Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• κορίτσια καλησπέρα..δεν είχα χρόνο για να γράψω! εγω χθες έδωσα φρούτα αλεσμένα (εδινα ετοιμη φρουτοκρεμα μεχρι τώρα) και έφαγε 110 γρ. ...με τα φρούτα τα παει υπέροχα...με τα λαχανικά πάλι οτι και να κάνω δεν συγκινείται με τίποτα!  θα τον αφήσω 3-4 μέρες να ηρεμήσει λιγο και θα τον ξανα δώσω μετά! το πιέζω πολύ για να φαει το μεσημέρι τον καημένο και σκέφτομαι να τον αφήσω λίγο 🤷 εμένα μου κάνει 3  naps μέσα στη μέρα! τα δυο υπνακια του ειναι περίπου απο 1.5 ώρα και το απογευματινό μισή ώρα! αντέχει απο 2 μέχρι 3 ώρες...μεσα στη μέρα συνήθως στις 2.5 ώρες κοιμάται...και απο το απογευματινό μδχρι να κοιμηθεί για βράδυ αντεχει μέχρι και 3... εξαρτάται πως θα κυλήσει η μέρα του αν είναι κουρασμένος κτλ . σήμερα ας πούμε ηρθα στη μαμα μου και ούτε λόγος για ύπνο.. έκανε μέχρι τώρα 3 υπνακια...απο μισή ώρα!  καποιος ανέφερε για την υφή του φαγητού και μήπως δεν αρέσει στα μωρά απο αυτό το φαγητό .. εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα...δεν είναι η υφή ...εχω δοκιμάσει να το κάνω σούπα... έχω δοκιμάσει να βάλω μέσα ρυζαλευρο(οδηγια της παιδιατρου) .. έχω δοκιμάσει με λαδι...χωρις λαδι...με λεμόνι...χωρις λεμόνι...ΜΕ ΑΛΑΤΙ..😔... χωρίς αλάτι..αλλα και πάλι δεν συγκινείται...τωρα σκέφτομαι μηπως αντι να τα αλεθω να τα πατάω με το πιρούνι πολυ πολύ καλά...να δοκιμάσω και αυτό το ενδεχόμενο...δεν ξέρω τι αλλο να κάνω!   Συγγνώμη για το σεντόνι!
    • Και μένα τόσο αντέχει...το βράδυ κάνει σερί 8ωρο ξυπνάει τρώει και κοιμάται άλλες 2 3 ώρες μετά...
    • Καλησπέρα και λυπάμαι για την ατυχία στην εγκυμοσύνη. Αρχικά να σου πω ότι ειναι πολυ σημαντικό ότι έμεινες έγκυος χωρίς δυσκολία. Η κακή έκβαση της εγκυμοσύνης είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει και όταν είσαι έτοιμη και ψάξεις με τον γιατρό σου τι δεν πήγε καλά δεν θα βιωσεις πάλι αυτήν την κατάσταση. Σημασία έχει να επανέλθεις σωματικά και ψυχολογικά. Μόνο εσύ θα ορίσεις ποτέ θα ερθει αυτή η στιγμή, κανένας άλλος. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να ζοριστείς λόγω ηλικιακών ορίων. Θλιβομαι που δεν υπάρχει κατανόηση από την οικογένεια σου και κυρίως από την μητέρα σου. Αυτή έπρεπε να στηρίζει σε ότι αποφασίσεις. Ξεκαθάρισε σε όλους ότι είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά κανέναν και όλες οι γνώμες περισσεύουν. Δεν χρειάζεστε τοξικοτητα....Να χαρείς την προαγωγή σου γιατί κόπιασες για αυτήν και να είσαι αγαπημένη με τον άντρα σου (που καταλαβαίνω ότι σε στηρίζει). Οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή θα έρθει και το μωράκι σου. Η ψυχική ηρεμία είναι το κλειδί της ευτυχίας!
    • Γεια σου κορίτσι μου, αρχικά λυπάμαι πολύ για τις αποβολές σου. Πολλές εδώ μέσα έχουμε περάσει τα ίδια, δεν είσαι μόνη σου!  Έχετε δοκιμάσει με τον σύζυγο να ζητήσετε τη γνώμη και καθοδήγηση κάποιου ειδικού μαζί μήπως μπορέσει και σας βοηθήσει να έρθετε πάλι κοντά ερωτικά; 
    • Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Στέλνω αγκαλιά!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...