Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπνοσακος για το καλοκαιρι...?

Recommended Posts

Κοριτσια εχω το εξης προβλημα. Η Αλεξανδρα ξεσκεπαζεται πολυ ευκολα και κανει πολυ "ανατσουμπαλο" υπνο :unsure: . Τωρα να την σκεπασω σε 2 λεπτα θα ειναι ξεσκεπαστη με αποτελεσμα να κρυωνει και να κανει διαρροιες και μυξουλες :blink: .

Το χειμωνα ειχα υπνοσακο και την εβαζα εκει.Ειναι ομως χοντρος για την εποχη τωρα... :(

Υπαρχουν λεπτοι υπνοσακοι τυπου πικέ για να την βαζω μεσα και να μην κρυωνει?

Δεν εχω προβλημα να μου πειτε οποιασδηποτε εταιρειας...

Τα Jumbo που ειχα παρει τους χειμωνιατικους, τα εχουν αποσυρει ολα τα υπνοσακια... :dry:

Thanks!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΠΗΓΑ ΣΤΑ Η&Μ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΕΛΑΦΡΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ.

μια απο τα ιδια..

οποτε απλα τον κοιμιζω με μακρυμανικο φανελακι και πιτζαμακι ακομα..

λες και εμενα γιαυτο κανει διαρροια και εμετους? λες να κρυωνει? υπνοσακο ελαφρυ εχω δει στα H&M αλλα δεν ειδα για τι θερμοκρασια ειναι..εγω ειχα του ικεα που με βολεψανε πολυ αλλα ειναι ζεστοι για τωρα.. για δες στο H&M...και πες και εμενα! ηταβε κια πολυ ομοεφος..λευκος με σχεδια κατω κατω και εκανε 17-19ε καπου τοσο.

den nomizo oti i diarroia k i muksoules einai apo kruoma annoula,o upnosakos akomi k to xeimona einai upervoli nomixo ,ta skaei ta paidia,prosopika to suzitisa k me tin paidiatro mas,ego tin koimizo me to fanelaki tis kai ama exei psuxra me pitzamoules apo pano k fusika kseskepasti pleon

Εγω τον κοιμηζω ξεσκεπαστο...γι ανα τα πεταει το παιδι σημαινει οτι ζεστενεται...τις ζεστες μερες τον εχω με ενα αμανικο και αυτες τιε μερες που εχει ψυχρα με μακριμανικο αλλα και τα δυο ειναι πολυ λεπτα βαμβακερα υφασματα, τα πηρα απο την laredoute ειναι κατι ρηγε...

Υπνοσακο λεπτο πολυ λεπτο εγω εχω απο τα μαδερκερ..αλλα τωρα δεν με βολευει, δεν βολευει και το παιδι που τρυφογυρναει, του το εβαζα τις ζεστες νυχτες του χειμωνα και το φθηνοπορο

εγω τον κοιμιζω ξεσκεπαστο και με ενα φανελακι αμανικο μονο.Ολο το βραδυ γινεται μουσκεμα οποτε ποιος ο λογος σκεπασματος;ασε που παρατηρησα οτι οσο πιο πολυ τον ντυνεις τοσο πιο πολυ αρρωσταινει,μηπως πρεπει να την εχεις λιγο πιο ελαφρα την μικρη σου;υπνοσακος καλοκαιριατικα θεωρω οτι ειναι υπερβολη,εδω εμεις γινομαστε μουσκεμα το βραδυ...

Κοριτσια εδω που μενω εγω (το savropinguinaki ξερει) εχει κρυο ακομα τα βραδια...Ειναι εξω απο την Θεσσαλονικη και ειναι βουνο.

Βενετια μου ειλικρινα φετος ειχαμε τοσες ρινιτιδες που δεν λεγεται...Με σταγονες ημασταν και ειμαστε ακομα! Τα λυπαμαι μωρε δεν νιωθουν να τις βγαλουν...Κι ο δικος σου ετσι?

Στην Θεσ/νικη εχει H&M ? Ξερετε να μου πειτε???

Τουλαχιστον να τον βαλει τωρα τον υπνοσακο και μετα ξανα το φθινοπωρο...

Πειτε μου σας παρακαλω αν εχει κανενα καταστημα στην Θεσ/νικη...Ευχαριστω!

Αννιω εχει αρκετα...που μενεις;;;;

εχει στο κεντρο 2 σηγουρα ενα στην Τσιμισκη και ενα στην Αγιας Σοφιας, εχει στο αλλα και στο city gate...αλλα και παλη θα σου ελεγα να της βαλεις καποιο λεπτο ολοσωμο φορμακι, εγω καταλαβα...μετα απο αρκετο καιρο ειναι η αληθεια οτι δυσανασχετει πολυ με τον υπνοσακο

Βρε κοριτσια...Να σας ρωτησω..Οταν το μωρο κλωτσαει τα σκεπασματα ζεστενεται???

Δεν υπαρχει περιπτωση απλα να κανει ανησυχο υπνο ή να φευγουν γυρνωντας?

Εγω παλι καταβολευτηκα εναν υπνοσακο 1 tog ολο το χειμωνα!Στα κρυα την σκεπαζα κ με κουβερτα γτ κ εγω μενω εξω απο την πολη κ κανει ψυχρα...

Ακομα την κοιμιζω στον υπνοσακο...με ενα μακρυμανικο φορμακι απο κατω για τα χερακια κ την κοιλιτσα...

Παντως εγω οταν κοιμαμαι κρυωνω περισσοτερο απο οταν ειμαι ξυπνια..

Υποθετω καπως ετσι νιωθει κ το μωρο μου... :huh:

κ γω αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα ,βεβαια δεν ξεσκεπαζεται συνεχεια αλλα ομως ξεσκεπαζεται :(

κ ετσι της φοραω μια αναλαφρη μακρια μπλουζιτσα,ανοιξιατικη,μακο

κ μακρυ παντελονι μακο,ετσι αν ξεσκεπαστει δεν θα κρυωνει κ τοσο,οπως αν ητανε με κοντομανικα :huh:

κ πριν λιγο καιρο που εβαλα στην ακρη τον υπνοσακο αλλα δεν ειχε καλοκαιριασει εντελως,της φορουσα ενα φλις γιλεκακι,που κουμπωνει μπροστα,οποτε η κοιλιτσα κ η πλατουλα ητανε ζεστα

Αννιω μου δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητος ο υπνοσακος

(εστω και ο πολυ λεπτος) μες στο καλοκαιρακι.. :)

Κι εγω σε "εξοχη" ζω και εχει πολυ ψυχρα χειμωνα-καλοκαιρι,

αλλα δεν εχω βαλει τη μικρη μου ποτε μεσα στο "τσουβαλακι" :P

(σιγα μη κατσει...)..!!

Μην ανησυχεις.

Δεν κρυωνουν τοσο ευκολα.

Μια λεπτη κουβερτουλα-σεντονακι νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο. :)

Φυσικα η αποφαση δικη σου. :)

Κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο για το παιδακι σου.

Φιλια :kiss::kiss::kiss:

Εμένα μου έδωσε μια γνωστή μου που έχει μεγαλύτερα παιδάκια,

από την chicco,ένα πράγμα που μπαίνει κάτω από το στρώμα και

μανταλώνει και απ τις δυο πλευρές τα σκεπάσματα!

Είναι πολύ καλό και όλο το χειμώνα με έσωσε,αφού ο Γιώργος τις περισσότερες φορές κοιμόταν με τα πόδια του όρθια!!!! :blink::blink::blink: κι έτσι ξεσκεπαζόταν!

Τώρα το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποιώ.Τον κοιμίζω με ένα εσωρουχάκι

κοντομάνικο ή τιραντε και το σεντόνι του!Και να το βγάλει δε με νοιάζει,γιατί πάντα είναι ζεστός όποτε πάω να τον τσεκάρω....

Τί να πω κοριτσάκια μου , εμένα η δικιά μου από πιο μικρούλα εώς και σήμερα το κρεββάτι της το γυρίζει ολόκληρο , τί από τη μια μεριά , τί από την άλλη , τί με τα πόδια ψηλά , για να αλλάξει πλευρό σηκώνεται-κάθεται στο πωπώ της και πέφτει όπου τύχει. Τί με λέτε τώρα , αν δεν είχαμε και υπνόσακο το χειμώνα , όλη νύχτα τσιτσίδη θα ήταν. Τώρα κοιμόμαστε με μακρομάνικη πυτζάμα και πικέ κουβερτούλα που δε χρησιμοποιεί και πολύ , εδώ εμείς ακόμα με κουβέρτες είμαστε. Το κατακαλόκαιρο μόνο με κοντομάνικα πυτζαμάκια και το παράθυρό της ανοιχτό , όπως κι εμείς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...