Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΓΙΑ!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 7.30 ΜΕ 8

Κ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ,ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΤΛ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :dry:

ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ -ΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΔΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΟΛΤΑ(ΟΤΑΝ "ΠΕΦΤΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ)

ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΦΤΑΙΩ Κ ΠΩΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΗ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΞΥΠΝΙΟ ΑΛΛΑ ΞΑΓΡΥΠΝΟΥΣΕ,ΑΡΧΙΖΕ ΤΗ ΜΙΡΛΑ-ΚΛΑΜΜΑΤΑ Κ ΕΝΩ ΤΡΙΒΟΤΑΝ Κ ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΕ ΑΠΟ ΝΥΣΤΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ..

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να χαιροντε που το παιδι κοιματε νωρις. Ο υπνος θρεφει τα μωρα!!!! Επιβαλλετε να κοιματε αυτην την ωρα. Ακομα ειναι πολυ μωρο για να εκτιμησει τις βολτες μετα της 7. Αυτο ειναι το ρολοι του. Μην ακους κανεναν. Εσυ ξερεις καλυτερα. Μακαρι να κοιμοταν κι εμενα... :(

Γιατί να πειράζει βρε Ντίνα μου;

&ο δικός μου κοιμάται νωρίς.

8:30, το αργότερο 9 έχει κοιμηθεί.

Θέλω κι εγώ να χαλαρώνω λίγο το βράδυ...

Απλά... δε βολεύει για τις βόλτες...

Αλλά αν θέλετε να πάτε κάπου, μπορεί να έρθει η γιαγιά να τον κρατήσει.

Προτιμώ να κοιμάται καθημερινά νωρίς για να έχω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου και τον άνδρα μου, παρά να κοιμάται αργά για κείνη τη φορά που θα χρειαστεί να πάμε βόλτα αργά...

Shmfonw me ta koritsia..Akomi einai polu mwro kai prepei na exei stathera wraria,, ales tha parakalousan na exoun ena toso voliko mwro.. Na thimase pos esu ksereis to paidi sou kalhtera apo olous kai mhn dineis simasia giati oloi tha exoun kati na simplirosoun an dineis simasia se olous kaikes....

Ντινα εγω μια ιδεα...θα σου στειλλω τον δικο μου...για ενα βραδυ...θα αναθεωρησει η πεθερουλα....ειδικα αμα μενει κοντα...χαχαχαχα..

αχ αμα ειχα ενα τετοιο μωρο...θα εκανα στο καπακι αλλα δυο!!!!!

ντινα μου κ γω κ τα τρια μου παιδακια 8-8:30 τα εβαζα οταν ηταν τοσο μικρα!!!ειναι καλο να κοιμουνται τοσο νωρις κ γι'αυτα κ για σενα!!θα εχεις χρονο να χαλαρωσεις κ να ξεκουραστεις!!!μην ακους τι σου λενε οι γυρω σου,γιατι ειτε λαθος ειτε σωστα να κανεις το οτιδηποτε παλι κατι θα βρουν να πουν!!ειναι πιστοποιημενο αυτο!!! :P:P

εμενα τα δυο τα μεγαλα (3,5χρ.κ 2) πεφτουν στο κρεβατι στις 9-9:30!!ασχετο που τα παιρνει ο υπνος στις 11,απ'τα παιχνιδια που κανουν!! :laugh: :laugh:

τον μικρουλη μου (9,5 μηνων) τον βαζω στις 8:30...αντε με το ζορι 9...κ κοιμαται αμεσως!!!ειναι το προγραμμα τους αυτο!!

κ το δικο σου μωρακι εχει το δικο του προγραμμα κ το βολευει...εσυ ξερεις καλυτερα πως νιωθει το μωρακι σου κ τι ωρα εχει αναγκη να κοιμηθει!!!αλλα ολοι κατι θελουν να ''συμβουλεψουν''!! :blink::S

αυτο το αγχος με οτι μου ελεγαν το ειχα πολυ στο πρωτο μου παιδακι κ κοντευε να καει ο εγκεφαλος μου,μηπως δεν κανω σωστα,μηπως καλα μου λενε,μα γιατι το ειπαν αυτο???ολο τετοια σκεφτομουν!στα επομενα ομως ηξερα καλα οτι πρεπει ν'ακολουθησω αυτο που πιστευω οτι εχουν αναγκη τα παιδακια μου κ αφου εμας μας αρεσει κ μας βολευει το καθημερινο μας προγραμμα,οι αλλοι περισσευουν!!! :);)

Cesilia έγραψε:

Ντινα εγω μια ιδεα...θα σου στειλλω τον δικο μου...για ενα βραδυ...θα αναθεωρησει η πεθερουλα....ειδικα αμα μενει κοντα...χαχαχαχα..

αχ αμα ειχα ενα τετοιο μωρο...θα εκανα στο καπακι αλλα δυο!!!!!

:laugh: :laugh: Εγω να δεις!!! Παιδικο σταθμο θα το εκανα εδω μεσα... :woohoo:

ντινα κ τι ωρα ξυπναει?

κοιτα κ μενα με λενε τοσο νωρις?καλοκαρι ειναι..

αλλα εμεις ξερουμε καλυτερα ποτε πρεπει..

κ μενα αν δε το βαλω 9 κουτουλαει..

εμενα δε κοιμαται τι μερα οποτε δε μπορω να το τραβηξω..

ασε που θες κ λιγο τη ησυχια σου ρε αδερφε :)

Μην ακους κανενα κοπελα μου! Και μενα ο Νικολας μου τετοια ωρα κοιμοταν οταν ηταν στην ηλικια του δικου σου! Το παιδι οταν εχει το προγραμμα του ειναι πιο ηρεμο εγω αυτο βλεπω στην πραξη! Εχει καιρο για ξενυχτια και βολτες! ;););)

Α καλα.... εσυ κανε το προγραμμα σου οπως βολευει εσενα και την οικογενεια σου και αστους να λενε... αν σου πω τι μου λεει η δικια μου η μανα για το παιδι θα φριξεις!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! :)

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΡΕ ΓΜΤ..ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ??ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ

ΠΑΡΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ 8.30-9 ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 7.30 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ? :dry:

*THOULI ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΑΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΕ 8...ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΤΛ

*ΤΡΙΣ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ;):kiss:

ντινα το καθε μωρο εχει το δικο του προγραμμα και τους δικους του ρυθμους

θα τους αρεσε να θελουν να κοιμηθουν και να μην τους αφηνουν????

αστο μωρακι σου να επιλεγει ποτε θελει να κοιμηθει και μην του προκαλεις εκνευρισμο επιδη λενε διαφορα!!!

εμενα ο δικος μου κατεβαζει ρολα στις 9:30 με 10 απο βρεφακι τετοια ωρα κοιμοταν μην σου πω στην ηλικια του δικου σου λιιιγο πιο πανω απο τις 10

βεβαια εμενα κοιμαται και ενα 3ωρο το μεσημερι οποτε ειναι λογικη ωρα για βραδυνο υπνο.

ειναι ομως και βολικο παιδακι μιας και αν θα βγουμε βολτα και μας παει παραπανω απο τις 10 αν περναει καλα δεν τον νοιαζει ιδιαιτερα χαχαχα

κοιμαται αμεσως μολις επιστρεψουμε(συνηθως στο αμαξι..)

Θα συμωνησω με την Μπεμπουλης...Καθε παιδι εχει δικο του προγραμμα που αλλαζει απο μηνα σε μηνα.

Εμενα η δικια μου κοιμαται στις 11.30 το βραδυ αλλα τωρα πια...Παλιοτερα πριν χρονισει κοιμοταν πιο νωρις και ξυπνουσε και πιο νωρις...Τα παιδια αλλαζουν ωραριο παντα μετα τον χρονο. Και επειτα ειναι και τι σε βολευει εσενα. Το θεμα ειναι να χορταινεις κι εσυ υπνο να μην σερνεσαι την επομενη μερα. Προσωπικα κοιταζω και την δικη μου ξεκουραση για να εχω κουραγιο να την παιξω και να την παω βολτα με το καροτσι...

Οι γιαγιαδες ειναι καλες και εχουν καλες προθεσεις. Μην παρεξηγεις κι εμενα μου λεει καποια πραγματα ειδικα σε σχεση με το φαγητο της.

Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους.

Μια ερωτηση: αν εχετε καποια υποχρεωση μετα τις 8 το βραδυ πχ. εναν γαμο ή κατι μια εξοδο, τι κανετε με το θεμα του υπνου?

Ρωταω γιατι εγω μεχρι τις 10 ειμαι σπιτι για να την κανω μπανιο και να πιει γαλα.

kalmera .

opos eipane kai ta koritsia kathe paidi exei to programma tou .

o dikosmou otan htan brefos koimotan san ton diko sou stis 7 baria 8 .

kapoia stigmh allakse ligo kai to pige 8me 8,30 oso megalone allaze kai tis wres aytes .ston xronopanw arxhse kai koimotan sti 10 !! kati pou den mou arese katholou ma katholou giati hthela na hremw ligo monh mou to bradu .

eytixos allakse palu kai koimate stis 9 .fusikamera me mera allazei auto pote panw pote katw .

an xriastei na pate bolta me to karotsi h na argisete na girisete spiti mhn anisixeis toso ,h tha ksexastei kaiden tha tou kolaei upnos h tha koimate sto karotsi .

otan htan 6 mhnw koimotan apo tis 7 ,auto den mas empodise na pamw diakopes kai na xaroume,an thelame bolta ekeines tis wres ton bazame sto karotsi kai kaname bolta kai aytos koimotan ,trogam bradu eksw kai autos koimotan h trogame grigora !! :woohoo:

mporei na mhn kaname pragmata san palia alla perasame katapliktika.

κι εμας κοριτσια 8:30 καναμε μπανιο και 9 το πολυ ηταν για υπνο

αλλα ειχαμε μαρτυρησει

το γαλα στις 9 δεν τπ πεινανε

στην κουνια ξυπναγαν

οποτε ειμασταν αναγκασμενοι να τα εχουμε στο ρηλαξ στο σαλονι με κλειστα φωτα και κουνημα ολη την ωρα μεχρι να παει 9:30 - 10:00 να εχουν κοιμηθει βαθεια για να τους δωσουμε το γαλα

εδω και 1 εβδομαδα τα κραταω με βολτα ή παιχνιδι μεχρι τις 9:30

μπανιο

μαμ

κατευθειαν νανι

και μεχρι τις 10 εχουμε τελειωσει

ενω πρωτα πηγαινε 11 η ωρα

δραματα αφηστε

οποτε αυτο που θελω να πω ειναι να κανεις και αυτο που σε βολευει για να εισαι κι εσυ καλα

και πες οτι αλλαζεις το προγραμμα του παιδιου συμφωνα με το δικο τους,δεσμευονται καθημερινα να το παιρνουν απο τις 7 κ να το πανε βολτα?? γιατι αυτη η ωρα ειναι δικια σου,προσωπικος χρονος δικος σου.Ρωτα εσυ την επομενη φορα. Γιατι ρε παιδι μου ολοι μα ολοι εχουν αποψη για το πως θα φτιαξεις το προσωπικο σου προγραμμα??

AX KΟΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ :S Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ. ΑΜΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΟΥΜΕ :S ΚΟΙΜΑΤΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :blink: . ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ. ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ 8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΤΟΥΛΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;;;

Εγώ είμαι επίσης της άποψης "Ο,τι βολεύει την οικογένεια". Αν το παιδάκι σου (να σου ζήσει) κουτουλάει από τη νύστα στις 7, τότε να κοιμηθεί στις 7 και τέρμα. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ο ύπνος και το φαί είναι ιερά πράγματα, δεν νυστάζουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ώρα, το ίδιο και τα μωρά. Εμένα ο μπέμπης κοιμάται στις 9:30 ή στις 10. Αυτό το καταφέραμε με κόπο διότι λόγω κολικών κοιμόταν καμιά φορά στις 2 ή τις 3 το βράδυ :blink: Απο εκεί και πέρα, αυτή την ώρα νυστάζει και αυτή τον κοιμίζω. Εάν νυστάξει νωρίτερα, μια χαρά (δε συμβαίνει όμως, χαχα). Πάνω απ' όλα μην ακούς κανένα. Εσύ και ο άντρας σου ξέρετε τί είναι καλό για το μωρό σας. Αν δεν είναι νυχτοπούλι, με το ζόρι θα το κοιμίζεις στις 12? Θα αφηνιάσει από τη γκρίνια το καημένο.

μήπως η Γιαγιά θα προτιμούσε το δικό μας πρόγραμμα;

11.00 ύπνος,

4 κλάμα μέχρι τις 4,30.

7 κλάμα και γάλα συνήθως, ύπνος στις 8,00

ξυπνάμε για τα καλά στις 10.00

ύπνος το μεσημέρι στις 4,00 με 4,30

στο περίπου βέβαια όλα αυτά έτσι; όπως με πάει το παιδί!

η Αυπνία πάντως πάει σύννεφο!!!! και όπως είπαν όλες : το κάθε παιδί έχει το δικό του πρόγραμμα.

Το χω πει και θα το ξαναπω... τα παιδια πρεπει να κοιμουνται οταν θελουν και οχι συμφωνα με το προγραμμα του καθενος... τι παει να πει αργα ή νωρις?? εμεις δηλαδη οταν νυσταζουμε δεν παμε για υπνο γιατι ειναι νωρις?!?!?!

για προσπαθησε να βαλεις για υπνο ενα μωρο που δεν θελει... με τοσο κλαμα, ενταση και αλλαλαγμο οχι για ξεκουραση δεν θα παει , αλλα κατευθειαν για το νταου πεντελης!!!

αμαν πια μ αυτο το προγραμμα!

Βρε Ντινάκι,το παιδί τραβάει δωδεκάωρα και η γιαγια μιλαει??????

Και δηλαδη τώρα που καλοκαιριαζει τι πειραζει να βγειτε το βραδακι και καποια στιγμη να κοιμαται ο μικρος στο καρότσι?

Καλύτερα για εσας,θα πινετε και κανενα ουζακι!!!!!

Εμενα οταν ηταν στην ηλικια του γιου σου και απο βρεφακι βεβαια,κοιμοταν απο τις 7 το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι.ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ και αισθανομουν ξεκουραστη και ικανοποιημενη!!!

Πες τη γιαγια να μην βιαζεται γαιτι μεγαλωνουν και αντεχουν και πιο πολυ και δεν κοιμουνται τοσο νωρις...

Εμενα τωρα εγινε 2 χρονων και κοιμαται στις 10.

Να μην αλλάξεις το πρόγραμμα του,αφου είναι άψογο το παιδί!Αν το αλλαξεις μπορει να φερεις αντιθετα αποτελεσματα,θα το κανει- αν το κανει - μόνος του!

Φιλάκια

και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια,το παιδί ξέρει απο μόνο του τι ώρα θέλει να κοιμηθεί και η μαμά βλέποντας το κάνει το σωστό,όπως και εσύ.Και εμένα ο μικρούλης μου 8 η ώρα νυστάζει δεν αντέχει άλλο,τρίβει τα ματάκια του κτλ.άστον να κοιμηθεί την ώρα που κοιμάται και ξεκουράσου και εσύ!

Κ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Κ Η ΔΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ :):kiss:

ΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΩ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ Η' ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ?? :dry:

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Κ ΘΑ ΤΑ "ΓΡΑΨΩ" ΟΛΑ..

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ..ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΑΤΑΤΡΑΚ :P ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ,ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΧΕΙ ΛΟΓΟΣ :huh::blink:

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ..Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΤΛ Κ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ Κ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ...ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ.. :blush::P

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!!

*ΕΥΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΝΟΥΛΗ ΣΟΥ??ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...