Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε μαρσιπο ; αν ναι , ποιον ; 
    • Καλημέρα κορίτσια,  καλό σαββατοκύριακο με τα μωρουδελια μας 🫶
    • Χαρίζω Meriofert 525 μονάδες σε όποια τα έχει ανάγκη 3 κουτιά των 75 IU με λήξη 10/25 και 2 κουτιά των 150 IU με λήξη 11/25   και Orgalutran 0.25 mg 6 τεμάχια με λ΄ηξη 02/26   Περιοχή Θεσσαλονίκη   Καλή επιτυχία΄΄ σε όλες!
    • Εχει κανει καποια κοπελα υστεροσκοπηση; Εμεις πριν καταληξουμε σε ποιον γιατρο εξωσωματικης θα ξεκινησουμε, μας ειχα πει οτι επειδη υ΄παρχει στην καλλιεργεια σπερματος εντεροκοκκος, θα εχω κολλησει κι εγω σιγουρα και η φλεγμονη θα φανει μονο με υστεροσκοπηση (και λογικα μετα με αντιβιωση). Ωστοσο επειδη ηθελα κι αλλη μια αποψη,ο τωρινος γιατρος με μια απλη κολπικη καλλιεργεια δεν βρεθηκε ο εντεροκοκκος σε μενα και οτι δεν χρειαζεται να κανω υστεροσκοπηση. Κι ετσι δεν εκανα. Απλα μεσα μου εχω μπερδευτει πολυ με αυτες τις 2 αντιδιαμετρικες αποψεις γιατρων. Ο εξωσωματικος μου ειπε οτι το γυναικειο συστημα εχει αλλες αμυνες προστασιας και δεν κολλας τοσο ευκολα. Και καλο θα ηταν να μην δινουμε ετσι αντιβιωση γιατι μπορει να χαλασει η αναλογια γαλακτοβακιλλων (και αντε μετα να τους επαναφερεις).  Ο συζυγος πηρε αντιβιωση για τον εντεροκοκκο αν και ο ανδρολογος δεν προβληματιστηκε ιδιαιτερα για το μικροβιο αυτο, μιας κι ανηκει στη φυσιολογικη χλωριδα. Δεν ειδε τιποτα παθολογικο στο σπερματοδιαγραμμα. Αν καποια κοπελα εχει εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα (υστεροσκοπιση-μικροβια) να μου πει την αποψη της, θα με βοηθουσε.
    • Επειδη ειχα διαβασει την ιστορια σου κοριτσι μου, εγω προληπτικα και μονο θα επεμενα να τις κανω τις εξετασεις θρομβοφιλιας, να μου φυγει καθε αμφιβολια και φοβο. Δεν εχεις κατι να χασεις.
  • Προσθήκη...