Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

Αθηνά κι εμένα ο μικρός το ίδιο κάνει. Δεν θέλει να θηλάσει πλέον.

Από αυτά που γράψατε τίποτε δεν ισχύει, ούτε τα φαγητά ούτε η ζέστη.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον αφήσεις να πεινάσει.

Ο μεγάλος τρώει μια χαρά, ο μικρός θέλει μπιμπερό. Τη νύχτα όμως όταν ξυπνάει τον βάζω και τρώει. Τον πιάνω στον ύπνο χεχε.

Καλυψώ αφού δεν μπορεί να σε απολύσει γιατί να του πληρώσεις τα μισά ένσημα;

Να στα βάλει κανονικά κι αν όχι κάνε του καταγγελεία στο ΙΚΑ.

Χρυσούλα δεν έχεις ανάγκη 2 κιλά. Μια χαρά σωματάκι έχεις στις φωτό που μας έστειλες.

Σωσώ τί κάνει το ματάκι της μικρής;

Αλέκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φρόσω, έχω δοκιμάσει τα πάντα...

Να τον ταΐσω κοιμισμένο, να τον αφήσω νηστικό, να πάω σε σκοτεινό δωμάτιο, να βάλω κανά κολιέ...

Σίγουρα 1 πρόβλημα είναι η ζέστη...

Καμιά φορά φεύγει από την αγκαλιά μου, κάθεται μπροστά μου και θηλάζει... χαχαχα!

Τώρα το βράδυ είπιε αρκετά καλά...

φτου φτου φτου.

Άνοιξα και θέμα και οι περισσότερες μου είπανε οτι είναι φάση που θα περάσει...

όποτε κοιμάται, τον πιάνει βήχας...

του έδωσα σιροπάκι...

σήμερα θα πηγαίναμε γιατρό αλλά πέθανε η μαμά της γιατρού...

Πριν από λίγο πήγαμε για καφέ με 1 ζευγάρι που η κοπέλα είναι έγκυος σε δίδυμα...

16 βδομάδων...

Δεν μπόρω την ιδιοτροπία...

έπρεπε να βρούμε καφετέρια με πολυθρόνα...

Τη μια της μύριζε λεμόνι, την άλλη φράουλα...

ο άνδρας της ήταν ρομποτάκι...

Έλεος!!!

Το χειρότερο...

κάτι είπανε για την αρρενοπότητα των αγοριών...

εκεί είπα εγώ οτι θέλω ο γιος μου να έχει την υγεία του και να είναι ευτυχισμένος με τις επιλογές του... κι ας γίνει γκέι...

Έγινε έξω φρενών και τι γύρισε και μου λέει... ε τότε ας γίνει και ναρκωμανής...

Είναι και φιλόλογος...

Μόνη μου μιλάω πάλι;

Ο άνδρας μου έφυγε για δουλειά και ξαπλώνω στο δωμάτιο του Άνθιμου...

πριν από λίγο είπιε γύρω στα 150 μλ νερό...

edv και μεις...εμεις ειχαμε γκρινια σημερα..σε ξερω πως θα παει η νυχτ..και εχω 1 εντυπωση οτι δεν την ενοχλει η ζεστη..κατι αλλο ειναι..θα το ανακαλυψω..εχω μυτη εγω..

(βουγιουκλακη)..χαχα..

ο λαιμος μου σαν να ποναει γιατι μαλλον εφαγα 3 παγωτα,ε;;

μαλακια..

κοριτσια σας ειπα το σκαιπ μου..georgia.kaltzidou.οποια θελει ας με βρει..

xrysoyla..τι κανεις;;λεω να κανω μπισκοτα για το παιδι..κουακερ με μπανανα..μη κοροιδευεται..σας ακουω..

φροσω ωραια τα λες..

και ειμαι σιγουρη οτι τα κανες και ωραια..δε σε φοβαμαι..

καλυψω..το παιδι σου τρελαθηκε παλι,ε;;

ρε μηπως να το πας σε κανενα ψυχιατρο;;

η εσενα μηπως;;;

χαχα..

νανα...θα σε μαλωσω..κοιτα την ωρα!

ευτυχως κατι εφαγε σημερα περισσοτερο από αλλες μερες...εβρεξε για τα καλα και δροσισε βεβαια...

να ευχηθουμε και στην Ισμηνη να πανε ολα καλα αυριο και πανω από ολα να ειναι ηρεμη η Ιολη!!!!!

Νανουκα γιατι εκνευριζεσαι με τις ιδοτροπιες των αλλων????αστους να λενε ό,τι θελουν..πάντως πληροφοριακα οι περισσοτεροι φιλολογοι, να ξερεις, οτι ειναι αρκετα προβληματικοι, κομπλεξικοι και αφορητα μιζεροι :P:P:P

Ναι, Σωσώ μου, έχεις δίκιο... νύσταξα...

κορίτσια μη μιλάτε για βροχές και δροσιές...

έχεις δίκιο βρε Χρυσούλα μου!

Ιολάκι!!!

έτοιμη για το μπανάκι;

Ισμήνη μου, όλα να πάτε τέλεια και καλό κουράγιο!!!

γεια σας κοριτσιαααα

μαρκερ σε βρηκα στο skype ως μαρια κερατσα οχι με αυτο που εδωσες δεν υπαρχει και σου εστειλα σε αυτο μυνημα.

κοριτσια ειδα χρυσουλα κοριτσαρος και αυτη τελεια μιλησαμε το χαρηκα δεν ειδα το μπεμπακι της αλλα πιστευω να το δω χρυσουλα περιμενω.

ελενη φοβερες οι φωτο αλλη μια ομορφη μανουλα του οκτωβρη και η ειρηνουλα κουκλιτσα να σου ζησει.

εμεις πηγαμε παιδιατρο καναμε εμβολιακη πολυ κλαμμα το μωρακι μου πηγαμε 72μισο 9800 σοφιαααα ακους;

παλι μοσχαρι με λαχανικα σε λιγο ο μπεμπακος μου θα μουγκριζει σαν μοσχαρι με τοσο που τρωει αντι να πει μαμα θα πει μμμμμμμμμμμμμ τι να πω με τον γιατρο που εμπλεξα ακου τρεις μηνες μοσχαρι αυτος θα ετρωγε τρεις μηνες καθε μερα μοσχαρι με λαχανικα και το μονο που μας αλλαξε ειναι να τρωμε κροκο απο αυγο ειπε να του το βαζω μεσα στο φαγητο αλλα δεν γινεται μεσα στο φαγητο συχαινομαι σκετο θα του κατσει στο λαιμο του ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ;

χρυσουλα μου κ εδω ζητανε πολλα φροντιστηρια φιλολογους...απλα εγω πρεπει να κανω σημειωσεις πριν παω γιατι τα εχω ψιλοξεχασει...αλλα με τη μπουμπου που χρονος...παντως κομπλεξικια δεν ειμαι!!! ;)

να ευχηθω κ εγω να πανε ολα καλα στη βαφτιση της ιολης αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα τελεια κ οτι η ισμηνη θα εντυπωσιασει με ολα οσα εκανε.

εβαλα κ εγω σκαιπ maria.mersinia κοριτσια βαλτε με στις επαφες σας..

χαρα κ σωσω δε μπορω να μιλησω τωρα γτ κοιμουνται κ τα 2 τα μωρα μου..

αυριο θα βρεθουμε με μαρακι κ μαρκερ στο μολ.....θα σας πω εντυπωσεις το βραδυ γτ εχουμε το απογευμα κ παιδικο παρτυ..

ποιος ακουει τη μπουμπου με τοσο κοσμο γυρω της...

χαχα καληνυχτα!! ;)

λοιπον κοριτσια σας φηνω..παω να την πεσω...ελπιζω να εχουμε καλο βραδυ..σε ολες..

ΙΣΜΗΝΗ να πανε ολα καλα..να ειναι ολα καθαρα και ησυχα..ο τσακυ θα αποκτησει ονομα επιτελους!θα τα πουμε και αυριο..

καλυψω....καλα να περασετε..μηπως να την εδινε κανενα παιδακι καμια καταλαθος να ταβλιαστει στον υπνο να μη καταλαβει τιποτα;;

να πρασετε καλα με τα κοριτσια..

εγω αυριο αποτριχωση...γιατι τελευταια χρησιμοποιω περισσοτερο σαμπουαν παρα αφρολουτρο..λογω τριχας..

χαρα μ τρελαινει ο τροπος σου..τα κεφαλαια..απαντηστε καλε κοριτσια..και μενα ενδιαφερει

λοιπον το πρωι δεν θα ειμαι εδω θα εχω παει στο μητερα περιμενω να μου πειτε τροπους μη με ξεχασετε γιατι δεν ξερω πως να του δωσω το αυγο.

γεωργια καλο; τη να κανω αφου δεν ξερω πως θα μου απαντησετε καλε;

καληνυχτα και ονειρα γλυκαααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Γεια σας κοριτσάρες!

Αύριο φεύγουμε για Εύβοια στα πεθερικά μου,θα γυρίσω μάλλον αργά τη Δευτέρα οπότε Τρίτη θα σας ξαναδιαβάσω.Κανονίστε να γράψετε τα μαλλιοκέφαλα σας.

Φρόσω τι γέλιο έκανα με το μήτσο το χταπόδι, :laugh: είναι απίστευτος! :lol::lol::lol:

Καλυψώ,Μάρκερ σας έστειλα αίτηση για προσθήκη επαφής στο σκαιπ.

Μάρκερ παραπονιάρα καλά που η μπεμπάκος έγραψε με τι όνομα σε βρήκε γιατί κι εγώ σε έψαξα με αυτό που έγραψες και δε σε έβρισκα με τίποτα.

Νανούκα, αν καταλαβες καλά η Καλυψώ εννοούσε ότι βρωμάνε οι μασχάλες σου από την απλυσιά και γιαυτό δεν θηλάζει το παιδί.

Οχι εγώ...η Καλυψώ!:P

Ισμήνη με το καλό! :kiss:

Ελένη, κοπέλα μου δεν έχω λόγια!Τι κούκλα είσαι εσύ!Και δεν το λέω για κοπλιμέντο, το εννοώ!Είσαι και κούκλα, έκανες και τέλειο μακιγιάζ!Μη μου πεις ότι βάφτηκες μόνη σου,θα πάθω!Τα μάτια απίθανα!Τι ματάρες έχετε και οι 2 γονείς και γιαυτό βγήκε το παιδί με εκθαμβωτικά γαλάζια μάτια.Μα όλα πάνω σου βρε κοπέλα μου τέλεια.Το φόρεμα,σεμνό για εκκλησία αλλά και θηλυκό με φοβερό χρώμα, το χτένισμα, το μακιγιάζ, έχεις και κορμάρα-γαμώτο. Εσύ κόντεψες να επισκιάσεις και την πρωταγωνίστρια!Φτου σου κοπελάρα μου! Τώρα που το θυμήθηκα, ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω, έχει μείνει σε καμιά σας κοιλιά;Γιατί εμένα δεν έχει φύγει, έχω παχύνει κιόλας αλλά δεν είχα αν και στρουμπουλή ιδιαίτερα κοιλιά,πλαϊνά ψωμάκια μέσης ναι, κοιλιά ιδιαίτερα όχι αλλά τώρα έχω κι απ¨αυτή γαμώτο.Εσάς σας έφυγε ρε κωλόπαιδα;

Σωσώκα, ταλαιπωρία μεγάλη με τον ύπνο το κομμάτι ε;Είναι που κορόιδευες την ώρα που ξυπνά ο δικός μου αν θα μοιράσουμε το γάλα ε;Ελα παρείτσα να το μοιράσουμε βρε!Κατσικίσιο!

Μπεμπάκο, το αυγό δεν καταλαβα γιατί δεν μπορείς να το βάλεις μέσα στο φαγητό του το μοσχάρι;Δεν κάνει να μπερδέψεις κρέας με αυγό;Πάντως μια φίλη μου του το βάζει μέσα στη φρουτόκρεμα!Ξέρω...μπλιάχ...αλλά αυτός το τρώει μου λέει.

Αλεκάκο που είσαι ρε γαμώτο;Ελπίζω να είσαι καλά!

Α!Το δικό μου όνομα στο σκαιπ είναι kyriaki98 Το 98 μη με ρωτήσετε πώς προέκυψε;Το αποφάσισε ο σκαιπ ο ίδιος λέει γιατί είχε κι άλλες Κυριακές και προτού προλάβω να του πω πώς και τι έβαλε αυτόματα μία από τις τρεις εναλλακτικές που μου είχε δώσει, δημοκρατικά πράγματα δηλ.

Καληνύχτα σας, καλό σαββατοκύριακο, βγείτε με τα κουκλιά σας, διασκεδάστε, περάστε τέλεια!

καλημέρα όμορφες!!

είστε καλά?

εμεις μια χαρά

χθες το αντρί μου είχε πυρετό μέχρι 37.5, τον πήγα το πρωί στο γιατρό και τον έκανα εξέτασεις αίματος και ούρων, οι οποίες βγήκαν καλές, μόνο χαμηλό σίδηρο έχει..

θα ξεκινήσουμε σήμερα αγωγή και για 1 μήνα, με σίδηρο δηλαδή

σήμερα το πρωί δεν είχε καθόλου πυρετό, σούπερ λοιπόν

λοιπόν εύχομαι στην Ισμήνη να τα περάσουν τέλεια σήμερα, να πάνε όλα καλά και να καταπλήξει με τα όμορφα πράγματα που έφτιαξε!!

Ελένη μου τι κορίτσαρος είναι η κόρη σου!!

τι όμορφα μάτια

φτου φτου

και συ όμως μια κούκλα!!

το φόρεμά σου υπέροχο, μου άρεσε απίστευτα η πλάτη!!

να ζήσετε Ελένη μου, πολύ όμορφη οικογένεια!

Νανούκα αν τον έβαζες στο κρεβάτι, χωρίς να τον ακουμπάς καθόλου και εσύ απο πάνω του να του έδινες γαλατάκι?

λέω μήπως?

Ντομινικ καλά να περάσεις στην Εύβοια!!

Μπεμπάκο με το καλό η αδερφή σου!

αν το έδινες με το κουταλάκι τον κρόκο, χωρίς να τον βάλεις σε άλλο φαγητό?

εγώ έτσι έκανα, μια χαρά τον έτρωγαν

σωσω καλή αποτρίχωση

Καλυψώ καλή υπομονη με τον 'πούτανο'

χαχα

δεν μπορώ τρελαίνομαι, είσαι φοβερή

καλά να τα περάσετε εσέις που θα βρεθείτε

επίσης εγώ γάλα δίνω το Neslac της Nestle το εβαπορέ, που το αραιώνω με νερό

σούπερ μια χαρά το πίνουν

δηλαδή πλήττω με τη σκόνη, βαριέμαι και αργώ αφάνταστα..

ενω αυτό στο πιτσ φιτίλι είναι έτοιμο

τα φιλιά μου στις υπόλοιπες

επίσης χθες το απόγευμα πήγα για ψώνια

όχι για μένα καλέ, για τα παιδιά

τους πήρα παπούτσια και ρούχα και μετά έκατσα για καφέ στην πλατεία με την αδερφή μου και μια φίλη μας

ωραία τα περάσαμε..

εμένα από παπούτσια μου αρέσουν πολύ τα μούγερ και τα κροκοντιλίνο για τις κόρες μου, στα αγόρια πήρα από τα mothercare

οπως καταλαβαίνεται κοιμούνται όλα και εγώ απολαμβάνω το καφεδάκι μου

αργότερα θα πάμε για μπανάκι

τα λέμε

καλημερα..ρε μαρκατ ενα ενα μας μας βγαζεις;;;σε λιγο θα μας πεις οτι εισαι 2οπαντρεμενη και εχεις αλα παιδια απο το πρωτο σου γαμο..τι σπουδαζεις;;;

τελεια που βγηκες για καφε..

ντομ εισα θεα...ψηφιζω..καλε ποια κοιλια;;εγω παντως δεν εχω..πλακα θα ελεγα..βεβαια εαι και απο τη διατροφη..τι λες μωρη τρελη;;μεχρι και η καλυψω φανταζεται οτι της εμεινε κοιλιΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..χαχα..

ασε ντομ..δε προλαβαινουμε τιποτα..

ελενη σχολιασα και στο φεις..η κορη σου πολυ καλη..σα τη μανα της..

ντομ καλα να περασετε..

ισμηνη...σε σκεφτομαστε..

Καλημέρα!

Ισμήνη μου, η θετική μας ενέργεια είναι κοντά σου!

Χρά, εγώ θα σου πρότεινα με το κουταλάκι.

Είναι μαλακός ο κρόκος...

Η κουνιάδα μου το έβαζε στη φαρίν λακτέ...

Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου χθες το βράδυ...

Μέχρι τις 2:30 ξυπνούσε συνέχεια, έβηχε και έκλαιγε...

μόνο νερό έπινε...

Του έδωσα παναντόλ και κοιμήθηκε...

Στις 6, όμως... ντούρος ο κύριος!!!

Μα τι στο καλό... δε νύσταζε;

&σήμερα το πρωί είπιε καλύτερα το γαλατάκι του...

χαχα Ντομ!!!

Να σου πω... ο δικός μου ο ιδρώτας δε βρωμάει... χαχαχα!!!

Μαρκάτ μου, τι σπουδάζεις;

Κοριτσάκια καλά να περάσετε που θα πάτε για καφεδάκι...

Την Ελένη τη σχολίασα στο μέηλ...

καλημερα!

καλα χθες, τα νευρα μου... διαβαζα, πηγαινα να γραψω και με πετουσε!

Ισμηνη με το καλο η βαφτιση!!!

οσες φυγετε για Σ/Κ καλα να περασετε!

οσες βρεθειτε στην Αθηνα, επισης καλα να περασετε και θελουμε αποδεικτικες φωτο!

εδω χθες τι μπουρινι ηταν αυτο!!! μαυριλα, νερο! οταν εφυγε απο εμας ξεκινησαμε για cosmos να κανουμε κατι αλλαγες και ακουγαμε στο ραδιο οτι εκλεισε ο περιφερειακος δυτικα απο αερογεφυρα Σταυρουπολης-Μακρυγιαννη γιατι ειχε πολλα νερα και δεν μπορουσαν να περασουν τα αμαξια. δροσισε κι ολας. στις 3 ειχαμε εξω 33ο και στις 7 22ο!!!

το βραδυ χιλιομετρα... τα δρομολογια ηταν στις 3....4...5...6...7+γαλα...8:50+γαλα.

τωρα θα ετοιμασω φρουτα...

Αλεκα ολα οκ???

φιλια!

τωρα θυμηθικα....

Σωσω στο μουλτι βαζεις το μοσχαρι με λαχανικα να το αλεσεις; μηπως δεν κοβουν καλα τα μαχαιρια; γιατι και εγω μια φορα που τοεκανα στης μαμας μου εμεναν κομματακια και η Μαριαννα δεν ετρωγε. ο Σπυρος παλι, στα τετοια του, τι κομματακια και χαζα...αν πειναει, τρωει! εγω το αλεθω με το μινι πιμερ της μπραουν, το ματσουκι που μπορεις να το βαλεις και μεσα στις κατσαρολες. το χρησημοποιω για να αλεθω και τις μαρμελαδες για να δενουν πιο γρηγορα και καλα χωρις κομματια.

Μαρκερ τι ειναι αυτο το σκευος, μαλλον, που ειπες για το γαλα;;;

ολο αγνωστες λεξεις εχω... :silly:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...