Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλημερα!

Βγηκαμε βολτιτσες ολο το σ/κ και τωρα χαλαρωνουμε!

Η μπεμπα μου εδω και μερικες μερες χτυπαει με τα χερια της τα αρκουδακια στο ριλαξ και εμεις καμαρωνουμε σα "γυφτικα σκεπαρνια"!

Φαντασου αργοτερα τι θα κανουμε! :laugh:

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα Μαράκι!

Εμάς το καινούριο μας "κατόρθωμα" που μας κάνει και κατουριόμαστε είναι που τραγουδάει!!! Φωνάζει δηλαδή "ααααααααα οοοοοοοο" σαν να τραγουδάει κι έχει πολύυυυυ γέλιο!!!!!!

Α! Επίσης χθες αδιαθέτησα....χάλιαααα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρααααααα!!!!!!!!!!!! :):):):)

Και εμείς καλά,ζεσταινόμαστε! ;) Και εμένα μου ήρθε περίοδος χτες! :( Χαμός! :angry::angry::angry:

Και εμάς τραγουδάει και χτυπάει ρυθμικά χέρια και πόδια! :P:P:P:P:P:P:P:P Τα αρκουδάκια στο ριλάξ έχουμε καιρό που τα χτυπάμε και τους μιλάμε! :silly: :silly: :silly: Α,ρε τρέλααααααααααααα!!!!! :):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Eιναι εντυπωσιακο το ποσο γρηγορα αλλαζουν κι αποκτουν καινουριες ικανοτητες!

Εμεις χτες δοκιμασαμε ξαπλωτο θυλασμο και κοιμηθηκαμε παρεουλα!

Σε οποιον το ειπα βεβαια με εκραξε γιατι λεει θα πλακωσω το μωρο στον υπνο μου! :(

Ειναι δυνατον να συμβει αυτο αφου ο νους μου ηταν εκει, ασε που δε νομιζω να την πλακωσω και να μη το καταλαβω!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες!!

Τι εγινε βρε κοριτσια με την περιοδο?? Και εγω χτες αδιαθετησα και φοραω κατι σερβιετες λοχειας που ειχα απο το μαιευτηριο...σαν πανες ειναι...χαχα

Μαρια, να συνεχισεις με τον ξαπλωτο θηλασμο ...εγω το κανω απο οταν ηταν ημερων...δεν υπαρχει περιπτωση να το πλακωσεις. Και μενα τετοια χαζα μου λεγαν η μανα μου και η πεθερα μου.

Δημοσίευση

Ναι ρε γ@μ@τ@ Ενω θηλαζω...φτουυυυ!!!

Μου την εχει δωσει και η μεγαλη αιμοραγια, εχει ανοιξει και η μεση μου και με ποναει πολυ και αντε να σηκωσω την μπεμπα που εχει φτασει τα 7 κιλα!!!

Δημοσίευση

να΄μαι και εγω!

τι μου τη θυμησατε τωρα την περιοδο!την ειχα ξεχασει.

izaki και σε μια γνωστη μου που θηλαζει στον 2ο μηνα τις ήρθε.

μακαρι να μη μου ερθει συντομα.

Δημοσίευση

Πεπιτα η μικρη τρωει καλαααααα!!! αν και αρκετα ανεπτυγμενη, ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι τωρα που μας προεκυψε η αλλεργια, εμαθα πως δυσκολα βαζουν κιλα τα παιδια με αυτο το προβλημα. Θα δουμε!

Μπουνιτακι...και εγω την ειχα ξεχασει την περιοδο, αλλα με θυμηθηκε εκεινη η ατιμη!!!

Δημοσίευση

Μπουνιτα μου αρεσε παρα πολυ!!!! Και το ρχωμα τελειο!!

Πεπιτα ναι εχει αλλεργια και εχω μπει σε αυστηρη διαιτα για να δουμε τι αλλο την πειραζει περα απο τα γαλακτοκομκικα. Ασε, πονεμενη ιστορια....το σκ με επεσα σε καταθλιψη....με το ζορι μιλουσα απο την στεναχωρια.

Δημοσίευση

Hello μανούλες!!!!!!!!!

Μπουνίτα,ωραία η μπομπο!!!!!! :):):):) Τέλειο χρώμα!Γλύκα! :P

Ιζάκι,μην πέφτεις! ;) Είναι σίγουρα αλλεργία?Εμείς καλά!Σε καμιά ώρα θα πάω γυμναστήριο!Περιμένω τον άντρα μου να μου κρατήσει το παπάκι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κοριτσια οι αιματολογικες ηταν ολες αρνητικες , αλλα τελικα σε αυτη την ηλικια ειναι σχεδον παντα ψευδως αρνητικες. Η αλλεργια ειναι σιγουρη...το μωρο εχει διαρροια με πρασινα κακα με βλεννη και αιμα. Η αλλεργια προκαλει πληγη στο πεπτικο συστημα και το μωρο περα απο αυτα εχει δυνατους πονους στην κοιλιτσα. Αυτα!!

Προσπαθω να μην πεφτω και να ειμαι χαμογελαστη για το μωρο μου αλλα και γιατι εχουμε πολυ μελλον και πρεπει να αντεξω εφοσον αποφασησα να συνεχισω τον θηλασμο και ας στερηθω εγω πολλα.

Μαρβελ χαρα στο κουραγιο σου....εγω δεν παω γυμναστηριο που να με πληρωνουν...χαχαχα

Δημοσίευση

Ιζάκι,τι να κάνω!Έχω και τη βάπτιση!!!Πρέπει να βλέπομαι!χιχιχι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως ξεδύνω,δεν βαριέμαι...ακόμα!χαχαχα! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Έχει κάθε φορά βλένη με αίμα? :(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

πάλι καλά που σας αρεσαν!jona θα τις διαλέξω εγώ αλλά θα τις πληρώσεις εσυ!!! ετσι???

marvellako υπονοεις κάτι όταν λες οτι εχεις βαφτιση και πας γυμναστηριο?

κάνε λιγο step kai gia emena μπας και μαζεψει κανενα κωλομέρη! χαχα

izaki πως και δεν την εμφανισε πιο νωρις?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...