Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ....ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ 6 ΜΗΝΩΝ. ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΠ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.ΠΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.

ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΖΩ ΑΦΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ!

ΕΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην αρχη πηρα κρεμα ρυζαλερο και της εβαζα δικο μου γαλα την ετρωγε μετα απο 2 μηνες την αντικαταστησαμε με μια ετοιμη την ετρωγε σε πιο λιγες ποσοτητες και πλεον εδω και εναμιση μηνα αν δει κρεμα σφιγκει το στοματακι της και το γυριζει απο την αλλη!!!!βεβαια απεχθανεται πλεον οτιδηποτε εχει τη μορφη κρεμας αλεσμενα φαγητα και τρωει λιγα φρουτα σε κομματακια

μην στεναχωριεσαι καποια στιγμη θα φαει και αλλα πραγματα εκτος απο γαλα

υπομονη!!!! :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο δικος μου δεν εφαγε ποτε και καμια κρεμα.

Στην αρχη παιρναμε μια υποαλλεργικη...μου την εφτυνε στα μουτρα, μετα αρχισαμε τις πιο " νοστιμες" στιλ φαριν λακτ, μπισκοτοκρεμα, τιποτα..ουτε να τα φτυσει δεν ανοιγε το στομα...

τελιακ του εδινα διαφορα αλλα δημητριακα τα οποια κατευαζε ευχαριστως.

Δεν ειναι και πολυ απαραιτητο να φανε κρεμες εκτος και αν υπαρχει προβλημα βαρους, οποτε μη σκας ιδιεταιρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι 2/12/09 και σενα η μπεμπουλα σου? και μενα το ιδιο!!!!να μας ζησουνε που κλεινουνε μισο χρονο οι ζουζουνες!!!!!

ξεκινησαμε με βανιλια η 2η βδομαδα ειναι αυτη που τρωμε κρεμουλα με δυσκολια τρωμε τα 100μλ το ιδιο σε ποσοτητα και η φρουτοκρεμα αλεσμενα μηλο-αχλαδι-μπανανα.η φρουτοκρεμα της αρεσει πιο πολυ απ οι βλεπω αλλα κατι την δυσκολευει την κουραζει το κουταλι και παντα ορμαει στο στηθος με μανια μετα!!!!ειναι αρχη ακομα! το νερακι παιζοντας το πινει λιγο λιγο γιατι δεν εχει εξοικιωθει με το μπιμπερο και τωρα που επιασε και ζεστη της δινω συνεχεια...

που θα παει θα συνηθισει!καθε αρχη και δυσκολη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι μαζι γεννηθηκαν τα ζουζούνια μας!!!!! εμεις δεν ξεκινήσαμε ακόμα τα φρουτα,εύχομαι να της αρεσουν περισσότερο...άλλωστε πιστευω οτι ειναι πιο θρεπτικά από το ρυζαλευρο!σίγουρα κάθε αρχη και δύσκολη...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

na ta xairomaste shmera pou ginane misou xronou!!!!!!!ta mikroulia mas!!!!!pos perase! sou kano aithma filias na ta leme!!!!!!!

nai ta froutakia sigoura einai kalytera ego anypomono gia kanoniko faghtaki aytes oi kremes oi axrhstes xhmikes trofes!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα! και εγω εχω μια μπεμπουλα που έκλεισε τον 6 μηνα, 1η Ιουνίου και τυχαινει να αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο θέμα. Δεν της αρέσει πολύ η ρυζόκρεμα παρόλο που πίστευα οτι μόλις θα την βάλω στην κρέμα θα ξετρελαθεί. Όμως εχω την εξής απορία, αν θα πρεπει το νερό που της δινω να είναι αποστειρωμένο ή απο τη βρύση και αν κάθε φορά θα πρέπει να της φτίαχνω το γάλα με αποστειρωμένο δηλαδη βρασμένο νερό.Αν καμία σας ξέρει να μου απαντήσει.

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα! κι εγω πιστευα πως με το ρυζαλευρο-βανιλια θα ξετρελαινόταν! τι να πω...αύριο θα αρχίσουμε φρουτα (αρχικά με μήλο) και θα δω πώς θα αντιδράσει! όσο για το νερό εγώ το βράζω κανένα 5λεπτο (όχι 10 λεπτά όπως εκανα μέχρι τώρα). Η παιδίατρος μου είπε πως αν έχω φίλτρο μπορώ και να μην το βράζω αλλά προς το παρόν το βράζω λιγάκι...αργότερα θα το σταματήσω και απλά θα το ζεσταίνω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ki emena i pitsounitsa mou einai 6 minwn kai 2 imerwn...arxisame tin krema stous 5,5 mines kai 1 bdomada meta ta frouta...mporw na pw oti emena trelainetai gia tin krema,gia ta frouta de oute logos...stin arxi ta psiloetrwge alla twra me tpt...kleinei to stoma kai de to anoigei me tpt...mou eipe i giatros na ta stamatisoume gia 1 bdomada kai na ksanarxisoume...na doume....oson afora tin aposteirwsi mou eipe na sinexisw tin aposteirwsi kai tou nerou kai twn mpimpero...de rwtisa bebaia ws pote..tin alli bdomada pou tha pame tha rwtisw...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ 5ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ Κ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΑΝΘΟΣ ΟΡΥΖΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΛΟ.ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ.ΔΕ ΞΕΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΟΧΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ,ΑΠΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ.ΤΡΩΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ,Κ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σήμερα της έδωσα την κρέμα βανίλια ρυζάλευρο της Νουνού και ξετρελάθηκε όπως μας το χε πει και ενας φίλος μας που αντιμετώπιζε και αυτος το ίδιο. Μάλλον δεν της άρεσε η γεύση που είχε η κρέμα Γιώτης( χωρίς να θέλω να δισφυμίσω το προιον)

Θα λεγα να κάνατε μια αλλαγή μήπως και βρείτε ασπρη μέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα μανουλες και απο μενα!!!Μιλησα εχτες στο τηλ. με την παιδιατρο και μου ειπε στις 16 που θα μπει στον 6ο να την ξεκινησω με κρεμα βανιλια.Ξεχασα να την ρωτησω μερικα πραγματα:την 1η μερα της δινω και τρωει οση ποσοτητα θελει?ξεκιναμε και δινουμε νερακι να πινουν?

Γενικα η μικρη δεν τρωεει πολυ,ειναι σχεδον 5 μηνων και 5900 στα κιλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εμενα η παιδιατρος του παιδιου ειναι η γυναικα του γυναικολογου μου,ειναι οικογενειακη μου φιλη και λογω σπουδων της και ειδικοτητας της ,την εμπιστευομαι απολυτα. ξερετε τι μου ειπε για τις κρεμες??? οτι εκεινη δεν εδωσε στο παιδι της! ακου να δεις(ελεγα απο μεσα μου) !!!! κι ομως το παιδι της ειναι ανεπτηγμενο τελεια!!! οταν ηταν η ηλικια για να αρχισει τις κρεμες ,εκεινη αρχισε να αλεθει φαγητο(ειχε συγκεκριμενη διατροφη για να περνει ολες τις βιταμινες) και του το εδινε σε μορφη κρεμας. την ρωτησα γιατι επελεξε να μην δωσει κρεμες και μου ειπε οτι η κρεμα εχει τις βιταμινες που εχουν τα φαγητα που εδινε στο παιδι και σιγουρα ειναι καλυτερο να τις περνεις απο φαγητο και οχι απο σκονη και το ημαντικοτερο,γλιτωνεις τις ζαχαρες που εχει η κρεμα!!!! τι να πω δεν ξερω,εγω ειμαι θετικη στην ιδεα αυτη.. και ειπα να σας το πω και σε σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας και απο μενα, η μικρή μου ειναι 5μιση μηνων και θηλαζουμε αποκλειστικα.

ξεκινησαμε και εμεις μς κρεμα βανιλια αλλα μαλλον το γαλα που περιεχουν μας εκανε αλλεργια οποτε της δινω απο προχθες μια που δεν περιέχει γάλα και της την φτιαχνω με το δικό μου γάλα.

δεν εχουμε καταφέρει να φαμε πάνω απο 40ml και δεν δείχνει να της αρέσει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα Maraki85, στην αρχη θα πρεπει να της δωσεις γύρω στις δυο με πέντε κουταλιές και στο καπακι γάλα ως συμπλήρωμα και κάθε μέρα θα της αυξάνεις τις κουταλιές εως ότου να φτασει σύνολο 200 γρ( δηλαδη ενα γεύμα) και απο ότι μου είπε ο παιδιατρός μου λίγο λίγο και παντα συμπλήρωμα γάλα μεχρι να συνηθίσει.Τώρα όσον αφορα το νερό αν θυμάμαι καλα μας είπε να τις δινουμε σε εκπαιδευτικο μπουκαλάκι απο την βρύση αλλα θα τον ξαναρωτήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! Τελικά JOANNA80 έχεις δίκιο για τη ΝΟΥΝΟΥ! Την τρώει πιο εύκολα από τις προηγούμενες (nutricia kai nestle).Αρχίσαμε και τα φρούτα, με το μήλο λίγο ξύνιζε, το αχλάδι δείχνει να της αρεσει περισσότερο, περιμένω και τη μπανάνα να δω!

Όσο για το νερό πρέπει να πίνουν όσο μπορούμε ειδικά τώρα το καλοκαίρι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις ξεκινησαμε εχτες για 1η πρωτη φορα να της δινω και τρελαθηκε,της αρεσε παρα πολυ.Εφαγε γυρω στα 160ml.Γενικοτερα εμενα γαλα δεν πινει και με την κρεμα τρελαθηκε.Γινρται βεβαια ενας χαμος για να φαει γιατι δεν ξερει ακομα,πασαλιβομαστε ολοκληρες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα..Εγω ξεκινησα να δινω στον μπεμπη μου εδω και τρεις μερες σκετο ρυζαλευρο που το φτιαχνω με το δικο του γαλα γιατι πινει υποαλλεργικο γαλα.Βαζω τρεις κουταλιες της σουπας ρυζαλευρο αλλα δεν μπορω να υπολογισω ποσα μλ κρεμας γινεται.Δεν μπορω να πω οτι τρελαινεται αλλα σημερα το εφαγε.Ακομη βεβαια δεν ανοιγει καλα το στομα του .Μετα βεβαια του δινω και λιγο γαλα.Το νερο που του δοκιμασα δεν του αρεσε .Βεβαια πιστευω ειναι νωρις ακομη.Εγω του δινω νερο απο αυτο που βραζω για το γαλα .Η παιδιατρος μου ειπε οτι μεχρι να κλεισει τον εκτο πρεπει να πινει βρασμενο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...