Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

ααα βαγκ μου χρονια σας πολλα κιολας κλεισατε τα 8 σημερα

ουρλιαχτο νο2

και αυτο με το γαλα

πλεον μετραμε αλλα 60 σε αλλο μπουκαλι τα βαζουμε και τα 300 σε ενα και συμπληρωνουμε τις 10 μεζουρες

χωραει το μπουκαλι μας εμας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βαγκ να σου ζησουν τα μαναρακια σου!!!!οσο για το οτι εψαχνες 4η μαμα...δε θα το σχολιασω!!!ξανθια δεν εισαι?????χαχα!!!!περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!!

χαρα κ ντον με κανατε κ γελασα παρα πολυ!!!

ντομ μη στελνεις απο δω κιλα,τοσο κοπο εκανα να τα ξεφορτωθω!!!για πες...taste n diet κανεις???ακου 2 μενου!!!!καλα δε ντρεπεσαι παιδι μου?????εχει καλα γλυκακια η ειναι μουφες???

μαρκερ μου τι να σου πω..εγω στη μιση ωρα που κλαιει δινω ντεπον κ κανω αγκαλιτσα γτ συνηθως μετα απο τοσο κλαμα θελει να κοιμηθει..ισως νυσταζουν..ισως διψανε..ισως πονανε τα δοντακια...γενικα ειμαι της αποψης οτι αποκλειεται να κλαιει ενα μωρο τοσο πολυ χωρις λογο...

οσο για το κουνημα...οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε.εσυ ξερεις τι σε βολευει εφοσον εχεις 2 παιδια κ οχι ενα..

τρις ειναι γενικα γκρινιαρης ο δικος σου???οπως λεει κ η σωσω στειλε μειλ κλπ για να σου στειλουμε τις φατσες μας!!!

ισμηνη καλοφωτιστη κ παλι..κ η ιολη κ η λαμπα..λογικο να εχεις λιωσει..ειδες που ηταν ολα τελεια???ημουν σιγουρη..η μικρη εκλαιγε,ε???εντυπωση μου κανει...

α ξεχασα να σας πω..παραγγειλα σημερα το ριζοχαρτο με το κειμενο για τα προσκλητηρια..πολυ καλη τιμη,μονο 15ευρω σε τυπογραφειο.τελικα θα βαλουμε το ποιηματακι,ο αντρας μου αυτο θελει..αλλα οκ ειναι χαριτωμενο.

αυριο παω να παρω τα μπουκαλακια κ ξεκιναω να φτιαχνω.

μη με βρισετε...κανω σπιτικη πιτσα!!!!κοπιαστε!!!

Ευχαριστω καλυψούλα..Άντε και στα δικά σας τωρα!

Ναι η κακομοιρα γκρίνιαζε πολύ μολις την βγάλανε..

Μάλλον την ενοχλούσε και το λάδι στα μάτια..

Ευτυχώς μολις γυρίσαμε σπίτι ξεράθηκε μέχρι το πρωι..

ρε συ Σωσω δεν εχω απο αυτα! ενα E mail χει ο αντρας μου! Κανει? :) Και ναι χαιδευτικα Λεκτερ τον φωναζουμε! :P Αφου ειναι χανιμπαλακι!

Κοιματε και ξυπναει οποτε γουσταρει.

Απαιτει με ζηλο αυτο που γουσταρει.

Προαπαθω(λεμε τωρα) να αποθηλασω απο 3 μηνων και ουτε να το σκεφτομαι δεν με αφηνει,

Τυχαιο? Δεν νομιζω!! :P :laugh: :laugh:

μπραβο καλυψω εισαι καλη μαγειρισα εγω δεν ερχομαι γιατι εχω πεντε κιλα παραπανω που μου εστειλε η κυριακη και η φιλεναδα μου σωσω ακουσες τη ειπε χαχαχα

παω να ταισω τον μπεμπακο γιατι φευγουμε για μητερα και θελω να μην μου κλαιει.

τα λεμε το βραδυ

ισμηνηηηηηη φιλακια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλυψω αν θες βοήθεια φώναξε..

Τέλειωσαν όλα και δεν έχω με τι να ασχοληθώ..

Προς το παρον χαζευω φωτος..

Α!Επίσης να της πάρεις βιβλιο ευχών..είναι πολύ συγκινητικό να τα διαβάζεις μετα..

τρις εχεις δοκιμασει δηλ να του κοψεις το βυζι???μπιμπερο παιρνει??

τι να πω,υπαρχουν χειροτερα παιδια απο την αγγελικη!!!!!!

το μειλ του αντρα σου καλο ειναι αλλα μπορεις να φτιαξεις δικο σου ειτε στο yahoo ειτε στο hotmail..δεν ειναι τπτ κ εγω ασχετη ειμαι αλλα τα καταφερνω..

ισμηνη ευχαριστω!!!!!θελω μια καλη ιδεα για μπομπονιερες γτ μαλλον παλι κατι τετριμμενο θα κανω,ειτε στεφανακι(πολυ χρονοβορο) ειτε χωνακι .με το θεμα της πριγκιπισσας τι παει????παντως το προσκλητηριο ειναι συνηθισμενο.σωληνας δοκιμαστικος με ριζοχαρτο,κατω κατω ενα μικρο κομματι τουλι φουξια κ πανω στο πωμα διπλο κορδονι με κρεμαστη κορωνα.

Ρε Βαγκ... έχουμε 1 μήνα διαφορά ε;

Να τους χαίρεσαι!!!

Αν δε σας πειράζει, να τα πούμε την Πέμπτη με το σκάιπ;

Σε λίγο πάω να φτιάξω νυχάκι...

Αύριο θα σχολάσω μετά τις 6...

Την Πέμπτη, όμως, θα σχολάσω νωρίς και θα λείπει και ο αντρούλης μου...

Ισμήνη, πόσο σου στοίχισε, αν επιτρέπεται;

Καλυψώ, για το γλυκό που δε σου πέτυχε...

έπρεπε να βάλεις περσισσότερο κάστερ πάουντερ...

άλλη φορά, αν δεις οτι δεν πήζει το γάλα, κατέβασε το από τη φωτιά και γρήγορα γρήγορα... βάλε 1 κουταλιά κάστερ σε λίγο γάλα και μετά ρίξ' το μέσα στο ζεστό... βάλ' τ στη φωτιά και συνέχισε το ανακάτεμα...

ισμήνη πες μας το μενού!!!

Χαρά, φιλάκια στο μικρό γκομενάκι :lol:

Ρε Βαγκ... 4η μαμά;

χαχαχα!!!

καλυψω μου σιγουρα νυσταζαν

αλλα δεν ελεγαν να κλεισουν ματι

ουτε με αγγαλια ουτε με κουνημα ουτε στην κουνια

ουτε πουθενα

ρε τι αλοιφη

τι ντεπον τιποτα

ε τα αφησα στο καροτσι κι εγω

μετα ποαλιγο κανανε αγκαλιτσες και γελαγαν και στα 15 λεπτα παλι γκρινια

αα δεν θε με μουρλανετε λεω

ηρθε η ωρα του φαγητου

φαγανε με τα χιλια ζοριαπαιξαμε λιγακι

και τωρα ο Στελιοε κοιμηθηκε με τον μπαμπα του πριν λιγο και ο Νικος παιζει με τα ποδια του

μπορει να ποναει και η κοιμιτσα τους

γιατι εκενε κατι κλανιδια ο Νικος μες την μποχα και την βρωμα και δυνατα κιολας

νανουκα δεν πιστευω να μου ειπες λαθος οτι το καστερ παουντερ ειναι κορν φλαουρ???????χαχα ειχα τη μικρη μες στη γκρινια εκεινη την ωρα οποτε κ εγω ισωσ να εκανα κατι λαθος...

μαρκερ καμια φορα κ εγω σηκωνω τα χερια ψηλα με τα καμωματα της δικιας μου..τι να πεις...μηπως τον πειραξε τπτ στο φαι του???βαζεις κρεμμυδακια??

Νανά στοίχισε 500 ευρω γιατί πήγα στο εργαστήριο και μου έκανε τιμή χονδρικής..

Καλυψώ εκεί που πήρα εγω τις μπομπο έχει τέλειες ξύλινες κορώνες σε στικ αλλά είχαν 5 ευρω η μια..πολύ ακριβές νομίζω..

Γιατι δεν φτιάχνεις προσκλητήριο σε σχήμα κορώνας πανω σε ξυλακι και στις άκρες να κολλήσεις κάτι σαν πετρούλες σβαροφσκι?

Νανά το μενού..

Ποτο υποδοχής: Σαγκρια με φρουτα και κανελα

Ορεκτικα:

Ζεστα πιροσκακια με μιγμα τυριών (της νονας)

Ταρτάκια αλμυρα με φιλαδελφεια και μπρικ

Ρολακια τορτιγιας με φιλαδελφεια σολωμο ροκα και αγγουρι

Σαλάτες:

Ταμπουλέ

Σεφ

Τζατζικι

Χωριατικη

Ροκα παρμεζανα κρανα καρυδια σουσαμι

Πράσινη σαλάτα με 7 διαφορετικα συστατικά που τα έβαλα απο πανω σε λωρίδες

(Τσενταρ-μπεικον τσιγαρισμένο-αγγουρι-ελίτσες-αυγο-ντομάτα-ροκφορ)

Κυρίως

Ντολμαδάκια (της μαμας μου)

Μουσακάδες

Ταλιατελες με μπεικον και τυρια

Μελιτζανες με γιαουρτι

Σουφλέ τυριων

Κρέατα

Αρνια στη σούβλα

Μπουτι χοιρινο ( Το ψήναμε όλη νύχτα στον ξυλόφουρνο)

Μπιφτεκια

Λουκάνικα

Γλυκα

Τσιζκεικ με σάλτσα φράουλα της νονάς

Μιλφειγ με σπιτική σφολιάτα της νονας επίσης

Προφιτερολ (βρηκα πολύ ωραια συνταγη)

Μπακλαβας

Και είχαμε και ψωμακια με ελιες και λιαστη ντοματα που ζύμωσε η νονα και τα έψησε στον ξυλόφουρνο..

Αυτα!

παω στο θεμα 2ο η γαιδουρα δεν εχω ευχηθει

νεοφωτιστη η μικρη μας ΙΟΛΗ

το φωτιστικο να πω την μαυρη αληθεια δεν ειναι του γουστου μου

μαλλον δεν το διατυπωνω σωστα

οχι δεν ειναι του γουστου μου σαν φωτιστικο απλα δεν εχω χωρο για φωτιστικο - οποτε σαν δωρο εγω δεν θα ειχα που να το βαλω

παντως ειναι σουπερ σαν στιλ

2ον δεν θα σχολιασω την 4η μανα

αλλα αυτο που εχω να πω ειναι βαγκ μου

μιας και τα μωρα μας ειναι μπακουρια

εγω την θελω την κορη σου

θες να συμπεθερεψουμε;

θα εχουν και κληρονομικότητα

θα κανουνε τετράδυμα χα χα χα

και εγω θα εχω και μεσον στην αστυνομία χα χα

Οι γιοι μου πριν λίγο κοιμήθηκαν για μεσημέρι.

Τα νεύρα μου.....

Τους βάζω μαζί στο κρεβάτι μας και ο καθένας θέλει να είναι αυτός πιο κοντά μου. Έβαλα τον μεγάλο δίπλα μου για να τον θηλάσω και τον μικρό δίπλα στο μεγάλο. Ο μικρός λοιπόν τα πήρε κρανίο και ανέβαινε πάνω στον μεγάλο για να τον εκτοπήσει. Τα παίρνει κι ο μεγάλος που δεν μπορούσε να φάει ανενόχλητος του βουτάει την τούφα. Αρζίζει να ουρλιάζει ο μικρός του ρίχνει κλωτσιές.

Τα παίρνω κι εγώ τους βάζω στις κούνιες τους.

Έσκασαν στο κλάμα για 15 λεπτά, ώσπου χτύπησε το τηλέφωνο.

Η μάνα μου από τη διπλανή πολυκατοικία τους άκουγε που έκλαιγαν και με ξέχεσε.

Τελικά θήλασα τον μεγάλο και με το πόδι κούναγα τον μικρό στο καρότσι.

Κι έτσι όλοι κοιμήθηκαν εκτός από μένα.

Μάρκερ μη δίνεις ντεπόν στα παιδιά άνευ λόγου και μην βάζεις συνέχεια κρέμα στα ούλα. Έχουν μέσα μια ουσία που μουδιάζει. Αν καταπιούν πολύ θα έχουν πρόβλημα.

Α ναι τσάκισα κι ένα παγωτό B) .

Και δεν σκέφτομαι τις θερμίδες, χέστ.....

τον δόλιο το Χριστόφορο που είναι αλλεργικός στο αγελαδινό γάλα.

Πάλι κοκκινομάγουλος θα γίνει :dry: .

Ισμήνη μου άνοιξες την όρεξη.....

Σ'ευχαριστώ Μαρία!

Α ρε Φρόσω..στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!!

Μου θυμίζεις ενα ανεκδοτο με το πινελο..αλλα δεν το θυμαμαι ολοκληρο να το γραψω..

το πρωι ηταν το προβλημα τωρα καλα ειναι αν και παλι ο Νικος το ματι γαριδα

κρεμμυδι θα βαλω μια-2 φορες την εβδομαδα

ε μην βρωμισουμε κιολας

Ποπο διδυμομάνες σήμερα σας έχουν λιώσει!Το κρεμμύδι δεν έχει να κανει γιατι κι εγώ του βάζω κάθε φορά στο φαϊ του μια φετούλα.

Τι κανετε με το εκπαιδευτικό ποτηράκι;Εγω όποτε επιχειρησα να του δωσω νερο με αυτο πνίγεται γιατι έχει 3 μεγάλες τρυπες.

Ρε συ μαρκερ πολύ γαλα πίνουν οι γιοι σου ζωή να χουν!Εγω 230 του κανω και τον τελευταιο μήνα ούτε 180 δεν πίνει .Και τα βραδια ακόμα πιο δύσκολος.Μπορεί να μην πιει ουτε το ένα τρίτο.

Ποια αναρωτηθηκε αν το δικό της είναι το μόνο φαφούτικο;Εχει παρέα τον δικό μου!Τίποτα ακόμα!

Ισμήνη αυτό το ποστ με το μενου σου θα μου το πληρώσεις!

ΣΩΣΩΚΑ διάβασες;;;;Μου τρέχουν τα σαλια...

ακομα διαβαζω το μενου της Ισμηνης...

Ισμηνη πραγματικα σου αξιζουν συγχαρητηρια γατι την εζησες πραγματικα τη βαφτιση του παιδιου σου...η λαμπα αψογη βεβαια...

Φροσω τουλαχιστον εσενα κοιμηθηκαν , εμενα οχι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...