Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Κι εγώ έτσι το είχα περάσει το Δεκέμβριο. Αλλά και τώρα που θηλάζω έκανα για 1 μέρα 37,8 και πήρα 2 depon. Όλα καλά είναι όμως. Παίρνουν φουλ αντισώματα. Μέχρι 32η εβδομάδα είναι μια χαρά να το κάνεις το εμβόλιο του κοκκύτη. Θα πρέπει να το κάνουν και όσοι θα φροντίζουν τη νινού σου!!! Με μας όλα τέλεια. Πίσω Λευκάδα... Οι δύο μας!!! Βρίσκω τους ρυθμούς και τα πατήματα μας σιγά σιγά!!! Πολλές βόλτες εδώ και γενικά κάνουμε ότι θέλουμε, όποτε το θέλουμε και όπως το θέλουμε!!!
    • Μπαααα ήρθε κανονικότατα η κυρία στην ώρα της σχεδόν! Δυστυχώς! Πάμε για την επιτροπή τώρα Οκτώβριο και μακάρι να έχω το Νοέμβριο την εμβρυομεταφορά.  Καλώς μας ήλθες κορίτσι μου! Κι εγώ στα ίδια.. μόλις μου ήρθε η ακατανόμαστη 😅 και είμαι σε αναμονή για επιτροπή εξωσωματικής.. 🙃😉 Έτσι! να μην χάνονται οι ελπίδες, αν και εγώ ποντάρω στην επιστήμη.. 😋  Έτσι ακριβώς είμαι κι εγώ, το έχω προσέξει, μπορεί και ακριβώς μετά την ωοριξία να αρχίσουν οι άποιρες ενοχλήσεις.. σε σημείο τρέλας..
    • Κορίτσια η παιδίατρος είπε είναι άλμα ανάπτυξης και να τον βάζω πιο συχνά στο στήθος για μερικές μέρες!  Η αλήθεια είναι ότι σήμερα που τον έβαζα όσο συχνά ήθελε ήταν πιο ήρεμος  @Demy93άντε τέλεια!! Πάει κι αυτό!! 😊😊 @Barbiee σε καταλαβαίνω!.. εύχομαι να ξυπνήσει ήρεμος και ευδιάθετος!  Παρεμπιπτόντως έκανε και την αίτηση για το συμπληρωματικο επίδομα! Ευχαριστώ πολύ που μας είπες γι αυτό αλλά και για τις διευκρινήσεις που μου έδωσες ☺️  
    • Γενικά οι μαίες κ σε εμένα τραγικές...δώσε ξένο γάλα μου έλεγαν, δε θα πάθει κάτι! Μόνο κ μόνο για να μην ασχοληθούν. Το δεύτερο βράδυ το μωρό έκλαιγε διαρκώς κ το άκουγαν τη νύχτα κι ο σύζυγος βγήκε πόσες φορές να τους ρωτήσει τι μπορεί να φταίει κ η απάντηση ήταν μωρό είναι, έτσι θα κάνει, γιατί είσαι αγχωμενος;; Δεν ήρθε ποτέ μέσα να το δει. Το σήκωνα εγώ, το γυρνούσα ανάποδα, το χτυπούσα την πλατουλα για να βγάλει τα υγρά κ να ηρεμήσει..το επόμενο βράδυ ήταν πάλι η ίδια μαία κι εκεί απογοητευτικα, έβαλα τα κλάματα κι έλεγα θέλω να φύγω, να πάω σπίτι μου...τι εδώ τι στο σπίτι πάλι μόνοι μας θα είμαστε, τουλάχιστον θα είμαστε σπίτι μας. Το πρωί ήρθε η προϊσταμένη κ ο γιατρός μου να με δει κ μας ρώτησαν πως ήταν το βράδυ κι εκεί ο γιατρός μου με προέτρεψε να πω στην προϊσταμένη γιατί θέλω να φύγω κι έτσι της μίλησα. Την ίδια μέρα έγινε συμμορφώθηκαν όλες..έκλαιγε μωρό κ έτρεχαν και οι δυο δυο οι μαίες. Οι πόνοι είναι απερίγραπτοι, αλλά η αλήθεια είναι πως αν μου έλεγαν κ τώρα πως θα ήθελα να γεννήσω, πάλι το ίδιο θα διάλεγα! Η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου!!! Ειδικά όταν άκουσα απευθείας το κλάμα του κ τον σήκωσαν ψηλά για να τον δω, νομίζω δε θα το ξεχάσω ποτέ κ κυρίως που έβλεπα τον άντρα μου να κλαίει σαν μωρό!!! Ήταν σαν να μου έδωσαν όλα τα παυσίπονα μαζεμένα, ξέχασα κ τον παραμικρό πόνο κι αισθανομουν που με έραβε ο γιατρός από κάτω.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...