Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

SINXAARITIRIA MPOUGATSOULA TELEIA NA EXEIS MIA TELEIA EGIMOSINH K ME TO KALO NA KRATISEIS STIN AGALITSA SOU ENA YGIESTATO MORAKI ADE PAREA ME TI MARINIO 8A EISTE ADE GIA FISIKSTE TORA K PROS TA DO MPAS K KOLISOUME K EMEIS VRE KORITSIA FILIA NA APOLAFSETE TIN PIO OMORFO PERIODO TIS ZOIS SAS !!!!!!!!!!!!! K STA DIKA MAS OI YPOLOIPES KORITSIA :) AMHN PANAGITSA MOU :)

Δημοσίευση

καλεεεεεεε μπουγατσουλινι μουυυυυυ αχ τι ομορφα νεα για να ξεκινησει η μερα μου!!!!

δεν μπηκα πολυ χθες και δεν ειχα μαθει τα νεα....τωρα μολις το ειδα!!!!!

συγχαρητηρια κουκλα μου και με το καλο το μπουγατσακι σου..να εχεις μια υπεροχη και ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!

Δημοσίευση

Έρχεται?????????????????

Το μπουγατσάκι μας έρχεται????????????????

Bravo............. bravissimmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πωλινάκι μου........... δεν ξέρω τι να σου πρωτο-ευχηθώ!!!!!!!!!!!!!!!

Μια εξαίρετη εγκυμοσύνη....... ένα ζουζούνι να χοροπηδάει όλη την ώρα στην κοιλίτσα σου....... κι έναν εύκολο τοκετό!!!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ καλή μου!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γλυκα ζητω συγνωμη που δ απαντουσα αλλα δ ειχα internet....

σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ολες σας ευχαριστω για τις υπεροχες

ευχες σας δ ξερω τι να πω αληθεια.....

ακομα δ το εχω πιστεψει εγω η ιδια χαχαχχαχαχαχχα πραγματικα μου φενεται σας ονειρο που δ θελω να ξυπνησω ΜΕ ΤΠΤ ευχομαι σε ολες σας οτι επιθυμειτε ειχατε δικιο μανουλες κ γκαστρουλες οτι το πιο υπεροχο συναισθημα απλα δ υπαρχει

ανυπομονω να παω την δευτερα στον γιατρο να σιγουρευτω οτι δ ειναι ονειρο ,οτι ολα ειναι καλα....

κ τωρα οι ερωτησεις χαχαχχαχαχα

γιατι η κοιλιτσα μου ειναι τοσο πρισμενη??????ετσι πρεπει ειναι φυσιολογικο?????ειναι λες κ πηραν μια τρομπα κ με φουσκωσανε λες κ εχω γεμησει αερα χαχαχχαχαχα

τα πονακια χαμηλα κ λιγο πιο κατω απο το στηθος????????

η δυσπνοια ωρες ωρες??????

ειναι δλδ σιγουρα καλη η χοριακη (91) με 1 μερα καθυστερησης

να μην ανησυχω??????????

ολα θα πανε καλα????????????? ναι ε????????? κανω χαζες ερωτησεις????

:P:D :D :D :D

Δημοσίευση

μην ανησυχεις,ειναι ολα φυσιολογικα,ακομα και οι χαζουλες ερωτησεις!!! :laugh: :laugh: :laugh: αυτες κι αν ειναι φυσιολογικες!!!

εγω να δεις πως ημουν μεχρι να παω στο γιατρο να μου το επιβεβαιωσει!!!!οχι πολυ αγχος ομως ε???με μετρο..θα μου πεις λογικο δεν ειναι,τοσο καιρο το περιμενεις,αλλα επειδη εχω περασει τη φαση,σου λεω οτι δε χρειαζεται να αγχωνεσαι για τιποτα,ηρθε και θα μεινει..!!!

Δημοσίευση

alkost έγραψε:

μην ανησυχεις,ειναι ολα φυσιολογικα,ακομα και οι χαζουλες ερωτησεις!!! :laugh: :laugh: :laugh: αυτες κι αν ειναι φυσιολογικες!!!

εγω να δεις πως ημουν μεχρι να παω στο γιατρο να μου το επιβεβαιωσει!!!!οχι πολυ αγχος ομως ε???με μετρο..θα μου πεις λογικο δεν ειναι,τοσο καιρο το περιμενεις,αλλα επειδη εχω περασει τη φαση,σου λεω οτι δε χρειαζεται να αγχωνεσαι για τιποτα,ηρθε και θα μεινει..!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αχ ναι εχεις δικιο μωρεεεεεεεεεεεεε αλλα ειναι φυσιολαγικο ε????? :P:P:P:P:P:P χαχαχχαχαχαχαχ αγαπουλα βλεπω οτι κοντευεις ε???????????πως περασε ετσι ο καιρος ...αντε με εναν πονο κ γρηγορα να κρταησεις το ζουζουνακι σου αγκαλιτσα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ειμαι χαζη!!!!!! :woohoo:

Επρεπε να το φανταστω!!!!! :woohoo:

Ακουσα καποια μουρλη να φωναζει και δεν εδωσα σημασια! :woohoo:

Αχ, Πωλινα μου, αγαπη μου, πραγματικα συγκηνηθηκα!

Οτι και να σου πω δεν μπορουν τα λογια μου να περιγραψουν την χαρα που νιωθω αυτην την στιγμη!

Γελαω σαν χαζη! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμωσυνη και με το καλο ενα υπεροχο αφρατο μωρακι!

Πωλινααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαρηκα!

Δεν συνεχιζω γιατι απο την χαρα μοπυ θα λεω μονο βλακειες!!!!

Να προσεχεις κουκλα μου!

Φιλακια!

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ειμαι χαζη!!!!!! :woohoo:

Επρεπε να το φανταστω!!!!! :woohoo:

Ακουσα καποια μουρλη να φωναζει και δεν εδωσα σημασια! :woohoo:

Αχ, Πωλινα μου, αγαπη μου, πραγματικα συγκηνηθηκα!

Οτι και να σου πω δεν μπορουν τα λογια μου να περιγραψουν την χαρα που νιωθω αυτην την στιγμη!

Γελαω σαν χαζη! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμωσυνη και με το καλο ενα υπεροχο αφρατο μωρακι!

Πωλινααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαρηκα!

Δεν συνεχιζω γιατι απο την χαρα μοπυ θα λεω μονο βλακειες!!!!

Να προσεχεις κουκλα μου!

Φιλακια!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

στο ειχα πειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα με ακοσεις ως την ροδο χαχαχχαχαχαχ σε ευχαριστω αγαπουλα μου ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τρελοκαμπερο μου εσυ εισαι απιστευτη χαχαχχαχαχαχχαχα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mpougatsoula μου τώρα είδα τα υπέροχα νέα σου!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα περίφημα μέχρι το τέλος!! Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μικρό μπουγατσουλίνι σου!!!

Δημοσίευση

Πωλινακι μουυυυυυυ μπουγατσακι μουυυυυ!!!!!!!!!!!!Ποσο χαρηκαααα!!!!!Πως το εχασα εγω αυτο?Τυχαια ειδα που σχλιασες..και ειδα το τικερακι!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Γλυκια μου μπουγατσουλαααα...ευχομαι μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

περιμενω νεα σου και οτι χρειαστεις εδω ειμαι...

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσακια μου γλυκα ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω :D :D :D :D

shmera phga ston giatro μου εγραψε 1 κιλο εξετασεις χαχαχαχχαχα

κ μου εδωσε χαπακια folidex για την καλη αναπτυξη του μωρου

ξερετε κατι γιαυτα τα χαπακια ???????ειναι ενταξει ???????εχουν παρενεργειες??????????? ουφφφφφφ ολο αποριες ειμαι χαχαχχαχα

Δημοσίευση

ετσι ετσι εχεις να κανεις εξετασεις ουουουου αλλα θα ειναι οι πιο γλυκιες!!!!

εγω δεν το επαιρνα αυτο μου εδωσε πιο μετα σιδηρο,μαγνησιο και ασβεστιο

αλλα για να το δινει κατι θα ξερει εκεινος ε???

φιλακια πολλα!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ζηλεψα!!! Εχουμε πηξει εδω στην Αθηνα με το καυσαεριο. Καθε μερα βγαζω τον μικρο μου βολτα στα στενα στις πολυκατοικιες και τους κεντρικους δρομους και αυτο σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να του προσφερω μια αλλη ποιοτητα ζωης. Αν μπορουσα θα εφευγα...
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣 Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!! Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!! Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!! Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος.  Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆  Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗
    • @Nerina κοριτσι μου εγω σου ειχα γραψει και στο αλλο θεμα σου γραφω και εδω. Θα σου πω το εξης εχω υπαρξει στο παρελθον στη θεση του συντροφου σου. Τι θελω να πω ειχα σχεση με εναν ανθρωπο πηγαιναμε σοβαρα εβλεπα πολλα πραγματα στα οποια δεν ταιριαζαμε και δε μου αρεσαν ηταν υπερβολικα ζηλιαρης και με πιεζε παρα πολυ. Εμενα μαζι του γιατι πιστευα οτι τον αγαπω πραγματικα και βαθια. Τον τελευταιο καιρο πριν χωρισουμε ειχα αρχισει να πνιγομαι με τη συμπεριφορα του αλλα εκανα υπομονη ωσπου μια μερα εκανα το μπαμ του ζητησα να χωρισουμε και αυτο ηταν δεν ηθελα καμια επαφη. Ισως κι αυτος τοτε να αναρωτιοταν πως γινεται μια γυναικα που τον αγαπαει να φερεται τοσο σκληρα και να μην σηκωνει το τηλ να δει αν ειναι καλα κτλ. Σε καμια περιπτωση δε συγκρινω τη δικη του συμπεριφορα με τη δικη σου ουτε θελω να πω οτι εσυ εκανες κατι λαθος η ησουν πιεστικη κτλ απλα θελω να πω οτι ισως και ο συντροφος σου να ειχε πιεστει παρα πολυ και να μαζευε μεσα του πραγματα τα οποια προσπαθουσε να διαχειριστει και δεν μπορεσε. Ισως να επηρεασαν και οι γονεις του ποιος ξερει. Βεβαια στη δικη σας περιπτωση υπηρξε και μια εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε και βεβαια για μενα ειναι απαραδεκτος που δεν ειναι διπλα σου να σε στηριξει σε αυτο εστω ανθρωπινα ακομα και αν δε θελει να ειστε παλι μαζι. Εχουν υπαρξει στιγμες στη ζωη μου π εχω νιωσει πολυ μονη και ξερω πως οταν δε βιωνεις προσωπικα κατι ειναι ευκολο να πεις ελα μην ασχολεισαι δε σου αξιζει κτλ ωστοσο εγω καταλαβαινω οτι εισαι μια πολυ λογικη και δυνατη γυναικα που θα καταφερει να σταθει ξανα στα ποδια της. Σκεψου τι ανθρωπο θελεις να εχεις διπλα σου και με τι ειδους ανθρωπο θα ηθελες να μεγαλωσεις το παιδακι σου. Καποιες φορες στη ζωη μας νιωθουμε απελπισια και λεμε πως θα προχωρησω ομως με εναν μαγικο τροπο ολοι βρισκουμε τον δρομο μας και τα καταφερνουμε. Αν χρειαζεσαι να μιλησεις σε καποιον ειμαι εδω 🙂
    • Κοριτσιιαααα σήμερα είμαι στην 21η μέρα του κύκλου..θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 12η και 13η μέρα..σήμερα από το πρωί είχα μπεζ ροζ υγρά και ελάχιστο αίμα..επίσης έχω πόνο σαν ωορρηξίας από αριστερά..να ανησυχήσω λέτε;
    • @GButterfly καλωσηρθες!!!ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Δεν παω σε κανεναν απο τους 3,εκει που ειχα παει κ ξαναεκλεισα ειναι 150€ κ σε ιδιωτικο νοσοκομειο που κοιταξα στα 120€.Φανταζομαι γενικα εκει θα παιζουν οι τιμες αλλα μπορεις να καλεσεις κ να ρωτησεις, γενικά μην πάρεις τελευταία στιγμή να κλείσεις ραντεβού συνήθως οι περισσότεροι από ότι ξέρω έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα,ανάλογα βέβαια και το πόσο ευέλικτο είναι το δικό σου πρόγραμμα😊Υπερηχο καλο θα ηταν εαν σε αγχωνει να κλεισεις κ εναν στο ενδιαμεσο για ψυχολογικους λογους,αλλα απο οτι καταλαβα σε ενα μηνα θα πας στον γιατρο ενω σε 2 βδομαδες περιπου θα κλεισεις αυχενικη;(αν ειναι ετσι οντως ειναι το ιδιο,εκει θα το ξεσκονισουν το μωρο δεν χρειαζεται κ καπου ο γυναικολογος😄)βιοχημικη περασα τον Αυγουστο και παλλινδρομη λιγα χρονια προν γεννησω την κορη μου, καταλαβαινω το αγχος σου αλλα εκτος του οτι ειναι κατι πολυ συνηθισμενο απο οτι εχω διαβασει κ εδω μεσα,δεν σημαινει τιποτα για τις επομενες συλληψεις εκτος κ αν ευθυνονται αλλα παθολογικα που κ αυτα λυνονται 🙃 @Rena92 14/01 εχω κ εγω γενεθλια..τα καλυτερα παιδια ειμαστε😅😃😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...