Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ;


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :cheer:

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ: ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗΣ ΣΑΣ; Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΑ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ) Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΡΕΜΙΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ -ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ-. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011 (ΣΥΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΕΡΘΕΡΑ ΜΟΥ). Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ, ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟ Ή ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ;)

post-9866-138739347809_thumb.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε διαβασα το ποστ σου ολο, αλλα σου λεω με σιγουρια: να τον πας!!!!

εγω τη δικια μου την πηγα απο 5,5 μηνων και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

τωρα δεν τον παιρνουν γιατι κλεινουν στις 26/7 για ενα μηνα, αλλα πρεπει να κανεις απο τωρα εγγραφη για του χρονου - να μη σου πω οτι αργησες κιολας

εγω που εχω δευτερο 1 μηνος δεν εχω κανενα προβλημα. ισα ισα που το πρωι φευγει και ειμαι ησυχη μονο με 1 παιδι.

ειμαι υπερμαχος του παιδικου!!!! και το παιδι περναει τελεια, και αναπτυσεται πιο γρηγορα, και κοινωνικοποιειται και δε τραβας εσυ ολο το ζορι (αρκει βεβαια να βρεις τον σωστο παιδικο)

αν εισαι αθηνα ΒΠ πες να σε στειλω στον δικο μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

flwriana mou ki egw eimai uper na ton pas!!!ti pisteueis pernaei kalutera me tin pethera sou i me paidakia tis ilikias tou?egw ton piga apo 11 minwn kai eimai polu euxaristimeni!oso pio arga ton pas toso pio duskoli tha einai kai i prosarmogi!kala me tis arrwsties panikos vevaia..alla otan tha einai arrwstos tha se voithaei i pethera sou!allo kathe mera ki allo mia sto toso!arrwsties polle ston prwto kairo den tha sou pw psemata alla k tou xronou na ton pas pali tha ta peraseis..opote..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΛΙΤΣΑ: ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ -ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ- ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

FRAPEDIA & JOANAKI: ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ή ΔΗΜΟΣΙΟ; ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ; Α! ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟ Η' ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ, ΤΟΝ ΤΑΪΖΩ ΕΓΩ ΚΛΠ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι η πεθερα σου θα κραταει στο σπιτι της το καινουριο μωρακι αφου η μαμα του δεν θα δουλευει για αρκετους μηνες . το να βοηθησει την συνυφαδα σου ,οκ , θα χρειαστει να πηγαινει στο σπιτι της να την βοηθαει αλλα ολη μερα θα κραταει ενα μωρακι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

flwriana stin arxi ton piga idiwtiko alla den mas epairne oikonomika!apo septemvri ton pigainw se dimosio kai einai mia xara..!anagkastika se vrefiko tha ton pas giati apo 2misi pane ston paidiko!sto vrefiko den xreiazetai na xeis kopsei tin pana!ki emena ekei paei twra..apo septemvri paidiko!ki oso gia to fai ta taizoun oi daskales kai siga siga vlepontas kai ta alla paidakia arxizoun kai trwne mona tous!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ JOANAKI ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.

ΡΟΥΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΜΑΪΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΕ...ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 23 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ Κ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.(ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ

ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ).ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΕΝΝΑΩ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙ 1ΧΡΟΝΟΥ Κ Ο ΓΙΟΣ 3ΧΡ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ,ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΒΡΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ Κ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΗΝ

ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

yiotaki: ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ! ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα φλωριανα...

σε καλο βρε θα σας βγει μην ανησυχεις..Συμβουλες δυστυχως δεν εχω να

σου δωσω πως να αντιμετωπισεις τις πρωτες μερες..Μαλλον εσυ θ αμου δωσεις

αργοτερα..φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Φλωριάνα ,

Έγω το μικρό μου το έστειλα στον παιδικό σταθμό από 18 μηνών , γιατί δεν είχα άλλη επιλογή , καθώς εργάζομαι. Πιστεύω ότι έκανα το καλύτερο.

Το παιδί μου είναι πολύ κοινωνικό και έχει πάρει και αρκετές γνώσεις.

Παρόλο που σήμερα είναι 5 χρονών και δεν έχει αδερφάκι ακόμα δεν είναι καθόλου κολημμένος πάνω μας. Το μόνο πρόβλημα που θυμάμαι είναι ότι τότε αρρώσταινε συνέχεια. Από ιώσεις και από τα διαλείματα που έβγαζαν τα παιδιά. Ο δικός μου έτρεχε-ίδρωνε-έβηχε. Έτσι ο πρώτος χρόνος πέρασε λίγο δύσκολα. Αν δεν έχεις νεογέννητο στο σπίτι όμως δεν υπάρχει θέμα.

Άλλα παιδάκια που πήγαν φέτος προνήπιο μαζί με το δικό μου και δεν είχαν πάει παιδικό σταθμό καθόλου , ήταν όλο άρρωστα. Ενώ ο δικός μου έχει αντισώματα πλέον , μετά από 3 χρόνια στον παιδικό σταθμό.

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και ελπίζω να βοήθησα.

Η γνώμη μου είναι να τον στείλεις αν ξέρεις κάποιο καλό παιδικό σταθμό.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα επρεπε να παει σε παιδικο για καθαρα λογους κοινωνικοποιησης!

λογω οτι ειναι προωρος και ο παιδικος με την επαφη με παιδακια θα τον εκανε να συμβαδισει πιο ανετα με παιδια της ηλικιας του.

ομως παρολο που εχουμε βρεφονηπιακο δεν δεχονται παιδακια κατω των 2 χρονων!!!!!!!!!!!(τωρα γιατι τον λενε βρεφονηπιακο ουτε που το καταλαβαινω)

σε ιδιωτικο δεν μπορουσαμε να τον παμε απο οικονομικης πλευρας οποτε τον κρατουσε η μαμα μου.

τωρα την δευτερα θα παω να κανω την αιτηση για την νεα χρονια ειναι 23 μηνων και τον δεχονται...ελπιζω μονο να τον παρουν γιατι ειναι πολλα παιδακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ 1.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σκεφτομαι να την παω ακι εγω η δικια μου κορη ειναι 18 μηνων,αν και ειμαι παιδαγωγος εχω τις επιφυλαξεις μου,οχι για τις αρρωσιες αλλα για την συμπεριφορα τις δασκαλας,υπαρχει πολυ μεγαλο προβλημα εχουν δει τα ματια μου ασχημα πραγματα και σκεφτομαι να την παω σε παιδικο ιδιωτικο που θα εχει δασκαλα την φιλη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΠΌΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 400€!!! ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

να τον πασ καλη μου!! κι εγω τον γιο μου που ειναι 11 μηνων θα τον παω σε κρατικο απο σεπτεμβρη αφου κι εγω σπουδαζω ακομα...

πριν4 μηνες χρειαστηκε να τον παω σε ενα ιδιωτικο για 2 εβδομαδες και ξεκινισε να μου δειχνει τα δακτυλακια του οποτε μετρουσα δυνατα ως το πεντε και ηταν μολις 7 μηνων.... κανουν φοβερη δουλεια και τα παιδακια μας αποκτουν κοινωνικο κυκλο..μαθαινουν οτι ζουμε με κανονες και προγραμμα και οτι δεν ειναι μονα τους τοσο μικρουλια αλλα υπαρχουν κι αλλα παιδακια σαν αυτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...