπ.

Ευτυχως ητανε πεντακαθαρο το σπιτι οταν γυρισα.Εχω ιδιοτροπια οταν φευγω ταξιδι να το καθαριζω για να το βρω ετοιμο.

Εχω πολλα να σας πω.....να δω ποτε θα βρω χρονο.

Ευχαριστω κοριτσακια!

Έπρεπε να το πάρετε το πουλμαν σωσωκα! Θα χαιρόμουν...

Μαρακι αυτο με το φαγητο το εκανα κι εγω με το γιο μου..πολύ πλάκα..

μεγεια τα δοντια μαρακι...ε λα βρε βισζνεσ γουμαν...

αντε και στις υπολοιπες...ντομ;;;ντιν νταν ντιν νταν,..

παιδια πηγαμε σουπερ ολοι μαζι..και τελικα καλυψω πηρα πιλσμπουρι ζυμη..ξερετε αυτον με την κοιλιτσα εξω..ε να ιρε ..βαριεμαι να καθομαι να ανοιγω ζυμη..

ακους χαρα;;τι κανει τ ομπεμπεκι..;;;;

σας στειλς φωτος στα μειλ σας...ααααααααα τρις ολα και ολα..μη ρωτησεις ποιες φωτο...δε μου εδωσες μειλ...και βαλε σκαιπ... :S:S:S

Έχω την εντύπωση οτι ο λόξυγγας δεν έχει ιατρική εξήγηση..

Δως του λίγο νεράκι..

Παλιά λέγανε οτι μεγαλώνει το στομαχάκι τους..

Ο άντρας μου βλέπει των αγωνα και βαριεμαι αφορητα..

parvanitis@hotmail.com! Θελω κι εγω φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ισμηνη εμενα δεν βλεπει αλλα παλι βαριεμαι... :whistle:B)

Ελλάς!!!

Ελλάς!!!

Ελλάς!!!

Ρε Ισμήνη... μέχρι κι εγώ βλέπω τον αγώνα!!!

Τι τρελά γκομενάκι είναι αυτά καλέ;

δε λέω για τους ποδοσφαιριστές... για Ρηνούλα κια Μαρθάκι...

Το κομμάτι... σεμνό...

Η Ρηνούλα... απαπαπα... όλο το βρακάκι της έδειχνε...

χαχαχα!!!

Ναι ρε Καλυψώ, sorry, κορν φλάουρ εννοούσα...

Ισμήνη, τι να πω... θέλβ να μου κάνεις το τραπέζι!!!

χαχαχα!!!

Πολύ ακριβό δώρο έκανες στη νονά... μπράβο!!!

Θα κάνεις κάνα 3ο να σου το βαφτίσω;

χαχαχα!!!

Άντε, ρε Μαράκι... όλο στην αγωνία μας αφήνεις...

Έχω λίγο παστίτσιο από το μεσημέρι... πειράζει αν θα φάω λίγο;

Αύριο θα έχω μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά...

Δεν ξέρω καν τι ώρα θα σχολάσω...

Εγω παλι εχω φάει ενα ταψι τσιζκεικ που περισσεψε..

Ο,τι έχασα θα το παρω παλι..

Η νονά το άξιζε το δωρο..μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να της παρω και καλυτερο..

Ευτυχως το είχα παραγγείλει καιρο πριν και έτσι το πλήρωσα σε 2 δόσεις..

ela re nana..ποδοσφαιροφιλη...

εκανα πιτσα..μιαμ μιαμ//εμενα κοιμηθηκε 9 παρα..αφου ξτυπναει που ξυπναει νωρις...

τρις αυτο ειναι το μαιλ σου.;;η του αντρα σου;;εχει σημασια...μη γινουμε ρεζιλι..χαχα..

σκαιπα ειναι 1 προγραμμα που σε καλει ο αλλος και τον βλεπεις συγχρονως..

Ισμηνη Αννα με λενε. Και μενω Αγια παρασκευη! 13 χρονια ναι... Απο τα 14 :silly: Νανακι φερε κι απο δω κανα κομματιιιιι!!!

ΣΩΣΩ έγραψε:

ela re nana..ποδοσφαιροφιλη...

εκανα πιτσα..μιαμ μιαμ//εμενα κοιμηθηκε 9 παρα..αφου ξτυπναει που ξυπναει νωρις...

τρις αυτο ειναι το μαιλ σου.;;η του αντρα σου;;εχει σημασια...μη γινουμε ρεζιλι..χαχα..

σκαιπα ειναι 1 προγραμμα που σε καλει ο αλλος και τον βλεπεις συγχρονως..

Του αντρα μου αλλα δεν το χρησιμοποιει! Στειλτε ελευθερα!!! ;)

γεια σας και απο μας

τρις δεν νομίζω να σημαίνει κάτι ο λόξυγγας, μην ανησυχείς

τώρα για σένα Ισμήνη τι να πω..

εντυπωσιάστηκα απο το μενού και πάλι μπράβο και σε σένα και στη νονά!

ωραίο κομμάτι και το φωτιστικό και στο δικό μου σπίτι θα ταίριαζε άψογα, ελπίζω η νονά να το ευχαριστηθεί

μαρκερ υπομονή και τα δικά μου σήμερα πολύ γκρίνια, ειδικά ο μικρός..

πωπωπω με τρέλανε, το κεφάλι μου θα σπάσει..

τώρα κοιμήθηκαν με τα χίλια ζόρια και απο φαί τίποτα..

τώρα περιμένω τον άντρα μου, να πάω να κάνω ενα μπάνιο και να πέσω μπας και κοιμηθώ καμιά ωρα παραπάνω..

λέμε τώρα..

ευτυχώς η μεγάλη μου δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και κοιμήθηκε απο τις 8.30, τώρα η μικρή ας κάτσει με τον μπαμπά της..

σας καληνυχτίζω

Dominique έγραψε:

Η μάρκερ σκέφτεται να σκοτώσει την πεθερά της και γιαυτο σε καλοπιάνει

καλα ντομ

ουτε που το ειχα σκεφτει

γραφεις σου λεω γραφεις

με φτιαχνεις βραδιατικο

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

οσο για την νυφη μας

οτι θελετε

αν και λεω να την αφησουμε να διαλεξει

μην πει μετα οτι της τον πασαραμε

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

με φτιαξατε ρε κοριτσια

και ειχα τετοια νευρα σημερα

α ρε γλεντια

θα κοιμηθω καλα το βραδυ

θα σκεφτω τροπους

οριστε που χρειαζεται το μεσον ειδες συμπεθερουλα μου

αν και στην τροχαια που θες να πας

δεν με βολευεις ιδιαιτερα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...