Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

καλημερα κ απο μας!!!!

χτες πηγα στους δικους μου με τη μικρη...ευτυχως κατεβηκα παραλια για ενα μπανιο την ωρα που κοιμοταν.τι το ηθελα???κατακαηκα το βουρλο..πηγα τη χειροτερη ωρα χωρις ομπρελα...

κ φυσικα μου βγηκε ξινο το μπανιο...τρελη γκρινια...δε θελει κανεναν.αν δεν την ειχα αγκαλια δεν χαμογελαγε στους δικους μου..την επαιρναν λιγο,μολις συνειδητοποιουσε οτι εγω ειμαι διπλα με κοιταζε κ εκλαιγε για να την παρω...

κ μετα στο σπιτι μας παλι γκρινια...

μονο το βραδυ πηγε καλα ...ε αφου ειχε πλανταξει ολη μερα στο κλαμα..

κ τωρα παλι δεν καθεται με τπτ κατω μονη της...βρε μωρακι μου παρε παιχνιδακια...τπτ..θελει να κατσω κ εγω κατω να την εχω ορθια η πανω μου...ουτε να φαω πρωινο δεν καταφερα.

την εβαλα στην κουνια της με το κλιματιστικο κ σας διαβαζω.

τωρα κανει τπν ψοφιο κοριο...ο πουτανος!!!!

τι θα κανω δεν ξερω.δε με αφηνει καθολου να ασχοληθω με οτιδηποτε.

σας αφηνω κλαιει παλι.

α μαρκερ στειλε μου το κιν της μαριας σε πμ,.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚαλυψωΜαρακι μου

υπομονη κουκλα μου

αστην στην κουνιτσα της

ας κλαιει και λιγακι δεν πειραζει βρε κοριτσι μου τι να πω

το ξερω

στου σηκωνεται ο τριχας αλλα ας την ισως εχει τις μερες της τωρα

θελει την γκρινια της

οσο για το κιν της Μαριας δεν το εχω

εγω της εστειλα το δικο μου πμ

αν θες να σου πω πως θα πας ειναι πολυ ευκολο στο μολ οκ;

Χρυσουλα μου

τι κανετε

αφαγιες ακουω

ε

φαση ειναι μωρε

αλλα οταν πεινουν ουτε γαλα

ανησυχεις το ξερω

τωρα την εβαλα λιγο στο καρεκλακι...

ασε χρυσουλα μου εχω αρχισει ειλικρινα κ νιωθω οτι τελειωνουν οι αντοχες μου..ειμαι παντου πιασμενη,ειμαι αυπνη μηνες ολοκληρους κ σκεφτομαι οτι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα......λογικα ειναι η γνωστη προσκολληση που μπορει να διαρκεσει μεχρι χρονο η κ παραπανω..

αχ μακαρι να δουλευα κ να ειχε συνηθισει να ειναι μαζι κ με καποιον αλλον..δε θα αντιμετωπιζαμε τωρα τετοια θεματα...

Καλυψω και εγω ετσι πστευω...και η φιλη μου δε δουλέυει και η μικρη δεν την εχει αποχωριστει καθολου...

τι να πω τωρα???οτι ειναι φαση και θα περασει??????θα καταντησουμε γραφικες στο τελος....

και σε καταλαβαινω..εγω πεντε μερες εμαι αυπνη και εχω λιωσει...

κανε κουραγιο ρε Καλυψω....

με τη δουλεια τι σκεφτεσαι να κανεις???

αντε παλι

πως τσαντιζομαι οταν με πεταει

Χρυσουλα μου ναι μωρε μια χαρα ειναι δε λεω

εχουν ηρεμισει πολυ

δοξα το θεο

σιγουρα το εοδα κι εγω πιο χαλαρα

και για το ψαρι αρχιζουμε 1 την εβδομ με μπακαλιαρο ή λιθρινι ή στην τελικη κατεψυγμενο κοκκινοψαρο

στον 10 2 την εβδομαδα οτι θελω

να σου πω κι εγω δεν ενθουσιατηκα με το ψαρι

αυγο μετα το χρονο

εμενα ειναι νεος ο παιδ - αντε ναναι σαρανταρης

ΚαλυψωΜαρακι μου

δεν πειραζει αστην λιγο στην κουνιτσα της να ηρεμισεις κι ας κλαιει

το ξερω

σου σηκωνεται ο τριχας

αλλα μπορει να εχει τις μερες της τωρα (φαντασου να αρχισει να αδιαθετη κιολας χα χα)

περαν της πλακας αστην μονη της

εμενα ηρεμουσαν πολλες φορες ετσι

ολα μαζι ρε γμτ ζεστη δοντιακλπ

βαγκ μου πηρα κι εγω μπραουνσ

φτιαχνω εκει τα 240 και εχω ετοιμα αλλα 60 σε αλλο μπουκαλι

κι αν το πιου ολο και θελουν κιαλλο τοτε τους το βαζω στο μπραουνσ και το δινω

ααα Και μην κολωνεις πουθενα

γρφαφε εδω οτι σκεφτεσαι μικρη μου Μαρια

και σε βλεπω να θελεις κι εσυ να γινεις φονισα σε λιγο χα χα

Μαρακι εγω ξεσπουσα πολυ στον γραπτο λογο

η Μικρη σου θα μεγαλωσει ειτε πολυ γκρινια ειτε με λιγη

τα δικα σου νευρα θα γινουν κροσια και θα ουρλιαζεις

Χρυσουλα για το γαλα μετα το χρονο το εχετε συζητήσει;

δεν ξερω ρε γμτ

αλλα η συνηφαδα μου που εχει τον ιδιο της εδωσε κουτι νουλακ- βεβαια της ειπε να δινει οτι θελει πλεον ακομα και φρεσκο

αλλα το κουτι δεν το θελω καθολου

λεω για κανα εξαμηνο να δινω ακομα σκονη

αλλα το νοβαλακ το 3 ειναι με βανιλια και δεν θελω να συνηθισουν σε χαζογευσεις και μετα να μην θελουν φρεσκο καθολου

Μαρια μολις κλειει χρονο ξεκιναω φρεσκο..αν δεν ηταν τοσο λιπαρο θα του εδινα από τωρα ..και ο γιατρος συμφωνουσε..αλλα ειναι 28% λιπαρο σε σχεση με το GOLD που ειναι 18%

λες;

δεν ξερω ρε γμτ

κι εγω εαν δεν δωσουμε σκονη

σιγουρα θα δωσω φρεσκο

αλλα με τιποτα κουτι

δεν ξερω μου θυμιζει κατοχη

οχι οτι ειναι κακο

μια χαρα ειναι και αυτο

η ανηψια μου μονο αυτο πινει

και δεν τρωει τιποτα ολη μερα

μπεμπουλα μου

πραγματικα μην το λες

γιατι εαν δεν εχεις νιωσει την απολυτη γκρινια

να σου σπανε τα νευρα στο επακρον δεν μπορεις να το φανταστεις

ουτε το ενα ειναι καλο (να νιωθεις οτι δεν σε θελει το παιδι σου - που σου εγραψα οτι δεν νομιζω οτι ισχυει) αλλα ουτε το αλλο (να εισαι κλεισμενος και να νιωθεις φυλακισμενος)

νανα κι εμενα μου αρεσει

ειναι πολυ γουστοζικο

αλλα φαντασου την απογνωση της

αχ βρε ΜΑρακι μου θα περασει

καλε εσεις τι θα κάνετε

με το γαλα εννοω

αντε δε κανουμε καμια ψηφοφορία γι αυτο;

χα χα

αντε μονη μου λιαω τωρα

εχω κι εγω Skype (το λεω παραπονεμενα οκ;)

εαν θελετε να με παίξετε (το ξαναλεω παραπονεμενα)

με λενε kermarstelink οκ;

αντε γεια τωρα

παω να ζεστανω το φαι και βρασω μακαρονια

(το ξαναμαναλεω παραπονεμενα)

εγω γυρισα απο κεντρο..ντουρα η ικια μου..

γεια ου καλυψω...εισαι το καλυτερο παιδι..οτι σκεφτεσαι το λες..σαν την τομ..γι αυτο με αρεσεις..

κατεβηκα κεντρο ,γυρισα..εμεισ κρεμα για μεσημεριανο..γιατι;;

να ρωτησω..οταν το αλεθεις 100 φορες το μοσχαρι και βγαινει σαν..αντε μη πω..ας μιλησω διακριτικα..

σα να εχει κομματακια..και τριχες..κατι τετοιο..εχει σημεσια το κρεας(ποιοτητα) η οτι δε το εβρασα καλα;;

στην αρχη νομιζα τα φασολακια..τα εβγαλα σημερα κια τα ιδια..η μικρη ρε μπορει να το κατεβασει..και της εδωσα κρεμα..

οτι πιο γρηγορο..

αρπαξρες καλυψω δημαδη;;

θελουμε και μεις να ερθουμε συναντηση..

νανα μην ακουσεις καμια βρισια..κατευθειαν...χαχΑ

μαρκερ θα πας κΙ ΣΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;;;

Καλυψώ έτσι ήταν εμένα ο Αλέξανδρος και τώρα έτσι είναι ο Φίλιππος αλλά σε ακόμα χειρότερη έκδοση. Άστα...

Θέλει να τον έχω συνέχεια από τα χεράκια και να περπατάει Όπου παιχνίδι του Αλέξανδρου πάει και το παίρνει και γίνεται στο σπίτι χαμός.

Καινούργιο αυτό: θέλει να κοιμάται τραβώντας μου τα μαλλιά, μιλάμε με ξεμάλλιασε, και να χώνει τη μούρη του μέσα αλλά το μάγουλό του να ακουμπάει στο δικό μου. :blink::angry::(:dry:

Κάτσε ρε φίλε έχω κι άλλα παιδιά, μόνο με εσένα θα ασχολούμαι;

Είναι κακό μωό ο Σίλιππος λέει ο Αλέξανδρος :laugh: .

Σήμερα το βράδυ όχι απλά είμαι άυπνη γιατί ο Χριστόφορος έβηχε και έκλαιγε (το απόγευμα έχει παιδίατρο), όχι επειδή ο δον ούρλιαζε γιατί φοβόταν λέει τον Γκαρή :blink: αλλά έχω κι έναν φριχτό πονοκέφαλο γαιτί ο Φίλιππος όλο το βράδυ μου τραβούσε τα μαλλιά.

Εχθές πήγα το δον στο κόπα κοπάνα (πισίνες με νεροτσουλήθρες). Κάτσαμε ένα τέταρτο μόνο. Όλο αυτό το 15 έκλαιγε και τσίριζε ότι δεν ήθελε να μπει στην πισίνα γιατί φοβάται το μήτσο το χταπόδι :blink: , πάλι τα ίδια..... Μου λένε κάποιες αλλοδαπές κυρίες, μην το πιέζεις θα μπει μόνος του. Ε όχι λέω να μου κάνουν και μαθήματα μητρότητας οι αλβανές και τον παίρνω σηκωτό και στο σπίτι. Τιμωρία.

Ε καλά δεν θα τον πετύχω το μήτσο το χταπόδι, αρέ ξύλο που έχει να φάει έτσι για να μαλακώσει :P .

καλημερουδια!!!!!

εχω ξεκολωθει απο το πρωι στις δουλειες!!!!!!

η μικρη δεν θελει πλεον τη στρατα...

θελει να την κραταω απο τα χερακια και να περπαταει... :woohoo:

σε κανα μηνα μας κοβω να περπαταμε μονες μας...

ρε κοριτσια το skype θελει καμερα γιατι εγω δεν εχω.. :dry::blink:

αυτο με τον πουτανο μαρεσει πολυ!!!!!!!

εγω λεω την δικια μου σουρλουλου και χασκογελαει..μαλλον της αρεσει το "λ"...

κατα τα αλλα εχουμε σκασει στη ζεστη... εγω το απογευμα θα την παω για μπανιο και δεν πειραζει που ειμαι αδιαθετη... το πολυ πολυ να ποναω λιγο μετα...

σωσωκα φυσικα και θα παω

η βολτατζου θα λείπει;

ελετε βρε κοριτσια κι εσεις;

ελα μωρε με το αεροπλανο ολα διπλα ειναι χα χα

αα

φροσο μου πολυ ωραιες ιδεες για τραγουδια ειχε

τελικα βρηκα

4 διαλεξα

μην ρβτησεις ποια;

δεν θυμαμαι

παντως σιγουρα θα βαλω του τοι στορι

μου αρεσε παρα πολυ

γραφτηκα κι εγω εχει καλα θεματακια κι εκει

Φοβότανε τον κυρ Γκαρή το γαϊδαράκο;

Ρε κορίτσια... εσείς που θηλάζετε...

Τα μωρά σας πίνουν κανονικά το γαλατάκι τους;

Ο δικός μου με απαρνιέται :(

(Σωσώ μην ξαναπείς: "πώς να σε θέλει, έτσι όπως είσαι..." :laugh: )

Πλέον δεν το ζητάει από μόνος του...

Εγώ τον βάζω στο στήθος και ρουρφάει ελάχιστα...

Είναι δυνατόν να αποθηλάσει από μόνος του τόσο νωρίς;

εγω Μαρια ψαρι λεω να μη δωσω τελικα..φρεσκο γαλα και αυγο μολις χρονισει..τελικα την αφαγια την εχει με το βραδινο γαλα...γιατι αραγε???για πεστε...

Νανουκα δεν ξερω να σου απαντήσω αλλα δεν ειναι και νωρις..ειναι 9 μηνων πλεον..

Εδω ευτυχως βρεχε και ετσι δροσισε λιγο..εχω μαθημα 4-9..δεν αντεχω αλλο..

Ελενη να δεις που η μικρη θα περπατησει γρηγορα :):)

Σωσω το εγκατεστησα το skype..την παρθενια του την πηρε η Χαρα χθες βραδυ :P:P:P

ξαναπηρα 2 κιλα μετα τη βαφτιση και ο αντρας μου τα ιδια χαλια :woohoo: :woohoo: :woohoo: τρελη πεινα από εδω και περα...τελος :evil::evil:

παραληρημα με επιασε...

φροσω μου διαβαζω αυτα που περνας κ ειλικρινα παιρνω κουραγιο...τουλαχιστον εγω εχω μονο μια...

αλλα ειναι πολυ κουραστικο καποιες στιγμες..ξεχνας τελειως τον εαυτο σου..

χρυσουλα το τελευταιο νεο απο τη δουλεια ειναι οτι επέιδη δε μπορουν να μου κανουν απολυση μεχρι τον οκτωβρη,για να μπορεσουν να με κρατησουν τυπικα μεχρι τοτε κ να μπω ταμειο,μου προτεινουν να πληρωσουν τα μισα ενσημα κ τα υπολοιπα εγω.....δηλ να τους δωσω κιολας!!!!

νανουκα μηπως τον ζεσταινει το βυζι??????μηπως να δοκιμασεις να εχεις κανει μπανακι κ τους 2 σας πρωτα για να ειστε δροσερα???να εχεις αναμμενο κλιματιστικο???

Καλυψω και εγω πληρωνα για ενα διαστημα τα μισα ενσημα οταν δεν εβγαιναν οι ωρες μου στο φροντιστηριο... :angry::angry: σκατουλες...αχ να εμενες εδω..χρειαζομαστε φιλολογο στο φροντιστηριο για πολλες ωρες...και ενω υπαρχουν πολλες ειναι ολες ασχετες γιατι τις ειχαμε μαθητριες οταν περασαν..ηταν τοτε που εμπαιναν στη φιλολογια με 13 και 14..τελειωσαν με τα χιλια ζορια :S:S

ελα βρε Νανα σιγα μην αποθηλασει

υπαρχει καλυτερο απο το μεμεδακι της μανουλας;

αχ εμενα μου λειπει πρεπει να πω

καμια φορα το εχω σκεφτει να τα βαλω στο στηθος να δω τι θα κανουν

χα

χα

μπορει να μην θελει γαλα

αφουφαι τρωει

μηπως εφαγες κατι και του την έσπασε

μηπως δεν του αρεσει βρε παιδι μου;

κανα σκορδοκρεμμυδο

τιποτα τετοια και του μυριζει

γιτι θυμαμαι που μου ελεγε η μαια οτι τα πολυ βαρια θελουν 1-2 μερες να τα αποβαλει ο οργανισμος

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...