Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

τωρα ειδα τις φωτο!!!! super!!!

καλε ποια λειπει απο τις φωτο;;; καταλαβα πτο η Μαρκερ ειναι με τα γυαλια και με το μακρυ μαλλι και το φρατζκι το Μαρακι. μηπως καποια απο τις αλλες 2 ειναι φέικ και ειναι τελικα ο αντρας με το πορτοκαλι μπλουζακι;;;; χιχιχι :laugh:

Τρισευτυχισμενη γεια σου. εγω τωρα σε καλωςοριζω στην παρεα. οσο για τα διδυμα... σιγουρα ειναι διπλη ευτυχια, αφου ηταν συνηδητοποιημενη αποφαση που καναμε εξωσωματικη και περιμεναμε να ειναι πολυδυμη κυηση. τεραστια ευτυχια, οταν κοιμουνται ή ειναι ήρεμα. αλλιως... ζητω η τρελλλλα!!!! ναι Νανα το ξαναλεω!!! :laugh:

π.χ. τωρα που για μια ακομη φορα ο ΣΠυρος γκρινιαζει... δεν ειναι ευτυχια αυτο που νιωθω... αλλααντεχω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τελειωσαμε την φρουτοκρεμα

σχετικα καλα πηγε

νανα το γκομενακι με τα κιτρινα

ειναι ο Νικος μας

και πολυ μαμουνος σου λεω

αμ δεν εχεις κορη

χα

χα

Καλημέρα!

Κι η Ιολη ξύπνησε κατα τις 2 κι έκλαιγε με λυγμούς..

Τι έχει το παιδί ..τι έχει το παιδι..τρελάθηκα!

Και τελικά πείναγε η σκατουλα..ήπιε μια μπουκάλα γάλα και ξεράθηκε μεχρι τις 8.30 ευτυχώς...

Νανά εβγαλα εχθες τη λαμπα πριν την πάω στους κουμπαρους...στην βάζω...

Καλημέρα στα ομορφα κορίτσια της παρέας!Καλωσήρθα καλως σας βρήκα!τΌΣΗ ΏΡΑ ΣΑς ΔΙΆΒΑΖΑ :angry::angry::angry: Από την 50σελ. μέχρι την 69, να διαβάζω και κάθε τρεις και λίγο να αλλάζει η τελευταία σελ.,να γίνεται 70 να γίνεται 71... :woohoo: :woohoo:

Φρόσω χρόνια πολλά!Βλέπω Εξακολουθείς και κάνεις την πάπια για την ηλικία :lol:

Αλέκα καλωσήρθες!Δεν ήξερα ότι είχες πάει διακοπές και ανησύχησα

Σωσώκα ευτυχώς που με υπερασπίζεσαι από κάτι ανορεξικιές εδώ μέσα!

Λετε να αρχίσω να τρώω κι εγώ άμμο σαν τα μωρά μπας και μου κόψει την όρεξη;

Παιδιά για το θέμα καρότσι στη θαλασσα ένα έχω να σας πω.Δεν προχωρά με τίποτα στην άμμο το καρότσι!Με τίποτα όμως!Τσεκαρισμένο!Ε τι, να το κουβαλάτε στα χέρια απλά για να καθίσει εκεί,δε λέει, οπότε στα χέρια καλύτερα.

Αννα καλωσήρθες στην απλή και διακριτική παρέα μας.Μου αρέσει το ¨τρις¨ που σε λέει η Σωσώ, για πότε τα βγάζει τα υποκοριστικά των ψευδωνύμων αυτή η κοπέλα, δεν πιάνεται!

Πατατοσαλάτες και κολοκυθοκεφτεδες διαβάζω και μετά μου γράφετε ¨θα τα χασεις μην ανησυχείς¨.Εγώ δεν ανησυχώ ο αντρας μου ανησυχεί.

Α Σωσώ δε σου πα να γελάσεις.Ξεκινησα ντιλιβερι δίαιτα!Σου φέρνουν στο σπίτι.Και κάνανε λάθος την Παρασκευή που τους είχα πει ότι θα λείπω τη Δευτερα και μου φέρανε 2 μενού!Ε καταλαβαίνεις τι έγινε!Τα φαγα και τα 2!!! :P:):P ΛΑΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ! :laugh: :laugh: Είμαι μεγάλη γομάρα τελικά!

Μπεμπάκο να σου ζήσει ο ανηψούλης!!!

Βαγκ μαρκερ καλυψω ευη χρυσουλα, ποια ξέχασα; φιλιά!

καλημερααααααααααααααα

δεν εχω διαβασει τιποτα θελω να πω κατι στη σωσω

μιλαω με κυριακη στο skype της ειπα να στειλει φωτο και να πατηση το κοινη χρηση και αποστολη αρχειου αλλα δεν ηξερε που ειναι και οταν της ειπα οτι ειναι εκει που γραφει μου ειπε να μην το πω στη σωσω και κατι ακονη με απειλη οτι θα μου στειλει απο πεντε εως δεκα κιλα και θα με κυνηγαει η καταρα της χοντρης αμα το πω.

να και εγω την εδωσα.

σωσωωωωωωωωωωωωωωω

Ενταξει Χαρά!Αφού το θες λοιπόν, μην πεις ότι δε σε είχα προειδοποιήσει!Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κιόλας, ο κώλος σου έχει μεγαλώσει 3 πόντους!Εμένα και της Σωσώς έχει μικρύνει από 1,5.Επίσης για όσες δεν την έχετε βρει ακόμα στο σκαιπ ψάξτε για κανένα βρακί!Ναι αυτή τη φωτο έχει βάλει και το παίζει αιώρα, καλοκαιράκι κλπ, η αληθεια όμως είναι ότι είναι βρακι!Και μάλιστα από τη λαϊκή!

Dominique έγραψε:

Ενταξει Χαρά!Αφού το θες λοιπόν, μην πεις ότι δε σε είχα προειδοποιήσει!Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κιόλας, ο κώλος σου έχει μεγαλώσει 3 πόντους!Εμένα και της Σωσώς έχει μικρύνει από 1,5.Επίσης για όσες δεν την έχετε βρει ακόμα στο σκαιπ ψάξτε για κανένα βρακί!Ναι αυτή τη φωτο έχει βάλει και το παίζει αιώρα, καλοκαιράκι κλπ, η αληθεια όμως είναι ότι είναι βρακι!Και μάλιστα από τη λαϊκή!

χαχαχαχαχαχα

γιατι καλε βαλε και εσυ βρακι αν μπορεις.

καλε τη ψωμακι ειναι αυτο στο πλαϊ αχ ηρθε ενα κιλο χαχαχαχα

Ρε συ Ισμήνη περιμένω κι εγώ να δω τη μπέμπα και βλέπω λάμπες!Κι όχι τίποτα αλλό γραφω και ευχες και θα νομιζουν ότι εύχομαι στη λάμπα!Τι να πω τώρα;;;Καλοφώτιστη;;;;;θα με πάρουν με τις πέτρες αυτές!!!

Ισμήνη!!!!!!!!!!!

Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!

Είναι το απόλυτο στυλ μου!!!!!!!!!!!

Αν δεν αρέσει στους νονούς... δεν το στέλνεις προς Κύπρο μεριά;

χαχαχα!

Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω το υλικό που είναι φτιαγμένη, γιατί ο υπολογιστής του γραφείου μου είναι παλιός...

Ντομ, εμένα ξέχασες :angry:

Στείλε μου φιλάκι ΤΩΡΑ, γιατί θα σου στείλω κιλό!!!

:lol:

ντομ θεα!!! εγω θελω να χασω 2-3 ποντους πετσα απο την κοιλια. γινεται;;; που να τους στειλω;;; :laugh:

Ισμηνη καλοφωτιστη η Ιολη. και η λαμπα που λεει και η ντομ αν δεν καουν οι λαμπες, καλοφωτηστη θα ειναι!!! :P Ισμηνη τελικα ολα καλα φανταζομαι. εγραψες τι εγινε στις προηγουμενες σελιδες; θα προσπαθησω να τις διαβασω τωραπου κοιμουνται... και παλι να ειναι καλα και καλοτυχο το κοριτσακι σου!

καλε η Αλεκα ηταν διακππες και εμεις ανησυχουσαμε; ενημερωνε καλε κυρια!

Νανούκα έχεις απόλυτο δίκιο!Πολλά πολλά φιλιά :kiss::kiss::kiss:

Δεν έχω περιθώρια για άλλα κιλά :P

Βαγκ στείλτα στην Καλυψω και την Ελένη και το Μαράκι και την Εύη και την Ισμήνη και και και:laugh: :laugh: :laugh:

αχ οταν αρχιζει ο καθε μαλεας τις συμβουλες χωρις να ξερει μου την δινει αφανταστα

γιατι δεν τα αφηνεις στην κουνιτσα να κοιμηθουν

γιατι ετσι γιατι αλλιως

εγω ετσι εγω αλλιως

ρε μπα να χε ολοι

και κοιμηθηκε ο Νικος αγγαλια

τον εβαλα στο καροτσι αρχισε τις τσιριδες ο Στελιος ξυπνησε με κλαματα ο Νικος

μετα απο 20 λεπτα κοιμηθηκε αγκαλια ο Στελιος και τωρα δεν μπορει να κομηθει και τσιριζει ολη την ωρα ο Νικος

ουτε αγκαλια

ουτε γαλα ουτε τιποτα

ρε γμτ μου

μου την δινει αφανταστα

και βαλτα για υπνο μετα το φαι

για βαλτα εσυ μπορεις

ε κουνα τα

μετα τις 12 κοιμουνται λεω

ε αμα τα κουνησεις θα κοιμηθουν

ntom προσκυναω λεμε..γελαω σα τη χαζη..εδωσες στη φιλη μου χαρα καταρα τω 5 κιλων;;;μονο;;καλε δωστης κι αλλα..αυτη δεν ειναι σα και μας φαλαινα..ιπποποταμακι ειναι..οποτε...χωσε...

τρις ζητας φωτο αλλα σε ρωτησα αν εχεισ σκαιπ και φεισ και δε μου απαντησες..πως να στις στειλουμε;;με το περιστερι;;για ξερνατα λοιπον..οτι εχεις και δεν εχεις..μπραβο που σου εκανε καλο ωραδυ..ο χανιμπαλ...γαματο..μηπως χαιδευτικα τον φωναζεται και λεκτερ;;

καλυψω καλο μου ακομα δε το χεις παρει χαμπαρι;;αυτη ειναι..ετσι πως την εκανες..χαχαχαχαχα :woohoo: :side::side::side:

βαγκ εκανα περιληψη ρε στην αλεκα..

γυρισα παο το νοσοκομειο..οκ..πωπω παιδια..πολυ παλια εκει μεσα..ακμια ποτε της να μη χρειαστει να παει.

εγω νυσταζω..ακομα δε ξερω ποτε να κοιμηθω..

ρε ντομ τι φλαμπα;;;σιγα να μην ειναι και αναπτηρας...ολοκληρο φωτιστικο ειναι αυτο..και ακριβο να θυμαμαι καλα..αλλα που ωραιο ισμηνη..

θα στο ζητουσα αλλα δε παει με το σαλονι μου.... :laugh: :laugh:

εχετε χαιρετ απο φωτουλα..την πετυχα φεισ..

δεν εχει ιντερνετ γι αυοτ χα8ηκε..

το παιδι τησ μιλαει,μαγειρευει,μπουσουλαει..χαχα.. :P

καλα ειναιομως..

κατ' αρχην, παλι την ειπα τη βλακεια μου.... :silly: ειδα στις φωτο 4 μωρα και εψαχνα και 4η μανα!!! :silly: και ελεγα η 4η θα βγαζει φωτο! :silly:

καλα εκατσα και διαβασα τα νεα ολα απο το Σαββατο! κοκκινησαν τα ματια μου! Σωσω ασε την περιληψη. αλληφορα...

Μαρκερ σου το ξαναλεω αυτο που μου ειχε πει απο πριν γεννησω ο ξαδερφος μου με τα 3+1 παιδια: οτι ισχυει για αυτους που εχουν 1-1 τα παιδια δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τα 2δυμα, 3δυμα! οτι και να μας λενε και να μας υποδεικνυουνε (μπαμπινιωτη;;;;) δυσκολα να εχει εφαρμογη σε μας. και αυτοι ειχαν προβλημα με τον υπνο γιατι το ενα ξυπνουσε τα αλλα κλπ... μπορει να τα κακομαθαινουμε με κουνημα σε καροτσι ή ρηλαξ ή να τα παιρνουμε στο κρεβατι μας ή ακομα και στα χερια, αλλα, ειδικα οταν ειμαστε πρωταρες καπως πρεπει να τα κοιμησουμε!

να σας κανω και μια ερωτηση;;; μη γελασετε, που θα γελασετε, αλλα το αναρωτιαιμαι καιρο...

τα μωρα μας τωρα πια, σιγουρα σκεφτονται, αφου κανεουν κατι που θελουν, επικοινωνουν μαζι μας και με αλλα απιδακια με τον τροπο τους... σε τι γλωσσα σκεφτονται;;; :unsure:

ωχ... ναι ρε Χαρα... σημερα κλεινουμε τον 8ο!!! πωπω...!!! το απογευμα εχουμε και γιατρο...

Σωσω ο αντρας μου λεει πως οταν αρχιζουμε να σκεφτομαστε μεγαλεπιβολα σχεδια για το μελλον και δεν αρκουμαστε σε αυτα που εχουμε πρεπει να κανουμε μια βολτα σε ενα νοσοκομειο να προσγειονωμαστε!

Dom και Vag ευχαριστω πολύ για τις ευχές!

Κι εσείς να χαίρεστε τα αστερακια σας..

Νανά μπρούτζινη είναι..και τα φυλλαρακια απο κάτω έχουν ασήμι να μην σπανε..

Τους άρεσε παρα πολύ και βάλανε κι οι 2 τα κλάμματα με την καρτούλα..

Όσο για τη βάφτιση πήγαν ολα καλα..

Η μικρη έκλαψε και γκρίνιαζε και σταματησε μονο οταν την έχωσε μεσα στο νερο..

τελειως ανάποδο το παιδί μου...

Το παγωτο του Κωνσταντινίδη ήταν καταπληκτικο..

Το συστηνω κι εγω όπως κι η Φρόσω σε όσες ψαχνετε γλυκο για βάφτιση..θα σας βάλω φωτο το αυτοκινητάκι που στειλανε..

Όσο για το τραπέζι μετα..περιττο να πω οτι πεθανα στο μαγειρεμα και Παρασκευη βραδυ είχα πάθει αμοκ..ήρθε η νονα και μια φίλη και βοηθήσανε και μαγειρευαμε μεχρι τις 2 τη νυχτα..

Αν δεν βαριεστε αλλη φορα θα σας γραψω το μενου..

Τελικα ο κοσμος εφυγε στις 4 το πρωι..Απ'οτι μου ειπαν τους άρεσαν πολύ όλα..

Με τις μπομπονιέρες παθανε πλάκα και μου τις εξαφάνισαν!

Παραλίγο να μην έχω ουτε για τη νονά..μαλλον θα παραγγειλω κι άλλες..αλλα ποιος κάθεται να τις φτιάξει..

Αυτά σε γενικές γραμμες ήταν όπως το είχα φανταστεί..

Θα σας βάλω φωτο όταν τα πάρω απο το φωτογραφο..

Τωρα έχω μονο κάποιες που τραβηξε μια φίλη και δεν είναι και πολύ καλες..

Πρέπει επίσης να αλλαξω τα περισσοτερα δωρα γιατι σχεδόν όλα ειναι ρούχα για τωρα...

ερωτηση

οταν ουρλιαζουν

και δεν κοιμουνται

και δεν θελουν γαλα

και δεν θελουν αγκαλια

και βασικα δεν θελουν τιποτα

αλλα ουρλιαζουν

επι 1,5 ωρα συνεχομενα

τι κανετε εσεις αληθεις για πειτε μου

'γιατι εχω αρχισει και τα παιζω γενικα

Μαρκερ τον αφηνω στο παρκο του να κλαιει... Μολις ηρεμισει τον περνω αγκαλιτσα και του μιλαω... ΑΛλα οσο κλαιει τον αφηνω στο παρκο του...

τους εβαλα στο κρεβατακι τους αλλα και παλι κλαινε και εχουν τον ασταματητο

μωρε νυσταζουν και δεν μπορουν να κοιμηθουν

αλλα πολυ κλαμα

τι να σου πω ρε ΜΑρκερ...

εμενα ο γκρινιαρης ΣΠυρος δεν εχει τυχει να ουρλιαζει τοοοση ωρα. δεν ξερω αν θα αντεχα. οταν καταλαβαινω οτι φωναζει, απλα για να φωναζει, τον παραταω στο παρκο και ή θα κανω καμια δουλεια, θα ανεβω να βαλω κανενα πλυντηριο ή θα κατεβω στο ισογειο, κατι για να φυγω απο εκει και να μη τρελαθω τελειωσ! κλεισε την πορτα και βγεσ λιγο στο παλκονι. παρε καμια βαθια ανασα. αν μας βλεπουν να εκνευριζομαστε και να φωναζουμε, φωναζουν περισοτερο. το εχω τσεκαρει...

τους εδωσα λιγο ντεπον τωρα

για να δουμε

μηπως πονανε καπου

τι να πω δεν ξερω πια

οταν κανουν ετσι

και δεν ξερω και τι θελουν

απογοητευομαι ρε γμτ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...