Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

καιγομαι.......

οχι απο παθος.... αυτο το κανονισε ο αντρουλης μου... :silly:

απο τις 12 ηδη αναψα κλιματισμο!

νομιζω οτι και το ματι που βραζω τα φασολακια ζεσταινει την ατμοσφαιρα!

χθες το βραδυ μετα το ..... ;) ... χάλια!

τα μωρα μαλλον ζεσταινονταν, ο Σπυρος πινει το μισο γαλα, η Μαριαννα ομως ακαθεκτη!

μετα ξυπνουσαν καθε φορα που λαλουσαν τα κοκκορια, απο τις 4:00!

και οποτε εφευγε καποιος απο τη γειτονια με τρακτερ! μα καλα πως βρησκουν τα χωραφια τους απο τις 4:30 το πρωι΄;;; και τι κανουν τετοια ωρα;;;

κλεισαμε παραθυρα και βαλαμε ανεμιστηρα. αλλα απο αποψε θα παιξει κλιματιστικο. για να εχουμε και ησυχια απ' εξω.

Σωσω με το καλο η αδερφη σου! και στα δικα σου. αλλα μετα το γαμο! ο πωπουδακος αρχισε να κιτρινιζει ή ακομα;

Σοφη καλα να περνας!

οποιες πατα θαλασσα, καν'τε και καμια βουτια και για μας!

Ισμηνη μπηκες τελικη ευθεια! φορτσαρε γερα κοριτσαρα!!!

Ντομ... τι να πω... μας φτιαχνεις τη μερα!

και οσες εχετε 1 παιδι ελατε καμια εκδρομη σε μας που εχουμε απο 2 και πανω, να παρετε τα πανω σας!!!

εσεις με 1 λετε, απαπα... δυσκολα τα 2!

εμεις με τα 2 λεμε, ασε, 1 πταισμα ... 3 με τιποτα!

τελικα με οσα σου βρισκονται πορευεσαι και βρησκεις τροπους να ανταπεξελθεις!

Αλεκα βγες στο μπαλκονι σου, δες τη θεα, τη θαλασσα, παρα μια βαθια ανασα (μην περναει κανενα φορτηγο εκεινη την ωρα!) και ολα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τους χωριζεις Φροσω μου;

το εχω σκεφτει κι εγω να αφηνω τον εναν σε καμια γιαγια που και που

αλλα δεν μου παει η καρδια

μονο 2 φορες

μια φορα που ηταν αρρωστος ο Στελιος και τον αφησα σπιτι με τον μπαμπα του γιατι ειχαμε να παμε σε γεννεθλια και πηρα τον Νικο

και αλαλη μια που πηρα μονο το Στελιο και αφησα τον Νικο παλι στον μπαμπα του για να παω να παρω dvd

αχ δεν ξερω νομιζω οτι θα παθουν στερηση

χα

χα

μηπως κανω κακο

δεν ξερω;

λετε να τους χωριζω και λιγακι;

αχ δεν ξερω

ειναι πολυ δυσκολο αυτο μου φαινεται

Μάρκερ εγώ αντίθετα έχω πει πώς τα παιδιά μου και τα 3 είναι φαγανά.

Έχω επίσης πει ότι δεν τα πιέζω. Αν δεν θέλουν να φάνε οκ, θα φάνε με όρεξη το επόμενο γεύμα.

Αυτά θα μεγαλώσουν, τα δικά μου νεύρα αν σπάσουν δεν ξαναγίνονται ;) .

Και τα χρειάζομαι για όσα με περιμένουν με τους 3 άνδρες μου εδώ.

Εγώ βέβαια είμαι και σε μια κατάσταση απάθειας μετά το δον.

Το φιλοσόφησα το θέμα. Δεν θα γίνω νευρασθενική. Βλέπω το δον που ζωγραφίζει υπέροχα τους τοίχους και το μόνο που του λέω είναι μπράβο Αλέξανδρε πολύ ωραίο, τί έφτιαξες :woohoo: .

vagman έγραψε:

εσεις με 1 λετε, απαπα... δυσκολα τα 2!

εμεις με τα 2 λεμε, ασε, 1 πταισμα ... 3 με τιποτα!

τελικα με οσα σου βρισκονται πορευεσαι και βρησκεις τροπους να ανταπεξελθεις!

Σοφό αυτό που έγραψες Εύη. Αυτή είναι η αλήθεια. ;)

Μάρκερ συνέχεια χώρια τα έχω. Κάθε απόγευμα βγάζω τον έναν έξω με σειρά. Δεν παθαίνουν τίποτα καλέ.

Εύη και Μαρία και Μάρκατ τα διδυμάκια σας παίζουν μεταξύ τους;

Τα δικά μου δεν τολμώ να τα αφήσω λίγο μόνα τους. Μαλλιοτραβιούνται, τσακώνονται, τραβάνε το ίδιο παιχνίδι και κλαίνε. Ο μικρός σπρώχνει τον μεγάλο να πέσει κάτω, ο μεγάλος δαγκώνει το μικρό μια που μόνο αυτός εχει δόντια και τους έχω δει να ρίχνουν και χαστούκια.

Όταν τους βάζω στο κρεβάτι και ξαπλώνω αυτός που είναι πιο μακριά μου βουτάει τα μαλλιά και καβαλάει τον άλλον να πα΄ρει τη θέση του.

Το μεγάλο γέλιο βέβαι είναι όταν θηλάζω, ο άλλος απλά φρικάρει :woohoo: :woohoo: Αυτήν τη φωτό την έγβαλα στην παραλία προχθές

καλα φροσω τι παιδια ειναι αυτα...

εγω θελω τον αριστερο οπως κοιταμε για την ρινουλα...

ρε φροσω να σε ρωτησω κατι???

σκεφτεσε να κανεις κιαλλο η εληξες σαν μανα???

κοριτσια σας ευχαριστω για την ομελετα και το μπριαμ...

το βραδυ θα την κανω...

εμενα μαζι δεν κανουν και χωρια δεν μπορουνε

εαν κλαιει ο ενας κλαιει και ο αλλος

εαν τους βαλεις μαζι'το μικρο φρικαρει πολυ και αρχιζει τα ουρλιαχτα'στο καροτσι ο μεγαλος θελει οτι και ο μικρος και παει να του τα παρει και αρχιζει παλι το μικρο τα ουρλιαχτα

αλλα παρα πολλες φορες κοιτιουνται και μιλανε και γελανε μεταξυ τους

ασχετο

ποιο καροτσι ειναι αυτο;

φαινεται βολικο και ελαφρυ

Μάρκερ και οι δικοί μου μιλάνε, κοιτάζονται και γελάνε αλλά μετά από λίγο........ :ohmy:

Το καρότσι αυτό το πήρα πέρισυ από το mothercare προσφορά 100ευρώ!.

Έχω και το aria twin tis pegperego αλλά αυτό κλείνει σαν μπαστουνάκι και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο πόρτπαγκαζ. Ενώ το αρια κλείνει τα πάντα, βγάζουμε και την ενταζιέρα.

Εσύ ποιο έχεις;

ο δεξια ειναι ο χριστοφορος και ειναι ο δικος μου.μη τον χαλβαδιαζεται..αλλα πρεπει να διαλεξω αναμεσα σε αυτον και στο μπεμπκο της χαρας...ας μεγαλωσει και ας διαλεξει..

μαρκερ τι ωραια κοντα οιηλικιες απο τα ξεδερφια..ο ενας στη δυση και ο αλλος στην ανατολη..παιδια απ ζεστη δε ξερω για σας..αλλα εμεις δεν εχουμε αρ κοντισιον και εχουμε ανοιχτα και φυσαει λιγο..οσι γα μπουφαν αλλα δε σκας..

δεν πειραζει βρε Σωσωκκα ας ειστε και μακρυα

εγω το βλεπω τωρα με τις ανηψιες μου

η μια ειναι τρειων , αλλη 2 και η τριτη 1,4

παιζουν μια χαρουλα ολα μαζι και τα δικα μου εχουν αρχιεσει και συμμετεχουν σιγα σιγα

οταν θα βρισκοσαστε θα παιζουν τελεια

Εμεις νυφουλα εχουμε την αγγελικα της Μαρια(καλυψω)!

Θα την παρει ο δικος μου και θα την στρωσει!Αρνακι θα την κανει!αχαχχααχαχαχαχαα!

Λοιπον ποια αλλη εχει σκαιπ?Εκανα βιντεοτηλεπικοινωνια με την Κυριακη(ντομινικ)!χαχα!Ωραια ητανε!Αλλα μου χτυπησε την πορτα ο αντρας μου και μας διεκοψε!

Ρε κοριτσια κατι εβγαλε ο μπεμπακος μου στον αντιχειρα σαν φουσκαλιτσες αλλα σκληρες.Τι ειναι αυτο.Δυο ειναι.

Και κατι αλλο...κανει πολυ ζεστη αθηνα?Αντι να φυγουμε σημερα ειπαμε αυριο ξημερωματα αλλα τωρα λεμε για παρασκευη..τι να κανουμε?Λογω ζεστης οι αλλαγες.

σωσω εμεις εδω εχουμε λιωσει στη ζεστη...ο αντρας μου που ειναι με το μηχανακι μου λεει οτι δε μπορεις να σταθεις στον ηλιο...κ εμεις με κλιματιστικα κοιμηθηκαμε χτες-κ εμεις κ η μικρη-οπως καταλαβαινετε θα μας σκισει η δεη..

ηδη λεει αυξηση τιμολογιων 40%..καλα δε ντρεπονται????

μαρκερ βλεπω την καθιερωσατε τη βολτα..εμεις πλεον μονο απογευμα να πεσει ο ηλιος οποτε ολο το πρωι βαραμε τρελες τσιτες...

πολλη γκρινια ρε παιδακι μου..

φροσω δηλαδη οταν πανε στη μαμα σου ειναι αγγελουδια????μηπως να μετακομιζες εκει?????χαχα τι τους κανει???λιγακι λεξοτανιλ στο γαλα κ ειναι μια χαρα....οσο για τους κουκλους σου.....δεν εχω λογια...

βαγκ κ εγω εχω οικοδομη διπλα μας κ απο τις 7.30 ερχονται μπουλντοζες κ γινεται χαμος...κ εχω κ πολυ μεγαλο προβλημα με τους απο πανω.

ρε κοριτσια ειμαι υπερβολικη?

η αλλη γκαριζε στις 8.30 στα παιδια να καθαρισουν το δωματιο τους..

κ καθε μερα μολις τα παει σχολειο στις 8 μαζευει το δωματιο τους...ανοιγοκλεινει παραθυρα,σερνει πραγματα..δε μπορει να τα κανει κατα τις 10???

ο γ μου λεει οτι 8.30 δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας κ δε μπορω να κανω παρατηρηση...ναι αλλα τι θα γινει??

τωρα ειναι 2.30 κ πανω γινεται σκοτωμος.παιζουν κυνηγητο...

μαρακι και γω σε πηρα αλλα με συνδεσες....

χαχα...

οτι βολεψει για το μωρο ε μαρια και το ταξιδι...παιδια το παιδι μου κοιμαται 1 ωρα τουλαχιστον..

και κριμα για τις βολτες..γιατι με τετοιΑ ΖΕΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΥΕΝΑ,Ε;;;ε δε μπορω να κατσω μεσα ρε...

ανοιξε και πρακτικερ...λετε να πηγαινω να παιρνω ενα-ενα πραγμα;;

αυτα ποτ εβγαλε μαριΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ...

Εμείς λογοδοθήκαμε με το Χριστινάκι...

Εκτός αν άλλαξε γνώμη...

Βλέπεις... πολύ γαμπροί... και δεν ξέρεις τι θα αποφασίσουν οι νυφούλες...

χαχαχα!!!

Η Σωσώ 2 καπάρωσε για την κόρη της...

Κι εγώ έχω skype!

athina2908!!!

Πάρτε με σήμερα που θα είμαι μόνη μου!

Ο ανδρούλης μου είναι δουλειά!

Κατά τις 5:30 θα είμαι σπίτι...

Απλά πρώτα στείλτε 1 γραπτό μήνυμα από το σκάιπ γιατί δεν απαντάω σε ξένους...

Καλυψώ άλλαξες εικόνα;

Δεν ντρέπεσαι να λες πούτανο το σπλαχνο σου; :lol:

Εγώ τον δικό μου τον λέω μπάμια από τότε που διάβασα τι ακροβατικά κάνουν τα δικά σας κι ο δικός μου τίποτα!

Κι ο άντρας μου νευριάζει, δε θέλει να τον λέω έτσι.

Πάντως σήμερα πιάστηκε από τα κάγκελα της κούνιας και σχεδόν σηκώθηκε.Ευτυχώς που σήκωσα το βοηθητικό κάγκελο ψηλά πριν μια βδομάδα.Μου αρέσει που ο αντρούλης μου ήθελε να το κατεβάσω γιατί δεν τον βολεύει ψηλά όταν τον βάζει στην κούνια από την αγκαλια.Οχι κύριε να κοψομεσιαστείς όπως εγώ, δεν το κατάλαβα!

Ρε κορίτσια όλο ξεχνω να σας ρωτήσω.Παππούτσια:

Εκανα τη μαλακια κι αγόρασα από τα μαδερκεαρ 2 ζευγαρια, το ένα πεδιλο, το άλλο κλειστό και μεγαλύτερο νούμερο.Του φοράω το πεδιλο και κοκκινίζει το δερματακι του κι έχει και σημαδια.Τι να κάνω;Του είχα κατι πανινα που θεωρούνται αγκαλιας και τον περπαταγα με αυτα αλλα η παιδίατρος είπε ότι γλυστράνε, οπότε καταλαβα ότι θέλει κατι πιο ¨παππούτσι¨ τώρα που κάνει τα πρώτα του βήματα.Αλλά τα πόδια του είναι ευαισθητούλια μωρέ.Τι να του πάρω κι από πού;Μούγερ;Κροκοντιλίνο;Αλλο;Εσείς τι πήρατε;

Φρόσω κουκλιά τα αντράκια σου.Χαντρες τα ματακια τους...φτου φτου!

Μαράκι καλό ταξίδι!Οι φουσκαλίτσες μήπως είναι ένδειξη ότι έβγαλε κανα δοντάκι και το βρήκε ο αντίχειρας;Λέω τώρα εγώ...εμένα ακόμα φαφούτης.Τον φωνάζω φαφούτη και γελάει το χαϊβάνι, μαλλον το Φι κατι του κάνει.

δηλαδη αμα τον πεις φλουφλη θα λυθει στα γελια ο μπιλ;;;

χαχα..καλε δε σας ειπα..πλεον κρυο γαλα στο παιδι..εννοω με κρυο νερο..τελος..μου αρεσε η ιδεα σας..

καλε ντομ γιατι παπα;;;εγω ξυπολητη..για οταν περπατησει λες;;;ε εχετε ακομα;;;...χαχα!!!γεια σο ρ ντομ!!!

Ρε συ Σωσώ το ξέρω ξυπολησιά είναι το καλύτερο αλλά δεν είμαι και πρότυπο καθαριότητας στο σφουγγάρισμα, το σιχαίνομαι πιο πολύ απ όλα-αυτό και την τοποθέτηση του κατωσέντονου!Και σιχαίνομαι να περπατάω ξυπόλυτη κάπου που δεν έχει σφουγγαριστεί με το χέρι με βετεξ,στα γόνατα δηλαδή.Για μένα αυτό είναι το σωστό σφουγγάρισμα γιαυτο και το σιχαίνομαι.Αλλά γιατί να το κάνω όταν έρχεται ο ένας κι ο άλλος με τις παππούτσες τους!Εμείς φοράμε σαγιονάρες αλλά το μωρό ξυπόλητο κάπως μου κάθεται.Για να γίνεται αυτό εγώ θα πρέπει να σφουγγαρίζω κάθε μέρα και αρκετές φορές.Απαπα..παπα.. Να μου πεις να του πλένω μετά τα πόδια.Αλλά την ώρα που θα πατάει εγώ θα τον βλέπω και θα ανατριχιάζω.Ε ρε μουρλες που κουβαλάει κάθε άνθρωπος ε;

ελ ρε ντομμ..αστο κατω να κυληθει το παιδι..εγω καθε φορα που τη σηκωνω αγκαλια εχει μαυρα κομματακια σε ολο της το προσωπο...τι να κανω..

και εγω παταω με σαγιοναρες...αλλα και τι να κανω..να πεταω;;;

ασε το παιδι κατω..δε πααινει τιποτα..

αν ειναι μονο αυτη η παραξενια σου,οκ(σφουγγατισμα στα 4).αυτο δεν ειναι τιποτα..

νανα και γω σε εκανα αιτηση αλλα δε στελνω μην πριν..ασε μας..που δε μιλας σε αγνωστους..ξερεις πολλες καλτζιδου γεωργιες;;μη σαλταρω..χαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...