Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκληματικη αμελεια....ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Recommended Posts

καλα ειμαστε σοβαροι τωρα???????????????

Ετρεξε να σωσει μια ανθρωπινη ζωη? Σιγα, τι θα πεθαινε του ασθενη, το ποδι του??????????????????

Και αντε και παει στο διαολο, γιατρος ειναι, ασυζητητι επρεπε να παει, τι σκατα, ξεχασε το παιδι???????Ειμαστε καλα??????????Μια επεμβαση που κραταει απο τις 8 το πρωι εως τις τεσσερισημισι ή αυχενας δυαλυμενος ειναι ή σπονδυλικη στηλη (αλλα να μου πεις αυτο χρειαζεται νευροχειρουργο, οχι ορθοπεδικο..). Δεν τον ενημερωσαν στο τηλεφωνο τι περιστατικο ειναι αυτο? και παλι, και για 5 λεπτα να αφησεις ενα σκυλι ακομα στο αυτοκινητο με κλειστα τα παντα απαγορευεται!!!Ειναι δυνατον????Ελεος!!

Οταν διαβασα οτι διπλα στο καημενο το παιδακι βρηκαν το μπουκαλακι του και την τσαντουλα του με επιασαν τα κλαμματα! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΜΕΛΕΙΑ??

Αν ημουνα η μανα του θα τον ειχα σκοτωσει με τα ιδια μου τα χερια! Τον πανηλιθιο! Και αν ημουν στη θεση αυτουνου αν μη τι αλλο θα αυτοκτονουσα!

Να αναπαυθει το ψυχουλακι αυτο μωρε...:_(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Εγω πραγματικα

δεν μπορω να μπω και ουτε θελω να μπω στη θεση ενος γονιου που θα εχανε το παιδι του και ποσο μαλλον απο δικο του φτεξιμο

πραγματικα το εχω διαγραψει απο το μυαλο μου αυτο το συναισθημα

λογικα οπως το κοβω εγω

πρεπει να οδηγουσε

τον πηραν τηλ

και του ειπαν Σακη - ΜΑκη

ειναι στο χειρουγρειο ο ταδε και ο ταδε γιατρος επαθε εκεινο που εισαι χανεται ο ανθρωπος

ειμαι κοντα καλα ας μην παει σημερα παιδικο ο μικρος ερχομαι

θελει πολυ ωρα η εγχειρηση οχι 5 λεπτα για ραψιμο 'οκ

οκ

σε 39 λεπτα ερχομαι παιδι μου

ενταξει

ενταξει

μια χαρα χανει ακι το σχολειο το μικρο τι αλλο θελει

τωρα μεσα στο χειρουργειο ποιος ξερει τι εγινε

αντε και ο μικρος δεν ηξερε να ανοιξει τα παραθυρα

αντε και ο πατερας

δεν το φανταστηκε οτι θα παρει τοση ωρα

δεν το ειπε και σε κανεναν απο τη βιασυνη του

εγινε το κακο

δεν τον δικαιολογω

επρεπε να ειχε προνοησει

εγω εαν ημουν η μανα μαλλον θα τον ειχα σκοτωσει και θα σκοτωθει εαν δεν ειχα αλλο παιδι - σιγουρα δεν θα του εδινα ουτε ενα ελαφρυντικο

αλλα απο τη μερια του τριτου δεν μπορω να τον καταδικασω για ΒΛΑΚΕΙΑ :(

γιατι ηταν ΒΛΑΚΕΙΑ :(

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τόσες ώρες στο πάρκινγκ δεν το είδε κανένας το παιδάκι? πάρκινγκ νοσοκομείου με τόσο κόσμο? δεν το χωράει ο νους μου, είναι τόσο σοκαριστικό...

η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχουμε ξανακούσει για τέτοια περιστατικά κυρίως βέβαια στην Αμερική που μια μαλάκυνση εγκεφάλου την έχουνε...

επίσης αυτό με τα καθισματάκια αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι επίσης τραγικό... μάλλιασε η γλώσσα μου να τα λέω και στο τέλος χαρακτηρίζομαι και γραφική...

Η αμελεια η ανευθυνοτητα και ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!Εμ βεβαια!!δεν παιδευτηκε να το γεννησει εκεινος,να του γινει ο κω#*ς να!!!να δεις μετα θα το προσεχε???

καθε μερα και μια παιδικη καρδουλα σταματαει να χτυπαει καθε μερα και ενα παιδικο χαμογελο σβηνει καθε μερα ενα σπιτι ντυνετε στα μαυρα ας μην αναλωνμαστε σε κατηγοριες .Δεν ξερουμε πως εγεινε δεν ειμασταν εκει , δνε κατηγορω δεν δικαιολογω ο ανθρωπος αυτος μια ζωη θα ειναι με τις ερηνες του δεν μπορουμε να ξερουμε τι του ειπαν στο τηλεφωνο ουτε τη επεμβαση ηταν θα ακουστουν πολλα και θα ειπωθουν αλλα τοσα .Και λοιπον το παιδαι θα γυρισει πισω ; Το παιδι δνε ειναιμονο της μανας ειναι και των δυο γονιων και ας μην βιαζομαστε να ριξουμε το αναθεμα .Ναι καποια ζευγαρια δε μπορουν να κανουν παιδια αυτο ομως ειναι ασχετο με το τη καποιο αλλο ζευγαρι εχασε τοδικο τους μην γινομαστε μικροπαθεις και εγωισες επειδη εσυ εχεις και δνε το προσεχεις δεν θα επρπεε να το εχεις .Καποτε στ κομμωτηριο καποια ξεχασε μαζι με το ριλαξ το μωρο πηραμε τον αντρα της τηλ. και ηρθε και το πηρε τι να πω ; οτι ειναι ανευθυνη το άλλαζειτο γεγονος .Προχτες ενα 8χρονο αγορακι επεεσε απο το μπαλκονι του σπιτιου του 7 οροφους τι θα πω ; φταιει η μανα που το ειχε αφησει εξω ; η που ειχε τραπεζι ; τοτε να βαλουμε καικαγκελα .

Οταν ο Σταυρος μου ηταν 13 μηνων ανεβηκε στο καναπε και απο το πασω ερειε ολα τα πραγματα αναμεσα σε αυτα ερειξε και το πακετο με τα τσιγαρα τα οποια παντα εβαζα ψηλα και δνε περιμενα οτι θα τα εφτανε τα εριξε πηγαν πισω απο το τραπεζι και καποια στιγμη το ακουω να βηχει καινα κλαιει διαπιστσα οτι ειχε φαει ενα κομματι κατευθειαν πηρα τηλ. τη παιδιατρο ακιμου ειεπ να παω γρηγορα στο νοσοκομειο οταν πηα τηλ. τον αντρα μου γυριζε απο τη δουλεια βελεποντας το παιδι καλα μου λεει φερε μου ναπαρω τη γιατρο τηλ. οταν του ειεπ οτι εχουμε ηδη αργησει τον εδα να κανει σνα παλαβος μεσασε 10 λεπτα απο αιγαλεω βρισκομασταν πειραια και ειχαμε προθεσμια μιση ωρα να μην περασει η νικοτινη στο αιμα και παθει εγκεφαλιτιδα το ακουτε ; εγω για αυτο το παιδι εχω δωσει και δινω τον ευατο μιυ τη ζωη μου οπως ολοι οι γονεις ναι ηταν ανευθυνοτητα μου ναι ηταν βλακεια μου αλλα την ιδια βλακεια την κανουν καθημερινα πολλοι γονεις καικαποιοι δυστυχως δνε ξερουν τις επιπτωσεις .

την ηεμρα εκεινη που ο Σταυρος εφαγε το τσιγαρο ενα τριχροο αγορακι ειχε πιει ενα μισουλιδ ηταν για τον πατερα το ειχε αφησει η μαμα στο τραπζι το προλαβε ο μικρος και εκανε πλυση μηπως και αυτοι οι γονεις δνε γαπανε το παιδι τους ; το επομενο πρωι που ημασταν στο νοσοκομειο ειδα κινηση ενα μωρο πεθανε απο υπερβολικη δωση αλκοολ εκαναν καποιο παρτυ ι γνεις εδεινα αλκοο στο μωρο για πλακα και το εβαλαν για υπνο και εσκασε.....Αυτο ναι το θεωρω οχι μονο ανευθυνο αλλα και εγκληματικο να δινεις στο παιδι σου αλοολ ουτε για πλακα αλλα και παλι δνε ξερω ποιος του εδωσε οι γονεις οι παππουδες οι συγγενεις ; δνε ξερω

συγνωμη γιατην καταχρηση του χωρου και συλληπητηρια στην οικογενεια

τραγικό δεν έχω λόγια!και το πιο τραγικό είναι ότι κάθε μέρα ακούμε και κάτι θλιβερό στην tv,παιδάκια που πέφτουν απο μπαλκόνια,αυτό που έγινε στην Κύπρο και τόσα άλλα...στην θέση του θα αυτοκτονούσα πραγματικά δεν θα το άντεχα,καλό ταξίδι μικρούλη μου..

Κορίτσια, δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά είπαν στις ειδήσεις ότι τελικά το παιδί δεν πέθανε από θερμοπληξία, ούτε ασφυξία. Η νεκροψία έδειξε ότι είχε ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα το οποίο δεν ήταν γνωστό. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός του στο αμάξι (ο πατέρας είχε αφήσει τα τζάμια λίγο κατεβασμένα), αλλά είναι πολύ πιθανόν το μοιραίο να συνέβαινε ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να γινόταν και στο νηπιαγωγείο, αν το έπαιρνε τελικά εκεί ο πατέρας.

Στο πάρκινγκ δεν το είδε κανένας, γιατί φαίνεται το παιδί κοιμόταν στην αρχή και μετά μάλλον λιποθύμησε ή ξεψύχησε. Αλλιώς, θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να το αντιληφθούν, αφού ήταν ένα παιδί 5 χρονών, που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει τα τζάμια, να κορνάρει και γενικά να τραβήξει την προσοχή κάνοντας φασαρία.

Άκουσα επίσης ότι ο πατέρας δεν άντεξε και είναι στην εντατική με έμφραγμα, αλλά δεν ειναι επιβεβαιωμένη η πληροφορία.

Όπως και να έχει, κρίμα, καλό ταξίδι στο παιδάκι...

θελω να γινω μαμα σε ευχαρισουμε για την πληροφορια γιατι ειναι πολυ ευκολο να στεισουμε εναν ανθρωπο στα 2 μετρα και να τον λιθοβολουμε ευχομαι να μην συνεχιστει η τραγωδια για αυτην την οικογενεια

κοριτσια μην βιαζομαστε να κρινουμε!!

εγινε κατι πολυ τραγικο αλλα σιγουρα και αυτος ο πατερας δεν ηθλελε να συμβει κατι τετοιο ετσι δεν ειναι??

εδω εγω σημερα ημουν ετοιμη να σπασω το τζαμι του αυτοκινητου μου γιατι εβαλα μεσα τον μικρο,εριξα τα κλειδια στην τσαντα μου και την πεταξα στο μπροστινο καθισμα(γιατι ηθελα να μαζεψω το καροτσι)και πατηθηκε ο συναγερμος που εκλεισε τις ασφαλειες.

εγω εν το μεταξυ για να παρω τα κλειδια κανω ασυναισθητα την κινηση και κλεινω την πορτα του μικρου(γιατι δεν ειχα χωρο...!!!)

μολις συνηδιτοποιησα τι εκανα ηταν αργα...ειχα τον μικρο κλειδωμενο με τα κλειδια μεσα στο αυτοκινητο σε ενα παρκινγκ εκθετιμενο στον ηλιο 12 το μεσημερι!!!!!! σε 5 λεπτα ο μικρος ειχε γινει μουσκεμα!!!!!!

ευτυχως ηταν εκει κοντα ο μπαμπας μου και μου εφερε τα δευτερα κλειδια!!!

το ποσο τρομαξα αν δεν ηταν κανενας εκει σιγουρα θα εσπαγα το τζαμι.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ατυχηματα συμβαινουν γιαυτο και λεγονται ατυχηματα...απλα πρεπει να ειμαστε περισσοτερο προσεχτικοι!!!!!

κριμα για το παιδακι....καλο του ταξιδι....

..O Θεός να τον συγχωρέσει για αυτό που έκανε!!! Λυπάμαι πάρα πολύ για το αγγελούδι!!! δεν είναι δυνατόν τέτοια αμέλεια...δεν το χωράει το μυαλό μου!!!σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτόν τον άνθρωπο!!!

ναι ηταν επειγον...επρεπε να παει γρηγορα στη κλινικη...ΚΑΙ....

ηταν τοσο δυσκολο να παρει μαζι του το παιδι να το φροντισει μια

υπαλληλος της κλινικης μεχρι αυτος να τελειωσει η να ερθει να το παρει η μαμα του??????????????????????????????

αν το χειρουργιο διαρκουσε 20ωρες?????πως το κλειδωνεις και φευγεις????????

το ξεχασε????????????

πως το ξεχασε?????????????????

το σακακι του ξεχασε?????????τα τσιγαρα του??????

δεν λεω οτι τωρα δεν ποναει,πατερας ειναι αλλα......δεν

το κλειδωνεις ρε φιλε το καυμενακι και φευγεις,δεν το παρατας ετσι.....

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Ίσως δεν πρέπει να εκφέρω γνώμη, αφού δεν έχω γίνει μάνα ακόμη.........

Ένα όμως θα πω..................

Εάν αυτό το είχε κάνει ο αντρούλης μου............ που τον λατρεύω............... θα τον είχα πνίξει με τα ίδια μου τα χέρια!!!!!!!!!!!!

Ξέχασε................. ΤΟ ΠΑΙΔΙ του?????????????????????????????????

9 ωρες?Προφανως δεν εντεξε η καρδουλα του απο τη ζεστη.....

Δεν ειναι ελαφρυντικο για τον πατερα ομως αυτο.......

δεν ξεχνας το παιδι σου με ΤΙΠΟΤΑ!

Ναι ειχε προβλημα!Και?ΘΑ ζουσε αν δεν το ειχε ξεχασει!Ταλαιπωρηθηκε ομως και δεν αντεξε.

Αλλο να κανεις στιγμιαια μια απροσεκτη κινηση οπως η Μπεμπουλης και αλλο να φυγεις και να το ξεχασεις 9 ολοκληρες ωρες!Αυτό δεν ειναι ατυχημα!Δεν του ξεφυγε απο τα χερια και βγηκε στον δρομο ουτε του επεσε απο κρεββατι ουτε του ξεφυγε και επεσε απο το μπαλκονι κοκ το ξεχασε το παιδι!

Ειπε κανεις τιποτα για τη μανουλα που της επεσε το μωρακι της απο το καροτσι στον δρομο πριν απο κανα 2 μηνες και εγινε το δυστηχημα με το λεωφορειο?Ποιος δεν εκλαψε για αυτη την μανουλα?Εκανε λαθος υπολογισμο και της επεσε το παιδι!Μονο αυτη ξερει τι πληγη εχει η καρδουλα της!Αυτο ναι ειναι ατυχη στιγμη!

Το να ξεχασεις το παιδι σου ομως δεν ειναι!

Δεν με νοιαζει αν εχει παθει εμφραγμα!αδιαφορω...........

maraki_1978 έγραψε:

9 ωρες?Προφανως δεν εντεξε η καρδουλα του απο τη ζεστη.....

Δεν ειναι ελαφρυντικο για τον πατερα ομως αυτο.......

δεν ξεχνας το παιδι σου με ΤΙΠΟΤΑ!

Ναι ειχε προβλημα!Και?ΘΑ ζουσε αν δεν το ειχε ξεχασει!Ταλαιπωρηθηκε ομως και δεν αντεξε.

Αλλο να κανεις στιγμιαια μια απροσεκτη κινηση οπως η Μπεμπουλης και αλλο να φυγεις και να το ξεχασεις 9 ολοκληρες ωρες!Αυτό δεν ειναι ατυχημα!Δεν του ξεφυγε απο τα χερια και βγηκε στον δρομο ουτε του επεσε απο κρεββατι ουτε του ξεφυγε και επεσε απο το μπαλκονι κοκ το ξεχασε το παιδι!

Ειπε κανεις τιποτα για τη μανουλα που της επεσε το μωρακι της απο το καροτσι στον δρομο πριν απο κανα 2 μηνες και εγινε το δυστηχημα με το λεωφορειο?Ποιος δεν εκλαψε για αυτη την μανουλα?Εκανε λαθος υπολογισμο και της επεσε το παιδι!Μονο αυτη ξερει τι πληγη εχει η καρδουλα της!Αυτο ναι ειναι ατυχη στιγμη!

Το να ξεχασεις το παιδι σου ομως δεν ειναι!

Δεν με νοιαζει αν εχει παθει εμφραγμα!αδιαφορω...........

επανω σε αυτο το περιστατικο που αναφερες χωρις να εχω τιποτα προσωπικομαζι σου ηθελα να πω οτι η απροσεξια της γυναικα αυτης το να μην δεσει το παιδακι ισως επειδη δνε θεωρουσε οτι κινδυνευε δεν στοιχισε τη ζωη μονο σε αυτο το αγγελουδι .Ο οδηγος του λεωφορειου ξερετε σε ψυχολογικ κατασταση ειναι ; πως θα ξεπερασει ο ανθωπος αυτος το γεγονος οτι αθελα του αφαιρεσε μια ζωη ; οι συνεεπιες οτι τον εχουν σε διαθεσιμοτητα ; οτι εχει οικογενεια απο πισω του ; οποτε ειναι ακριβς το ιδιο γιαμενα η ατυχη στιγμη δεν ειναι μονο για τη μανα αλλα και γιαμια ολοκληρη οικοενεια που στα καλα καθομενα κλεινονται να τα βγαλουν περα πως ; και ενταξει και στη δολεια του θα γυρισει και λοιπον μεσα του ξερει και δεν μπορει να κανει κατι να το διορθωσει να το αναστρεψει οπως και ο πατερας που ναι ηταν ανευθυνος κουρσαμενος ξενυχτυσενος προβληματισμενος κοριτσια ζουμε σε πολλη ασχημη επχη καικαθε μερα μονο ασχημα θα ακουμε .ξερετε ποιους γνεις κατηγορω ; αυτος που εκθετουν τα παιδια τους στη ζητιανα στη κλεψια αυτους πουτα κακομεταχειριζονται αυτους που τα βιαζουν αλλα και αυτους που τα κλεινουν μεσα σεενα καλο σχολειο και νομιζουν οτι με καλ μορφωση και καλη ενδυμασια εχουν καλυψει το ρολό τους σαν γονεις .

Σχετικα νε τι περιστατικο στη κυπρο που ο πατερας ξεχασε τον 5χρονο γιο του μεσα στο αυτοκινητο ενω εκεινος ασωνε μια άλλη ζωη, εκεινο αφηνε την τελευταια του ανασα μεσα σε αυτο .

Ο πατερας μην μπορωντας να αντεξει αυτο που ο ιδιοςπροκαλεσε εδωσε τελος στη ζωη του ,ειναι μια νεα οικογενειακη τραγωδια ειναι αυτο που ελεγα οτι δε μπορουμε να ριχνουμε ευθυνες και κατηγορω ετσι .

Βανια έγραψε:

Σχετικα νε τι περιστατικο στη κυπρο που ο πατερας ξεχασε τον 5χρονο γιο του μεσα στο αυτοκινητο ενω εκεινος ασωνε μια άλλη ζωη, εκεινο αφηνε την τελευταια του ανασα μεσα σε αυτο .

Ο πατερας μην μπορωντας να αντεξει αυτο που ο ιδιοςπροκαλεσε εδωσε τελος στη ζωη του ,ειναι μια νεα οικογενειακη τραγωδια ειναι αυτο που ελεγα οτι δε μπορουμε να ριχνουμε ευθυνες και κατηγορω ετσι .

εισαι σιγουρη???

γιατι ειμαι απο κυπρο και δεν ακουστηκε τιποτα...

μισο λεπτο να το ανεβασω http://www.tvlandgr.com/2010/06/blog-post_6923.html

τωρα ειδα οτι καποιος ανωνυμος απο κατω το διαψευδει δνε ξερω κοριτσια αυτ το ειδα και ειπα να το αναφερω ευχονανα ειναι οντως ψευτικο να μ θρηνησουν και άλλη ζωη

καλα ειναι τελειως ηλθιοι καποιοι που βαζουν ψευτικες ειδησεις κοιτα ρεπαιδι μου τι θα κερδισουν με αυτο ; δνε φτανει το κακο που τους βρηκε ; χαρουλινι εσυ πουεισια απο κυπροτελικα ποια ηταν η αιτια θαναντουτου παιδιου ; τι ειπαν στις ειδησεις εκει στη κυπρο γιατιεδω το θεμα ηταν στην ξεπετα , σημερα μας ζαλισαν 1 ωρα με το γαμο της μαριεττα λες καιμας ενδιεφερε .

Αχ τι να πω.. ειλικρινα αν ημουν στη θεση της μαμας του παιδιου αυτου δεν ξερω τι θα εκανα... σιγουρα δεν το ηθελε.... αλλα δε θελει και πολυ να γινει το κακο. και το κακο μια φορα θαγινει, δε θα γινεται συνεχεια...

οσον αφορα το περιστατικο με τη γυναικα που της επεσε το παιδι, εγινε νεκροψια και το μωρο ηταν ηδη 3 μερες νεκρο πριν το συμβαν..... τι μπορει να του εκαναν οι ιδιοι του οι γονεις που να ηθελαν να κανουν να συμβει ο θανατος του μωρου σαν ατυχημα???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...