Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ρουμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεελιτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ

να σας ζησει το μελινακι σου αγααααααααααααααααααπη μουυυυυυυυυυυυυ

παντα γερη κ καλοτυχη να ειναι καλη λοχεια

περιμενουμε τα τα νεακια σου εεεεεεεεε????????????????

αχ καμαρι μου τι τρελη χαρα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

apis έγραψε:

Να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ειναι σιγουρα μια κουκλιτσα!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

apis μου τι κανεις γλυκια μου?????????

εισυ ποτε με το καλο ??????????δ μπαινω συχνα κ εχω χασει

πολλααααααααααα επεισοδια :P:P :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Kaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζησει το μωγιο σου!!!!!!!!!!!!!!!! Πω πω ποτε εμεινες εγκυος ποτε γεννησες... Παναγιτσα μου!!! Να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου κοριτσι μου!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Ρούμπι μου η Μελίνα σου!!!!!!!!!!!!! Γερή γεμάτη υγεία νά'ναι καιευτυχισμένη στην αγκαλίτσα σου!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου γλυκιά,πάντα χαμόγελα και ευτυχία εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!

Η Παναγία να προστατεύει πάντα την ζουζούνα σου!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Rubela να σας ζήσει η κοράκλα! Να είναι γερή, ευτυχισμένη και να τη δείτε όπως επιθυμεί ;) !

Να έχεις καλή λοχεία και να δώσεις τις ευχές μου και στον ευτυχή πατερούλη!

Περιμένουμε νέα σου.

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

Rubelάκι μου γλυκό να σας ζήσει!!!!! :laugh: :laugh:

πάντα καλότυχη να είναι στη ζωούλα της η μικρή σας!!!

φαντάζομαι θα είσαι τρελαμένη, και πώς να μην είσαι!!!!! ;);)

πραγματικά σας εύχομαι οτι καλύτερο!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Ρουμπελίτσα μου γλυκιά η Μελίνα σου!!!! να ναι γερό το κοριτσάκι σου,καλότυχο και πολύ πολύ ευτυχισμένο....περιμένουμε τα νεα σας....και την ιστοριούλα σας... καλή λοχεία να χεις.... :):):) τα φιλια μου στην νεα μανούλα!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
    • @ΜαρίαΔημήτρης όλα καλά κορίτσι μου! Δ θα ξανά δεις αιμα. Απο την κουραση ηταν. Κ αν ο πλακουντας ειναι κοντά στον τράχηλο πολύ πιθανόν να είναι κ από εκεί. @Sotiria_94 κορίτσι μου ότι κ να γίνει απο δω κ περα εχεις ενα μωρακι που οχι μονο θα επιβιώσει αλλά θα τα παει κ μοα χαρά. Γτ σε έχουν αγχώσει τοσο πολυ? Ναι οκ έχεις σημαδια προωροτητας απο ότι καταλαβα αλλά απο δω κ περα ολα θα ειναι μια χαρά. Βλέπεις επίσης ότι τ αγχος τ βοηθαει καθολου. Ίσα ίσα. Όταν έχεις πολλά πετρώματα να παίρνεις βαθιές κοιλιακες ανασες. Βοηθάνε πολύ.  Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 29 βδομαδες. Πιο πίσω από όλες σας. Κ μένα κουνιέται αρκετα μέσα στη μέρα. Εκλεισα κ ντομπλερ στις 31/3. Και μετά σιγα σιγα να οργανωθώ καλύτερα με πράγματα κτλ. Μου έφερε κ η κουμπάρα μ ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα κρέμες αφρολουτρα κτλ. Οπότε έχω για αρχή.
    • Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...