Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! Μου έρχεται να κάνω εμετό από τη στενοχώρια και τα νεύρα.

Και ύστερα υπάρχουν ζευγάρια που τόσο πολύ θέλουν ένα παιδί και δεν έχουν ενώ άλλοι που έχουν το αντιμετωπίζουν σαν βάσανο και καταναγκαστικό έργο. Τί να πώ πια.......ήμαρτον. Κρίμα για την αθώα ψυχούλα και τον τραγικό θάνατο. Ούτε να το σκέφτομαι.

Δημοσίευση

Ζω στη Λευκωσία και πραγματικά όλός ο κόσμος είναι συγκλονισμένος!!!

Περισσότερο απ’ όλους, όμως, ο πατέρας!

Δε χοράει δικαιολογία, όμως, σίγουρα δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο...

Τον πήγαινε στο σχολείο, του τηλεφώνησαν για επείγον χειρουργείο και έτρεξε να βοηθήσει 1 συνάνθρωπο του.

Δημοσίευση

Ειμαι σιγουρη οτι ο πατερας ειναι σε πολυ τραγικη θεση

ειμαι σιγουρη πως αν δεν εχει ηδη τρελλαθει σιγουρα κποια στιγμη θα το παθει.

δεν μπορω ουτε γι αεν αδευτερολεπτο να σκεφτω πως θα ενιωθα.

δεν τον δικαιολογω....αλλα δεν ειναι και αυτο το θεμα.

ενα παιδι ενα αγγελουδι εμεινε αβοηθητο χωρις λογο.

δεν θα πω τι επρεπε να γινει....

ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ!

Δημοσίευση

Το διαβασα και εγω κοριτσια και είναι τραγικο.

Ειρωνικο, δεν ξερω τι να πω,αλλα σιγουρα δεν είναι απο τα περιστατικα αμελειας που συνανταμε.

Ποσο αλλου ηταν απο τις υποχρεωσεις του αυτος ο πατερας???????

Δεν μπορω εγω προσωπικα να του χρεωσω τιποτα.Πηγε να σωσει τη ζωη καποιου και θα το πληρωνει σε ολη του τη ζωη.

Ελατε στη θεση του...

Δε μπορω ομως να μην ερθω και στη θέση του πενταχρονου αγοριου,που ειχε πιει ολο το νερακι που του απεμεινε και υπεφερε τοσο.

Τι τραβηξε αυτη η ψυχουλα,τι τραβανε τοσες ψυχουλες και τοσα αθωα πλασματακια.

Αν δεν δουλευα τωρα δεν θα συγκρατουσα τα δακρυα μου.

ποσο τα σκέπτομαι τα χρυσουλια μου αβοηθητα να μην μπορουν να βοηθηθουν.

Δημοσίευση

Foulinaki έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ..ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=14058947

Για μένα προσωπικά είναι απαράδεκτο. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Αλτσχάιμερ να το πω........ δεν ξέρω.

Εγώ πάντως δε θα πήγαινα ποτέ σ'αυτόν να με εγχειρήσει. Ποιος ξέρει τι μπορεί να ξεχνούσε!!!!!!!!

Όλοι κάνουμε λάθη. Υπάρχουν και λάθη όμως που 'δεν γίνονται'.-

Δημοσίευση

το ακουσα το πρωι και τρελαθηκα..

μην κρινουμε ομως..ο πατερας σιγουρα θα τρελαθει αν εχει ηδη.

δεν τον δικαιολογω αλλα τον λυπαμαι σχεδον οσο το παιδακι.. :(:(:(:(:(

δεν μπορω ουτε να το φανταστω..με πιανει ριγος και το στομαχι μου..

καημενο μου :(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

τρελαίνομαι και μονο στην σκεψη με τον βασανιστικό τρόπο που εφυγε ενα αγγελουδι ....ο θεος ας αναπαυσει την ψυχουλα του.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( δεν λεω και εχω ξεχναω χιλιαδες μικροπραγματα ...αλλα να ξεχασεις το παιδί σου το ίδιο????????????????μακάρι να ναι και η τελευταια φορά που γινεται κατι τόσο τραγικό...πόνεσε η ψυχούλα μου... :(

Δημοσίευση

Δεν με ενδιαφέρει να ποναει δεν με ενδιαφερει αν υποφερει,αν τον φανε οι τυψεις αν αν αν...........

Τι θα πει σ'αυτη τη μανα?Που μεγαλωνε στα σπλάχνα της!Που πονεσε για να φερει στον κοσμο το αγγελουδι της!Της ξεριζωσε τη καρδια!

Ειναι χειροτερος απο βιαστη απο δολοφονο!Αυτοι ειναι ανωμαλοι τρελοι!Αυτος τι ειναι αμελης?Ανευθυνος?

Θεε μου δεν το χωραει ο νους μου!Θα τρελαθω!

Και ειναι και γιατρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερει τις συνεπειες?

Θεε μου θελει σκοτωμα!

Τι βασανιστικο θανατο ειχε η ψυχη μου!

Δημοσίευση

Νανούκα έγραψε:

Ζω στη Λευκωσία και πραγματικά όλός ο κόσμος είναι συγκλονισμένος!!!

Περισσότερο απ’ όλους, όμως, ο πατέρας!

Δε χοράει δικαιολογία, όμως, σίγουρα δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο...

Τον πήγαινε στο σχολείο, του τηλεφώνησαν για επείγον χειρουργείο και έτρεξε να βοηθήσει 1 συνάνθρωπο του.

Περισσοτερο ο πατερας?????Συγνωμη κοριτσια ΞΕΧΑΣΕ το παιδι του?????????

Καλο ταξιδι στο αγγελουδι...τιποτε αλλο!!

Δημοσίευση

κορίτσια είμαι κι εγώ από κύπρο και όταν το άκουσα χθες, τι να πω...μου φαίνετα απλά απίστευτο! Να ξεχάσεις το παιδί σου?? Δεν έχω λόγια..Το καημέρο το αγοράκι, τόσο άδικα και απάνθρωπα έφυγε..

Καλό ταξίδι αγγελούδι μου

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΡΙΜΑ :(:(

ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΛΑΜΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΔΕΙΟ;;;;; ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ!! ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ;;;;;; ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!! ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΠΟΤΑ!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ!! Ε ΚΑΙ;; Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΥΧΗ;;; ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ;; :angry:

Δημοσίευση

Μην δινουμε ευθυνες κοριτσια δεν ξερουμε εκεινη την ωρα τι μπορει να μεσολαβησει.......απο προσωπικη οπτικη γωνια ανευθυνη θεωρω και μια μητερα η πατερα που δεν δουλευει παει το παιδι του σε ολοημερο νηπιαγωγειο και ξεχναει στις 4 η ωρα να ερθει να το παρει.........καθαριζα με την πεθερα μου ενα νηπιαγωγειο και το φαινομενο ηταν στα 20 τα 5 να τα ξεχνανε.........και αυτο ειναι ενα προμυνημα οτι μπορει να μην εγκληματικο ως αναφορα την υγεια του παιδιου ειναι εγκληματικο ομως ως την ψυχολογια του.....

Δημοσίευση

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ!!!ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!ΑΧ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 400!!!!ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!ΑΧ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΑΒΟΗΘΗΤΟ!!!

Δημοσίευση

παναγιαα μου και εγω το ακουσα το πρωι στον καραμερο-χαριτατο που το ελεγε η πατερα..ειχα μεινει πραγμτικα ..πιανεται η καρδια σου και μονο που το καους..

δεν αμφισβητω το οτι εγινε απο ατυχημα..δεν μπορω να διανοηθω κατι το αντιθετο αλλα καλα ρε παιδια πως γινετε να το ξεχασε?δεν πιστευω πως ηταν και το πρωτο του επειγον περιστατικο..δεν ξερωω πραγματικα..

φανταστειτεε πως θα νιωθει εκεινη η μαναα..ακομη και ο ιδιος ο πατερας θα ποναει παρα πολυ..!αλλα σκεφτειτε και την θεση του ασθενηη παναγια μου..κανεις μας να μην ερθει σε παρομοια θεση..

Δημοσίευση

εχω παθει σοκ. Κλαιω εγω που το διαβάζω σαν ξένη αλλα απο την αλλη δεν λυπαμαι καθολου τον πατέρα. Οχι οσο σοβαρο κ να ηταν το περιστατικό καλύτερα να επαιρνε το παιδακι κ να ζηταγε απο μια νοσοκομα να το κρατήσει λιγο. Ειμαστε σοβαροι? το αφησε στο αυτοκίνητο με κλεισμενα τζαμια μες στην ζέστη? τι νομιζε οτι θα παει να βαλει ενα τσιροτο στον ασθενή κ να φύγει? ακομα κ ετσι να ηταν επρεπε να παρει το παιδακι μαζί του. Δεν μου αρεσει να κατηγοραω αλλα αυτο το πραγμα ειναι απιστευτο εχω σοκαριστεί. Η μανα? τι θα πει σ αυτην την μάνα μου λέτε? σκεφτομαι μονο τον τροπο που εφυγε αυτο το αγγελουδι κ αρρωσταινω. Δεν το πιστευω...

Δημοσίευση

Ειλικρινά λυπάμαι για ότι συνέβη,αλλά γιατί σας σοκάρει τόσο?

Εχετε σκεφτεί καθημερινά σε πόσους κινδύνους εκθέτουμε τα παιδιά μας χωρίς να το καταλάβουμε?

Τι να πρωτοπώ?Για μια φίλη μου που άφησε το μωρό της 10 μηνών μέσα στ αμάξι σε πάρκιγκ ενός σούπερ μάρκετ,γιατί λέει δε κάθεται σε καρότσι

και δε την αφήνει να κάνει τα ψώνια της!

Ή για έναν πατέρα που οδηγούσε την περασμένη Κυριακή σε επαρχιακό δρόμο του νησιού και είχε στο πίσω κάθισμα το 8χρονο κοριτσάκι του το οποίο όχι μόνο δε φορούσε ζώνη,αλλά ήταν από τη μέση και πάνω ΕΞΩ απ το παράθυρο!!!!!!!!!!!

Αν κάτσω λίγο θα σκεφτώ και άλλα τόσα συμβάντα!Οπως φαντάζομαι συναντάτε κι εσείς.....

Το θέμα είναι να έχουμε πάντα στο νου μας οτι ένα παιδί ,όποια ηλικία και να χει είναι παιδί!Και θα πρέπει πάντα να το φροντίζουμε και να το επιβλέπουμε!

Τώρα το οτι ξεχνάνε να πάρουν τα παιδιά τους....

Είμαι βρεφοκόμος και δουλεύω 9 χρόνια σε σταθμούς και δημόσιους και ιδιωτικούς!.Εχουν δει κι εχουν δει τα ματάκια μου.....

Να ξεχνάνε να ρθουν να πάρουν το παιδί και να σου λένε μα το χα πει στο μπαμπά ή η μαμά θα το παιρνε!

Μου χει τύχει να γίνει σεισμός,να χουν έρθει όλοι οι γονείς να πάρουν τα παιδιά και μία εκπαιδευτικός παρακαλώ στο επάγγελμα,άφαντη!!!!

Να παίρνουμε τηλέφωνο στο σχολείο που εργάζεται και να μας λέει η διευθύντρια "μα το σχολείο έχει κλείσει μετά το σεισμό και όλοι έφυγαν" !Στο σπίτι να μην είναι.....και κατά το μεσημεράκι εμφανίζεται η κυρία,με σακούλες από σούπερ μάρκετ και μαγαζιά και οταν μας είδε στο δρόμο,είπε¨"τρομάξατε?δεν το ξερα οτι έπρεπε να ρθω να πάρω το μωρό!"

Ουτε ένα τηλέφωνο δεν ήξερε να πάρει να δει αν είμαστε καλά?Πες οτι έπεφτε ένα ράφι ρε παιδί μου πάνω σε ένα παιδί?

Νομίζω οτι το καθημερινό τρέξιμο μας έχει κάνει τόσο αδιάφορους!

Ο γιατρός δε νομίζω να ήθελε να συμβεί αυτό στο παιδί του,αλλά θα μπορούσε κάλλιστα,να ζητήσει από μια νοσοκόμα ή από κάποιο συγγενή να μεταφέρει το παιδί του στον παιδικό σταθμό ή έστω ας το έπαιρνε μαζί του στο νοσοκομείο....θα ήταν πιο ασφαλες εκεί!

Μερικές φορές με λένε υπερβολική,γιατί η αλήθεια είναι οτι από τότε που έγινα μανούλα έχω τρελές φοβίες για το μωρό μου!

Εγώ ακόμη κι αν σταματήσω στο περίπτερο για τσίχλες,θα βγάλω έξω το μωρό και θα το πάρω μαζί μου,γιατί σκέφτομαι"και αν τώρα που εγώ πληρώνω,έρθει κάποιος μεθυσμένος και πέσει με το αμάξι του πάνω στο δικό μου και πάθει κάτι το μωρό,δε θα τραβάω τα μαλλιά μου μετά?"

Γενικά μπορεί να βγάλω και να βάλω το μωρό απ΄το αυτοκίνητο πάνω από 20 φορές!Δε με νοιάζει όμως...έχω τη συνείδησή μου ήσυχη!!!!

Δημοσίευση

Ti na pw re koritsia, o kozmos den paei kala...Pistevw pos apo thn stigmh pou ginese gonios ola ta ala prepei na erxonte deftera kai as exeis thn pio apetitikh doulia...Emena afto pou mou ekane entiposh sto arthro einai pos den etrekse o idios sto autokinhto to defterolepto pou thimithike oti exei kai ena paidi ksexazmeno kapou alla estile kapies agnostes pros to paidi.....Oso kai na prospathw den mporw na ton lipithw afton ton anthropo....

Δημοσίευση

Ή για έναν πατέρα που οδηγούσε την περασμένη Κυριακή σε επαρχιακό δρόμο του νησιού και είχε στο πίσω κάθισμα το 8χρονο κοριτσάκι του το οποίο όχι μόνο δε φορούσε ζώνη,αλλά ήταν από τη μέση και πάνω ΕΞΩ απ το παράθυρο!!!!!!!!!!!

........................................................................................ Afto me tis zones kai ta paidakia na xoropidoun sto piso kathizma kai oxi mono me trelenei re koritsia edw sthn Ellada...GIATI DEN DENOUN TA PAIDIA STO KATHIZMATAKI??? ILIKRINA DEN TO XORAEI TO MIALO MOU.... Authn h kopela "filh sou" paei katholou kala...Anarotieme wres,wres an tha prepei na exoume adia gia na ginoume gonois telika...Giati gia ola ta ala xriazete estw mia stixiodh enhmerosh, alla o kathe M...... mporei na kanei ena paidi...... Sinxoresteme alla eimai ekso frenon....

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

........................................................................................ Afto me tis zones kai ta paidakia na xoropidoun sto piso kathizma kai oxi mono me trelenei re koritsia edw sthn Ellada...GIATI DEN DENOUN TA PAIDIA STO KATHIZMATAKI??? ILIKRINA DEN TO XORAEI TO MIALO MOU.... Authn h kopela "filh sou" paei katholou kala...Anarotieme wres,wres an tha prepei na exoume adia gia na ginoume gonois telika...Giati gia ola ta ala xriazete estw mia stixiodh enhmerosh, alla o kathe M...... mporei na kanei ena paidi...... Sinxoresteme alla eimai ekso frenon....

Είναι ψυχολόγος και είναι το δεύτερό της παιδί!

Οταν της είπα ρε συ και την άφησες μόνη τη μικρή?

Μου είπε και τι να έκανα?Θα χαλούσε τον κόσμο μέσα στο σούπερ...

Ετσι κι αλλιώς μόνο λίγο τυρί ήθελα να πάρω.....

:blink::blink::blink::blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...