Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 Νο 10!!!!!!!

Recommended Posts

οκ κοριτσια!!!!!!!με πεισατε....

η στρατα που εχω παραγγειλει απο την αγγλια δεν εχει ερθει ακομα...

ετσι πηρα μια απο τα τζαμπο...

με αποτελεσμα να την κυνηγαω σε ολο το σπιτι... :laugh:

και βεβαια δεν πηγενουμε μπροστα οπως ολα τα παιδακια...

ειδαμε στον μπομπ το σφουγγαρακι τον καβουρα και τον μιμουμαστε!!! :woohoo:

πηγενει με τις μπαντες!!!!!ολο πλαγια!!!! :laugh:

ναι σωσωκα ποτε θελεις να πιουμε καφε??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 965
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καληαπερα τωρα κοιμηθηκαμε

εγω παλι εχω χαντρες μισοκαμμενες απο χθες χα χα

αλλα ειναι μουρλια κοριτσια κοπιαστε

ελενη μου για ποτε θα μαθει να πηγαινει και οπιστεν δε θα το παρεις χαμπαρι χα χα

εμεις μαλλον αυριο το εμβολιακι μας

λεω μαλλον γιαιτ με τον ντοκ δεν εχω μιλησει ακομα

οσο για το φρουτο ο μεγαλος ειχε 2 μπισκοτα στο χερι και μου εδεινε με το ενα τρωω εγω και με το αλλο αυτος οποτε καπου εκει τον χαζοκοροιδευα και την εφαγε ολη

το μικρο ειναι ζιζανιακι σας λεω δεν το κοριδευεις με τιποτα χα χα - τη μιση εφαγε

το σπιτι ειναι ενα χαος θελει γενικη τι να πω

καθε μερα σκουπιζω σφουγγαριζω και παλι χαλια ειναι

γειαααααααααααααααααααα

χτες ηρθαν τα πεθερικα μου...

το απογευμα πηγα στην αδερφη μου παραγγειλαμε και φαγαμε εγω πηρα κατι λαιτ κοντοσουβλι μουρλια και κρασακι παγωμενο ο μπεμπακος κοιμοταν μασαμπουκωσα για τα καλα.

καλε καλυψω τη εγραψες στη σωσω ντροπη χαχαχαχαχα ακομη δεν μπορω να σταματησω με εχει πιασει σπαστικο γελιο χαχαχαχοχοχοοχο

νανουκααααααααααααααααα

γεια σας!!! καλε τι ζεστη παλι;;; :woohoo:

καλα οτι ερωτησεις ειχα, με προλαβαινε αλλη. για το παρμεζα...τετοιο και το κληροδοτημα που δεν λαβαμε ακομα απαντηση...

για τη φρουτοκρεμα, εγω εχω 1 βδομαδα που παιρνα κουτι σκονη και στο Σπυρο βαζω λιγη τετοια με τα βρουτα και στη μικρη δινω μονο τετοια γιατι οταν βαζω εστω και 2-3 κουταλιτσες, το καταλαβαινει και σταματαει να τρωει. εχει επιλεκτικη γευση. σαν και μενα. ειμαι λιγο δυσκολη στο φαγητο... αλλα τι να κανω, απο το να μην τρωει καθολου, ας τρωει τετοια. το ειπε και η γιατρος. εχει χρονια μπροστα της να φαει φρουτα... ευτυχως το μεσημεριανο το τσακιζουν. η Μαριαννα τρωει σχεδον 300μλκαι ο Σπυρος λιγο παραπανω.

το πρωι κατα τις 6 κλεισαμε παραθυρα γιατι στη διπλανη αυλη, οι γειτονες, αγροτες, αφησαν το τρκτερ να δουλευει για ποση ωρα και ξυπνησαν τα μωρα! απο τα κακα του να μενεις σε χωριο! το κανουν παντα, αλλα οσο ειμασταν μονοι απλα βριζαμε. τωρα;;;. αναψε ο αντρας μου κλιματιστικο στο χωλ, οπως σας ειχα πει οτι το εχουμε, και αφησαμε ελαχιστα ανοιχτη την ποτρα τους που ειναι κατω απο την εσωτ. μοναδα. νομιζαμε οτι δε θα μπαινει κρυο μεσα. σε 2 ωρες που πηγα να ταϊσω τη ΜΑριαννα, τα πουδια και τα χερια τους ηταν κρυα! ελπιζω να μην κρυωσαν...

Λοιπόν κορίτσια τώρα θα σας δώσω στεγνά τη Σωσώ

Θυμάστε που μας ρώταγε πώς να διαλύσει το γαλα σε δροσερό νερο και δεν ξερει αν γινεται.Εμ βεβαια...πώς να διαλυθεί η σκόνη όταν έχει πετάξει όλες τις ταπες των μπιμπερό!!!

Ευτυχώς σήμερα ήταν ξύπνιο το μωρό μου και της τον έδειξα και μου είπε κι ότι δεν μου μοιάζει!Πώς θες να μου μοιάζει κυρία μου αφού είναι ξένο το παιδί κι εγώ φεικ!

ελα βρε Ντομ εμενα τα μπιμπερο chicco δεν ειχαν ταπες! μην τη μαλωνεις... ειναι και τραυματιας...

αληθεια ο μελανιασμενος πισινος, ειναι ακομα μαυρος ή αρχισε να γινεται μωβ;; ωραιος θα ειναι αργοτερα που θα αρχσει να γινεται κιτρινος! λες ετσι να ειναι μονιμα των κινεζων;;; :laugh:

Δεν θυμάμαι τί ήθελα να γράψω τλσ.

Εμείς χθες στο μπάνιο μπήκαμε στη θάλασσα με πολύ χαρά!!!!!

Τους έβαλα μια πισινούλα με παιχνίδια και νερό στον ήλιο να ζεσταθεί. Μόλις συνήθισαν τη θερμοκρασία τους έρριχνα νεράκι και μετά τα έβαλα μέσα στη θάλασσα.

Ο μόνος που καθότανε έξω μόνος του ήταν ο δον.

Φοβάται λέει το μήτσο το χταπόδι :blink::ohmy: .

Μάρκατ κι ο δον έχει ανάγκη να είμαστε λίγο μόνοι μας χωρίς τα μωρά.

Ο πυρετός του έπεσε. Ευτυχώς είναι σκληρό παιδί. Τώρα βήχει ο μικρός.

Μάρκερ κοίτα εδώ http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=60242

Μαρία όποτε έρθεις ΙΚΕΑ θα έρθω να βρεθούμε.

Αν θες σου στέλνω το τηλέφωνό μου με πμ ή στείλε εσύ το δικό σου.

Το επιβεβαιώνω εγω που έχω κικο.Τα μεγάλα των 250μλ.

Δεν ακούω τίποτα!

Θελετε να σας δωσω καμια;Μου περισσευουν γιατι έχω σπασει δυο τρια και είχα πάρει κι άλλα μπιμπερο τα οποία ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΤΙς ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΣ αλλά ας μην το κανουμε θεμα :P

λυσσαξατε παλι καλε...

ντομ προσκυνω..με κανεις κ γελαω παρα πολυ.αν ποτε αξιωθω να κατεβασω σκαιπ θα τα λεμε...

σωσω ελπιζω κ εγω το κωλαρακι σου να ειναι καλυτερα.....

βαγκ θα τα παγωσεις μωρη τρελη τα παιδια!!!!!!

νανουκα μου ανοιξες την ορεξη με αυτο το παρμεζανοτετοιο που λεει κ η βαγκ.

εγω τρωω ολη μερα φρουτα κ σαλατες αλλα δεν πεφτω σε κιλα...δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος...μηπως να αρχισω να ξεσκιζομαι στο φαι??

ντομ μη με πεις ανορεξικια!!!!!! :woohoo:

ελενη θα ζεσταινεται κ εσενα η μικρη...ειναι γενικο το κακο αυτες τις μερες..

εγω τη μικρη την κοιμισα για μεσημερι στο παρκο με το κλιματιστικο του σαλονιου στο χαμηλο κ την εχω κοντα μου.....

σας στελνω φωτος στα μειλ σας να μας θαυμασετε!!!!

εμενα τα κικο τα στραβα δεν εχουν ταπες..

Λοιποον κληροδοτημα ..καποιος πολυ φραγκατος και γεροντοπαλικαρο,αφου ειχε κανει πλειστες οσες ευεργεσιες στην πολη, πεθαινοντας αφησε κληροδοτημα να δινουν εξετασεις καθε χρονο οι μαθητες από εκτη δημοτικου σε α γυμνασιου σε 6 μαθηματα , οι πρωτοι 14 παιρνουν καθε χρονο χρηματικο ποσο..οι 7 από τους 14 δινουν από τριτη γυμνασιου σε α λυκειου..επισης αυτοι οι 7 αν περασουν ολα τα μαθηματα 1ου ετους ΑΕΙ παιρνουν εξτρα χρηματα και για μεταπτυχιακο 15000 ευρω!!!!! :woohoo: :woohoo:

καταλαβαινετε οτι γνεται σφαγη για το ποιος θα το παρει!!! :P:P:P

υπαρχει πανω από 50 χρονια και για να μην απορησετε πώς και δεν τελειωνουν τα χρηματα , εχω να σας πω ότι η περιουσια του εν λόγω κυριου συνισταται σε απειρα διαμερισματα σε Αθηνα , απειρα κτηματα, αν εχετε ακουσει γα τον ελαιωνα ,της Αμφισσας και σε μετοχες ..με λιγα λόγια ποτε δεν θα τελειωσουν...!!! :silly: :silly:

re kalycv kai τα μπιμπερο σας στρεαβα ειναι και αυτα;;;τι να πω...

ντομ ειδες..δε φταιει η ταππα..ρε παιδια δε τιες χρησιμοποιησα ποτε..τις θεωρω πολυ αχρηστες..εγω τα κουναω με τη θηλη..ειμαι εγω για ταλαιπωριες;;;

βαγκ και με σενα γελααω..ε τα απλιο τρακτερ...

παιδαι εχει τοση ζζεστη..που το κομματι κοιμηθηκε απο τισ 8 παρα που ξυπνησε ενα 2,5αωρο...και τωρα κοιμαται παλι ηδη μιση ωρα..και δε πινει και νερο το σκασμενο..

τι να πω..

καλυψω μηπως να κοψετες τα κλιματιστικα να ζεσταινεται και να ζαβλακωνεται η μικρη;;

φροσω ο δον παντσα φοβοταν το μητσο;;;

καλε..που ειναι η μπεμπε λιλι;;;

εκανα και κολοκυθοικεφτεδες..

γιατι δε ξερω για τουσ δικους σας..οταν λεω το μπαμπα να παρει 2 κολοκυθια αυτος φερνει 2 κιλα..

λες νκαι θα ταισει λοχο..και γιαα να μην τα πεταξω..τα εκανα κεφτεδες..

το ιδιο συμβαινει και μετα φρουτα..

οχι δε τα κανω κεφτεδες..

αλλα παιρκνει λες και θα παμε συσσιτιο στην εκκλησια!

Γεια και χαρα σας, εχω μερες να μπω γιατι μας παει ....

Μετα απο ενα διημερο πυρετο και γκρινιας ειχα την ιδεα να αραιωσω τα δημητριακα της με σκονη γαλα γιατι βαρεθηκα να αντλω με το θηλαστρο και ακολουθησε διαρροια απιστευτη!! Μολις περασε κι αυτο κολλησαμε ιωσουλα απο κατι επισκεψεις και την εχω με βηχα και ξανα δεν τρωει τιποτα. Μονο γαλα....... Δεν βαζει καθολου βαρος και με εχει σκασει. Δεν ανοιγει το στομα με τιποτα..........

Κατα τ'αλλα κανονισαμε να παμε αυγουστο Ιταλια να παρακολουθησω κατι μαθηματα και μετα μια βδομαδα Χαλκιδικη σε μια πολυ ωραια παραλια (γεματη ομπρελες και κουβαδακια..........). Ετοιμασα τα προσκλητηρια της βαπτισης και κανονιζω και τις μπομπο, θα προσπαθησω να βαλω φωτο.

δήμητρά μου, περιμένουμε φωτό...

Χαρά γελάω πολύ με τον τρόπο που γράφεις!!!

Καλό το κοντοσούβλι;

Το χταπόδι μόνος του τον βάφτισε Μήτσο;

Αυτό το παιδί σου θα μας τρελάνει όλες!!!

Χρυσούλα πολύ καλό ααυτό που έκανε αυτός ο κύριος...

Μα καμιά δεν είχε ανοίξει τα στραβά της να τον παντρευτεί;

Καλυψώ μεγάλη φάτσα η Αγγελική...

& η αδερφή σου κουκλίτσα!

έλεγες η μικρή σου αδερφούλα και περίμενα να δω κανένα κοριτσάκι...

Ρε κορίτσια... ο δικός μου δεν πολυθέλει να θηλάζει... με απαρνιέται... τι θα κάνω;

Το βυζί είναι πέτρα!!!

Δημητρα περαστικουλια στη μικρη!!!!

ευχομαι να γινει περδικι γρηγορα!!!

στειλε ποια ειναι αυτη η ωραια παραλια στη Χαλκιδικη!!!!!!

Νανουκα καλο εκανε ο κυριος τοτε...που προοριζε τα χρηματα για τους καλους μαθητες που δεν ειχαν χρηματα να προχωρησουν...γιατι τωρα εχει στηθει ενα ξεφρενο κυνηγι χρηματος που φυσικα τα παιρνουν οσοι μαθητες πληρωνουν απιστευτες ωρες σε φροντιστηρια για να πανε να γραψουν..ειναι και αριστοι βεβαια...αλλα αναγκη δεν εχουν :angry::angry::angry:

χρυσουλα μου καλη σε μιλησα γιατι δε πολυ καταλαβσα αυτα που λες...

δε τοχω σημερα..με βαρεσε η ζεστη..

ρε νανα φασηγ θα ειναι..και που ξερεις..μπορει να μη το θελει...βυζι ειναι αυτ ορε αδερφε;;;χαχα

δημητρα δοκιμασε να κανεις αυτο που σου ειπα..ξεςκολα με τις κωλοκρεμες..δωσε κατι αλλο..

παιδια σορυ αλλα νομιζω οτι ξανα κοιμαται...

1 χαρα δημητρα με τις διακοπες..ποτε φευγετε με το καλο;;και κοιταξτερ να ξεκουραστειτε..

μην σε απασχολει για το βαρος της..αφου παιρνει βυζι..μη φοβαΣΑΙ..μη σας ξαναπω οτι ο θοδωρης εχει 3 μηνες που ξεκινησε να τρωει..

ντομ σημερα γραφεις γλυκια μου

που ησουν τοσες μερες;

Δημητρα μου περαστικα σας

σε συμπονω πολυ πολυ

Χρυσουλα μου γλυκια μου και ομορφη

ειστε μια χαρουλα απο οτι διαβαζω και χαιρομαι πολυ πολυ

κι εμεις πλην της αφαγιας ειμαστε μαι χαρουλα βολταρουμε ξελαμοικαρουμε και παλι πισω

ποια ξεχασα

α Φροσο μου θα το διαβασω πολυ ενδιαφερον

και το φως της Παπαριζου μουφαινεται καλο

γεια σας

κάναμε το εμβολιάκι και τώρα κοιμούνται

πολύ κλάμα έριξαν

όλα καλά

είναι 9 κιλά και τα 2, πήραν απο μισό κιλό και 72 πόντους ο μεγάλος και 73 ο μικρός

μου είπε οτι μπορώ να τα πάω για μπάνιο, μα καλά πως θυμόμουν για μετά το χρόνο εγώ και μου είχε κολλήσει κιόλας :S:S

μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά....

Δήμητρα περαστικά στη μικρή

Σωσω μήπως την πονάει και κλαίει?

για βάλτης θερμομετράκι

ειδα το αυτι της και ειναι κοκκινο..πτερυγιο και πισαω απο αυτο...

κατι σαν εκζεμα βλεπω..τι να βαλω;;εβαλα φενιστιλ αλλα δε ξερω αν εκανα μαλακια ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...