Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Ελενη πολυ ωραιες φωτο!

και η Ειρηνουλα κουκλα!!! και αν παρουμε παραδειγμα τη μαμα, ξερουμε ποσο ομορφη θα αιναι και οτνα μεγωλωσει!!!

καλε στη ζητησε κανεις για νυφη;

βαζουμε υποψηφιοτητα!!!

νομιζω ταιριαζουν πολυ με το Σπυρο μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μόλις έφυγε η αδερφούλα μου, ήπιαμε καφεδάκι στο μπαλκόνι..

τα μανάρια μου κοιμούνται

είμαι στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό

είμαι στον 4ο χρόνο γιατί παίρνω ενα ενα τα μαθήματα, ε δεν προλαβαίνω περισσότερα..

εντάξει έχω αρχίσει σιγά σιγά το διάβασμα, ελπίζω να προλάβω..

βροχές ακούω, εμεις πάλι πολύυυυ ζέστη

το απογευματάκι θα πάμε για μπάνιο

Βαγκ την είχε ζητήσει ο Ανθιμούλης μου αλλά τον πούλησε για τον γαλανομάτη Φιλιππάκο...

Αλλά έφαγε πόρτα!!!

χιχιχι!!!

Νομίζω οτι επειδή η Ζωσώ δεν τρώει κρέας, αηδειάζει και το μοσχαράκι της Μαρθούλας...

Δε νομίζω να φταίει το μούλτι...

σωστά Σωσώ;

Οχι ρε Καλυψουλα..

οι παρουσες εξαιρουνται!!!!χαχχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh:

Χαρα χθες βραδυ καθοταν ο αντρας μου στον νυπολογ. και νγι΄αυτο δεν απαντησα....

κοιμηθηκα νωρις και ευτυχως γιατι ο μικρος στις 3 ξυπνησε και ξανακοιμηθηκε στις 4!!!!τι εχει παθει ρε κοριτσια?????γιατι εχει αλλαξει το ωραιο προγραμματακι που ειχαμε?????

Ελενη η μικρη αψογη!!!!!

τα υπολοιπα θα τα διαβασω μετα..

ξεπουπουλιαστηκα...1 χαρα..

βαγκ μαλλον δε το εψησα καλα..θα σας πω την πεπομενη φορα..καινουργιο ειναι το εργαλειο..

νανα σιγυρα με γαντια το πιανω..και να το βαλω στη κατααρολα.αφου θα ξερασω οποτε το μυριζω..

χρυσουλα και σεις οτι ναναι προγραμμα,ε;;

τρωει τουλαχιστον;;εμεισ χθς μονο με γαλα τη βγαλαμε..και αυο λιγο..

γεωργια μπραβο και παλι!!

σας ευχαριστω ολες κοριτσια!!!!!!!!!!!

ναι μονη μου βαφτηκα..

μου εχει μεινει λιγο κοιλιτσα και μενα...

αμα κανω κανενα κοιλιακο πιστευω θα σφιξουμε..

βαγκ εγω την κορη μου την θελω εδω στην κρητη..

αν θελει ο σπυρος να κατεβει κρητη δεν με πειραζει.. :laugh: :laugh:

ισμηνη θα σου ζησει το ιολακι σου...

Ελένη σου έστειλα μέιλ.

Ο Χριστοφοράκος πάλι βροχιολίτιδα έχει :( .

Παίρνει αερολίν και αταράξ και βλέπουμε....

Όλα αυτά τα κάνει από αλλεργείες. Ελπίζω μετά το χρόνο να στρώσει.

Ισμήνη εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, που θα πάνε, να καταπλήξεις τον κόσμο και ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΙΟΛΗ, ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ, που πώς να μην είναι άλλωστε αφού θα πάρει και το Φίλιππο :P .

Αυγό εμένα μου είπε μετά το χρόνο. Ψάρι τρώμε από 7,5μηνών.

Ο κάθε παιδίατρος τα δικά του....

γεννησαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολα καλα ενας παιδαρος με μεγαλα μαγουλακια 3480.

σιγουρα φρωσο ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του.

και περαστικα στο χριστοφορακο δωστου ενα φιλακι.

εγω δεν εχω κοιλιτσα ουτα παχακια εχω κορμι λαστιχο εεεε γεωργια και μαρια που με ειδατε απο κοντα; χαχαχαχαχαχα

ΙΣΜΗΝΗ να σου ζησει γερη και δυνατη καλοφωτιστη ευχομαι ολα να ειναι τελεια που ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε.

καλε μαρια πηγατε στη συναντηση; αντε πες μας;

καλε για το αυγο της χαρας θα απαντησει καμια;;;;;;;;;;;;χαχα

να σας ζησει ο τσουτσουνιαρης χαρα...

ρε φροσω..παλι;;αλλεργικο θ ΜΑς ΤΟΝ ΔΩΣΕΙς;;;ΕΛπιζω να σταματησουν μετα το χρονο..το πουλακι μου..καλοκαιριατικα!!

Eleni_sk έγραψε:

και ο ανθιμουλης ειναι κουκλος...

αλλα θα την δωσω σε οποιον ερθει να κατσει εδω στην κρητη... :laugh: :P

δειτε το και αποφασιστε!!!!!!!!

ε ναι γιατι ως γνωστων οι κρητικοι δε φευγουν απο το τοπο τους για κανενα λογο...γεια σου ρε ελενηη!!!!! :P:P:P

Χαρα να σας ζησει ο νεος μπεμπακος!!! να ειναι καλα το μωρακι και ησυχο!

Σωσω και Ελενη, εμενα 2 στις3 κρητικες ξαδερφες μου παντρευτηκαν και μενουν εκτος Κρητης! η μεγαλη μενει εδω Περαια και οα ντρασ της ειναι απο Φαρσαλα, η μεσαια μενει Αθηνα με αντρα Αθηνοζακυνθηνο. η μικρη παντρευτηκε μονο κρητικο και μενουν Τυμπακι και οπου να ' ναι θα φερουν στον κοσμο την μπεμπουλα τους...

Κατσε και εσενα να παει να σπουδασει αλλου η κοπελια σου και θα δουμε αν θα θελει να μεινει τελικα Κρητη! :P

παντως εμενα δε με χαλαει να παντρευτει το παλικαρι μου εκει. θα εχει και τη θεια μου κοντα. καλη κοπελα να ειναι μονο και να αγαπιουνται...

καλα, φανταζεστε πλακα πλακα, μετα απο καμια 20φευγα χρονια, να τα φτιαξουν με κανενα παιδι σας!!! :laugh: γιατι μονο βουνο με βυνο δε σμηγει! και μην το γελατε καθολου...

εγω τον αντρα μου τον πρωτογνωρισα στα 17 μου περιπου. ενας ξαδερφος μου τα ειχε με την αδερφη του και στο παρτυ του ξαδερφου μου ηθελαν να μας τα φτιαξουν γιατι ταιριαζαμε που ειμασταν του αθλητισμου. αλλα και οι δυο ειμασταν στον κοσμο μας. οταν γνωριστηκαμε στο τμημα κανενας δεν θυμοταν το οτι γνωριζομασταν. αφου τα φτιαξαμε και μετα απο καιρο, πανω στην κουβεντα βγηκε στην επιφανεια!!! :woohoo: παθαμε και οι δυο την πλακα μας! :woohoo: ισως απο εκεινη τη στιγμη να σκεφτηκαμε και οι δυο οτι θα την παμε μακρυα τη βαλιτσα... :kiss:

καλε εσεις που βρεθηκατε, πως περασατε;;; που ειναι οι φωτο;;; παλι βραδυ που δε θα δω θα τις βαλετε;;; το απογευμα θα παμε επισκεψη σε ενα συναδελφο που βαφτισαν σε χωριο της Καρδιτσας και εν πηγαμε...

Σωσώκα εγώ είμαι εδώ, αλλά μπήκα να πω καληνύχτα!!!

χαχαχα!!!

Μη σχολιάζεις και είμι κομμάτια!!!

Από τη ζέστη και την αϋπνία...

Κτά τις 7 πήγαμε για φαγητό με τον άνδρα μου και ο Άνθιμος κοιμάται από εκείνη την ώρα :woohoo:

Εγώ απάντησα στη Χαρά για το αυγό.

Δε με προσέχεις Σωσώ...

Χαρά μου να σας ζήσει ο μπέμπερος!!!

& άλλος μαγουλάς;

ΤΥΧΕΡΗ!!!

χαχαχα!!!

Αχ Ελένη μου... και η μανούλα μου έτσι έλεγε... χαχαχα!!!

με τον πέτρο, ως γνωστόν, σπουδάζαμε μαζί...

Όταν τα φτιάξαμε και το είπα στη μαμά μου, η πρώτη της ερώτηση ήταν "από πού είναι"...

όταν την είπα από "Κύπρο", κόλλησε για λίγο και μου λέει: "ε, εντάξει μωρέ... δε θα τον παντρευτείς κι όλας..."

Αχ μανούλα μου!!!

Ευτυχώς, δε βήχει σήμερα!!!

φτου φτου φτου!

Καληνυχτούδια σας!!!

Ισμηνη μου ελπίζω ολα να εχουν παει καλα και οπως τα σχεδιασες...

Χαρα η κουνιαδα μου στα παιδια τον κροκο τον δινει ακομα μεσα στα πρωινα φρουτα λιωμενο..εμενα δε μου αρεσει αυτο..θα του τον δωσω με το κουταλακι κανονικα σιγα σιγα..Να σας ζησει ο μπεμπης ..παντα γερός και τυχερος!!!!

Φροσω περαστικα στο αγορακι σου..να γινει γρηγορα καλα..

Σωσω κανε τις ερωτησεις τωρα!!!!!!

Καναμε και το πρωτο μπανιο στη θαλασσα σημερα..

τελεια!!!!λες και κολυμπαει χρονια ο μικρος...

τρελη χαρα και απειρα γελια...

ευτυχως και για βραδυ εφαγε κανονικα..και κοιμηθηκε αμεσως...

αντε να δουμε... ;);)

Καλα το ρωτας????

και οι μισες του Σεπτεμβριου εμαστε...

σε θυμαμαι από τοτε που ησουν gastroula!!!!

καλωσηρθες στην παρεα μας και να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!

Καλησπερα κοπελες!!!!!

Τι μου κανετε?

χαρα μου να σας ζησει!!!

Ισμηνη μου ολα καλα?Ελπιζω ολα να πηγαν τελεια!!!

Τρισευτυχισμενη καλως ηρθες!!!

Τι ζεστη ειναι αυτη ρε γμτ....

Δροσισε λιγο εχθες κ σημερα παλι τα ιδια....

Για τα ιδρωτηρια τι κανετε???Γεμισε στα μαγουλακια της κ στον λαιμο της....Το καιμενο...Κ την κανω 3 φορες την ημερα τουλαχιστον μπανακι..

Χρυσουλα του αρεσε ε???Τελεια!

Σωσω για ρωτα τωρα που ειμαι κ εγω!!!!!

loipon...triσ ennoeitai kai na eruεις...

αλλα για συστησου πρωτα σε ολες...εγω ειμαι του καλωσορισματος...πως γινονται αφου συστηνονται να εξαφανιζονται...δε ξερω..

ερωτηση 1...λοιπον..εμας μας δωσανε 1 καρεκλακι αυτοκ για μεχρι ...αυτες τις μερες...λεμε να αγορασουμε καινουργιο...

τι να παρω;;0-18 που μας αρεσε 1 της κικο;;;η το πιο μεγαλο;;18 κιλα ποτε θα ειναι;;και γενικα μεχρι ποτε καθονται τα μουλικα σαυτα τα ορθοπεδικα καθισματα;;;

εσεις πυ εχετε μεγαλυτερα παιδια..

ο αντρας μου ειπε να παρω αυτο μεχρι 36..αλλα μου φαινεται υπερβολη..ολοκληρη γομαρα να καθεται εκει..

και θελεουμε να παρουμε 1..οχι 100...

η δευτερη ερωτηση..στη παραλια τα πατε με το καροτσι;;;

γιατι εγω την πρωτη φορα που την πηγα την πηγα..στα χερια..και ειναι κουραστικο..

την αμολυσα κατω..και ετρωγε...αμμο..

μπραβο χρυσουλα που του αρεσε το μπανιο..

εμεισ θα παμε αυριο με το καλο..

Γεωργια δεν παιζεσαι!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Αγιαρικη θα την κανεις!!!!Εγω ετσι κ την εβλεπα να τρωει αμμο συγκοπη θα παθαινα!!!!! :laugh: :laugh:

Εμεις κουβαλησαμε και το καροτσι εκτος απο ολα τα αλλα!!!

Για το καθισματακι κ εμεις πρεπει να παρουμε τωρα κ θα βρω ενα απο 10κιλα μεχρι οσο πιο πανω γινεται!!!

Λοιπον σωσωκα!!!!! (Ονομα και πραμα :laugh: :laugh: ) Ειμαι η Αννα 29 χρονων και εχω εναν μπεμπη. Θα τον βγαλω Τονυ (Αντωνη) Τι αλλο???

Τωρα στις ερωτησεις σου

1) Δεν εχω σοβαρη αποψη αλλα ξερω οτι τα παιδακια καθοντε σε κσαθισματακι τουλαχιστων μεχρι 5 χρονων! Αρα παρε το μεγαλυτερο καλου κακου... ;)

2) Κι εγω στα χερια τον περνω γιατι σκεφτομαι οτι θα γινει χαλια το καροτσακι με τα αλατια και τα χωματα και πως να το πλυνω μετα? :dry:

Γιατι καλε να παθεις συγκοπη? Εμεις την μιση παραλια φαγαμε!! :P Τιποτα δεν παθαμε! κι οππως λεει η μαμα μου "¨το παιδι να δεν φαει σκ..α και αμμο δεν μεγαλωνει!" :woohoo: :woohoo: :silly:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...