Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

γειααααααααααααααααααα

με ζητησε κανεις;

ελενη σου εστειλα το skype να το κατεβασεις ειναι ευκολο.

ΝΑΝΟΥΚΑ ευχαριστω για τα μπουτακια του γιου μου γιατι μερικες μερικες δεν τα θελουν πια.

εμεις αυριο παμε παιδιατρο θα κανουμε και εμβολιακη κλαψ κλαψ

σωσω με το καλο η αδερφη σου να εχει μια τελεια εγκυμοσυνη ,αντε η σειρα σου τωρα χαχαχαχααχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να σαι καλα χαρα..τι τελευταιο δε το σχολιαζω...

οσον για το πιο πανω...δε σας φτυνουμε..αλλα βκαμε και αλλο εναν μορφονιο υποψηφιο..να μην αφησω την ευκαρια..

δε διαλεγετε και σεις ακοαμ μια για καβατζα;;;;χαχα..

γεια σου ρε χαρα χακερ που ατελνεις κΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥς...

Ευτυχως γραφετε λιγα και προλαβαινω να διαβασω...

Σωσω περαστικα στη μικρη!!!!!!αντε να μην ταλαιπωρειται με τετοια ζεστη..

Χαρα στειλε και σε εμενα το skype....please...γιατι μεχρι να με βοηθησει ο Νικος θα ειμαστε στο 15...

Σημερα πηγαμε ολη μερα σχεδον σε ενα φανταστικο χωριο ψηλα με δροσια για καφε και φαγητο..ο μικρος τελειος αφου το βραδυ μας ειχε τρελανει...

ειμαι σιγουρη οτ ειναι από τα δοντια , τα 4 πανω εχουν κατασκιστει τα ουλα του, ξυπναει με κραυγες!!!

ξυπνησε από τις 5.30 , τον πηραμε στο δικο μας και ξανακοιμηθηκε μεχρι 7..το απόγευμα τον αφησα στη μαμα μου και κοιμηθηκα 2.5 ωρες..εχει μειωσει τα γευματα του και τις ωρες υπνου και δεν ξερω τι να κανω..προφανως θα επανελθει καποια στιγμη..

αντε ρε χρυσουλα...κατεβασε το σκαιπ να ρπικοινωνουμε...ελεος πια..και αν το κατεβασεις θα σε παραδεχτω...

εμεισ πηγαμε βολτα..ειχε παλι ζεστη αλλα οκ..

θα περιμενω τη χαρα αλλα μολις κοιμηθει ο μικρος θα το ψαξω..το φορτιζω τωρα και το βραδυ θα το εχω...

που να πω οτι ο αντρας μου ειναι προγραμματιστης :silly: :silly:

χρυσουλα στο εστειλα βεβαια μου εβγαλε οτι εχεις skype αλλα εγω σου εστειλα και προσκληση.

και σε αλλα κοριτσια εστειλα αν θελετε μου λετε.

γεωργια θα παω στο μια νυφη για το γιο μου και τοτε θα σου πω εγω χαχαχαχαχα

Κορίτσια... μόλις έκατσα...

Είχα τραπέζι σε 14 άτομα...

Τα έπλυνα όλα, σφουγγάρισα και τώρα χαλαρώνω.

το μικρούλη τον πήγα στο δωμάτιο του.

Ξυπνάει συνέχεια...

Έχει και λίγο βήχα...

άδειασε το δωμάτιο μου :(

είναι που είναι λίγες οι νυφούλες μας... θέλετε να καπαρώνετε και από 2...

κλαίει...

Σήμερα μπορεί να είπιε και 2 λίτρα νερό...

Εν τω μεταξύ, δε θέλει να θηλάζει :(

Άνοιξα και θέμα...

Όλες μου λένε οτι είναι φάση που θα περάσει αλλά εγώ φοβάμαι να μη μου μειωθεί το γάλα...

Πάω να στήσω το παζλ και τα παχνίδια του και πάω να κοιμηθώ...

Καληνυχτούθκια...

KAI NAI LOIPON...........................KALHMERA.........................ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.............ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥς.....................και ολα αυτα γιατι το κομματι αποφασισε να ξυπνησει 6.30...και το βραδυ καθε μιση ωρα εκλαιγε και σηκωνομουν..δε ξερω τι παθε..τωρα ειναι 8 και παιζει με τις μπαλες..ελπιζω να ξεραθει σε λιγο..

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...............

ΝΑΝΑ...ακομα κοιμασαι;;ελεος!

Καλημέρα κορτσούδια!!!

Χρυσούλα μου, αγχώνομαι γιατί αν θα συνεχίσει έτσι, θα σταματήσει το γάλα μου...

Θεωρώ οτι είναι πολύ νωρίς για να αποθηλάσει από μόνος του!

Εν τω μεταξύ, πού είναι η Λάλα;

Χθες κοιμήθηκα στην κρεβατάρα μου, και ο άνδρας μου πήγε στο δωμάτιο του μωρού...

καλημερα....

το δικο μου κομματι Σωσω ξυπναει τις τελευταιες 5 μερες από τις 6..και χθες βραδυ παλι τα ιδια...κοιμηθηκε θεονηστικος μεν ευκολα στο καροτσακι στη βεραντα, τον βαλαμε αργα μεσα ολα οκ..μετα ξυπνησε κατα τις 2 , ηπιε 100 ml μονο και μετα στις 4 και μετα στις 5 και τελικα στις 6..εκεινη την ωρα ξαναηπιε 100 και τωρα παλι 100 και ξανακοιμηθηκε..

ειναι και η ζεστη που τον ταλαιπωρει..και τα δοντια..αντε να δουμε τι θα απογινουμε!!!!

εχω τις απειρες δουλειες και δεν εχω κουραγιο και ορεξη να κανω τιποτα...

καλημερα σε ολες :kiss::kiss::kiss:

Τι θα κάνουμε με τη ζέστη ρε κορίτσια;

Νομίζω οτι είναι καλύτερα να ανάβουμε το κλιματιστικό...

Βασανίζονται τα καημένα...

Σκεφτείτε οτι στις 7 που ερχόμουνα δσουλειά, είχαμε 29 βαθμούς!!!

Καλημερα κοριτσια

εμεις σε γενικες γραμμες αρκετα καλα

το εμβολιακι δεν μας πειραξε καθολου

και ειναι μεσα στην τρελη χαρα με τσιριδες βεβαια

που την βρισκουν την ορεξη πρωινιατικα δεν ξερω

το βραδακι πεινουν απο 240-300 την τελευταια εβδομαδα (ελπιζω να κρατησει)

και μου ξυπνανε κατα τις 8 το πρωι απο τις 10 το βραδυ

καλα ειναι δε λεω εχουν βελτιωθει πολυ

παω να αρχισω την φρουτοκρεμα σιγα σιγα

α σας ειπα

μας ειπε ψαρι απο τις αρχες του μηνα

τι να πω

αρχιζουμε και βλεπουμε

οσο για την ζεστη

ασε ολη μερα το αιρ

βλεπω η δεη να μας δεινει και επιδομα

χα

χα

Μαρακι καλημερα....

αν σε ακουσω να παραπονεθεις για τα παιδια θα σε κραξω...

ειναι σουπερ τα αγορακια σου σε ολα....φτου φτου!!!

και ο δικος μας παιδιατρος ειπε ψαρι μολις κλεισει τον 9ο και αυγο...η νονα του ειναι κατηγορηματκα αρνητικη..λεει οτι ειναι χαρακτηριστικα της παλιας γενιας γιατρων..και εχω και τη μαμα μου που ολο λεει"εσεις τι παθατε που τα τρωγατε ολα???"

τι ψαρι θα δωσεις????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

τι καλα σημερα ξαναθυμηθηκαν τα παλι και κοιμουνται το πρωι!! μεχρι να κοιμησω βεβαια το Σπυρο περασε μιση ωρα...

ρε Μαρκερ εχεις μποκαλι που να χωραει 300μλ ή του δινεις μετα συμπληρωμα; (ξανθες ανταυγειες ξαναεκανα πριν τη βαφτιση)μη γελας!

οσο για τον ωμο και εγω τοοοτε εκανα γυμναστηκη και ειδικες ασκησεις ενδυναμωσης με λαστηχα κλπ και μου ελεγαν οτι δε θα χρειαστω εγχειρηση γιατι οσο περναν τα χρονια σφιγγουν οι αρθρωσεις και δεν ειναι τοσο ευκινητες για να βγαινουν ευκολα. ελα ομως που μαλον ειμαι απογονος της Κομανετσι και ακομα οι αρθρωσεις μου ειναι πολυ ευλυγηστες... μεχρι και σπαγκγατο μπορω ακομα να κανω! το κοριτσι λαστηχο! ο αντρας νμου θελει μολις τελειωσει η αδεια μου να κανω εγχειρηση να μου μαζεψουν τουσ τενοντες. εγω δεν πολυθελω. θα ειναι δυσκολη η αποκατασταση με 2 μικρα παιδια, εστω και αν ερθει η μαμα μου εδω. οσο για την ενδυναμωση, μια φορα μου βγηκε την ωρα που εκανα ωθησεις με τη μπαρα πισω απο τους ωμους!!! φαντασου... να εχω τη μπαρα με 15 κιλα στους ωμους με βγαλμενο το χερι και να προσπαθω να την κατεβασω!!!!! μονο που το θυμαμαι....

:woohoo:

Καλημερα κοριτσια

Εμεις καλυτερα με το βηχα της μικρης, δηλ και παλι βηχει αλλα απο χθες τουλαχιστον τρωει!

Χθες της εδωσα κολοκυθακι γεμιστο απο αυτα που ειχα φτιαξει για μας (χωρις αλατι) και φανηκε να της αρεσει.

Για αιρ-κοντισιον ο παιδιατρος μας ειπε να βαζουμε, βεβαια να μην ειναι το παιδι αμεσα εκτεθειμενο αλλα καλυτερα να εχουμε δροσερη ατμοσγφαιρα ωστε να μην ιδρωνει.

Ευη ακριβως αυτο ειμαι και εγω..το κοριτσι λαστιχο...χαχαχαχαχαχ!!!! :P:P:P

δεν εχω ποτε στη ζωη μου γυμναστηριο --μονο πηραμε διαδρομο πριν απο 3 χρονια και εχω να κανω 4 :P:P:P

Δημητρα και εμεις ετσι το εχουμε..μονο να μην ιδρωνει...

Μάρκερ, φτου φτου φτου!!!

Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα αντράκια σου!

Μωρέ, αν κοιμούνται τα μωράκια μας, είμαστε όλοι καλά!!!

Ρε Βαγκ... μπράβο για το σπαγγάτο!!!

οσο απιστευτο και αν σας φαινεται και γω κανω..εχω τρμερη ρυλιγησια..μονο σπαγκατο ομως..

εμενα η δικια μου απο τις 6.30 και ακονα κοιμηθηει..κοιμηθηκε κνενα 20 λεπτο και παλι ...ντουρα..ιντα 8α γενουμε..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...