Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Σωσώ ο Χριστόφορος είναι τα ίδια.

Βασικά έκανα εγώ μια μαλακία

Αντί για αερολίν έκανα λάθος και του έδινα άλλες εισπνοές.

Ευτυχώς που δεν έπαθε και τίποτα άλλο δηλαδή.

Τί είναι το σκάιπ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kαλημερα και απο μας..θα σας εγραφα στις 6.30 αλλα λεω..μηπως και κοιμηθει..αλλα μπα..κοιμηθηκε το κομματι 10 παρα..εγω κατα τις 1 παρα..και 1.30 ωρα σηκωνεται με κατι κλαματα...πολυ κλαμα ομως..να μην ηρεμει πουθεα..κατα τις 2 παρα λεω ας παω να τις ρουφηξω τις μυξες γιατι κΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΓΩ..και παω και βγαζει 1 μπιχλα ολη δικια της..την ταισα..τεσπα..κοιμηθηκε 2.30 και μεςι 3 κ..

και 6.30 την ξανα ακουω..παι κλαμα..τη σηκωνω,την καθαριζω μυξες..μαλλον την καολησα..σκατα..αν συνεχισει ετσι δε παω πουθενα..σε κανενα νησι..με 1 κεντρο υγειας..

:dry:

και καθαριζω μυτη,και ταιζω και την βαζω να παιξει..και την αφηνω να κλαψει..και τιποτα παιδια..αμαμαμαμ,,παπαπα,,,τιτιτι..μιλαε θα το εστιβα..

με αυτα και με αυτα,την εβγλαλα απο το κρεβατι 8 παρα..

μα καλο ποτε θα κοιμηθει σα τον ανθρωπο;;

και μη μου πειτε εσεις που θηλαζετε να μη μιλαω..γιατι εμενα το παιδι μου κοιμοταν παντα κανενα 11 ωρα σερι..γι αυτο γκρινιαζω..

και γιατι ειμαι με 4 ωρες υπνο..

και δε ξερω αν θα παμε σαντορινη..και εχω δουλειες..και παω να πιω καφε να στανιαρω..

Καλημέρα!!!

Σωσώ σε βλέπω με σηκωμένα τα μανίκια κι έτοιμη να δείρεις όποιον βρεθεί μπροστά σου!!!

χαχα.. Σωσώ...

Για την παρατηρητικότητα μου με κοροϊδεύει πολύ η κολλητή μου που είναι λίγο ’’χαϊβάνι’’ σ’ αυτό το θέμα...

Κι εγώ νομίζω οτι η μοϊκανούλα μας μοιάζει του μπαμπά της...

Πολύ σας ζήλεψα βρε κορίτσια... :(

Καλυψούλα μου, τα μωρά που θηλάζουν... είναι κι αυτά μωρά... :laugh:

Και θα αρρωστήσουν... και θα γριπωθούν...

Απλώς, απ’ οτι μου είπε η γιατρός... το παιρνάνε πιο χαλαρά...

Αυτή τη φορά δεν αγχώθηκα πολύ γιατί έχει μόνο βήχα και δεν τον βλέπω να ταλαιπωρείτε...

Χθες το απόγευμα ήρθε 1 συνάδελφος του άνδρα μου...

Έχουν 1 γιο 5 χρονών... έκανε όλο βλακειούλες... χοροπηδούσε... έτρεχε...

Ο δικός μου, τον έβλεπε και ξεκαρδιζότανε στο γέλιο!!!

Γελούσε με ληγμούς!!!

Είχε πολύ πλάκα!!!

Χθες είπα στον άνδρα μου να κοιμηθεί εκείνος μαζί του κι εγώ στο κρεβατάκι μου, για να κοιμηθώ 1 μέρα συνεχόμενα...

Κορίτσια... δεν ξύπνησε ούτε για πιπίλα ο χεστέας μου!!!

Θα τον φάω!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κι απο εμας

Προσπαθω να δουλεψω και δεν σας διαβαζω συνεχεια και βλεπω οτι χανω επεισοδια..

Εχω να σχολιασω φωτο: Ελενη εισαι τοσο κουκλιτσα μανουλα, απιστευτη! Και η Ειρηνουλα ειναι γλυκα, σ'αυτη τη φωτο που γελαει ειναι καταπληκτική.

Οι φωτο απο τη συναντηση πολυ ομορφες, η Αγγελικη και 3 παιδαροι, ποιος τη χαρη της! Και οι αφελειες της Μαριας ολα τα λεγτα! Καλε γιατι ειστε ολες τοσο αδυνατες!!! Φτου φτου

Σωσω ευχομαι μολις περασουν οι μυξες να επανελθετε στο προηγουμενο προγγραμμα!

Νανουκα καθιερωσετο με το συζυγο να τον κοιμιζει εκεινος...

καλημερα νανα..

ακομα ρε παιδια..τιποτα.τωρα την ξανα εβαλα..τι να πω..ελπιζω να κοιμηθει ως αυριο..

τωρα χαλαρωσα..

και εγω δε α πεσω..γιατι θα παω στο νοσοκομειο..ειναι 1 φιλης το παιδι και θελω να παω..

που εισαι ρε δημητρα;;

Καλημερααααα!!!

καιρος χαλια..ψιχαλιζει και φυσαει :(:(

Κοριτσια εισαστε υπεροχες και τα παιδια σας φανταστικα!!!!

και εγω πιστευω οτι η Αγγελικη μοιαζει στον μπαμπα της και ο Διονυσης στη μανουλα του!!τα διδυμα ειναι μοιρασμενα σε Μαρια και αντρα !!!!

και φυσικα ζηλεψα και εγω... :angry:

Σωσω μην αγχωνεσαι ουτε για τον υπνο ουτε για τς μυξες..συναχακι απλο θα ειναι...

Νανα ειναι πραγματικα ξεκαρδιστικο οταν γελανε με αυτο το τροπο...

Μαρια η πεθερα σου ανηκε σε εκεινη την πολυ γνωστη συνομοταξια... :P

μην τσακωνεσαι με τον αντρα σου..μονη της δεν μπορει να τα κρατησει με τιποτα...εμενα η μαμα μου που ενα κραταει και χρειαζεται τη βοηθεια του μπαμπα μου...ελεος!!!!

πηγαμε γιατρο χθες..ολα καλα...πατησε για τα καλα τα 11 κιλα και του 79 πόντους...εναι λιγο παχυς αλλα πιστευω οταν θα αρχισει να περπαταε θα του πεσουν...

ευτυχως μαγειρεψα φασολακια χθες το απογευμα..σε λιγο μαθημα..

Αλεκακι?????

Ισμηνηηηη???πότε θα σας πετυχω????

ρε σωσω κ εμεις ειχαμε υπεροχο βραδυ..ασε τι να σου λεω ...

να ειναι τα δοντια τους κ κανουν τετοια σκηνικα βραδιατικα???

κ εμενα οταν ξυπναει ριχνει το κλαμα της ζωης τησ...

χτες πια της δωσαμε ντεπον γτ ουρλιαζε..αλλα δεν την πιανει ιδιαιτερα.

στις 4.30 ξυπνησε κ την ταισα.κ παλι 8 παρα κ την πηρα στο κρεβατι μας..

μεχρι τις 9 παρα δεν ειχε κοιμηθει..

εκανε μια κουραδα,την αλλαξα κ ξεραθηκε..

το εντερικο μου μεσα.....

νανα κ εγω ενα βραδυ εκανα στον αντρα μου την...τιμη να σηκωνεται εκεινος κ η μικρη ξυπνησε κατα τις 6 για μαμ κ ξανακοιμηθηκε...

ε απο τοτε δεν το εχει ξανακανει ουτε αυτος ουτε αυτη!!!!! :woohoo:

δημητρα ξεκινησες δουλεια???η μικρη τι λεει τα βραδια??ακομα σε πιπιλαει??

καλημερουδια

κοριτσια στο σκαιπ βάλτε πραγματικο όνομα ή το φεικ ονομα εδώ χα χα

αλεκα μου θα στις ξαναστειλω

μήπως εχω λάθος μειλ

για να δω

ξαναδοκιμαζω και εαν δεν παλι τοτε θα στου στειλω πμ

εμας ξυπνησε με λιγμους ο νικος κατα τις 12:30 και αφου του βαλαμε αλοιφη 2 φορες τοτε κατα τις 1:30 κοιμηθηκε

ποναει το μωρουλι μου μωρε

και γαλα τιποτα

100με το ζορι στις 6 και τωρα το πρωι στις 8:30 ουτε να το δουν

εγω εχω την απορια...

ενω μεγαλωνουν δεν θα επρεπε να ειναι τα πραγματα πιο ηρεμα , πιο στρωμενα????

ποτε θα σταματησουν τα βραδινα ξυπνηματα????γιατι αλλα παιδια κοιμουνται στις 10 και ξυπνουν κατευθειαν στις 8???

ολα οσα εχουν οι γνωστοι μας εδω που γεννησαν με διαφορα ημερων από μενα, κοιμουνται ολα :woohoo: :woohoo: σερι!!!!

τρωνε τα παντα και δε γκρινιαζουν καθολου????ειναι τα πιο ησυχα μωρα και αυτοι οι πιο καλοι γονεις!!!!!

γμτ ψεματα λενε????

αν και μαλλον εμενα θα με εμφανισει στην 70...

καλε???????/ ποτε φτασατε στην 69?

καλυψω σε καλυψα? χεχεχχεχεχεχεχεχεχε

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μάρκερ δε μου είπες ποιος είναι με την κίτρινη μπλούζα;

Κι εγώ ήθελα να σχολιάσω οτι πάλι η Σωσώ την εγκαινίασε την 69 σελίδα... χαχαχα!

Χρυσούλα... δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ψέματα, απλά για εντυπώσεις...

Στο σκάιπ είμαι η athina2908...

Σας περιμένω!!!

Ρε Χρυσούλα... πώε γίνεται να πηγαίνουμε μαζί στο γιατρό και να χανόμαστε δίπλα σας;

χαχαχα!!!

Μας ρίχνετε 8 πόντους και 2 κιλά!!!!!!!!!!!!!!

καλημεεεερα!!!!!

Τι εγινε βρε κοριτσια? Για πρωτη φορα στην ιστορια σας ταλαιπωρησαν τα μωρα σας κι εμενα καθολου? :P

Κοιμηθηκε 9.30 ξυπνησε 4 εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8!!!! :woohoo: :woohoo: Φτου φτου!! Πανηγυρια εκανα!!

Χρυσουλα.... ναι ψεμματα λενε! πΟΣΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΜΥ? Γιατι καμια απο μας δεν εχει τετοιο παιδι και η πρωτη γειτονισα που θα συναντησεις εχει το σουπερ παιδι?? :dry:;)

Κλαιει το χανιμπαλ! Παω να δω και επανερχομαι (μαλλον...)

καλημέρα ξενυχτισμένες μανούλες!

εμεις απο τις 7.30 στο πόδι..

υπομονή βρε κορίτσια έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας..

οσον αφορά τα ξενύχτια εννοώ..

οι κόρες μου γύρω στο χρόνο τα έκοψαν

βέβαια είναι ανάλογα τα παιδάκια..

χρυσούλα φτου φτου

παίδαρος ο Θανασάκης!

νανουκα σε βρηκα στο σκαιπ..μακαρι να καταφερουμε να μιλησουμε το απογευματακι που θα εισαι σπιτι.

μαρκατ μακαρι να κρατησει μεχρι το χρονο κ να μην ειναι για χρονια ετσι!!!!

τρις πολυ καλο το χανιμπαλ!!!!!του φορας κ φιμωτρο για να μη δαγκανει?????? :woohoo:

Ύπνοςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τί είναι αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο δον ακόμα ξυπνάει τουλάχισοτν 2-3 φορές τη νύχτα.

Μόνο αν κοιμάται στο κρεβάτι μας δεν ξυπνάει

αλλά μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι μαζί;

Ο Φίλιππος, που θα γίνει όταν μεγαλώσει ψαράς :woohoo: , πάλι στις 6:30 ξύπνησε και τραγουδούσε.

ΝΥΣΤΑΖΩ, ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΜΕΡΑ, ΠΩΣ;;;;;;;;;;;;

καλημερα.....

remember us???

καλα δε νομιζω να προλαβω να διαβασω τι εγινε απο το Σαββατο το απογευμα... Σωσω help!!!

εμεις Κυριακη ειχαμε τραπεζι την αδελφη του αντρα μου, αλλα η ΔΕΗ ειχε αλλη αποψη! κανανε εργασιες, τα 4 καλωδια στο δρομο-1) και δεν ειχαμε ρευμα απο τις 7 μεχρι τις 15:30!!!! με καιρο μουντο να περιμενει μπορα! τελικα ψησαμε στα καρβουνα (μολις ανεβηκαν οι αντρες αρχισε να ψιχαλιζει!) και φερανε πατατες απο τα goody's για συνοδευτικο)μια σαλατα και... το πιο ευκολο τραπεζι που εχω κανει! τα μωρα βεβαια φαγανε σκονη φρουτοκρεμα και κρεμα σε 2 διαδοχικα γευματα αφου δεν μπορουσα να αλεσω!

χθες αλλαξε η συνδεση και απο ΟΤΕ πηγαμε forthnet οποτε μεχρι να ερθει ο αντρας μου απο τη δουλεια να κανει τις συνδεσεις....

απο υπνο και εμεις σαν εσας χαλια! βραδυα αϋπνιας.... μονο χθες βραδυ δεν ξυπνησε καθολου ο Σπυρος και η μικρη οταν ξυπνησε κλασσικα στις 5:30(στη δουλεια θα παει;;;) την εβαλα πιπιλα και ξανακοιμηθηκε αμεσως! οποτε λεμε, μηπως εφταιγε η ζεστη;;; να δουμε αποψε τι θα γινει...

ελα βρε φρόσω ακόμα ξυπνάει ο δον?

κοιμάται το μεσημέρι?

εμένα οι κόρες μου σχεδόν καθόλου, μόνο η μεγάλη καμια φορά για τσίσα και ξανακοιμάται αμέσως και η μικρή σχεδόν ποτέ..

προχθές μου ξυπνούσε γιατί είχε μια ανησυχία, αλλά γενικά κοιμάται σερί

πάλι καλά

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...