Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!!!

Εάν πρότεινες στο γιατρό σου να κλείσετε ραντεβού για πρόκληση τοκετού???

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

γεια σας ζουζουνες μου,ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες σας και τη συμπαρασταση,μαλλον τη δευτερα θα μπω για προκληση,εαν ο μικρουλης δεν κανει την εμφανιση του απο μονος του..ανυπομονω και αγχωθηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα μιλωντας σημερα με το γιατρο που με παρακολουθει στο νοσοκομειο,με κοιταξε και αυτος στον υπερηχο ευτυχως,εδειξε ενδιαφερον,μου ειπε οτι η θεση του μωρου ειναι πολυ καλη,το κεφαλακι αρκετα κατω,εχουμε βεβαια περιτυλιξη στο λαιμουδακι(δε μου το ειπε ο αλλος εχθες και για να πω την αληθεια η μαμα μου το καταλαβε και τον ρωτησε!!ετσι ηταν και ο αδερφουλης μου ο μικρος,οταν εβαλε να δει την παροχη του πλακουντα,εβγαζε χρωματα και κοντα στο λαιμο) αλλα ευτυχως ειναι χαλαρη και ειναι αρκετα μακρυ το κορδονι μας οποτε θα κατεβει μια χαρα,οποτε δεν αγχωνομαι ουτε για αυτο..

α επισης ολο το βραδυ εβγαζα κατι πηχτα σαν ζελε στο σκουπισμα και μου ειπε οτι αυτο ειναι καλο,γινεται προετοιμασια,απο στιγμη σε στιγμη θα σκασει μυτη!!!

οποτε κοριτσακια το αργοτερο μεχρι τη δευτερα θα εχουμε νινιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

alkost έγραψε:

γεια σας ζουζουνες μου,ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες σας και τη συμπαρασταση,μαλλον τη δευτερα θα μπω για προκληση,εαν ο μικρουλης δεν κανει την εμφανιση του απο μονος του..ανυπομονω και αγχωθηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα μιλωντας σημερα με το γιατρο που με παρακολουθει στο νοσοκομειο,με κοιταξε και αυτος στον υπερηχο ευτυχως,εδειξε ενδιαφερον,μου ειπε οτι η θεση του μωρου ειναι πολυ καλη,το κεφαλακι αρκετα κατω,εχουμε βεβαια περιτυλιξη στο λαιμουδακι(δε μου το ειπε ο αλλος εχθες και για να πω την αληθεια η μαμα μου το καταλαβε και τον ρωτησε!!ετσι ηταν και ο αδερφουλης μου ο μικρος,οταν εβαλε να δει την παροχη του πλακουντα,εβγαζε χρωματα και κοντα στο λαιμο) αλλα ευτυχως ειναι χαλαρη και ειναι αρκετα μακρυ το κορδονι μας οποτε θα κατεβει μια χαρα,οποτε δεν αγχωνομαι ουτε για αυτο..

α επισης ολο το βραδυ εβγαζα κατι πηχτα σαν ζελε στο σκουπισμα και μου ειπε οτι αυτο ειναι καλο,γινεται προετοιμασια,απο στιγμη σε στιγμη θα σκασει μυτη!!

οποτε κοριτσακια το αργοτερο μεχρι τη δευτερα θα εχουμε νινιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

αφου αρχισε και η βλεννα η ωρα πλησιαζει!!!αντε με το καλοοοοο! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια απο τη μια φοβαμαι λιγο,αλλα απο την αλλη δε βλεπω την ωρα!!!!!

με το καλο σε ολες οσες περιμενουν,και συντομα εγκυουλες ολες οσες προσπαθουν!!!

Δημοσίευση

Αχ μπράβο!!!!!!!

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και μην φοβάσαι καθόλου!!!!!!!!!!!!

Και να τύχει να πονέσεις λιγάκι παραπάνω να σκέφτεσαι το μωράκι σου και θα περνάει ο πόνος!!!!!!

Και εγώ σε νοσοκομείο γέννησα με πρόκληση και χωρίς επισκληρίδιο!

Πόνεσα αρκετά αλλά ηταν τόσο γλυκός πονος που θα το κάνω ξανά και ξανά χωρίς 2η σκέψη!!! Θέλω 3-4 κουτσούβελα!!!!

Περιμένουμε μόλις πάτε με το καλό στο σπίτι πλέον οικογενειακώς (!!!) να μας γράψεις την εμπειρία σου!!!!!!!!

Φιλιά πολλά και η Παναγίτσα μαζί σου!!!!!

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακι..μην ανχωνεσαι οοσσσοο μπορεις φυσικα και αν νιωσεις το παραμικρο πηγαινε νοσοκομειο..μονο και μονο την ασφαλεια που θα νιωθεις παιζει ρολο σημαντικο..αντε με το καλο η παναγιτσα μαζι σας

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΧΑΝΑ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΗΤΑΝ 1 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝΟΤΙ ΕΙΧΑ 2 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ 2 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ 3 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΔΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

οπως θα δεις με το καλο, οταν επιστρεψεις με τον αγοραρο σου σπιτακι ειμαστε ολες σου οι φιλες εδω και νοητα σε στηριζουμε και ειμαστε κοντα σου....με εναν πονο ρε κοριτσακι μου...κοιτα να εχεις βγαλει καλη φωτο-προφιλ θελω.....φιλια πολλα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...