Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Ρε Σωσώ, από προχθές μου μείνανε οι κολοκυθοκεφτέδες που έφτιαξες του μπαμπά σου...

για πες τη συνταγή :laugh:

ερώτηση:

γιατί τον πιάνει ο βήχας την ώρα που κοιμάται;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξέχασα να σας πω...

Πήγαμε στην κουνιάδα μου να φάμε και λέει η πεθερά μου...

"πήγα να πιάω (πάρω) φωτογραφοθήκες (κορνίζες) για να βάλω τισ φωτό από τη βάφτιση και η πωλήτρια είπε οτι είναι πολύ όμορφο το Πετρούι (ο Πετρής) μου!!!"

Πετάγεται και η κουνιάδα και είπε οτι το ίδιο της είπε και η κοπέλα που κάνουμε τα νύχια μας...

& όλα αυτά τα λέγανε με το υπονοούμενο οτι εγώ είμαι άσχημη και οτι ο γιος/ αδερφός τους είναι πιο όμορφος από τη γυναίκα τους...

Αυτό το έχει ξανακάνει η κουνιάδα μου...

1 φίλη της- τεκνατζού είπε οτι είναι πολύ όμορφος ο αδερφός της και μάλλον έχω κρυφά χαρίσματα για να είναι μαζί μου...

Έχω και τη Σωσώ να μου λέει πώς είμαι έτσι... χαχαχα!!!

ela re nana..γιατι βυζι ειπα εγω..οχι για σενα ολακερη..ετσι ειναι παιδι μου..το πιο ομορφο παιδι .το καλυτερο και τετοια..τα γνωστα..

θα σας πω καποια στιγμη τι μου ειπε η γιαγια του αντρα μου ..αλλη φορα..και ειναι γλυκυτατη..και γενικα και η πεθερ καλη ειναι..αλλα η γιαγια ολα τα λεφτα..

κοκλοκυθο...

λοιπον..κολοκυθια 3-4..στο ρεντε ομως..οχι στο μουλτι..

1 αυγο..ανιθο,μαιντανο,ριγανη.

αλτι λιγο,πιπερι,δυοσμο,(βασικα οτι θελεις απο μπαχαρια),

κασερια τυρια οτι παλιο εχεις..οχι πολλα κανενα φλυτζανι ολα μαζι,

μισο κουταλακι μπεκιν,λιγο γαλα και αλευρι οσο παρει(αρκετο)ετσι ωστε να μη γινουν στοκος αλλα ουτε και λασπη..

αυτα νομιζω..

τα κανεις 1 μιγμα με 2 κουταλια,και μετα με το 1 κουταλι παιρνεος το μειγμα και το βαζεισ τηγανι..

σα ραφλες πιο παχυ φαντασου..ακανονιστου σχηματος..να φερνυν στρογγυλλα..

πηγαμε για μπανιο..ειχε κυμα..μας πλκωναν τα κυματα..αυτη εκλαιγε..βγηκαμε..και γυρισαμε..τρεχει η μυτη λεμε..

ααα!!!!!!

Σήμερα μας αφήνεται όλες με την αγωνία...

Μια η Μάρκερ και τώρα εσύ...

Άντε, πείτε καλέ...

Ευχαριστώ Σωσώ...

θα προσπαθήσω να τους φτιάξω αύριο...

Καλησπερα!!!

Τι κανετε? Μολις εβαλα το λουλουδι μου για υπνο και μπηκα για ενα γεια πριν παω να σιδερωσω! :(

Γιατι βρε νανουκα λες οτι αργησε να μπουσουλησει? Εμενα τωρα αρχισε και με το ενα ποδι. Το αλλο το παταει κατω! Σαν βατραχακι! Μια χαρα ειναι!!!

Σωσω γιατι μου ανοιγεις την ορεξη βραδυατικο και θελω να χασω κανα κιλο? Ε? ε? ε?

:P Μαρκερ οτι και να σου εκανε η πεθερα μπαινακης-βγαινακης! Μην συγχιζεσαι!!!

Παω να αρχισω... :angry:

KALO SIDERVMA τρις..εγω πρεπει να τα διατηρησω που λεει και η αλεκα..οποτε..κανω οτι μπορω..

σημερα θα δουμε λοστ..τελειωνει..δεν εχουμε πολλα ακομα..αυριο λεω να παω να κλεισω εισητηρια..

μπραβο που μπουσουλαει..νανα..η ικια μου πιανεται στο τραπεζακι να σηκωθει..εχει φαει κατι σαβουρντες...

Πολύ προχωρημένο το κομμάτι!!!

Μπράβο!!!

Τρις εγώ σιδέρωσα...

μόνο του μπέμπη... χαχαχα!

Τα δικά μας άλλη μέρα...

&ο δικός μου κοιμήθηκε κι ελπίζω να μην ξυπνήσει μέχρι το πρωί...

Φτου φτου μην τον ματιάσω... θήλασε καλά τώρα το βράδυ...

Είχε να θηλάσει από το πρωί, που είπιε πολύ λίγο...

Ακόμη να αδιαθετίσω :woohoo:

Μετράω συνέχεια τη θερμοκρασία μου κι ευτυχώς δεβν έχω δέκατα...

Στον Ανθιμούλη είχα δέκατα...

παιδια εγω αυτο με τα δεκατα.απο δω μεσα το εμαθα..εγω επιασα..κλασικα..ξερετε...τι θερμοκρασιες και ζαλαδες και κοπωση..τιποτα..βουνο ο λοκληρο..δε καταλαβα τιποτα..

εγω δε σιδερωνω σημερα.αι σιχτηρ..κατι θα τσιμπησω...χαχα..

Τι θα τσιμπήσεις Σωσώ;

πες καμιά καλή ιδέα!

χαχαχα!!!

Ο ανδρούλης μου μου ετοίμασε σαντουιτσάκι για αύριο...

μη φανταστείτε οτι ήταν και πολύ πρόθυμος...

Κορίτσια, νύσταξα!!!

Βρε Νανα σου ειχε ερθει περιοδος και σου σταματησε? Εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα! Απο τον πολυ θηλασμο μαλλον! :blink: Και μην ανησυχεις για το αντρακι σου. Πινει οσο θελει! Δεν θα σου σταματησει το γαλα... Ξαναπαω...ουφ!

Καληνύχτα σας κουκλίτσες!

Πάω να κοιμηθώ...

Αύριο δουλειά :(

Με περιμένει 1 δύσκολη βδομάδα...

Ο μικρούλης φαίνεται να κοιμάται καλά... φτου φτου φτου!

Τώρα το είδα Τρις...

Ναι μου ήρθε στους 5,5 μήνες...

καλησπερα.

τωρα σας διαβασα.

τρισ εμεις εχουμε μιλησει σε αλλα θεματα....

ολα καλα ση συνατηση.κ οι 2 μαριες ειναι πολυ καλα κοριτσια κ οι αντρες τους μια χαρα.

οπως σας ειπε η μαρκερ η δικια μου γκομενισε κ με τα 3 αγορια αλλα δεν ξερω τελικα ποιος της αρεσε περισσοτερο..

παντως εχω να πω οτι εβγαλε οφ κ τα 3 αγορια..ολα κοιμηθηκαν στα καροτσια καποια στιγμη,η δικια μου ηταν μπρουμυτα στο καροτσι ορθια κ κρεμοταν απο την τεντα..τι να σας λεω..κοιμηθηκε στο αμαξι τελικα ..

χτες βραδυ πηγαμε στο παιδικο παρτυ,παλι κοιμηθηκε στις 12 το βραδυ .

κ σημερα πηγαμε θαλασσα.

δεν ηταν κ η καλυτερη της αλλα οκ...ειχε πολυ κεφι,μεχρι που κοιμηθηκε στην ψαθα.

ε απο τις 2 κοιμηθηκε τωρα στις 10..μου εβγαλε την παναγια παλι.κανει κωλοτουμπες στον καναπε,βαρελακια,μπουσουλαει,σηκωνεται ορθια...

κοριτσια ειναι απλα υπερκινητικη.

αυτα..φωτος κ βιντεο αυριο,δεν μου τα περναει το ρημαδι το κινητο στο λαπτοπ αποψε..

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!

περασαμε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!!!!

το σαββατο πηγαμε για μπανιο το απογευμα και την κυριακη πηγαμε για μπανιο πρωι πρωι γιατι μετα αρχισε να φυσαει και φυγαμε...

καποια ειπε για αυγο μεσα στα φρουτα..μπλιαχχχχχχχχχχχ...

δεινοπαθησαμε να φαμε φρουτα, αν το κανω αυτο θα τα σιχαθει και δεν θα ξαναφαει...

εγω οταν δωσω αυγο θα της δωσω με τον πατροπαραδοτο τροπο...

μελατο σε φυλτζανα... αλλα λεω να το καθυστερησω λιγο ακομα...

μπεμπακο να σας ζησει το μωρουλι...

ισμηνη να σας ζησει η νεοφωτιστη..

περιμενουμε λεπτομερειες...

φιλια πολλα πολλα!!!!!

καλημερα και απο μας..καλα θα μας χαζεψει το κομματι..

σημ=κωθηκε 5,30 και της εδωσα γαλα..μετα 7.30...επειδη σκατωθηκε..αυτο ητανε..την παλευα ως τις 8.30 να κοιμηθει αλλα μπα...

τι να πω1!!εγω αχισα να κοιμαμαι απο τις 11.30...και οχι 12-1 που κοιμομουν..

ελενη το απογ τι εχεις να κανεις;;;παμε για κανενα καφε;;;

οι υπολοιπες...

Καλημερα και από εμας!!!!

ειδες Ελενη οταν το Σαββατοκυριακο ειναι ομορφο πόσο ωραια ξεκιναει η εβδομαδα???

εγω εχω κοιμηθει συνεχομενες 9 ωρες... :):)

ο μικρος κοιμηθηκε στους γονεις μου το βραδυ ;);)

επιτελους δινουν σημερα στις 4 για εκεινο το κληροδοτημα που σας ελεγα, αφου θα κανω μια ωρα μαθημα στον καθενα του τωρα το πρωι :angry::angry:

μετα εχω δουλεια στο φροντιστηριο να βγαλουμε το προγραμμα...αντε παλι από αυριο τα καλοκαρινα μαθηματα!!!

καλη εβδομαδα σε ολες :kiss::kiss::kiss:

καλημερα κι απο μενα

τι να σας περιγραψω

εχθες πηγαμε για μπανιο

δεν μπορω να πω

τους αρεσε δεν ενθουσιαστηκανε

ειδικα ο Στελιος αλλα μπηκαμε

ηταν καυτη η θαλασσα

παω στο αλλο θεμα γρηγορα

ρε κοριτσια

ειχαμε πει μια λυση για να μην πανε βρεφικο απο τωρα ηταν να ερθει μια γυναικα στο σπιτι να κανει και καμια δουλεια και να ειναι και η πεθερα μου

την ΠΑρασκευη τον ρωτησε τι θα κανουμε με τα μωρα απο Σεπτ και της το ειπε και τι απαντησε ρε παιδια;

οτι με αλλη γυναικα να κανει κουμαντο και να την εχει μεσα στα ποδια της δεν τα κραταει

εαν θελουμε να τα κρατησει μονη της αλλιως να τα στηλουμε παιδικο

Ειναι σκρφ η γυναικα ή δεν ειναι;

φταιω που δεν την συμπαθω καθολου

ρε οταν λεω οτι θελει να μπλεκεται μου ελεγε οχι

και δεν με τσαντιζει τοσο συτη αλλα ο αντρας μου που λεει οτι εχει δικιο

τι να πω

τοσο παραλογη ειμαι;

μαρκερ τη νπαλευι η πεθερα σου;;;εννοω και με τα 2;;;;αν και δε νομιζω..εσυ και δεν τη παλευις με 2, φαντασου η παθερα σου,,

σας παιρνει οικονομικα για παιδικο η οχι;;

Καλημέρα κορτσούδια!!!

Τι κάνετε·

Χαίρομαι που είστε καλά και περάσατε καλά...

Έχει από το πρωί που ξεκίνησα το μήνυμα και δε θυμάμαι τι ήθελα να γράψω...

χαχαχα

καλημέρα!

χρυσούλα πόσο σε ζηλεύω που κοιμήθηκες 9 ώρες συνεχόμενες, εγω δε θυμάμαι απο πότε έχω να κοιμηθώ τόσο..

καλά χθες το βράδυ σόου

κανένα απο τα 4 δεν κοιμόταν

τι τα έπιασε δεν ξέρω..

πολύ ανησυχία

εγώ πάντως αφού κοιμησα κατα τις 12 τα μωρά, πήγα στο κρεβάτι της μικρής μου που είχε απίστευτη γκρίνια, ματιασμένο ήταν?

τι να πω..

μαρκερ εγω πάντως θα της έλεγα στα ίσια οτι δεν εμπιστεύομαι να αφήσω 2 παιδιά με έναν άνθρωπο μόνο..

με το φαγητό τι θα κάνει, θα μπορεί μόνη της?

οταν θα έχουν γκρίνια και θα θέλουν και τα δυο αγκαλια?

τι θα τα κάνει?

για πες της τα αυτά..

εξω απο το χορό ωραία τραγούδια χορεύουμε..

ετσι ειναι νανα...οι εγκυμονουσες ξεχνανε..ξεκινησαν τα συμπτωματα..

μαρκατ γιατι ρε;;μπορει απο δοντια..απο δοντια τι εχετε γγαλει γεωργια;;

καλε εμενα τις 3 τελευτιες μερες..γαλα..το πολυ 100...

αλεκα ακους..ποτε παραπανω..απο 60-100...

ε και τι να κανω;;

κοριτσια μου δε τα ξερει ολακαλα

εδω ειμαστε 2 και το φαι και τα φρουτα θελουμε 1 ωρα και οι 2 μαζι

και οι δουλειες του σπιτιου;

το φαι

η βολτα τους;

μια φορα που ειχε τυχει να το συζητησουμε μου ελεγε οτι και με τον πεθερο μου μαζι να ηταν δεν θα τα εβγαζαν βολτα γιατι δεν μπορει

τι να πω

παρανοικη η γυναικα

αλλα σου λεει οι αλλες οι γιαγιαδες τα κρατανε μονες τους εμενα θα μου φερουν γυναικα;

ναι αλλα τα αλλα ειναι 4 +3 χρονων και το αλλο ειναι 1 και 2 χρονων

μαρκατ μου

εννοειτε οτι εαν πει τιποτα μπροστα μου θα της το πω στα ισα

εμεις απο δόντια τιποτα ακόμη, μόνο πρησμένα ούλα..

σήμερα θα κάνω φέτα ψάρι και πατατοσαλάτα

για πείτε καμια νόστιμη συνταγή για πατατοσαλάτα

ασχετο αλλα κι εμενα εχουν μειωσει υπνο πολυ

γενικα την πεφτουν κατα τις 10-10:30 και κατα τις 7:30-8:00 ειναι ξυπνιοι

βεβαια εχουν μειωσει και γαλα και αυτοι

σκεφτομαι μηοως πεινανε και ξυπνανε νωρις

αλλα δεν θελω να τους ξαναδωσω γαλα

ξερω γω μετα δεν θαμ τρωνε το φτουτο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...