Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 129
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

miroula σε ευχαριστω πολυ πολυ...ηταν τελειως "ασχετη"η εγκυμοσυνη...πιο κουφα δεν γινεται...και εσυ με το καλο τη μπεμπα

μολυυυυυυυυυ μαρηηηηηη τρεληηη μη φωνασκεις......με ξεκουφανες...και μη με σηκωνεις αγκαλια...εγκυμονω τωρα....ναιμαρηηη πλακα σεεε κανω...δεν ειχα τιποτα καλυτερο και ειπα να γκαστρωθω να γελασουμε....συμπεθεραααα... :kiss::kiss::kiss: και να μη λειπεις γιατι ειναι σειρα τησ ζαχας για μωρο...

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

μολυυυυυυυυυ μαρηηηηηη τρεληηη μη φωνασκεις......με ξεκουφανες...και μη με σηκωνεις αγκαλια...εγκυμονω τωρα....ναιμαρηηη πλακα σεεε κανω...δεν ειχα τιποτα καλυτερο και ειπα να γκαστρωθω να γελασουμε....συμπεθεραααα... :kiss::kiss::kiss: και να μη λειπεις γιατι ειναι σειρα τησ ζαχας για μωρο...

Δημοσίευση

μαρη μολυ παρτυ ανιμαλ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

σε μενα δεν εχει παρτυ??παιρνω το σπορο μου και φευγω μακρια σου....μη μου μιλας :P:P:P:P:P:P:P να μου γραφεις μονο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοίτα,είπαμε......μουρλό είσαι κι εσύ,

αλλά η Ζαχά έχει τα πρωτία!!!!!

Φαντάζεσαι να κάνει και διάδοχο?Και να της μοιάσει?

Αν και τώρα που το σκέφτομαι και το δικό σου μπεμπέ

με σενα μάνα και τη Ζαχά νονά,δε θα τη γλιτώσει!!!!

Θα την έχει κι αυτό τη δόση του!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και για να μη σε στεναχωρώ είμαι μέσα για το πάρτυ ΣΟΥ!!!!!!

Βάζω τις μπύρες,βάζεις τους καλεσμένους? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

τινκεεεεεε....καλημερα...τι κανεις?εψαχνα να βρω σακο αλλα τιποτα δεν ειδα...ενταξει το ενδομητριο ειπε..παμε καλα...η χωριακη μου διπλασιαζεται καθημερινα..μου εδωσε εξετασεις...ειμαι 4 εβδομαδων και προχωραμε :laugh: :laugh: φερε καμια μπυρα τωρα να γιορτασουμε

Δημοσίευση

καλημερα φιλεναδαααα....

σιγα μη σου δωσουμε και μπυρα..ακου εκει....

να μας προσεχεις το νινακι σου και ελα στο θεμα μας να μας φυσηξεις να κολλησουμεεεε.....αντε σε 5 μερες θα ξερω κι εγω...για να δουμε καναμε τιποτα αυτο τον μηνααα???

Δημοσίευση

οσα μου ειπες τα ρωτησα..οχι αποτομες κινησεις μου ειπε,οχι να κουραζομαι...τωρα εδωσε εξετασεις αιματος και θα δει τη κλινικη εικονα μου και θα μου δωσει ασβεστιο η οτι χρειαστει,σιδηρο κλπ..

5 μερες??ολα καλα θα πανε....νιωθεις τιποτα περιεργο?

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: libertyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy τι λες ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???????????????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ρε Ελευθερία εσύ δεν έχεις υπνηλίες τώρα με την εγκυμοσύνη?

Χθες βράδυ σε άφησα κατά τις 12 και ακόμη έγραφες.

Σήμερα πρωι πρωι είσαι ήδη μέσα....

Τι γίνεται?Μόνο εγώ είχα πέσει σε χειμέρια νάρκη? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...