Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

izaki έγραψε:

Μαρβελ εγω κλεινω το καπακι της τουαλετα και βαζω απο πανω την βαση της μπανιερας και την μπανιερα της φυσικα.

Βρε izaki κι εσύ ανεβαίνεις σε σκαμπώ για να φτάσεις το μπανάκι του μωρού???!!! :laugh:

Οι βάσεις δεν είναι για να τοποθετούνται στο πάτωμα έτσι ώστε να φτάνει το μπανάκι στο ύψος της μαμάς και να μή σκύβει???

Εσύ θα το έχεις στα ύψη το μωρό :woohoo: !!!

  • Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

marouli μου...μαλλον δεν θα διαβασες καλα. Εγω δεν χρησιμοποιω σκαμπω. Βαζω κανονικα την βαση στο πατωμα , οπως ειπες. Η jona θα χρειαστει σκαμπω...δεν γνωριζω το γιατι, αλλα θα χει τον λογο της για να το λεει.

Δημοσίευση

Jona,και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα!!!!!!Μέχρι...που με έσωσε το Μαρουλάκι μας!!!!!!!!!!!! ;);););););)

Αν θέλεις να σου πω ποιο έχουμε πλέον και οι δυο μας! :):)

Καλα,Μαρουλάκι!!!!!!!!!!!!!!Είναι εκπληκτικό!!!!!!Και χωράει άνετα μέσα στο μπάνιο!!!!!!!!Καλά ξετρελάθηκα!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Θα τον κάνω μπάνιο μετά,τώρα το έπλυνα!!!!! :P:P:P

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκιτ ελπίζω να είστε όλες καλά!

Τι ζέστη είναι αυτή!Ο στρουμπούκος δε θέλει καν να θηλάσει , έχει πέσει σε λήθαργο...

Έγω έχω πάρει ένα μπάνακι της brevi με βάση και το έχω δίπλα από τη μπανιέρα..Τώρα με τη ζέστη τον κάνω πρωί-βράδυ μπάνιο...το παιδί ψήνεται...

Τρέχουμε με τα βαπτίσια που θα γίνουμε κουμπάροι...αγόρασα κι ένα τέλειο φόρεμα...δε μου χωράει τίποτα από τα παλιά...θέλω να χάσω 15 κιλά αλλά πως;;;

Πολλά φλάκια!!!

Δημοσίευση

marvel1984 έγραψε:

Jona,και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα!!!!!!Μέχρι...που με έσωσε το Μαρουλάκι μας!!!!!!!!!!!! ;);););););)

Αν θέλεις να σου πω ποιο έχουμε πλέον και οι δυο μας! :):)

Καλα,Μαρουλάκι!!!!!!!!!!!!!!Είναι εκπληκτικό!!!!!!Και χωράει άνετα μέσα στο μπάνιο!!!!!!!!Καλά ξετρελάθηκα!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Θα τον κάνω μπάνιο μετά,τώρα το έπλυνα!!!!! :P:P:P

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

είδες τί καλό που είναι?!!! Καλές βουτιές!!! :woohoo:

Δημοσίευση

izaki έγραψε:

marouli μου...μαλλον δεν θα διαβασες καλα. Εγω δεν χρησιμοποιω σκαμπω. Βαζω κανονικα την βαση στο πατωμα , οπως ειπες. Η jona θα χρειαστει σκαμπω...δεν γνωριζω το γιατι, αλλα θα χει τον λογο της για να το λεει.

χαχαχαχαχα τώρα κατάλαβα τί εννοούσε ο ποιητής.

Αλλά έτσι όπως το έγραψες ότι βάζεις πανω απο το καπακι της τουαλέτας τη βάση του μπάνιου καταλαβαίνει κανείς ότι τοποθετείς τη βάση πανω στο καπάκι :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Kαλημέρααααααα!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε? :):)

Εμείς καλά!Δεν έχω πολύ όρεξη σήμερα!Είμαι down. :(:(

Κοιμηθήκαμε από τις 12 μέχρι τις 7.30!!! ;) Αλλά με το ζόρι τρώει!Τι να πω,αμάν αυτή η ζέστη!!!!!!! :P:P

Από κιλά μου έμειναν 9,που προσπαθώ να τα χάσω μέχρι την βάπτιση τουλάχιστον! :ohmy::ohmy::unsure::unsure::unsure: Για να δούμε!

Δημοσίευση

Καλημέρα! :):):) Εμείς καλά είμαστε!!!!!!!!

Ολγάκι,βαριέμαι!!!!!!Και με έχει πάρει και από κάτω με το σώμα μου...άστα!Θα μου περάσει! :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Εδώ βρέχει τα νεύρα μου!!!!! :angry::angry::angry::angry:

Ευτυχώς πήγαμε βόλτα χτες!Σήμερα μέσα θα την βγάλουμε! :huh::huh:

Ολγάκι,πώς είναι ο Ρεβυθούλης?Το ματάκι του?

Δημοσίευση

Καλημέραααααα!!!!! Είδα κίνηση και μπήκα!!!!! Πάλι για κιλά λέμε;;;; Αφήστε, εγώ έχω πάθει μια μικρή κατάθλιψη! Θέλω να χάσω ακόμα 8 από την εγκυμοσύνη, αλλά συνολικά θέλω 12 για να είμαι στα κανονικά κιλά μου. Αλλά και 10 να χάσω ευχαριστημένη θα είμαι.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμάς!!

Είμαστε πολύ καλά. Η μπεμπούλα όσο πάει και στρώνει πάαααρα πολύ το πρόγραμμά της. Τρώει, κοιμάται, παιζει, γελάει, λέει "αγου" και σπανίως κλαίει. Τώρα προσπαθώ να την κάνω να τρώει ανα τρίωρο τουλάχιστον γιατί έτρωγε ανα δίωρο και ήταν πολύ κουραστικο για μένα.

Για διακοπές λέμε να παμε Καλαμάτα φέτος. Εκεί πάνε και η αδελφή της πεθεράς μου με τον άντρα της και καλό θα ήταν να έχουμε κάποιον να μας κρατήσει το μωρό αν χρειαστεί.

Αυτά!

Δημοσίευση

Ωραία η Καλαμάτα, έχει κι ωραία παραλία!

Κι εμείς γελάμε εδώ κι ένα μήνα περίπου και από 40 ημερών λέμε "αγκού" και πριν μια εβδομάδα είπαμε και "μπουουουου"!!!! Και φυσικά κατουριέμαι!!!!!

Από ωράριο είμαστε τέλεια! Ξεκινήσαμε λόγω μουντιάλ να του κάνουμε μπάνιο 12 παρά το βράδυ, μετά τον τελευταίο αγώνα, αλλά τελικά βολεύει γιατί μετά τρώει και κοιμάται ως τις 7 το πρωί! Κάποιες φορές γκρινιάζει από τις 5:30 αλλά του δίνω πιπίλα και μετά πάει σερί. Τον ξυπνάω στις 7 και μετά τον ταίζω ανά 3ωρο πριν κλάψει. Οπότε τη νύχτα κοιμάται γιατί είναι χορτασμένος! Είναι τέλειος!!!!!

Δημοσίευση

αντε κοριτσια μου στρωνουν τα μωρακια σιγα σιγα...

εμενα κατα τη διαρκεια της ημερας τρωει ανα 3ωρα και το βραδυ τον κανω μπανακι κατα τις 8 με 8:30, τρωει και στις 9 ειναι λιωμα, κοιμαται 6ωρο δηλαδη ξυπναει κατα τις 3, τρωει και ξανακοιμαται μεχρι τις 7 το πρωι, τρωει λιγο και μπορει να τον ξαναπαρει ο υπνος μεχρι τις 9...

σχετικα καλα ειναι κοριτσια για τοσο μωρακι!!!!

πιστευω γυρω στον 3ο μηνα να κοιμαται σερι....

απριλιατικα μωρακια ειναι αυτα τι να λεμε?

κοριτσια τα κοιμιζετε ακομα μαζι σας ε?

εγω λεω να τον μεταφερω στο δωματιακι του κατα τον 3ο μηνα....θα δω πως θα παει με τον υπνο και θα αποφασισω

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Κι εμένα το ζουζούνι μου τρώει κατά τις 11.30 το βράδυ και ξυπνάει στις 6,30!!! Τέλεια είναι...ξεκουράζομαι κι εγώ.

Απλά μέσα στην ημέρα τρώει ανά 4ωρο. Την θηλάζω πρώτα με όσο γαλα μου έχει απομείνει και μετά τρώει συμπλήρωμα γύρω στα 100-120ml.

Πάντως έχουν φουσκώσει τα μαγουλάκια της και είναι για τσίμπημα!!!

Δημοσίευση

Pepitaki!!!!!!!!!!!2 μήνες!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πως περνάει ο καιρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):)

Μαριλού!!!!!!!Χάθηκες!Καλά η μικρή? ;);)

Εμείς καλά,κοιμηθήκαμε από τις 12 μέχρι τις 8 παρά!Τέλεια!Ο καιρός χάλασε βέβαια... :(:(:(:( Και έβαλε κρύο πάλι! :ohmy::unsure::unsure::unsure::unsure: Τι να πεις!Πάνε και οι ωραίες βόλτες! :angry::angry::angry::angry:

Αυτά!!!!!!!!Φιλάκια στα μπεμπάκια σας!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κι εμείς αύριο κλείνουμε 2 μήνες και θα κάνουμε το 1ο μας εμβόλιο.

Κοιμάται κάθε μέρα γύρω στις 12 και ξυπνάει μεταξύ 6 κ 8 το πρωί. Τα μπεμπάκια μας είναι καλά παιδάκια και δεν μας ταλαιπωρούν! :)

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και από εμένα!!

Εμείς το Σάββατο γινόμαστε τριών μηνών!!!! Απίστευτο βρε παιδιά!!

Ναι, εχουμε τοοοοοσο καλά παιδάκια!! Εμένα πλέον κοιμάται κάθε βράδυ 7 με 8 ώρες, αλλά και μέσα στην μέρα τρώει, παίζουμε λιγάκι και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια και μετά πάλι νάνι!

Αχ, κορίτσια μου έχω πάθει έρωτα με τον γιόκα μου!! Όταν με κοιτάει μέσα στα μάτια, βγάζει φωνούλες και μου χαμογελά... εγώ λιώνω...

Τι υπέροχες και μοναδικές στιγμές που ζούμε όλες μας βρε κοριτσάκια μου!

Marvelaki δυστυχώς το ματάκι του είναι μια από τα ιδια! Καμμία βελτίωση! Του το πλένω πολλές φορές μέσα στην μερα και του κάνω και μασαζακι, αλλά δεν βλέπω διαφορα!

Σας φιλώ!! Ψάχνει το μεμε! ;-)

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!!

Το κάναμε το εμβολιάκι μας, κλάψαμε λιγάκι, μας έπεσε κι η πιπίλα κάτω όταν ήμασταν στο γιατρό και δεν είχα τη δεύτερη μαζί μου, αλλά ευτυχώς, γκρίνιαξε λίγο και μετά σταμάτησε. Του είπα ότι τα αγοράκια δεν κλαίνε κι ησύχασε!!!!!!!!

zeteras καλώς ήλθες και να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!! Κι εγώ φασολάκι τον λέω (μου έμεινε από όταν ήταν στην κοιλιά!)

Τον λέω και πιθικάκι επειδή έχει πολλά μαλλιά και όρθια!!! Και ποντικάκι επειδή έχει μικρά ματάκια και κοιτάει σαν ποντικάκι!!!!!!!! Όλο το ζωικό βασίλειο!!!! χιχιχ!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...