Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φρόσω έχουμε ενα ford focus για τις δουλειές μας και ένα rover 75 το οποίο θα το αλλάξουμε γιατί πλέον δε χωράμε

θα πάρουμε μάλλον το audi Q7

απορείς πως χωράμε όλοι ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια εσείς έχετε κάνει εξετάσεις αίματος και ούρων στα μωράκια σας?

εμένα μου είπε μόλις χρονιάσουν

θέλω τώρα να κανονίσω να πάω να κάνω εξετάσεις στα κορίτσια για το στίγμα γιατί έχω εγω..

να δούμε

λοιπόν σας αφήνω μάλλον κάποιος ξύπνησε...

ελα βρε Ντομ που νομιζεις οτι παρεξηγηθηκα... δεν ειμαι μυγιαγγιχτη! αφου και εγω σας πειραζω οποτε με εμπνεετε!

Ρε Σωσω, μια το ματι, μια το αυτι! αμαν, οποτε ανεβαινετε!

κολοκυθοκεφτεδες κανει και η μαμα μου αλλα δεν εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ! δεν ξερω γιατι... δε με εμπνεουν σε οψη. και μετα αναρωτιεμαι γιατι ειναι επιλεκτηκη η μικρη μου στο φαϊ... :blink:

αλλα παντως θα τον ξετιναξεις το μπαμπα σου... φασολαδα και κολοκυθοκεφτεδες... αν δε φευγατε θα κανατε σειρα στην τουαλετα... μην πω για το τοξικο νεφος καλοκαιριατικα!!! :laugh:

Δημητρα τι δημητριακα δινεις στη μικρη; οικολογικα και ετσι;; εσυ τα δοκιμασες; τρωγωνται; μηπως να την εδινες κανονικα πραγματα που τρωνε ολα τα μωρα και μεγαλωνουν μια χαρα;;; που σιγουρα θα ειναι και πιο φθηνα και δε θα τα πετας ετσι. γιατι οπως λεω, οι καιροι ειναι δυσκολοι! :silly:

μπραβο που θα πατε Ιταλια... σε πιο μερος; ειχα παει 7ημερη στην 3η λυκειου και θελω να ξαναπαω...

Χαλκιδικη για ποια παραλια μιλας;;;

Νανα τι να πω... μηπως ο Ανθιμος θελει κατι σε ποιο πιπινικο;;; ποιο νεανικο βρε αδερφε! :laugh:

ακουει κανειιιιιις.......;;;;;;;

το απογευμα θα παμε σε παιδικο παρτυ που κανει για τα παιδακια της η γειτονισσα η αισθητικος. στον κηπο, με κλοουν κλπ.. και τις προηγουμενες φορες πηγαιναμε, αλλα μονοι... τωρα ομως....!!!

φιλακια...

:kiss::kiss::kiss:

Ακούει!!!

Ακούει!!!

Ακούς εκεί πιο πιπίνικο...

Θα βρει καλύτρο από της γλυκιάς του μανουλίτσας;

Αποκλείεται...

Έφσγε μόλις ξύπνησε από το μεσημεριανό του ύπνο.

2 ολόκληρες ώρες παρακαλώ...

Μόλις ερχόμαστε σπίτι τον κάνω μπάνιο και κοιμάται πολύ καλύτερα...

Έχει πολύ γέλιο γιατί θέλει να θηλάζει καθιστός...

Αχ δε σας είπα τι έκανε πριν από λίγο...

Έχει μιξούλες από χθες...

τον άφησα στο παιχνίδι και τον βλέπω τρίβει το μουτράκι του...

Πάω κοντά και τι να δω...

Όλη ηφάτσα μίξες... ο μπιχλίτσας μου...

μπλιαξ....

δεν ξερω μπορει να ειναι παιδια μου, αλλα αν εχουν στα χερια σαλια ή οτιδηποτε αλλο, αηδιαζω να μ' ακουμπανε! κυριως οταν με πιανουν το προσωπο με δαχτυλα που μολις εχουν βγεια απο το στομα τους.... :S

ειμαι λιγο περιεργη ε;;;

ΟΣπυρος μου κανει πολυ ανησυχο υπνο... ολοξυπναει και απ'το πολυ κουνημα του ριλαξ, οι γαμπες μου εγιναν σαν αυτες των ποδοσφαιριστων της Ακτης Ελεφαντοστου που παιζουν με την Πορτογαλια! 0-0 στο ημιχρονο. για να μη σας πιασουν αδιαβαστες! :P

Σωσώ η πεθερά μου έλεγε για πόνο στο αυτί άμα το πιάνουν.Εμένα το πιάνει συνέχεια, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Οσο για το έκζεμα πίσω από το αυτί κι εμένα βγάζει καμιά φορά και τον αλείφω εκει με λαδάκι πριν το μπάνιο όπως κάνω στο κεφαλάκι του γιατί έχει νινίδα.Μπορείς να βάλεις και βαζελίνη, Νο1 στα εκζέματα.

Εγώ Βαγκ δεν σιχαίνομαι καθόλου.Μέχρι το μπισκότο του το μισοφαγωμένο τρώω η γουρούνα! :laugh:

Ρε κορίτσια, εσείς που έχετε πολλά παιδιά... πώς τα βγάζετε πέρα;

Δεν τρελαίνεστε;

1 έχω, που σε γενικές γραμμές, είναι πολύ καλό παιδάκι... αλλα ώρες ώρες δεν αντέχω...

Σήμερα έχει απίστευτη γκρίνια...

Του λείπει ο μπαμπάς του, έχει να τον δει 2 μέρες και έχει ταράξει εμένα...

Αναρωτιέμαι... όταν θα κάνω το 2ο... τι θα κάνω;

Πώς θα τα βγαλω πέρα;

Ποιος που τι?

Τι εγινε βρε παιδια?

Ποια ειναι εγκυος?Η Θουλη?Ή η αλλη αδελφη σου Σωσω?

Ηρθα και γω!Ξεσκιστηκαντε παλι στο μπλα μπλα!χαχαχα

Και γω τρελενομαι για σαλακια!Βαζει τα χερια στο στομα και μετα τα βαζει στο προσωπο μου μου χαχαχαχαα!Τρωω τα φρουτα που γλυφει..Τι άλλο?χαχαχαχα!Το σιχαμενο μου πλασματακι!

Εμενα οταν τριβει αυτακι νυσταζει.Αλλα.....μου χει πει ο γιατρος οτι αν το τριβει επιμονα με γκρινια παιζει ωτιτιδα.Τωρα η μικρουλα μαλλον λογω εκζεματος-εξανθηματος δυσφορει.Μπορει να εχει φαγουριτσα.

Εγω παντως Νανουκα παιρνω κουραγιο απο τις μαμαδες με πολλα παιδια και ειδικα με διδυμα τριδυμα κλπ!

Μαλιστα σκεφτομουνα την ωρα που εκανα μπανιο σημερα ενα περιστατικο που με βοηθησε παρα πολυ κοριτσια...

Ημουνα λεχωνιτσα 20 ημερων κοντα και ειχα πελαγωσει.Δεν μου φαινοτανε αλλα δεν κοιμομουνα ειχα υπερενταση τα ηθελα ολα τελεια και δεν προλαβαινα ουτε να χεσω(σορυ).

Ο μπεμπης ειχε παλινδρομηση απο την 1η μερα που ηρθε στον κοσμο και ητανε μεσα στην γκρινια και στην αυπνια.Επισης παλευαμε το θεμα του θηλασμου και ημουνα κομματια ψυχολογικα.Κλαμματα και τετοια.

Τοτε εκει που ημουνα σαν τη τρελη με λαδωμενα μαλλια και ταλάιπωρημενη διαβαζω ενα μυνημα της Μαρκερ που ελεγε "κοριτσια παω να κανω ενα μπανακι τα λεμε μετα."

Αυτο ητανε!Πηρα τα πανω μου!Μπαινω κανω ενα μπανιο και συμμορφωνομαι λιγο και λεω στον εαυτο μου:Μπορει η μανουλα με τα διδυμα και δεν μπορεις εσυ που εχεις ενα?

Η Μαρκερ επαιξε πολυ σημαντικο ρολο στη ζωη μου και δεν το ξερει.Ολες σας με εχετε βοηθησει!

Αντε τωρα θα με παρουνε τα ζουμια...........

Μαράκι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Ωρες ώρες κι εγώ παίρνω κουράγιο από τις κοπέλες σαν την Μαρκερ και τη Μαρκατ κι όλες τις διδυμο τριδυμομανες.Καλέ η ξαδέρφη μου έκανε τρίδυμα δε σας το πα.Τρια αγορια παρακαλώ!Τρεις τσουτσουνες!

Τριδυμαααα!Ουαααου!

Να της ζησουνε!!!!

Ντομ στειλε μου ονομα στο σκαιπ!

Και συ Σωσω!

Και οποια άλλη εχει και θελει φυσικα! :P

Σωσω συγχαρητηρια για τη Θουλη!!!!Πολυ χαρηκα!!!!!! :silly: :silly:

Έχεις δίκιο ρε Μαράκι...

Απλά, κάποιες φορές με παίρνει από κάτω...

Είναι που μου έχουν λέιψει πολύ οι δικοί μου και γενικότερα με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου... Θα μου περάσει...

κουκλίτσες μου, καληνύχτα!!!

Η Θούλη είναι έγκυος!

γεια σας κοριτσια

μου λειψατε αλλα.... δεν εχω ορεξη για πολλα πολλα αυτες τις μερες

ειμαι στις μαυρες μου

θουλη ολα καλα ευχομαι για σενα και το εμβρυακι σου

φιλακια πολλα

Τι εχεις βρε Αλεκακι μου? :(

Μπορουμε να βοηθησουμε?

Μην τα κρατας μεσα σου!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Νανουκα και οι δικοι μου μακρυα ειναι και με πιανουνε και μενα διαφορα...ποσο σε καταλαβαινω.

γεια σας και απο μενα..εφτασα καλα..η μικρη καλη ηταν στο αεροπλανο..φτου δτου..

τελικα το αυτι απο πισω ηταν κατακκοκκινο..δε ξερω γιατι..εβαλα φενιστιλ..να δουμε αυριο..

βαγκ ορεξη εχεις,ε;;μπραβο..καλα το πας..

μα να μην εχεισ δοκιμασει κολολυθο...ελεος..

θα μου πειτε τι κανω τετοια ωρα με σας και οχι με τον αντραμου,ε;;

ε μολις εσκασα μυτη μουρθε περιοδος..τι να πω..

καλα ρε νανα τιποτα πια δε σου ξεφευγει;;;χαχα..

ναι ,,ειναι εγκυος...

παιδια εγω νομιζω οτι τα προλαβαινεις αλλα πας σα τη χαζη..πανω κατω...και τετοια.

το ονομα μου ειναι georgia.kaltzidou μπες να με ψαξεις αν θελεις..

ρε ντομ μονο το μισο τελειωμενο μπισκοτο;;εγω θα ετρωγα και τον ρμρτο που θα εβγαζε...αν ηταν σοκολατα..χαχα

αλλα γενικα δε συχαινομαι..νοσηλευτρια βλεπεις..

Μπράβο Σωσώ θα αποκτήσεις κι άλλο ανηψάκι :)

Σήμερα πήγα τον Φίλιππο για εμβόλιο, ήταν η σειρά του.

Το ταρζανάκι έφτασε 10850 και 77π.

Ξέχασα να σας πω ότι το κεφάλι του Χριστόφορου...μίκρυνε....

Ήταν 48,5! και πήγε 47,5. Η παιδίατρος λέει ότι μπορεί να μην το είχαμε μετρήσει σωστά. Τί να πω τώρα;;;;; Κι όταν με έτρεχε για υπερήχους εγκεφάλου μήπως πάλι δεν είχε μετρήσει σωστά;

Μου είπε επίσης να μην δώσω τυρί γιατί είναι αλμυρό και δεν κάνει γ τα νεφρά τους και τα ανάλατα τυριά τύπου ανθότυρο, τα χλωρά μην τα δώσω με τίποτα γιατί μπορεί να έχουν μικρόβια.

φροσω ο δικος μου ποιος ειναι;;

σορυ αλλα ξεχασα...

καλα πως μικρυνε το κεφαλι;;;το πλυνες με ζεστο νερο χωρις στυψιμο;;τι να πω;;

ποια ειναι τα χλωρα τυρια;;;απο ποτε και μετα σου ειπε τυτια;;

ευχαριστω για τις ευχες.......

Σωσώ ο Χριστόφορος είναι ο δικός σου ;)

Τα χλωρά ετυριά είναι η μυζήθρα, το ανθότυρο, η μοτσαρέλα, τα μαλακά τυριά.

Το κεφάλι δεν ξέρω πώς μίκρυνε.

Μήπως λες από τη θάλασσα που κάνει μπάνια; :laugh:

Βαγκ, Χρυσουλα η παραλια που λεω στη Χαλκιδικη λεγεται "τρανη αμμουδα" και ειναι 2ο πολι κοντα στον ορμο παναγιας, ειναι πολυ ωραια, θα σας στειλω φωτο.

Σωσω εμενα ξυνει το πτερυγιο του αυτιου και το σβερκο της και κοκκινιζει το αυτι της οταν εχει κνησμο λογω της ατοπικης δερματιτιδας. Οποτε νυσταζει και εκνευριζεται παλι εκει ξυνεται.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...