Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

ηρθα και εγω!!!!!!!!!!!!!

μηπως με ζητησε κανεις;

μπααααααααα δεν νομιζω

ζεστη ζεστη ζεστη δεν μπορω αλλο του μπεμπακου τα ουλακια τα επανω εχουν γινει ασπρα εχω χασει το μετρημα δεν μπορω να καταλαβω ποσα θα βγαλει.

καλα ειδα τη νανουκα σημερα θεαααααα και το μικρο ζουζουνακι τελεια πολυ το χαρηκα νανουκα να ξανα μιλησουμε χαχαχαχα

μαρακι αντε να μας ερθεις που δεν νομιζω να σε δω αλλα που θα μου πας θα σε δω στο skype χαχαχα αντε καλο ταξιδι πατριωτισα;

σωσωωωωωωωωωωωωωω το εφαγες το καρπουζι;

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χεχε α ρε Σαλονικα!!!

Προς το παρον Αθηνα!

Τον ιουλιο η αυγουστο μαλλον θα ανεβουμε Χαλκιδικη.

Τωρα παιζει και η Χιος!

Θα δουμε.......

Με μπεμπουα παντα!

Αλεκα που εισαι βρε κουκλα μου?Ολα καλα?Ελπιζω να εισαι οκ!!!!!!

Εχει καμια σας νεα της?

Καλησπέρα...

Μαρακι σε ποια περιοχη θα μενεις??

Εμας σήμερα μας κοψανε και το ρευμα!!

ευτυχως το σπιτι ειναι γενικα δροσερο..σε κάποια φαση όμως πηγα τη μικρη για υπνο και ειχε υπερβολική ζεστη..

Ευτυχώς που ακουσα τον καυστηρα..

είχε αναψει ο μικρος το καλοριφερ στους 30!!!!!!!!!!!!!

Κόντεψα να παθω εγκεφαλικο..

Που λέτε τα καλυτερα παπουτσακια για καλοκαιρι ειναι τα Crocs τα φορανε παντου και ειναι απο σιλικονη, αλλα δεν εχει πολύ μικρα νουμερα..νομίζω ξεκινανε απο 21..

Ειναι τα καλύτερα και για τη θαλασσα..

Επίσης καταπληκτικα ειναι και τα πεδιλακια της camper..

Στον μικρο παιρνω καθε χρονο τετοια και απο αθλητικα πάντα stan smith..δεν έχω αλλάξει μαρκα..

Τωρα για κοριτσακια μου αρεσουν πολύ τα monsoon..

Της έχω παρει υφασματινα αγκαλιάς και τα καταευχαριστηθηκε..ακομα και μεσα στο σπίτι με τη στρατα..

Ελένη οι κορες μας θα μαλλιοτραβηχτουν για τον Φίλιππο!!

Φροσω στειλε την φωτο δεν την ειδα..

ποια φωτο;;;που ειναι η φροσω και η αλεκα;;ρε μαρακι ακομα εδω;;

ευη που ησουν τοσο καιρο;;βγηκα με αλεκα και δημητρακη..δεν ειχα το τηλ σου..που ησουν;;εεεεεεεεεε;;να περασετε καλα μαρακι.να προσεχετε..

Καλήμέρα κορτσάκια μου!!!

Μαράκι μου καλό ταξίδι!

Εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!

Μαράκι μου, δε συγχρονιστήκαμε χθες...

Που θα γυρίσεις... θα τα πούμε...

Ντομ, αν μιλούσαμε χθες θα σου έδειχνα τα παζλ...

Σε είδα, όμως, στη φωτό που έχεις...

χιχιχι!!!

Χαρά μου, είσαι πολύ γλυκιά κοπέλα!!!

Και ο μπεμπάκος είναι για ζούληγμα!!!

Κορίτσια... δε φαντάζεστε τι μάγουλα και τι μπουτάκια έχει!!!

καλημερα!!!!!δηλαδη τι καλημερα ειμαι κομματια..

η ρινουλα ξυπνησε στις 1,5 και ξανακοιμηθηκε στις 4,5.

μου ηρθε να σηκωθω να παω να κοιμηθω αλλου...

δεν εκλαιγε απλα κουβεντιαζε με τον σκυλο της...

τι να πω...

ισμηνη παρτε τον τον φιλιππο...

εμεις θα βρουμε αλλον... :laugh:

κοριτσια εγω δεν εχω skype...

πως βαζω? παει μαζι με την συνδρομη??

μαρακι καλο ταξιδι...

καλημερΑ και απο μας...το σκαιπ ελενη το κατεβαζεις και εγκαθιστας...καλα το γραφω;;;

μα με το σκυλο βραδυατικα;;;

εμεισ πηγαμε παιδιατρο...

βαλαμε μονο 50 γρ!!!!!γιναμε 7450 και 67 ποντους..δεν ανυσηχω καθολου..καλοκαιρι ειναι..ασε που αυτη κινειται συνεχεια..αυτο ειπα στη παιδιατρο..στα ματια παλι τομπρεξ και αν μεχρι τη δευτερα δεν αποχωρησει...οφθαλμιατρο.μαλλον θα μας πει για καμαι επεμβαση φανταζομαι..τι να πω..δε πειραζει ομως..

καλημερουδια

σχεδον κομματια εμεις

δε σας εχω πει

αα το εχω ξεχασει

στο δεξι ώμο πεταχτηκε ενα κοκκαλο - καποιος συνδεσμος εχει παθειμια ψιλοριξη και με ειχε πεθανει μια βδομαδα - πριξιμο κλπ - για να παω στο γιατρο;;;;

που να προλαβω

ετσι κουλο θα μεινει μου ειπε ο αντρας μοτ

ααα και χθες παω να του δωσω το νερο του αντρα μου απο το κομμοδινο μου και

τσουπ

παει ο αριστερος ωμος - ΒΓΗΚΕ

και τσουπ

τον ξαναπαω και μπηηηηκε

απο τα ουρλιαχτα μου ξυπνησε ο Στελιος και καναμε 2 ωρες να τον κοιμησουμε μετα

αυτα για μας σημερα περιμενω παιδιατρο

με το φαι καλα τα παμε αυτες τις μερες

Σωσωκα

τι επεμβαση λες

αντε καλε μην το γρουσουζευεις

μια χαρα θα ειναι το παιδι

αχ ακουω για επεμβασεις και μου ερχεται ανατριχιλα - οταν αφορα παιδια

οσο για 50 γρ

δεν πειραζει οι γυναικες αδυνατες δεεν πρεπει να είναι χα χα

εδω μινιατουριδιο ειναι το μικρο μου

και ειναι και αντρακι - χα χα

Καλημέρα!

Ρε Σωσώ τι λες τώρα; Απαπα...στα καλά καθούμενα.Κι εγώ νόμιζα βελτιώθηκε η κατάσταση.Ποπο και πώς καταφέρνεις να ρίχνεις το κολλύριο ρε παιδί σε ένα αεικίνητο πλάσμα;;;Είμαι σίγουρη ότι δε θα χρειαστεί επέμβαση. Παίρνα της τα μάτια με βαμβάκι ποτισμένο με χαμομήλι όσο πιο συχνά μπορείς.

Ισμήνη τις σημείωσα τις μάρκες των παππουτσιών!κι εγώ αγκαλιάς κάτι πάνινα του έχω για τη στράτα, Νο19 και τον στενεύουν, αλλά γλυστράνε γιαυτό ψάχνω για κάτι καλό για τα πρώτα του βήματα, ας κάνει όσο-όσο.

Νανούκα δεν είμαι πολύ γλυκούλα στη φώτο;;;Πες τα παιδί μου και έκανα τόσο κόπο γιαυτή!Εχω μακιγιαριστεί πολύ ελαφρά κι έχω βάλει το κεφάλι του παιδιού να κρύβει το προγούλι μου.Αυτή δεν είναι φωτο, είναι έργο τέχνης!Οχι σαν εσένα που μου χεις ένα ερωτηματικό για φωτο!

Ελένη το σκάιπ είναι δωρεάν.Τώρα σου μιλάει η Μις τεχνολογία-ρώτα τη Σωσώ-που δεν ξέρω πώς να σας βαλω στο μαμυ φώτο του μπέμπη μου. :P

κοριτσια το θεμα με την κοπελια που της λεει ο γιατρος οτι το εμρυο ειναι μια χαρα

αλλα επειδη ο σακος ειναι μικρος θα πρεπει να κανει εκτρωση το ειδατε;

καλε φρικαρα;

και καθεται ακομα στον γιατρο αυτο;

αχ δεν μπορω να ακουω τετοια και για αγεννητα

το θεωρω τρελλη γρουσουζια να λεμε κακιες ή κακκο πραγματα για αγεννητα

μεχρι και στην εγκυμοσυνη μου οταν ακουγα κατι κακο να μου λενε γινομουν τουρκος

Α!Το βρήκα.Εγώ αυτά τα ¨μια φίλη μου¨ κι έτσι έχω αρχίσει και τα ακούω βερεσέ.Δεν πιστεύω τίποτα.Μια άλλη, καινούργια!, ρώταγε για τεστ με περίοδο πριν καμια δεκαρια μέρες.

αφυγε ο παιδιατρος

τα κοιμησα και σας γραφω τελευταια νεα

αν και σημερα με ψιλοτσαντησε γιατι τα ξεπεταξε επειδη ειχε αργησει σε αλλα ρεντεβου

αλλα κανονικα χεστηκα ετσι δεν ειναι;

μπας περιπτβση ειναι καλος γιατρος

αρχισε οχι ψωμια , οχι μπισκοτακια

οχι οχι οχι

για να μην πνιγμουν λεει

καλα τα ψιλοακουω βερεσε

αφου τους αρεσει ακι δεν πνιγονται

τα προσεχω κιολας

δεν τα αφηνω μονο τους να τρωνε

τα λιωνω κιολας

βρηκε αφορμη και πατησε γιατι εδωσε του Στελιου να γλυψει λιγο καρπουζι και δαγκωσε ενα κομματακι και του ηρθε αναγουλα

μα κι αυτο

τοσες φορες το εχει κανει σημερα του ηρθε χα χα

αρχιζουμε απο τις αρχε του αλλο μηνα

ψαρι

αυτο μας μαρανε του ειπα

δεν τρωνε που δεν τρωνε το φαι

θα φανε το ψαρι;

στη θαλλασα

παλι οχι οχι

να πατε αλλα με προσοχη

οχι ηλιο

εαν τους αρεσει

σε σκια

ολη την ωρα αντιλιακο

ενταξυ βρε ανθρωπε τα ξερουμε αυτα

κατα αλλα

σουπερ -περδικια

ο Στελιος 9060 και 75,5

ο Νίκος 8230 και 73

αυτα για τωρα θα μπω σε λιγο παλι

ntom mh χασεις κανενα θεμα...χαχα..

καλα ρε συ ντομ στη λιπτον δουλευεις;;;τι να κλασει το τσαι ;;;απλα ξεκινησα να την κανω εκτατικα γυμναστικη...στα ματια..μας ακουει το τετραγωνο αλλα τι να κανω..με το που το παταω το ματι της βγαζει τσιμπλ..μαλλον καλο ειναι αυτο..αλλα ειναι κατακοκκινο..ναι ρε ελενη..κατεβασε καιπ..αν και εμεις τα λεμε απο κοντα..

ρε μαρκερ..μαριονετα θα γινεις στο τελος..

χερια ποδια μπαινουν βγαινουν..ελεος!!!περαστικα..

αλεκα;;;

γεια σας και απο μας!

τωρα με την αλλαγη προγραμματος που εκαναν δε μπορω να μπαινω το πρωι :angry: ισα που προλαβαινω να κανω τα φαγητα... :(

Μαρκερ μπραβω τα αντρακια σου! καλε ακομα σπιτι ερχεται ο γιατρος; γιατι δεν τα πατε στο ιατρειο να γλυτωνετε λεφτα; εμεις απο τον 5ο τα πηγαινουμε εκει και κοβει χαρτακια απο το βιβλιαριο.

ρε συ ο αντρας σου δεν εκανε κατι τον ωμο σου; αφου φυσιοθεραπευτης ειναι. να προσεχεις τωρα μην ξαναβγει. σου μιλαω εκ πειρας... οσο για τον πονο... σε καταλαβαινω απολυτα! τον εχω νιωσει καπου 10 φορες!

εμενα σημερα το εδωσα να γλυψει νεκτερινι το Σπυρο, η Μαριαννα με το που το δοκιμασε ξυνησε! ο άλλος το δαγκωνε κανονικα, εκοψε και ενα κομματακι και τον παρακολουθουσα που το μασουσε κανονικα με τα ουλάκια και το καταπιε! καλα αυτο το παιδι παμφαγο! δεν ξερω αν θα το πω στον αντρα μου ομως μηπως αρχισει να φωναζει, μην πνιγει κλπ.

γεια σας και απο μας

εμείς τι να πω..

ο μεγάλος είναι μια χαρά, χθες το μεσημέρι έκανε πυρετό και τέλος, ενω ο μικρός έκανε και χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί και επιπλέον έχει και διάρροια

με το γιατρό που μίλησα μου είπε μάλλον για ίωση και μάλλον άυριο θα τον ξαναπάω

εντάξει έχουμε λίγο γκρίνια, αλλά τι να κάνουμε, συνήθισα τώρα πλέον.. :S:blink:

ντομινίκ δηλαδή τον μικρό δεν τον αφήνεις κάτω να παίξει και να μπουσουλήσει επειδή δε σφουγγαρίζεις στα τέσσερα και με βετέξ?? :blink:

βρε κοπελιά χαλάρωσε και άσε το μικρό ελεύθερο κάτω..

άλλωστε και η σφουγγαρίστρα μια χαρά δουλειά κάνει..

φρόσω για πες μου και μένα πως είσαι τόσο χαλαρή οταν ο δον ζωγραφίζει τους τοίχους?

γιατί εμένα μου σηκώνεται η τρίχα..

προχθές η μικρή μου ζωγράφισε το κεφαλάρι του κρεβατιού της..

μόλις πήγα στο δωμάτιο έπαθα σοκ, ευτυχώς δεν ήταν στυλός..

εννοείται την έβαλα τιμωρία και εννοείται θα το ξανακάνει :silly: :S:S

επανέρχομαι..

αχ βαγκ μου

δεν γινεται λεει

γυμναστηριο να σφυξω θελλει αρχικα

και που χρονος

οσο για τον παιδιατρο

εχει μονο απο γευμα ιατρειο

δεν εχει ασανσερ

και μονη μου που να τα παω;

ο αντρας μου δουλειει ολα τα απογευματα

και αν του πεις να το κλεισει μια μερα

τον πιανει κριση και πανικος

ασε μην στα λεω

μαλλον μην τα θυμαμαι και παθαινω σοκ εγω

χα

χα

μαρκατ μου

περαστικα σας

πω πω και ειστε και πολλοι

η μονη μου ανυσηχια θα ηταν μην κολλησουν ολοι

αντε μου γρηγορα να ειναι

παω να φτιαξω το φαι γιατι ξυπονησαν οι λεβεντες μου

το μικρό μου το αντρί πάλι ανέβασε πυρετό το μεσημέρι 38.5, του έδωσα ντεπονάκι και τώρα κοιμάται..

το λυπάμαι μωρέ

ζεματάει ολόκληρο

θα πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει..

κοιμούνται και τα 4 και τώρα χαλαρώνω..

λοιπόν σωσω πρόβλημα με το ματάκι της είχε και η μικρή μου κόρη

την είχα πάει στον οφθαλμίατρο

μου είπε να το καθαρίζω με αποστηρωμένη γαζούλα και φυσιολογικό ορό και οτι αν δεν περάσει μέχρι το παιδάκι να γίνει ενός ετους, θα γίνει μια επεμβασούλα για να ανοίξει ο δακρυικός πόρος

εμάς δεν είχε περάσει και η κόρη μου την έκανε αυτή την επεμβασούλα, η οποία δεν είναι τίποτα..

της έκαναν βέβαια ολική νάρκωση, αυτό λίγο με άγχωνε, αλλά όλα οκ

ησύχασε και το παιδάκι μου που το ματάκι του ήταν μονίμως κατακόκκινο και με τσίμπλες

αχ προσπαθω να κοιμισω το μικρο

ολη μερα ανησυχια και οι δυο τους αλλα υποφερτη

τα δοντακια μαλλλον

καλε το πρωι το μικρο μοιμηθηκε 1 ωρα στην αγκαλια μου εκανα να τον αφησω καιι γαριδα ο ματης

και τωρα παλι ταιδια

τον εχω αγκαλια και σας γραφω

δε λεω μου αρεσει που με εχει αναγκη για να κοιμηθει και θελει να ακουει καρδουλα ή να του γλυφω τα δαχτυλα

αλλα

ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΜΑΝΑ Μ :laugh:

και παλι περαστικα σας μαρκατ μου

α που ειστε καλε σημερα

η Αλεκα τι κάνει που ειναι

ειναι καλά;

σε 5 παω να φτιαξω κρεμα - δημητριακα σημερα

και μετα κλασικα βολτα

θα παω να παρω παπα και του αντρα μου που εχει καταντησει γυφτουλης

στο τελος θα του δινουν παραπανω για την θεραπεια για να παρει παπουτσια

χα

χα

μα αυτος ο ανθρωπος να βαριεται να παει να ψωνισει

markat αληθεια;;τελικα την κανατε την επεμβαση;;οχ δεν αγχωνομαι ..σιγα..τετοιες να ειναι οι επεμβασεις που χτρειαζονται..μιλαμε την εχω κανει κατακοκκινο το ματι..καθε 1-2 ωρες μαζευει πολυ πραγμα..την λυπαμαι γιατι πρεπει να βγουν οι τσιμπλες και οταν πας να τις βγαλεις σε ερεθισμενο ματι..τσουζει..τεσπα..αντε σας επρρηξα..

οι αλλες οι κοκονες που ειναι;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...