Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Λοιπόν .....

και εμεις ψαχνουμε για καρεκλακι γιατι σε αυτο που πηραμε πριν γεννηεθει με το ζορι χωραει πλεον...

εκανα μια ερευνα αγορας...της chicco μου αρεσαν παρα πολυ..οι τιμες και τα μεγεθη ποικιλουν...κατα πασα πιθανοτητα θα καταληξουμε στο KEY της chicco εως 18 κιλα..για τα επομενα χρονια εχει η κουνιαδα μου δυο φανταστικα που τα εχουμε αποθηκευσει από τωρα :P:P

αυτο ειναι γυρω στα 200 ευρω..

τσεκαρε και το isofix αν εχει το αυτοκινητο αν δεν εχει και τα συναφη...

στην παραλια σημερα τον πηγα στα χερια..εδω ετσι και αλλιως ειναι δρομος που παρκαρεις και από κατω παραλια , δεν εχεις να διανυσεις τρελη απόσταση...η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω δει ποτε να φερνουν πιτσιρικι με καροτσι αν και υπαρχουν απειρα παιδια καθε ηλικιας...ειναι ζορι βεβαια μη φαει αμμο και πετρουλες...τον καθισα στην ξαπλωστρα..

βεβαια τωρα που το σκεφτομαι με ενα ελαφρυ καροτσι απλο δεν θα ηταν ασχημο..θα ειναι ομως περιορισμενο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σου τρισ...απο που εισαι και τετοια..

ευχαριστω για τις απαντησεις...

ο τονυ εχει δοντια;;

τρωτε το φαητο σας;;

κοιμαται το βραδυ;;;

εμας μας παρακολουθεις;;;ξερεις ποια εχει και ποσα;;;χαχα

Τρισευτυχισμένη καλωσόρισες αν και εγώ έπρεπε να έχω αυτό το ψευδώνυμο :P .

Σωσώ ο δον που θεωρείται από τα μεγάλα παιδιά είναι 19 κιλά και κοντεύει 3χρονών. Του έχω πάρει μέχρι 36κιλά αλλά το μετάνοιωσα. Και σε αυτά τα καθισματάκια που είναι μόνο για τον πωπω μια χαρά κάθεται και δένεται. Στα μωρά πήρα έως 18κιλά. Εσένα είναι και κοριτσάκι άρα θα αργήσει να φτάσει τα 18κιλά. Μέχρι τότε το παίρνει το επόμενο.

Στην παραλία του δον δεν του έπαιρνα καρότσι αλλά στα δίδυμα παίρνω γιατί δεν μπορούμε να τους προσέχουμε και τους 3. Πάντως βολεύει αν θες να μείνεις ώρα γιατί κοιμάται μέσα.

Το αυγό το έδινα στο δον με το κουταλάκι βρασμένο και μετά έτρωγε τη φρουτόκρεμα. Έτσι κι αλλιώς μετά το αυγό θα αντικαταστήσει τη φρουτόκρεμα μέρα παρά μέρα. Αλλά μετά τον χρόνο.

Κι έρχομαι στα δικά μου. Σήμερα είχαμε κι επέτειο γάμου, τρομάρα μας. Πήγαμε για μπάνιο στο κόπα κοπάνα και χάσαμε το......δον.

Αυτό το πράγμα δεν θέλω να το ξαναζήσω. Ο μόνος λόγος που δεν σωριάστηκα κάτω λυπόθυμη ήταν επειδή κρατούσα το Φίλιππο στην αγκαλιά.

Τελικά τον βρήκαμε μετά από 5 λεπτά που μου φάνηκαν σαν αιώνας.

Τα παιδιά και τα μάτια μας κορίτσια. Όλα τα άλλα είναι απλώς φούμαρα.

¨Γεννηθηκα στην Ροδο . Τωρα ζω Αθηνα!! ;)

Ο Τονυ ΔΕΝ κοιματε τα βραδυα (Ξυπναει 5-6 φορες) για βυζοπιπιλα

Εχουμε μονο ενα δοντακι αλλα μπολικη γκρινια που προμηνυει (πως γραφετε γμτ?) και την εμφανιση κι αλλων!!

Τρωμε απ ολα αλλα λιγο, και πολυ μεμε! :woohoo:

Σας παρακολουθω συχνα αλλα δεν ξερω πολλες λεπτοιμερειες για οοοοολες! :) Να κανω τωρα και 100 πους απς για να πεισω οτι δεν ειμαι φεικ?? :woohoo: :woohoo: Χαχαχαχα :laugh: :laugh: :silly:

Τελικά τον βρήκαμε μετά από 5 λεπτά που μου φάνηκαν σαν αιώνας.

Τα παιδιά και τα μάτια μας κορίτσια. Όλα τα άλλα είναι απλώς φούμαρα.

να ζησετε φροσω...

αλλα ολοκληρο δον;;;πωπω..δε μπορω να φανταστω τη φρικη..τι εγινε;;βρηκε το μητσο το χταποδι πουθενα και το χτυπουσε;;;

ποιος το νειχε τον χριστοφορο;;;

αρα φροσω να μην παρω για 36 κιλα..και μενα υπερβολη μου φαινεται..

γιαυτο ρωταω..εγω ειδαι τισ κικο 0-18 με 150 ευρω..

καλα ειναινομιζω..

ο δον ποσο ειναι τωρα;;;και καθεται σε εκεινο που το πηρες γιατι ..αυτο αγορασατε τοτε;;;και δε δυσανασχετει ρε φροσω εκει;;

ακους χρυσουλα..και παλι νομιζα οτι ειχες ακομα 1 κορη γιαυτο σε ρωτησα..χαχα

Φροσω ειναι και ζωηρος...

ειναι στιγμες που τρελαινεσαι....

να ειστε παντα ευτυχισμενοι...

Τρις δε χρειαζονται τα πους απς ..αφου ειπαμε εισαι η εξελιγμενη εκδοση της γκαστρουλας :laugh: :laugh: :laugh:

ε το λεω γι αυτο ρε τρις...

χαχα..

ααθηλαζετε..και εδω θηλαζουν αρκετα κοριτσια..η θηλαζαν..

τι αλλο καλε;;;δουλευεις;;;δουλευες;;;θα δουλεψεις;;;

ξερω και τους αλλους χρονους να τ κλεισω..

τρις να σε πω..εχουμε πολλεσ φιλολογινες εδω μεσα..ενημρωτικα..

:laugh: :laugh: Δουλευω στην vichy Ειμαι σε αδεια μεχρι 6 οκτωμβριου αλλα 16 παντρευομαι με θρησκευτικο και βαφτιζω τον μικρο οποτε ξαναβγαινω σε αδεια! :P Κανω μακιγιαζ και περιποιησεις σε νυφουλες και οχι μονο φυσικα!

Οι φιλολογινες σιγουρα θα μου χρειαστουν!!!! :laugh: :laugh:

Χρυσουλα η πολυ βελτιωμενη εκδοση θα ελεγα!!! :laugh: :laugh: Εκει που φοβφμουν και τον ισκιο μου... τωωωωωωρα!!!!! Ποιος με πιανει! Το παιδακι μου μου εδωσε ζωη!! :)

Ναι Σωσώ υπερβολικό είναι πάνω από 18 κιλά.

Ο δον κάθεται μια χαρά εκεί. Ξέρει ότι αυτοκίνητο=καρεκλάκι και δεν κάνει ποτέ νούμερα.

Στις 30 Αυγούστου κλείνει τα 3.

Ο Χριστόφορος έμεινε στη γιαγιά λόγω της βροχιολίτιδας.

Το δον τον πρόσεχε ο Αντώνης. Είμασταν μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι που γενήσαμε μαζί με την κοπέλα, το δον εγώ τον γιο της κι εκείνη. Παίζανε μαζί και τον βλέπουμε να τρεχει. Τρέχει πίσω του ο Αντώνης κι έτσι απλά εξαφανίστηκε. Ψάχναμε όλοι. Ειδοποίησα αμέσως το σεκιούριτι να κείσει τις εξωτερικές πόρτες.

Τελικά τον βρήκε ο φίλος μας. Έτρεχε ακόμα, είχε φτάσει στην άλλα μεριά της εγκατάστασης. Νόμιζε πώς τρέχαμε κι εμείς από πίσω του.

Ο Αντώνης τον μάλωσε πάρα πολύ, του έδωσε και μία και μετά τσακώθηκα άγρια με τον Αντώνη. Ο δον είναι 2,5 χρονών εκείνος τον πρόσεχε άρα αυτός φταίει. Κάνω λάθος βρε κορίτσια;

στη βισι;;;μονο απο περιοδικα την ξερω συτην τη μαρκα..

σε μενα τα καλλυντικα χαλανε..χαχα..εχεις φεις η σκαιπ;;;θελετε να μας πειτε την ιστορια με τη γκαστρουλα εσεις οι παλιες;;;;;;;;;χαχα..εγω γαμοβαφτιζω 7 νοεμβρη..μωρε 17 επρεπε να ητανε..

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ μεγαλη μου συμπαθεια καλως ηρθες εχεις και υπεροχο ονομα γιατι και την αδερφουλα μου που γεννησε σημερα την λενε αννα

κοριτσια σας ευχαριστω για της ευχες να το ξανα πω ο μπεμπακος 2 ειναι κουκλος αχ ποσο χαρουμενη ειμαι μετα απο τοσο καιρο.

αποψε μονη ο αντρας μου δουλευει βραδυ

καλε τη εγινε με την συναντηση δεν καταλαβα ειπατε τιποτα;

φροσω μου τρελλαθηκα που σε διαβασα ειμαι που ειμαι απεγινα με την ιδεα και μονο οτι εχασες εστω και λιγο το παιδι. οντως τα παιδια και τα ματια μας.

για το καρεκλακι εγω εχω της αδερφης μου μεχρι να παει ο μπεμπακος της εξι μηνων και θα της το ξαναδωσω μετα θα τον βαζω στην καρεκλα με μαξιλαρακι αυτα!!!!!!!!!!!!!!

ΣΩΣΩ έγραψε:

..εγω γαμοβαφτιζω 7 νοεμβρη..μωρε 17 επρεπε να ητανε..

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δεν εχω! :( Γιατι 17 κι οχι 7? :huh:

frosobal ειμαι υπερ της τιμωριας αλλα οχι της βιας εστω κι αν ξερω οτι ισως δεν θα αντεξω και θα της φαει κι ο δικος μου καποτε... :angry:

Ομως δειξε λιγη κατανοηση γιατι σε ολους μπορει να συμβει. Τα παιδακια δεν καταλαβαινουν και κανουν την βλακεια σε 0 χρονο. Δεν τα προλαβαινεις!!! Μην τσακωνεσαι. Συμβαινουν αυτα! :)

φροσω οκ.....με διαφωτισες ...οποτε μαλλον για μονο 18 θα παρω..

ρε χαρα δε καταλαβα που θα τον βαζεις μετα....ποια μαξιλαρια;;;

καλα εκανες φροσω..αλλα ανθρωπος ειναι και αυτος..δε ξερω..ειναι πολυ ευκολο...να σου ξφυγει παιδι απο τα ματια...ετσι νομιζω..

βρε τελος καλα,ολα καλα..εχει και αυτος μεριδιο ευθηνης...

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Μπεμπακος ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ειδες μια ζωουλα φευγει αλλα ερχετε μια αλλη ;) )

αννα εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα ετσι ευχαριστω ;););)

κοριτσια ευχαριστω

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Δεν εχω! :( Γιατι 17 κι οχι 7? :huh:

frosobal ειμαι υπερ της τιμωριας αλλα οχι της βιας εστω κι αν ξερω οτι ισως δεν θα αντεξω και θα της φαει κι ο δικος μου καποτε... :angry:

Ομως δειξε λιγη κατανοηση γιατι σε ολους μπορει να συμβει. Τα παιδακια δεν καταλαβαινουν και κανουν την βλακεια σε 0 χρονο. Δεν τα προλαβαινεις!!! Μην τσακωνεσαι. Συμβαινουν αυτα! :)

Εννοείται πώς συμβαίνουν σε όλους, αλλά επιτέθηκε πολύ άγρια στο παιδί ενώ στην ουσία αυτός έφταιγε.

Το λυπήθηκα μωρέ. Παιδί μου είναι.

frosobal έγραψε:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Εννοείται πώς συμβαίνουν σε όλους, αλλά επιτέθηκε πολύ άγρια στο παιδί ενώ στην ουσία αυτός έφταιγε.

Το λυπήθηκα μωρέ. Παιδί μου είναι.[/quote:cmav11cj]

το δικο μου θα το μαυρισω το κωλο...κατσε να μεγαλωσει να πιανεται λιγο..ο κωλος!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...