Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΦΡΟΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.............ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...εχει γενεθλια...

ΝΑ χαιρεσαι την οικογενεια σου..με υγεια και μονο υγεια... :lol::lol:

να περασετε καλα ..σημερα και κρατα και κανενα κομματι τουρτα για μας..

υ.γ..ε ρε παιδια .μη με ρωτατε ποσα κλεινει...ελεος...

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν καταλαβα καλα γιατι γενικως δεν στροφαρω ποσο σημερα φροσω εχει γενεθλια ο αντρας σου;

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ και να ειστε παντα ευτυχισμενη υγεια στα παιδακια σας.

ΥΣ. ποσο χρονων ειναι;

γεωργια ενταξει;

Γεια σας μανουλεεεεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

ειμαστε καλα μπηκα να δωσω παρων μου λειψατε ολες πολυ!περναμε πολυ ωραια και η μπουμπουλα εβγαλε το πρωτο της δοντι επιτελους η φαφουτα!!

Ισμηνη μου να σας ζησει η νεοφωτιστη Ιολη παντα γερη και καλοτυχη να ειναι! :)

Φροσω χρονια καλα με υγεια και ευτυχια!παντα τα παιδακια σου να σε γεμιζουν με φιλια αγαπης και αγκαλιες!

Την Τριτη το βραδυ πεταμε για Αθηνα τελειωσαν οι μερες και στεναχωριεμαι που θα φυγω τωρα που οι γονεις μου συνιθισαν την μπεμπα θα τους κακοφανει πολυ... :( Βεβαια περιμενουμε και με ανυπομονησια να δουμε τον μπαμπα μας που μας λεει οτι του λειψαμε πολυ!Θα κατσουμε και μια βδομαδα Αθηνα να δω και τιποτα για την βαφτιση.

Εγω πηγα οδοντιατρο ειχα 2 σφραγισματα εκανα και καθαρισμο,επισης πηγα κομμωτηριο εβαψα μαλλι,εφτιαξα νυχια και ψωνισα και το κατιτις μου!ολα αυτα ηταν μια ευγενικη χορηγια του μπαμπα! :lol::lol: Το ειχα τοσοοο πολυυυυ αναγκηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Νανα μου εμενα η μπουμπουλα ζεστενεται τοσο πολυ οταν την θηλαζω που ο μονος τροπος τωρα το καλοκαιρι ειναι σε ξαπλωτη σταση,δηλαδη να μην εχουν καμια επαφη τα σωματα μας.Οποιαδηποτε αλλη προσπαθεια θηλασμου στην αγκαλια μου ειναι αποτυχημενη δεν μπορει γιατι ιδρωνει πολυ.

Αυτα κοριτσαρες μου περιμενουμε και νεα απο την συναντηση και ελπιζω να γνωρισω και εγω καμια τωρα που θα ερθω Αθηνα.

Σας φιλω γλυκα ολες και μην ξεχνατε ...σας αγαπωωωωωωωωωωωω!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

καλημερα και παλι απο την ομοεφη κρητη...

αυτη σηκωθηκε στις 6 και τραγουδουσε..την ταισα..και μετα 7.15 και την επιασα να απαγγελει παλαμα..και μετα 8 παρα τεταρτο οριστικο..καλυτερο εινι αυτο απο το 6...φακ..

σοφη μου 1 χαρα σε ακουψω.μπραβο..παντα ετσι ειναι ρε συ..και γω τωρα που πηγα μου κακοφανηκε που φυγαμε..αλλα εχουμε και 1 μπαμπα και 1 σπιτι..δυστηχως η ευτυχως..

χαρα...η φροσω εχει γενεθλια...

νανα...παρακοιμηθηκες νομιζω...τι πραγματα ειναι αυτα;;

Καλημερααααα!!!!

Σωσωκα εμεις σαν να ισιωσαμε λιγο τωρα.....ξυπνησε οπως πριν ,στις 6 ωρες για να ρουφηξει λιγο γαλα και μετα στις 3 ωρες κανονικο ξυπνημα...

7.30 ηταν ορθιος..ετσι θα παει ολο το καλοκαιρι :(:(

Χρονια πολλα στην πιο εμπειρη μαμα !!!!!!

Φροσω πολυχρονη και παντα γερή!!!!!!!

να χαιρεσαι τα υπεροχα αγορακια σου!!!!

emeiς φαγαμε και φρουτο...στις 8.30..τι να την κανω;;θα τη ξαναδωσω φρουτο και μετα μεσημερι..ε ,τωρα 11.30 να τρωει κοτοτπουλο;;υπερβολη..αχ εγω ελπιζω να στρωσει στον υπνο και να ξαναγυρισουμε στις 9 να ξυναει γιατι δε θα το νατεξω το 7-8

καλημεραααααααα και απο μας

εμεις ξυπνησαμε 9παρα ολα καλα υσηχα του βραζω φαγακι για να φυγω να παω στο αλλο μας μπεμπακι αχ ποσο θελω να τον δω.

σοφι ναι να συναντηθουμε εγω τωρα μεσα ειμαι να γνωριστουν και τα παιδια μας.

φιλακιααααααααααααααα

καλημέρα και απο μας!!

εμεις απο 7και 15 στο πόδι, τώρα κοιμούνται πάλι

εγώ πλέον έχω συνηθίσει, μη σας πω οτι μου αρέσει κιόλας να ξυπνάω τόσο νωρίς..

Φρόσω μου χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!! :kiss::kiss:

τρισευτυχισμένη καλως ήρθες να χαίρεσαι τον μπέμπη σου και με το καλό η γαμοβάπτισή σας!!

είμαι η Γεωργία και είμαι καλά :laugh:

μπεμπάκο να σου ζήσει ο ανιψιός!!

σόφη μου μια χαρά σε βρίσκω, καλά να περάσετε και στην Αθήνα!!

σωσω και γω στη μικρή μου κόρη μέχρι 18 κιλά έχω το καρεκλάκι και είναι 2.5 χρονών

μου χάλασε το μούλτι και αγόρασα φρουτόκρεμα σκόνη, δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο τους αρέσει..

με το μεσημεριανό να δω τι θα κάνω, που θα το αλέσω?

ευχαριστω για τις απαντησεις καλε...

χρυσουλα...εφαγε στισ 6 τ πρωι γαλα,8,30 φρουτο...τωρα που θα ξυπνησει τι να δωσω;;;

ρε γεωργια ειχεις καβατζα σκοη φρουτο;;;μπραβο..το μεσημεριανο..βραστο πολυ καλα και με το πιρουνι.η με αυτο που χτυπας το φραπε..δε μου ρχεται κατι αλλο..

αρα εσυ μαρκατ δε θα παρεις αλλο καρεκλακι για τα μεγαλα,ε;;για την κατερινα;;

Σωσω να δωσεις γαλα...

Γεωργια μερικες μερες οντως ειναι ομορφο να ξυπνας πρωι αλλα μερικες σε τρελαινει..δεν θελω να ξυπναει αργα γυρω στις 8.30 θελω..

οκ χρσουλα...να σας ρωτησω κατι ακομα;;τι αυγο δινετε η θα δινετε στο παιδι;;;πειραζει που εχω φαει 1 κολημα να δινω βιολογικο;;εννοω χωριατικο..

μονο πανω σε αυτο το θεμα εχω σκαλωσει..ειμαι υπρωβολικη;;εχει οντως διαφορα θρεπτικη;;βεβαια 50 λεπτα το αυγο παει..αλλο αυτο..

Μας ξεσκισες με τις ερωτησεις σου από χθες!!!! :P:P:P

καλα εννοειται οτι το χωριατικο ειναι το καλυτερο..και εγω το ιδιο..εχει η γιαγια μου στο χωριο κοτες :):) οταν δεν κανουν αυτες θα παιρνω από ενα γειτονα που πουλαει...

διαβασα ενα θεμα τωρα που κατεληξαν οτι πρεπει να ειναι καλα βρασμενο για την αποφυγη σαλμονελας και αν δεν μπορει να το φαει να λιωνεται με λαδακι ή λεμονακι..μια χαρα μου ακουγεται...

το ζητημα ειναι ποτε να το αρχισουμε????

εσεις με τα μεγαλυτερα αγορακια πειτε!!!!

Καλημέρα κι από μας!!!

Πήγαμε εκκλησία, κοινώνισε ο ανθιμούλης, έφαγε το φρούτο του και τώρα κοιμάται...

Σωσώ μου, μαύρο ύπνο έκανα πάλι...

Μάλλον δεν του αρέσει το δωμάτιο του...

Καλώς όρισες τρις!

&γω σε θυμάμαιως γκαστρούλα!

Θυμάμαι που είχες βάλει 1 φωτότου υπερήχου και ο Τόνυ ήυαν ίδιος ο μπαμπάς του!!!

χαχαχα!!!

Ρε κορίτσια... μόνο ο δικός μου είναι φαφούτης;

Φρόσω μου χρόνια πολλά!

Σίγουρα ήταν λάθος του άνδρα σου που τον χτύπησε...

Νομίζω, όμως, οτι το έκανε από το άγχος του... σίγουρα θα το μετάνιωσε μετά...

εγώ είχα γενέθλια και την επόμενη παντρεύτηκα...

Στις 17 Νοέμβρη είχα αρραβωνιαστεί...

Σιγά μην κουβαλήσω καρότσι στην παραλία...

Υποτίθεται οτι πάμε για να είναι ελεύθερο το παιδί και να χαρεί...

Άλλο η Φρόσω... αυτή εχει και 1 ΔΟΝ!!!

Δε βρίσκω μαγιώ σε στυλ σορτσάκι :(

ξέρετε πού θα βρω;

Σόφη, που πήγες οδοντίατρο σου έκανε αναισθησία;

&γω θέλω να πάω...

Τρις, εμένα θηλάζει 2- 3 φορές τη μέρα...

Το έχει μειώσει πολύ...

& μάλιστα δεν το ζητάει εκείνος... εγώ τον βάζω στο στήθος...

ξέρεις από πόσο μηνών μπορεί να αποθηλάσει μόνο του το μωρό;

Η Λάλα πού είναι εξαφανισμένη;

Χαρά είσαι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Τη μια με το καρεκλάκι και την άλλη με τα γενέθλια της Φρόσως!!!

άφησα κάτι ασχολίαστο;

χαχαχα!!!

Ααα, αν ξυπνήσει γρήγορα ο Πετρής μου, θα πάμε κι εμείς θάλασσα!

Χρυσούλα έχω κι εγώ 1 απορία...

Το ξωκλίσι γράφεται με 1 κ ή με 2;

Με το αυγό κι εγώ έχω κόλλημα σωσώ...

Η θεία Ανθούλα έχουν κότες στο χωριό και μου δίνει...

Μου είπε οτι όταν θα ξεκινήσει να τρώει ο Ανθιμούλης μου, θα του φέρνει τα αυγουλάκια της Κυριακής...

για τα μεγάλα σωσω δεν αγοράζω άλλα καρεκλάκια, για τα αγόρια ομως πρέπει γιατι δεν τα χωράνε πλέον τα παλια..

φρουτόκρεμα πήγα και πήρα απο το μπακάλικο της γειτονιάς, που έχει τα πάντα, είναι δυο βήματα απο το σπίτι μου και κάθε μέρα ανοικτό ;)

σκόνη φρούτα έδινα και στη μικρή μου κόρη που δεν έπαιρνε εύκολα βάρος..

αυγό εγω στα κορίτσια δινω χωριάτικο, απο τις κοτούλες της γιαγιάς μου

το μεσημέρι μάλλον θα τους κάνω τραχανά..

σας αφήνω ξύπνησε ο μεγάλος

γιατι ρε χρυσουλα...ποσο τα παιρνεις απο τον γειτονα;;;

εμας μας ειπεχρσουλα μολισ κλεισουμε τον 8ο..δηλαδη σε λιγες μερες..οπως και γιαουτι..

Και λέω... κάτι δε μ' αρέσει έτσι όπως το έγραψα... χιχιχι...

&γω έτσι το είχα σκεφτεί...

Ευχαριστώ κυρία!!!

Ρε Σωσώ... δώσε τις αναλογίες για τον τραχανά που μου έλεγες...

Εγώ γιαουρτάκι του δίνω τα απογεύματα...

Σπάνια του δίνω κρεμούλα, πλέον...

Ρε κορίτσια... ακόμη δεν αδιαθέτισα...

Βρε λες;

Δε θέλω να το σκέφτομαι...

Πάντως, δέκατα δεν έχω... :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...