Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εμένα με ταλαιπωρεί η μέση μου δυστυχώς.. Από την αριστερή μεριά και συνήθως με χτυπάει και στο ισχύο..ειδικά αν κάθομαι πολλή ώρα ή αν στέκομαι όρθια..τις πρώτες μέρες ήταν δράμα η κατάσταση..έφτασα να σέρνω το πόδι μου.. αλλά τώρα εχω βελτιωθεί πολύ..με πιάνει ελάχιστα πόνος. Μάλλον συνήθισε το σώμα μου..γιατί μου πέρασε και ο έντονος πόνος που ένοιωθα στην πλάτη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. 
    • Καφέ πάντως αν σου λείπει μπορείς να πιεις έναν την ημέρα. ΄Έτσι μου είχε πει ο δικός μου. Πώς πήγε η Β' επιπέδου?
    • Κούκλα στο market place ρίξε μια ματιά κι εκεί. Τα αυγά θα τα έχετε σίγουρα για τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Οπότε έξτρα τα port bebe θα σας χωράνε στο αυτοκίνητο? Νομίζω τα αυγά βολεύουν περισσότερο τον πρώτο καιρό που κοιμούνται ούτως ή άλλως εύκολα.
    • Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν έχω πιει καθόλου αλκόολ από όταν έμαθα ότι είμαι εγκυος. Ούτε μπύρα. Δεν τον έχω ρωτήσει βέβαια γιατί σε γενικές γραμμές δεν πίνω οπότε δεν μου λείπει. Αυτό που τον είχα ρωτήσει ήταν για τον καφέ που έπινα πολλούς και μου είχε πει ένα την ημέρα άντε δυο αν είναι ελαφρύς καφές. Όμως η μπουμπού ΄το πρώτο τρίμηνο είχε άλλη άποψη και μάλλον δεν της άρεσε ο καφές...😁 Οπότε τώρα παρόλο που μπορώ δεν έχω πιει προς το παρόν.. νοιώθω ότι συνήθησα χωρίς καφεινή. Θα δείξει μετά τη γέννα με τα ξενύχτια. 
    • Γειά σας κορίτσια!!! @Katerinioo σήμερα είναι η μέρα σου, λογικά εορτάζεις,  να σου ευχηθούμε χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα και με το καλό να έρθει το θαυματακι σας στην αγκαλιά σας ❣️   Κορίτσια θέλω να ρωτήσω,  πως είναι να έχεις μύκητες; αναρωτιέμαι αν έχω μύκητες λόγω της αγωγής που έκανα για το ουρεοπλασμα , βασικά δεν ξέρω αν είναι κάτι αλλά νιώθω ερεθισμό στη περιοχή και ένα τσούξιμο κάψιμο, όλα αυτά εξωτερικά και όχι εσωτερικά του κόλπου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...