Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Έχει χρησιμοποιήσει καμία από σας την συγκεκριμένη μάρκα καλλυντικών;;;

Μου την έχουν προτείνει γιατί είναι φυτικά κλπ.. αλλά ενώ την ξέρω σαν όνομα δεν ξέρω κανένα που να τα χρησιμοποιεί.

Είναι όντως φυτικά, έχει παρουσιάσει αλλεργία σε κάποιον, έχει μέσα συντηρητικά parabens κλπ.

Βλέπετε μετά την γεννά έχω κάνει μια στροφή 180 μοιρών στα προϊόντα που χρησιμοποιώ ακόμα και για μένα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα. Εγώ τα χρησιμοποιούσα για κάποια χρόνια, όταν πρωτοήρθα στη Γερμανία. Δεν έμεινα ευχαριστημένη. Δεν είναι 100% φυτικά και στην Ελλάδα είναι υπερτιμημένα. Πχ μια μάσκα μαλλιών στην Ελλάδα την έβρισκα 20€ τότε και στη Γερμανία 7,50€.

Βρίσκω την ποιότητα χαμηλή...

Tι να σου πω γλυκουλα,σαν ονομα την ξέρω δεν ηξερα οτι ειναι φυτικα!

Εγω εχω δοκιμασει της Clarins,επίσης φυτικα, πήρα αρκετα προιοντα,αλλα δεν ικανοποιηθηκα.

Καθαριστικό και λοσιον προσωπου είναι ετσι και ετσι.

Μασκαρα,δε μου αρσε.

conciler μου αρεσε το πινελακι και οχι το στικ που εχω τώρα

Εχει ωραια κραγιον,make up και ωραια μολυβια ματιων.

Οπως καταλαβες,σου απαντησα στο γαμο του καραγκιοζη που λενε αλλα το συμπερασμα ειναι οτι στα προινοντα καθαρισμου και περιποιησης προσωπου μάλλον και εγω της Yves Rocher θα δοκιμάσω!!!!!

Αν και τωρα που ειδα την απαντηση της Αθηνας, μου φαινεται οτι στα ιδια μηκη κυμαινονται,δηλαδη οχι τοσο καλα.Δε θα τα δοκιμασω.

Χθες πηγα στη φαρμακοποιο μου που την εμπιστευομαι και μου ειπε οτι δεν αρκει να είναι μόνο φυτικα,μπορεις να επιλεξεις φαρμακευτικα που δεν είναι τιγκα στο χημικο και τα παραμπεν κτλ κτλ....Για ψαξε και προς τα εκει!

Εγω παλια επαιρνα ΡΟΚ και αλλες μαρκες..αλλα με το που γεννησ ατο γυρησα στην Κορρε και στην Απιβιτα...της απιβιτα μυριζαν πολυ εντονα και τα σταματησα...με του κορρε ναι μεν ειμαι ευχαριστιμενη..αλλα οχι τοσο πολυ, χρισημοποιω περισσοτερο το κραγιον...και μερικα βερνικια νυχιων

Τι να κανω λογω δουλειας πρεπει να ειναι περιποιημενη...την μουτσουνα μου βλεπει οποιος ερχετε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...